NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
dan nakon nezasluzenog poraza u prijedoru malo su se strasti smirile bar kod mene.juce sam valjda od zelje za pobjedom svasta pisao nadam se da nisam nikog uvrijedio(emir).al kad sam na kraju vidio svi mi volimo zvijezdu na svoj nacin samo sto neko vise vjeruje u nju a neko manje.mislim da ce se alarm upaliti ako nedobijemo travnik u sto ja nesumnjam. igracima i treneru sad treba podrska ko nikad i povici sa tribina samo mogu stetit.moje misljenje da ce utakmica biti tvrda i moramo biti strpljivi cijelih 90 min. pobjeda sigurno nece doci u pitanje...sretno zmajevi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ETO JA BAS MISLIM DA CEMO U SRIJEDU ZABIT DVA GOLA U PRVIH 15 MINUTA I DA CE SVE BITI U NAJBOLJEM REDU, A PROGNOZIRAM 5-1 POBJEDU. ZIVI BILI PA VIDJELIastra1922 je napisao/la:dan nakon nezasluzenog poraza u prijedoru malo su se strasti smirile bar kod mene.juce sam valjda od zelje za pobjedom svasta pisao nadam se da nisam nikog uvrijedio(emir).al kad sam na kraju vidio svi mi volimo zvijezdu na svoj nacin samo sto neko vise vjeruje u nju a neko manje.mislim da ce se alarm upaliti ako nedobijemo travnik u sto ja nesumnjam. igracima i treneru sad treba podrska ko nikad i povici sa tribina samo mogu stetit.moje misljenje da ce utakmica biti tvrda i moramo biti strpljivi cijelih 90 min. pobjeda sigurno nece doci u pitanje...sretno zmajevi
Travnik uvijek neugodan gost,i minimalna pobijeda bi nam dobro dosla,ne svida mi se ovo nikako,mora se intervenisati podhitno.
znali neko hoceli danas biti trening pa nek napise.. 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nece momci odmaraju i cijeli dan trose pare u kladionici premijer. valjda su dobili zasluzene premijeastra1922 je napisao/la:znali neko hoceli danas biti trening pa nek napise..
bogami trose i u wiliamsu danas u sidneyu gotov pa prvi tim cijeli.hajde malo nek se opuste pa nek pobijede travnika necu ih sad kritikovat

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Suljić strijelac i asistent za Omladinac u ovom kolu, Huseinbašić strijelac za Gradinu,.... Treba ove momke pratiti, imaju potencijala za dres Zvijezde. Mi nikad nismo imali jaču ekipu, proljetos smo bili očaj ali sad druga priča, možda ima zanimljivog materijala, dovode se neki igrači koje niko nikad nije vidio, Zvijezdina škola kvalitetno radi, ima tu dobrih igrača, možda je ovako i pametnije da se puste na kaljenje pa onda ih treba ako zaslužuju da se vrate. Omeragić konačno juče proigrao u dresu Omladinca, on je razvaljivao kakanjce u vezi,...
to je bas ijepo cuti nadam se da ce ti igraci nekada zaigrati za zvijezdu a brzi bi vec sada bio pravo pojacanje za zvijezdin napad. 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Odlično bi bilo da su Zvijezda i Omladinac za bolju saradnju.Ne znam zasto toliko neprijateljstvo,dal zato sto pojedini igrači ako ne nadju sebe u Zvijezdi kada odu u Omladinac zamrze Zvijezdu ili je nesto drugo.Dobro bi bilo da svi oni koji ne izbore mjesto u Zvijezdi odu u Omladinac na kaljenje pa kada sazriju da se vrate,a ne ovako zavrse negdje lijevo.Ne mogu Zvijezdini neafirmisani igrači napredovat u Bosni Mionica.Time izgube sve sto su naučili a u Omladincu su mogli steć afirmaciju.Tako se prave igrači i od njih se zaradjuje prodajom a ne u nekoj sumi ,u M.Mahali da igraju sa seoskim klubovima.To je isto kada odličnog osnovca posaljes na zanat.
-
- Kontakt:
Bi on bio pravo pojacanje u kafani, kakva nasa mladost cim im malo neko kaze da znaju igrat odma pomisle da su tamo neki ronalde, drogbe... Okuraze se nesto ko oni su neki faktor i onda kad ih posalje tamo negdje na kaljenje, sto je normalna stvar svugdje u svijetu, bolje igrat i dvije lige nize nego sjedit na klupi, naravno ako hoce da napreduje, onda bude zvijezda vaka, zvijezda naka a niko od njih nece ustat ujutro u 6 pa malo trcat kroz prirodu, cast izuzetcima...astra1922 je napisao/la:to je bas ijepo cuti nadam se da ce ti igraci nekada zaigrati za zvijezdu a brzi bi vec sada bio pravo pojacanje za zvijezdin napad.
-
- Kontakt:
Rudar i Zvijezda su doprinijeli da izraz ocajno dobije sasvim novo znacenje. Ljudi moji, ja vama ne mogu opisati na sta je licila utakmica..Bukvalno ne znam koji rijec da upotrijebim da bih vam opisao koji su bili losiji i na sta je to licilo.Katastrofa!. I da..ne znam da li sam ja lud ali vama su dresovi crveno-rozi a ne crveno-bijeli. Izgleda kao da je crvena pustila boju pa malo smijesno bilo. Utakmica korektna ali ocaj zivi.Pozdrav.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
aha jesu malo nam dresovi pofalili
...a sto se tice utakmice u prijedoru mislim da je najgori akter bi sudija obradovic.jest da je mlad sudija al na jednoj utakmici podijelit onolike zute i crvene smijesno.15 zutih to jos nisam cuo .znaci sjecko je toliko igru sigurno je bilo po 40 faula kad je bilo 15 kartona.zao mi je sto nismo dali go puno bi znacio psihicki za ekipu al nema veze travnik ce platit danak dosadasnjoj neefikasnosti

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Travnik ne igra lijepo za oko,ali igraju srčano-muski i na rezultat.Takvom igrom mogu dobiti bilo koga i bilo gdje i zato nije neobično što je Travnik u vrhu.Nemojmo se zavaravat da ćemo napuniti mrežu Travnika,mi to ne možemo,niti ko ima dati gol.Jovic je travničanin,dobar sa Selimovićem a ovaj neće dopustit da mu kolega ostane bez posla.Bice jedan ili dva gola,najvjerovatnije 2-1.Žalosno je što je tako jer smo mi ipak institucija za Travnik ali i za mnoge druge koji su puno bolje startovali.
ebiga zvjezdas znaci ako pobijedimo travnika selimovic nam pustio
eto dode mi da uzmem pistolj i objesim se

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
eh kod nas ti je uvijek tako kad pobijedimo kod kuce ili na strani, bude ma kupili, trener dobar sa njihovim trenerom, djed od naseg trenera iz tog grada, sudija navuko uvijek nesto bude, a tek kad izgubis, ma nema ispast cemo, joj vidi ih neznaju igrat aaaaaaaaa, ovo je katastrofa, nikad gore nisu igrali (a doso na utakmicu prvi put)... pogotovo to na stadionu kad cujem iz peta mi zivce povuce... a to su sve neke djedice ili djecica, koji vide samo tu utakmicu i nista dalje... ima ti gluposti vazda uglavnom nikad nije do igraca.astra1922 je napisao/la:ebiga zvjezdas znaci ako pobijedimo travnika selimovic nam pustio![]()
![]()
![]()
![]()
eto dode mi da uzmem pistolj i objesim se
![]()
aj dosta vise o porazima hajmo malo o 4 kolu o Travniku sta ocekujete
ja ocekujem pobijedu od 3 4 gola razlike
mirza ko ce dat golove... kojic ??????mirza_rd je napisao/la:aj dosta vise o porazima hajmo malo o 4 kolu o Travniku sta ocekujete

Jovic i Selimovic su pravo dobri prijatelj i ja se bojim da nema kakvog dogovora je... onda ovaj fudbalzvjezdas je napisao/la:Travnik ne igra lijepo za oko,ali igraju srčano-muski i na rezultat.Takvom igrom mogu dobiti bilo koga i bilo gdje i zato nije neobično što je Travnik u vrhu.Nemojmo se zavaravat da ćemo napuniti mrežu Travnika,mi to ne možemo,niti ko ima dati gol.Jovic je travničanin,dobar sa Selimovićem a ovaj neće dopustit da mu kolega ostane bez posla.Bice jedan ili dva gola,najvjerovatnije 2-1.Žalosno je što je tako jer smo mi ipak institucija za Travnik ali i za mnoge druge koji su puno bolje startovali.
Ja sam zato da se igra pa ko je bolji neka pobjedi
travnican brate ti izgleda mislis ako zvijezda pobijedi travnika da ce to biti iznenadenje.pa do neki dan niste boda mogli donijet sa strane dok vam siroki ne kupi
zvijezda ce pobijedit sigurno ali ne lagano, na guzove..jos kad se pocnete valjat i onaj vas bunker poznati parkirat cete autobus na gol liniju
al jedna ce proc

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- nostradamus
Znas stari,vidis ja volim kad tako razmisljas.Sve bi dao da tako razmisljaju i vasi igraci prekosutra.Ma vjeruj da ovo iz ove sezone nema veze sa Travnikom od prije.80 posto je novih mladih igraca,samo dvojica starih igraju.Drugacija igra skroz.Mozda si u pravu za ono do neki dan,s tim sto to sa sirokim nije bio slucaj,ali otom potom ostavimo to.Pa ne moze se Olimpik i Zeljo dobiti za 7 dana,ako nemas kvaliteta bar malo.astra1922 je napisao/la:travnican brate ti izgleda mislis ako zvijezda pobijedi travnika da ce to biti iznenadenje.pa do neki dan niste boda mogli donijet sa strane dok vam siroki ne kupizvijezda ce pobijedit sigurno ali ne lagano, na guzove..jos kad se pocnete valjat i onaj vas bunker poznati parkirat cete autobus na gol liniju
![]()
al jedna ce proc
Evo nebi da provociram ali samo vas Gagac moze spasiti budi siguran u to.Na kraju vidjeces prekosutra o cemu ti pricam,a o nekoj odbrani na 16 metara nema ni govora....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.