Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Leeds United Football Club
2-1 za West Ham možda stignete sretno u nastavku
Zasluzen bod na kraju. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
ja bi reko nezasluzen bod zasluzena su tri ali i ovo je dobro nismo imali srece sta je tu je vratice se na drugoj utakmici svaka cast za borbenost i veliki pomaci u igri apsolutna kotrola meca
- marijo_leeds
- Kontakt:
Svaka cast Leeds-u na odlicnoj pruženoj igri protiv West Hama.....igrali smo odlicno možda da se nije dogodio onaj promaseni penal Gradela i autogol Kisnobra.......možda smo mogli utakmicu završit u korist nama....ali nema veze zadovoljan sam i bodom....ja se nadam da ce "Graysonovi momci" i u buduće igrat ovako ko danas.....onda smo sigurno u play-offu za Premiership........po meni svi su odlično danas igrali........MOT
- Smudge@Yorkshire
- Kontakt:
Uh ljudi, kako sam srećan... Ovo je bilo sjajno, ma fenomenalno... MOT... 

- mexy_whites
- Kontakt:
Ja sam skočio k'o luđak kad je Clayton uvaliSmudge@Yorkshire je napisao/la:Uh ljudi, kako sam srećan... Ovo je bilo sjajno, ma fenomenalno... MOT...

WEST HAM 2 (Cole 6, Kisnorbo OG 61), UNITED 2 (McCormack 59, Clayton 90)
West Ham: Green, O'Brien, Reid, Tomkins, Illunga, Collison (Faubert 59), Parker, Noble (Piquionne 82), Nolan, Taylor, Cole (Carew 67). Subs: Boffin, Barrera.
United: Lonergan, Lees, Kisnorbo, O'Dea, White, Snodgrass, Howson, Clayton, Gradel (Sam 88) McCormack (Nunez 67), Keogh. Subs: Rachubka, Connolly, O'Brien, Sam.
Referee: M Oliver
Booked: O'Dea (Leeds), Tomkins (West Ham)
Odlična utakmica i zaista ogroman pomak u igri u odnosu na Southampton u prvom kolu. Pokazali smo da se možemo nositi sa najboljim klubom(na papiru)u ligi i potpuno zasluženo uzeli bod. Mogli smo i pobijediti, jer smo i penal promašili, imali još jedan nedosuđen, ali ono što me fascinira je dominacija igri sve do autogola Kisnorba. Onda je West Ham preuzeo kontrolu, imali su šansi da riješe utakmicu, ali sreća je ovaj put bila na našoj strani. I domaćinima nije suđen penal u prvom poluvremenu i mislim da je Oliver vidio tu grešku na videu, pa je kompenzirao na početku drugog. White je odigrao zaista odlično, Gradel i Snodgrass takođe, Clayton fantastičan, ma svi su extra odigrali

Side before self
Baš mi je žao što niste pobjedili no dobro ste se i vratili kada ste gubili
- mexy_whites
- Kontakt:
Blue City je napisao/la:Baš mi je žao što niste pobjedili no dobro ste se i vratili kada ste gubili

Biće pobjeda sljedeći put

Side before self
- gloryhunter
- Kontakt:
prosipaju se bodovi..... 

- mexy_whites
- Kontakt:
http://www.101greatgoals.com/videodispl ... -15303236/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo golova od danas. Sjajna akcija kod našeg prvog gola.
Evo golova od danas. Sjajna akcija kod našeg prvog gola.
Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
Doncaster Rovers - Leeds United, 23.08.2011, Keepmoat, 20:45

Nakon Bradforda u prvom kolu, čeka nas još jedan Yorkshire derbi u liga kupu. Roversi su u Championshipu posljednji na tabeli i imaju velike probleme sa ozljedama. Prema posljednjim podacima, Leedsu se neće moći suprotstaviti sljedeći igrači Doncastera:Adam Lockwood, Shelton Martis, James O`Connor, James Chambers, Martin Woods, Brian Stock, Billy Sharp, James Hayter i Ryan Mason. Sean O`Driscoll je imao težak start sezone prvenstveno zbog ogromnih izostanaka, ali i prilično teškog rasporeda. Nama takođe nedostaju neki važni igrači poput Becchia, ali je tim protiv West Hama pokazao da se može nositi i sa najboljima u Championshipu. Moguće je da Grayson krene sa istih 11 kao i u nedjelju, ali obzirom da su samo dva dana razlike između ovih mečeva, trebao bi odmoriti neke igrače. Prošle godine smo u drugom kolu Carling cupa ispali od Leicestera, ali sada imamo lakšeg protivnika i dobru priliku za prolaz u naredni krug. Nadam se dobroj igri i pobjedi na Keepmoatu. MOT

Nakon Bradforda u prvom kolu, čeka nas još jedan Yorkshire derbi u liga kupu. Roversi su u Championshipu posljednji na tabeli i imaju velike probleme sa ozljedama. Prema posljednjim podacima, Leedsu se neće moći suprotstaviti sljedeći igrači Doncastera:Adam Lockwood, Shelton Martis, James O`Connor, James Chambers, Martin Woods, Brian Stock, Billy Sharp, James Hayter i Ryan Mason. Sean O`Driscoll je imao težak start sezone prvenstveno zbog ogromnih izostanaka, ali i prilično teškog rasporeda. Nama takođe nedostaju neki važni igrači poput Becchia, ali je tim protiv West Hama pokazao da se može nositi i sa najboljima u Championshipu. Moguće je da Grayson krene sa istih 11 kao i u nedjelju, ali obzirom da su samo dva dana razlike između ovih mečeva, trebao bi odmoriti neke igrače. Prošle godine smo u drugom kolu Carling cupa ispali od Leicestera, ali sada imamo lakšeg protivnika i dobru priliku za prolaz u naredni krug. Nadam se dobroj igri i pobjedi na Keepmoatu. MOT
Side before self
- dr.feelgood
- Kontakt:
Ovo Clayton rješava bez problema.
To je tacno!dr.feelgood je napisao/la:Ovo Clayton rješava bez problema.
- mexy_whites
- Kontakt:
DONCASTER ROVERS 1 (Hayter 3). UNITED 2 (Nunez 30, 81)
Doncaster: Woods, Naylor (O'Connor 65), Spurr, Friend, Hird, Dumbuya, Bennett, Gillett (Stock 86), Oster, Barnes Wilson 69), Hayter. Subs: Baxendale, Sullivan, Radford, Martis
United: Rachubka, Connolly, O'Dea, O'Brien (Kisnorbo 76), White (Taylor 60), Sam, Howson, Clayton, Nunez, McCormack Gradel 64), Keogh. Subs: Lonergan, Kisnorbo, Clayton, Snodgrass, L Turner.
Referee: M Brown
Booked: White, Howson (Leeds)
Att: 8505 (3320 Leeds)
Ramon Nunez show
Već četvrti gol Nuneza u kupu i siguran sam da će Grayson u subotu dobro razmisliti o njegovom statusu u timu. Doncaster je kod 1-0 imao zlatnu šansu preko Bennetta, ali je ovaj pogodio stativu. Nakon toga, počeli smo igrati bolje, stvarati šanse i došlo je izjednačenje. Pred kraj meča Nunez donosi pobjedu i odvodi nas u treće kolo liga kupa. Inače, utakmica je bila podjednaka, Doncaster je takođe imao dobrih prilika, ali se ipak oprašta od ovog takmičenja. Mislim da bi mnogo laganije dobili ovu tekmu da SG nije izvršio čak šest izmjena u odnosu na ligašku utakmicu protiv West Hama. No dobro je ispalo, prošli smo, a za subotu su odmorni Snodgrass, Clayton, Lonergan, Lees, Gradel(ušao u 2p) i Kisnorbo(takođe ušao). U Ipswich idemo po pobjedu
MOT
Doncaster: Woods, Naylor (O'Connor 65), Spurr, Friend, Hird, Dumbuya, Bennett, Gillett (Stock 86), Oster, Barnes Wilson 69), Hayter. Subs: Baxendale, Sullivan, Radford, Martis
United: Rachubka, Connolly, O'Dea, O'Brien (Kisnorbo 76), White (Taylor 60), Sam, Howson, Clayton, Nunez, McCormack Gradel 64), Keogh. Subs: Lonergan, Kisnorbo, Clayton, Snodgrass, L Turner.
Referee: M Brown
Booked: White, Howson (Leeds)
Att: 8505 (3320 Leeds)
Ramon Nunez show

Side before self
we all hate leeds scum ! osveta se spremaaaa 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
padobranac, jesi ti dobar? ne razumijem zašto ovdje dolaziš s tim riječima. treba te permamentno odstraniti.FCUM je napisao/la:we all hate leeds scum ! osveta se spremaaaa
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Stari rivali opet se susrecu. Siguran sam da ce biti uzivanje gledati ovu tekmu i iskreno jedva cekam. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Smudge@Yorkshire
- Kontakt:
Taman na vrijeme za novu pobjedu, čini mi se da ste počeli da zaboravljate 3. januar... 

" onclick="window.open(this.href);return false;Smudge@Yorkshire je napisao/la:Taman na vrijeme za novu pobjedu, čini mi se da ste počeli da zaboravljate 3. januar...

je li te ko sta pitao ?Carlo je napisao/la:padobranac, jesi ti dobar? ne razumijem zašto ovdje dolaziš s tim riječima. treba te permamentno odstraniti.FCUM je napisao/la:we all hate leeds scum ! osveta se spremaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.