O cemu ti pricas, Dzeko igra, tevez je na klupiadnan_hzsa je napisao/la:Mancini je idiot. Dzeko u najboljoj formi 3 gola iz 3 tekme i ide na klupu kako bi igrao tevez koji nije ni pripreme prosao i nije nijednu tekmu odigrao. Haj prosle godine kontam ga sto je dzeko bio nekad na klupi al sad ne kontam ga.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Vjerovatno moras znati nekoga ko koristi FB...VanBasten je napisao/la:A kako da upa'nu oni koji ne koriste facebook, kao moja malenkost npr?
Pa ima makar 10 ovih NIko Neznanovic-a... I svi su bez slike. Kako znati koji je on...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ovoliko profila nema ni Džeko !Goalgetter je napisao/la:Neka mi neko da link od njegovog profila preko PP, ima vise profila na tom imenu (bez slike).
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- NoName
- Kontakt:
Jbt, nije mala stvar, Edin u najskupljoj ekipi koja troši najviše sredstava na svijetu i to uglavnom na napadače, izgleda zauzima mjesto kao standardni prvotimac. Bravo Edine. Jedan Tevez i Golden Boy na klupi.
Eto, i službeno, to je taj sastav.
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 21 avg 2011, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Joj pao server na onoj stranici myp2p.eu a tu sam imo sve linkove za tekme. Koristim sopcast pa ako zna neko gdje mogu jos nac linkove. Hvala
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
+1.Goalgetter je napisao/la:Neka mi neko da link od njegovog profila preko PP, ima vise profila na tom imenu (bez slike).
2356 Neznanovića, a nigdje ne vidjeh Džekinu sliku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
hahahahhaNoName je napisao/la:Jbt, nije mala stvar, Edin u najskupljoj ekipi koja troši najviše sredstava na svijetu i to uglavnom na napadače, izgleda zauzima mjesto kao standardni prvotimac. Bravo Edine. Jedan Tevez i Golden Boy na klupi.
eto igra i kolarov znati centarsuteva ce biti ko pogace u ruandi
Thomas Müller - Fußballgott
http://site.myp2pforum.eu/index.php?part=sports" onclick="window.open(this.href);return false;robijas_Ri je napisao/la:Joj pao server na onoj stranici myp2p.eu a tu sam imo sve linkove za tekme. Koristim sopcast pa ako zna neko gdje mogu jos nac linkove. Hvala
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
ma fura nas ovaj momak 
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
nikako brate, nema povjerenja nikome, sad ima slika Dzeke pa eto dodajte.VanBasten je napisao/la:A kako da upa'nu oni koji ne koriste facebook, kao moja malenkost npr?
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hoce li meni iko pomoc ???Papastathopoulos je napisao/la:ev sad bas probao, bezze uzeo mainz-schalke, i uzeo link, brzina pise 250 Kbps, i nisam cekao dugo da udje, al je opet stopalo....a ono skroz desno, gdje pise signal strength, pa onda your rating (ovo sve sam gledao na myp2p), signal strength je 3 zvjezde, a your rating 2 zvj....jeli ima veze sto mi je wirelles net ? a ovo boldano, nisam skontao uopste !?Uglavnom, nadji neki gdje ti se ono zeleno popuni do kraja, do nekih 80-90, pa i do 100. Tad' sigurno nece stopat!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
http://site.myp2pforum.eu/broadcast.php ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;robijas_Ri je napisao/la:Joj pao server na onoj stranici myp2p.eu a tu sam imo sve linkove za tekme. Koristim sopcast pa ako zna neko gdje mogu jos nac linkove. Hvala
Evo ti myp2p.eu
Izdržati, to je temelj vrline!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
ugrijalo coeku halali muMrShadow je napisao/la:O cemu ti pricas, Dzeko igra, tevez je na klupiadnan_hzsa je napisao/la:Mancini je idiot. Dzeko u najboljoj formi 3 gola iz 3 tekme i ide na klupu kako bi igrao tevez koji nije ni pripreme prosao i nije nijednu tekmu odigrao. Haj prosle godine kontam ga sto je dzeko bio nekad na klupi al sad ne kontam ga.
- NoName
- Kontakt:
Da se malo citiram, ne vjerujte sportsportu kada najave tim 3 dana ranije, sam Mancini tada ne zna sastav a oni, lafo, znaju.NoName je napisao/la:Ne znam čemu tolika frka, psovke i slično kada se uopšte ne zna ko će sutra igrati, ja nigdje drugo osim na ovom portalu (koji je, usput, izgleda već maknuo taj tekst) nisam vidio da je Mancini najavio sastav i obično to ne radi do dana utakmice. Već u par navrata je bio slučaj da ovaj portal najavi Džeku u prvoj postavi a on ne bude i obratno, tako da se ne treba oko ovog uzbuđivati.
Jedino što sam mogao pronaći vezano za sutrašnji sastav je ovo:
Manchester City manager Roberto Mancini says Argentine striker Carlos Tevez could play against Bolton on Sunday.
Tevez missed City's pre-season tour and start of the new league campaign having been given an extended break due to his involvement in the Copa America.
Earlier in the summer, the 27-year-old said he wanted to leave the club and vowed never to return to Manchester.
"He will probably be available although I want to wait until Saturday to make a decision," said Mancini.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, Milner, Barry, Yaya, Silva, Dzeko, Aguero
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko u dresu Milana je'l ? 

don burza je napisao/la:eto igra i kolarov znati centarsuteva ce biti ko pogace u ruandi
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 21 avg 2011, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
jel ovo http://www.facebook.com/profile.php?id=100002849617307" onclick="window.open(this.href);return false;
Thomas Müller - Fußballgott
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Hvala drug svaka častrogeRF je napisao/la:http://site.myp2pforum.eu/broadcast.php ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;robijas_Ri je napisao/la:Joj pao server na onoj stranici myp2p.eu a tu sam imo sve linkove za tekme. Koristim sopcast pa ako zna neko gdje mogu jos nac linkove. Hvala
Evo ti myp2p.eu
ima u mene 50 Nika Neznanovica 
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Brokula, darker10, Faraon iz Visokog, GoatNo1, Google [Bot], GrbavicaHrammm, harko35, J1897, Jarodwest, JHam, legendarnadruga, leo1946, Maestro^^, MaroonBjelave, MikiPirs, napapijri1987, nerkolfc, NEZALAGANJE, Poligon10, Proximic, PSV, Rosicky, s4mke, SanaBosna, Shevko, Smaja, StevieG8, unavita, VibeTribeX, Wilshere10, Zglavkar i 345 gostiju.