Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

najbolji
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la najbolji » 21 avg 2011, 13:00

Danas će Bolton da izvuče koji bod od Cityja siguran sam u to tak da ostanemo prvi pa u ponedjeljak d Tottenham iznenadi United i nitko sretniji mi na prvom mjestu :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 avg 2011, 13:55

Po meni smo losi igrali,s obzirom kakav vezni red imamo imamo los protok lopte,jedino kad Downing uzme loptu to onda ide brze inace je to sporo,Suarez kad udje to je vec druga prica tad sve ide....Karrol previse nervozan i neozbiljan....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 21 avg 2011, 14:22

‎"I am close to joining Milan," Aquilani told Gazzetta dello Sport.

Sretnoo Aquaaa YNWA

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 avg 2011, 14:26

meni nece biti zao ako talijan ode. ne igra mu se za liverpool to je ocigledno pa nek onda ide slobodno...
You are someone else I am still right here

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 21 avg 2011, 14:33

fera je napisao/la:meni nece biti zao ako talijan ode. ne igra mu se za liverpool to je ocigledno pa nek onda ide slobodno...
Kad je Meireles na klupi, sta ce onda Aquilani ?
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 21 avg 2011, 14:33

pustite Carrolla na miru on ce da bude drugi strijelac lige odmah iza Suareza 8-)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Huleee
Kontakt:

Post Postao/la Huleee » 21 avg 2011, 14:40

Nevil:''Džerard nije želeo u Junajted...''

Legenda ''Đavola'' u svojoj knjizi otkrio da je svojevremeno molio kapitena Liverpula da dođe na ''Old Traford'', ali da je uvek nailazio na kategorično odbijanje.
Geri Nevil je tokom svog boravka sa reprezentacijom Engleske pokušavao da ubedi Stivena Džerarda da pređe u Mančester Junajted, ali bezuspešno.

On je u svojoj knjizi ''Crveno od Gerija Nevila'' obelodanio neke zanimljive detalje.

''Stiven Džerard je tada bio bez sumnje jedan od najboljih fudbalera i želeo sam da igra za Junajted. Pred EURO 2004. godine je bilo spekulacija da će da ode u Čelsi. 'Dođi da igraš za Junajted', rekao sam mu jednom u hotelu. Navijači bi ga sjajno prihvatili, ali mi je on odgovorio, 'hoću, ali ako ti dođeš na Enfild'', otkrio je Nevil.

Stiven Džerard je jedan od malobrojnih fudbalera koji su celu karijeru posvetili samo jednom klubu. On će u Liverpulu najverovatnije završiti karijeru...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 avg 2011, 15:24

#AFC V #LFC
Lucas V Frimpong Tackles 8:3.
Adam V Nasri Chances Created 3:2.
Henderson V Ramsey Loss of possession 2:4 . @EPLIndex

8-)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

najbolji
Kontakt:

Post Postao/la najbolji » 21 avg 2011, 15:33

Nitko mi nije zaželio dobrodošlicu :D
U kolko sati igramo Carling cup :?:

najbolji
Kontakt:

Post Postao/la najbolji » 21 avg 2011, 15:48

Baš mi ježao što Aqua odlazi :(
Odličan igrač za kojeg nema mjesta u našem timu.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 21 avg 2011, 16:17

najbolji je napisao/la:Baš mi ježao što Aqua odlazi :(
sta ti ima bit' zao..ja koliko sam shvatio frajer i nije bas neki fan L'poola
jos one njegove izjave dok je bio u Juventusu ..
ZZ

najbolji
Kontakt:

Post Postao/la najbolji » 21 avg 2011, 16:23

moj uzor-S.G je napisao/la:
Rekao je da se želi iskazati u Liverpoolu i pokazati se u najboljem svjetlu navijačima

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 21 avg 2011, 16:46

najbolji je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:
Rekao je da se želi iskazati u Liverpoolu i pokazati se u najboljem svjetlu navijačima
"I am close to joining Milan," Aquilani told Gazzetta dello Sport.
ZZ

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 21 avg 2011, 17:42

Ako Aqua i Ngog odu za jedni 9-10 milona i od novca sto bi ostalo od placa Polsena i El Zahara bi se moglo nakupiti novca za Cahilla a nadam se da ce Cahill u subotu odigrati zadnju tekmu za Bolton i poslije toga preci u Liverpool
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 avg 2011, 18:32

Ako mu se ide neka ide.Možda je i on vidio da nema mjesta za njega.
Vidjeli smo jučer svi kakav igrač sjedi na klupi ;) .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 avg 2011, 18:45

Senaid L.F.C je napisao/la:Ako Aqua i Ngog odu za jedni 9-10 milona i od novca sto bi ostalo od placa Polsena i El Zahara bi se moglo nakupiti novca za Cahilla a nadam se da ce Cahill u subotu odigrati zadnju tekmu za Bolton i poslije toga preci u Liverpool
El Zhar je otisao za kikiri,raskinut je ugovor sa njim,pa ga je Levante dobio dzaba.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 21 avg 2011, 19:00

the scouser je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Ako Aqua i Ngog odu za jedni 9-10 milona i od novca sto bi ostalo od placa Polsena i El Zahara bi se moglo nakupiti novca za Cahilla a nadam se da ce Cahill u subotu odigrati zadnju tekmu za Bolton i poslije toga preci u Liverpool
El Zhar je otisao za kikiri,raskinut je ugovor sa njim,pa ga je Levante dobio dzaba.
ma znam da je pusten ali mislio sad da ce se jedan dio novca dobiti od njegove place koja nije bila nesto velika
ista ce se raskinuti ugovor sa polsenom osim ako neki klub iz danske ne posalje poudu za njega
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 21 avg 2011, 19:30

Možemo proigrati Carrolla

Jose Enrique uživa u partnerstvu sa Stewartom Downingom na lijevoj strani, te je uvjeren da njih dvojica mogu od Andyja Carrolla stvoriti igrače koji će tjerati strah među braniče Premiershipa.

Liverpoolova "trojka", koja je bila proglašena igračem utakmice u subotnjoj pobjedi protiv Arsenala, priznaje kako je oduvijek cijenio krilo engleske reprezentacije, te ističe kako je sretniji da ga ima u momčadi, nego da mora igrati protiv njega.

"Stewart je vrlo dobar igrač koji je iznimno brz i dobar u igri s obje noge. Kada sam igrao protiv njega u dresu Newcastlea, uvijek sam osjećao da je dobar igrač. Nadam se da ćemo biti dobar tandem u Liverpoolu."

"Nadam se da ćemo Andyju Carrollu, koji je odličan centarfor, servirati kvalitetne lopte. Odličan je u zraku, jedan od najboljih koje sam vidio, skoro je nenadmašan u skoku."

"Ako je Andy 100% spreman i na visini zadatka, biti će vrlo važan igrač za našu momčad."
YOU'LL NEVER WALK ALONE

najbolji
Kontakt:

Post Postao/la najbolji » 21 avg 2011, 19:44

ElZhar za njega nema veze da smo tražili neke pare nikad ga se ne bi rješili ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 avg 2011, 21:02

Digla se "prašina" bezveze.

Ja sam rekao samo da su po meni Carroll i Henderson odigrali slabo protiv Arsenala i to je to.

@fera,Lucas više nije toliko meta zato što igra sve bolje i bolje.Kao što sam već napisao,trebalo mu je dosta vremena da se adaptira na ligu i na tu poziciju zadnjeg veznog.

Dalgliš:''Kvalitetan fudbal, bravo novajlije!'' (ako KK tako kaže...)

Škotski menadžer prezadovoljan pobedom usred Londona nad ''tobdžijama''. Veruje u svoju ekipu i nada se sve boljim igrama. Puno očekuje od novih igrača.
Keni Dalgliš je sa osmehom na licu davao intervju posle jučerašnje velike pobede nad Arsenalom. ''Redsi'' su dominirali nad oslabljenim rivalom i tako zabeležili prvu pobedu u sezoni.

Dalgliš je bio impresioniran borbom i zalaganjem svojih fudbalera.

''Prezadovoljni smo. Znao sam da će ovo da bude fantastična fudbalska utakmica i da smo odigrali nerešeno, isto bih rekao. Obe ekipe su pružile kvalitetan fudbal, mi smo presrećni pobedom. Zaslužili smo da nastavimo sezonu u pobedničkom ritmu'', rekao je Dalgliš.

Burno je leto na ''Enfildu'', novi igrači ostavljaju dobar utisak.

''Znamo za šta su sve ti momci sposobni. Prošle nedelje debitovala su četvorica momaka, jedan je trenirao nedelju dana, jedan 10 dana i tek ćete videti razliku u narednim nedeljama. Otišli su iz dobrih klubova, ovo je pokazatelj kako su se brzo uklopili'', ocenio je škotski trener.

P.S. Aquilani za 6 miliona u Milanu ? :shock: :lol:

Zaista se divim upravi Milana kako dobro prolaze na ovim transferima.

Capello razmatra poziv za Kellyja u visu momcad

Sef Engleske reprezentacije Fabio Capello objavio je kako razmislja da mladom Liverpoolovom branicu Martinu Kellyju da priliku zaigrati za visu momcad.

Kelly je vec obezbjedio svoje mjesto u momcadi Liverpoola kao jedan od kljucnih clanova u proteklih 18 mjeseci te zavrijedio priliku produzenog igranja na terenu pod vodstvom Kennyja Dalglisha u zadnjem roku.

Svestran branic, koji moze igrati u sredini-nazad, kao i desni bek, osvojio je do sada dva kupa Engleske za igrace ispod 21. godine i on je sada ima priliku zaigrati za visu momcad. Capello je imao priliku gledati Kellyja u akciji tokom Liverpoolove pobjede nad Arsenalom od 0-2 na Emirates stadionu u subotu, a on je i veliki obozavatelj 21-godisnjeg stoppera.

"Promatram neke igrace koji su mi zanimljivi, neke nove igrace poput Kellyja na poziciji desnog beka, on je stvarno zanimljiv", izjavio je Capello u danasnjem intervjuu za Sky Sports. Dodao je i jos: "On je mlad, i veoma dobro je igrao, zaista dobra igra."

Svaka čast ! 8-)

Downing: Nisam mogao reci 'ne'

U intervjuu za casopis 'Match of the Day', Stewart Downing osvrnuo se malo na
svoj zivot u Liverpoolu. Evo sta je nas novi krilni igrac imao za reci ...

Downing o svojoj najboljoj poziciji ...
Ne smeta mi igranje na lijevom ili desnom krilu, sto je vjerojatno velika jacina
za klub. Ako sam vise izbocen na sirini, trudicu se sto mogu bolje da dajem golove i
pomazem ostalima. Navijaci dolaze prvenstveno da se zabave, a nadam se da cemo im ove sezone
pruziti sto vecu zabavu.

O povezivanju sa Andy Carrollom ...
Vidim dosta razloga zbog kojih cemo Andy Carroll i ja izgraditi dobar odnos u
igri - ja sam dobar u prijelazu i Andy je dobar za prihvatanje lopte pred golom!
Andy je vrhunski igrac. Svjestan sam njegovih mogucnosti i snage, i sto bolje cu se truditi da se
uklopim u igru zajedno sa njim.

O igranju na Anfieldu ...
Kada dođete na Anfield kao protivnicki igrac bacite pogled, cujete navijace i
pomislite 'volio bih igrati ovdje ". Aston Villa je prekrasan klub, ali kada vas
Liverpool pozove da igrate za njih, to jednostavno ne mozete odbiti.

O njegovim ciljevima u Liverpoolu ...
Osvajati sto je vise moguce trofeja, bilo bi savrseno. Dugorocni cilj kluba je
osvojiti Premier ligu. To se ne događa preko noci. To morate graditi neko vrijeme a
sve to je zaista moguce sa igracima koje je Kenny doveo u klub.

O atmosferi u svlacionici...
Pricajuci sa momcima koji su ovdje nekoliko godina - kao što su Jamie Carragher i
Pepe Reina - receno mi je da zaista mozete osjetiti atmosferu koja se razvija upravo ovdje. Fanovi
su dobili ono sto su i ocekivali od nas.
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.