Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: Marseille
ja sam ih pomijesao haman je kerlon, nisam puno puta cuo za njega pa ga mijesam
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Bivši španjolski reprezentativni napadač Fernando Morientes postigao je danas dogovor oko osobnih uvjeta suradnje sa francuskim prvoligašem Olympique Marseilleom, te će najvjerojatnije bez odštete napustiti Valenciu i karijeru nastaviti u redovima francuskog kluba.
Olympique je na svojoj službenoj stranici objavio kako će 33-godišnji nogometaš sutra stići u Marseille kako bi se podvrgnuo liječničkim pretragama, nakon čega će potpisati ugovor.
Olympique je na svojoj službenoj stranici objavio kako će 33-godišnji nogometaš sutra stići u Marseille kako bi se podvrgnuo liječničkim pretragama, nakon čega će potpisati ugovor.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- marseille_unique
- Kontakt:
ja morientes potpiso, sto mi i nije drago te Fabrice Abriel igrac sredine terena iz lorienta
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- adnan_nanda
- Kontakt:
E meni je bas drago sto je moj najdrazi igrac dosao u marseille
nadam se da ce igrat kao i za monaco onu jednu godinu sto je proveo u francuskoj kad je bio brilijantan,sad imam za nekog navijat i u ligi prvaka 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
i ja se nadam, al je to jako tesko s obzirom da je on vec u godinama... po meni, marseille je napravio los potez sa morientesom.. al bi ipak volio da nisam upravu...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
- adnan_nanda
- Kontakt:
nemoze biti los posao kad su ga dobili bezplatno,ako bude dobar i i grat ce ako nebude ajd cao i to je to,a ja se nadam da ce se pokazati.
- marseille_unique
- Kontakt:
vidicemo ja mislim da ce on , biti na pocetku na klupi a da ce niang i brandao igrati u napadu, vidicemo sta ce biti
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
prije si napado mene i marseille a sad ces da navijas za nas, ima i takih navijaca, valjda se ne zaljubis u nas stadion i naviajce i klub, mislim ne bi meni smetalo ali mozda ti to ne bi volio
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Hmm.Morientes u svakom slucaju moze biti vrlo koristan,a nesto mi je i bio najdrazi dok je igrao za Monako..mislim da cu napravili odlican posao.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- marseille_unique
- Kontakt:
vidicemo sta ce biti , nemam nista protiv njega samo bih bio sretniji da je neko maldi doso , ali ako ovi veznjaci budu dobro radili svoj poso bice golova onda i bit ce dobro jer njemu trebaju samo dobre lopte
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
Dynamo Kyiv’s Pape Diakhate To Sign Four-Year Deal With Marseille – Report
Senegalese central defender Diakhate is to complete OM’s summer spending in the coming hours, as reports suggest only the formalities of the deal must be completed...
Spominje se cifra od 8 miliona eura
Senegalese central defender Diakhate is to complete OM’s summer spending in the coming hours, as reports suggest only the formalities of the deal must be completed...
Spominje se cifra od 8 miliona eura
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
nije te on napadao, ja sam...marseille_unique je napisao/la:prije si napado mene i marseille a sad ces da navijas za nas, ima i takih navijaca, valjda se ne zaljubis u nas stadion i naviajce i klub, mislim ne bi meni smetalo ali mozda ti to ne bi volio

marseille ce bit prejak ove sezone, pravo se pojacavaju...
al ipak volim samo girondince u francuskoj...
AMUNT VALENCIA!
- adnan_nanda
- Kontakt:
ma prije ga je vecina napadala jer je malo pretjerivao sa marseillomamadeus21 je napisao/la:nije te on napadao, ja sam...marseille_unique je napisao/la:prije si napado mene i marseille a sad ces da navijas za nas, ima i takih navijaca, valjda se ne zaljubis u nas stadion i naviajce i klub, mislim ne bi meni smetalo ali mozda ti to ne bi volio![]()
![]()
marseille ce bit prejak ove sezone, pravo se pojacavaju...
al ipak volim samo girondince u francuskoj...

@marseille_unique prije si pricao da ce pravit novi stadion sto ti se i nije bas svidjelo pa jel se sta promjenilo jesul poceli pravit ili ce ipak ostati ovaj sadasnji koji ima historiju i tradiciju

- marseille_unique
- Kontakt:
za sad nisam cuo nista za stadion, ali da ce pravit sigurno ce pravit nekad, ako moze neka bude tamo za 30 godina, bilo bi super, care drago mi je da navijas za marseille i da ces biti uz nas u ligi prvaka, mislim poslije tvoje valencije da navijas za nas, neka je i tvojoj valenciji onda sve najbolje, ne mogu reci sad navijat cu i ja za valenciju jer samo za marseille ja mogu navijat, ja eto taj senegalac je potpiso, jak igrac , zadovaljan snjegovim prelaskom on je igrao u nancyu prije dvije sezone kad je nancy bio jak i zavrsio 4 mi ga izbacili iz kvalifikacija za ligu prvaka u zadnjem kolu, za mene dobar igrac pravo, vjerovatno ce ga neki i poznat kad sad postavim sliku, ali eto danas u utakmici u koojoj smo dobili saint ettiene 1:0 povrijedio se lucho, rame ustavri povrijeido, i bice odsutan 4 do 6 sedmica, ali ima jos kvalitetnih na toj poziciji
ima jos jedan problem, nadam se da ce se rijesiti, ako znate kad je madona skoro trebala da ima koncert na veledromu, pogino jedan cojk dok su namijestali binu, srusila se bina i povriejdilo se jos teze nekoliko ljudi, i otkazan bio koncert, i sad haman ce marseille morati pocetak sezone igrati negdje drugo radi nekih istraga sta ja znam sta je, pravo me je to iznerviralo sad, nadam se da ce rijesiti nesto
To je novo pojacanje u odbrani

ima jos jedan problem, nadam se da ce se rijesiti, ako znate kad je madona skoro trebala da ima koncert na veledromu, pogino jedan cojk dok su namijestali binu, srusila se bina i povriejdilo se jos teze nekoliko ljudi, i otkazan bio koncert, i sad haman ce marseille morati pocetak sezone igrati negdje drugo radi nekih istraga sta ja znam sta je, pravo me je to iznerviralo sad, nadam se da ce rijesiti nesto
To je novo pojacanje u odbrani

Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
pa kako se zove taj igrac??
AMUNT VALENCIA!
"vjerovatno ce ga neki prepoznati kad stavim sliku"
crnac ko crnac posebno u fra svaki isti
da je bez majice komotno bi rekao drogba
crnac ko crnac posebno u fra svaki isti
da je bez majice komotno bi rekao drogba

Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
ma prepoznatljiv mi skroz... sto rece ovaj drug iznad, crnjo ko crnjo... drogba, gervinho, svi su oni isti...
AMUNT VALENCIA!
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!
I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.
I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.
nek prica ko sta hocem gabriel heinze je odlican igrac, samo kad igra stalno... vidjet cete kad zaigra za marseille....
AMUNT VALENCIA!
ma daj ba ... nikad u zivotu veceg kiks igraca nisam vidioamadeus21 je napisao/la:nek prica ko sta hocem gabriel heinze je odlican igrac, samo kad igra stalno... vidjet cete kad zaigra za marseille....

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.