Nije velesila nisam to nit rekao ali smo bolje odigrali od vas narocito drugo pol. oba gola pala greskom odbrana i po meni zasluzeno nerjeseno a sto se tice sansi pa i velez je imao u 94 min sansu da sva tri boda odnese sa koseva ovako po meni zasluzeno[/quote]nisko je napisao/la:sto majke ti jel to velez veleseila za sarajevo,nakon onakve 3 mrtve nase sanse ti nesto pricas ma daaj !!!hordas1987 je napisao/la:Koju si ti tekmu majke ti sinoc gledao???nisko je napisao/la:pa dobro momak propustio jednu tekmu sta odma dizete frku bitno je da je sinoc bila nikakva igra naseg a i njihovog tima !!! povukli smo se nakon 1-0 protiv losije ekipe i mislim da onakva igra ne vodi nigdje a ne prema tituli ove sezone,i sumnjivo mi je ovo sa dupovcem 2 tekme zaredom ovo radi !!!![]()
![]()
Kakvu sansu je imao Velez za pobjedu ? Istrcali kontru gdje vas igrac mislim cak nije ni usao u sesnesterac vec su ga nasi sustigli i on je morao otici u stranu,izgurali ga bukvalno, nikakva ono prilika nije bila.
Poenta je da smo mi drzali igru na terenu, KOLKO GOD VAM SE TO CINILI CUDNIM. Opet ponavljam, niste imali 2 konkretna suta u okvir gola. Sve vase prilike su presjecane na 25-30 metara od gola, kruzite oko sesnesterca a nista niste uradili bukvalno. Mi smo se znalacki branili i radili kontre(100% sanse Pixija i Suljica - 1 na 1 sa golmanom) onda udarac Obuce glavom, sut pred kraj tekme i slobodni u gornju mrezicu. Sve dobre prilike.
Prepustili smo vam sredinu ali smisljeno, problem je sto nasi igraci nisu znali iskoristit prilike.
Zagor stvorili smo 2 ali 1000000% koje trebaju da ulaze, i to ne jedna vec obije su trebale uci i bilo bi 3:0 a sad bi svi svrsavali po nasim igracima...kontas ?