FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sirenje
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sirenje » 21 avg 2011, 16:16

Jedina razliika izmedju ovog Zelje i Zelje prije 2 godine je ALEN MESANOVIC on ima ono sto ni adilovic a ni lazo nemaju osjecaj za gol i ne treba mu 5 sansi da zabije nego 1 prava sansa. Po meni bi Amar trebao naci takvog igraca za ubuduce

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 21 avg 2011, 16:16

J.e.b.e.s. Travnik pobjedit cemo na drugim gostovanjima,ha ja...Sta panicite odma draga djeco,pa jel se sjecate Starovlaha i Hotica???Cccc,eto gledajte onda Barsu i svrsavajte.Ovo je bolan j.e.b.e.n.a. Bosna i ovo sto imamo je dobro u kakvim uslovima se zivi i radi...

SA ZELJOM DO GROBA ZIVOTA MI MOGA ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 21 avg 2011, 16:54

nick je napisao/la:
lisander je napisao/la:Samo je FK Zeljeznicar vjecan, a Amar i ostali su prolazni, i one kritike psovke juce koje su upucene igracima trebale su se i sefu uputit, jer je on taj koji ih dovodi i koji ih motivise i koji ih takticki rasporodjeju, samo se pitam u sta se ulaze novac koji se dobio od transfera igraca poput Bekrica, Sehica, Džeke, Visce, i hajmo reci sica koja se dobila od prodaje ostalih igraca.
neroazzuro je napisao/la:Razumijem razne stavove... Samo ne razumijem da BAS NIKO do sad nije napisao cinjenicu da je Zeljo igrao evropu sa dva vrlo daleka i teska gostovanja,da je pripreme (izuzetno zahtjevne za nase uslove) poceo puno prije ostalih ekipa. Zbog takvih stvari sve ekipe koje igraju evropu losije pocinju sezonu i treba im vremena da uhvate zalet. Zbog toga mislim da se kriticari trebaju jos malo strpiti. Ako stanje bude isto za 4-5 kola,onda bi imalo smisla kritikovati. Ali do tad...
20 dana je proslo od utakmice u Tel Avivu, ekipi je dovoljno vremena da se oporavi
rodom s Mejtaša je napisao/la:Ne bitno, eto vas tamo pa svršavajte na sira i njegove ublehe i "duhovite" izjave. Mene zanima klub, a ne kultovi ličnosti.
Ne mozes to pojedincima objasniti odma ces biti napadnut da si idiot, da ne volis klub i slicno
kojih ba para o cemu pricate? pare dolaze u ratama, jesili ti svjestan da mi nemamo generalnog sponzora? jesili svjestan da ides na pripreme da placas igrace, da nam svi igraci imaju redovnu platu, da otplacujes dugove i sta hoces jos drogbu? sve se krpi sa par transfera i to je to... nije kut licnosti nego sam svjestan da ako ode amar da ce se i ovo malo sto imamo raspast, mislis da ce ti istuk prodat igraca ili natjerat da potpise na dvije godine? svima su puna usta a ne vidite dalje od nosa, razlika izmedju mene i tebe je u tome sto je meni jasno da nema te firme koja ce nam bit generalni sponzor i nema tog trenera koji ima autoritet da natjera igraca da potpise na 2-3 godine, ako mislis da jovic, odovic, istuk imaju kapacitet da prodaju igrace, da dovode i da sve drze pod kontrolom, da garanzuje svima redovne plate onda jbg ja ti ne mogu pomoc
U redu Niče sto si ti napisao, ti vidis dalje od svog nosa ja ne vidim, jel to primamo pare u kvartalnim il godisnjim ratama, niko ne tjera amara iz Zelje nego ne moze se jednom covjeku pustiti da radi sta hoce i kako hoce, ipa svaki iole normalniji klub ide na pripreme, koje vise dugove dvije godine ih otplacujemo a i drzava ih je eliminisala, u tvojoj je glavi problem i u glavama mnogih vas je sto vi bilo koju kritiku upucenu odma tretirate kao zahtjeve da se Amar tjera, o kakvom ti autoritetu govoris bolan igraci mu do pola 7 u jutarnjim satima piju i limpuju po gradu i to po udarnim mjestima gdje ih svi vide, jasno je meni da su amar i ljudi oko njega pokrenuli sve s mrve tacke al nekolko kritika nije zahtjev za smjenom, al klub kao FK Zeljeznicar ne moze i ne smije ovisiti o jednom covjeku pa makar to bio i Amar Osim

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 21 avg 2011, 17:00

slika
sta reci.... 8-) 8-)
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 avg 2011, 17:14

U redu Niče sto si ti napisao, ti vidis dalje od svog nosa ja ne vidim, jel to primamo pare u kvartalnim il godisnjim ratama, niko ne tjera amara iz Zelje nego ne moze se jednom covjeku pustiti da radi sta hoce i kako hoce, ipa svaki iole normalniji klub ide na pripreme, koje vise dugove dvije godine ih otplacujemo a i drzava ih je eliminisala, u tvojoj je glavi problem i u glavama mnogih vas je sto vi bilo koju kritiku upucenu odma tretirate kao zahtjeve da se Amar tjera, o kakvom ti autoritetu govoris bolan igraci mu do pola 7 u jutarnjim satima piju i limpuju po gradu i to po udarnim mjestima gdje ih svi vide, jasno je meni da su amar i ljudi oko njega pokrenuli sve s mrve tacke al nekolko kritika nije zahtjev za smjenom, al klub kao FK Zeljeznicar ne moze i ne smije ovisiti o jednom covjeku pa makar to bio i Amar Osim
to je drugi par carapa i druga tema o izlascima itd... ja cu da vratim u realnost i jasno da kazem da bolje od ovih nemamo, nit ima bilo ko da bi preuzeo ovo sve sem ljudi sto su tu, de reci sta je drzava eliminisala?...ok kritika ali to kod nas nema, ovdje pravo sa "kritike" ide **** majke i skidanje glava i dovodjenje igraca od milion... i opet da se vratim na to da je tek 3 kolo
Zadnja izmjena: nick, dana/u 21 avg 2011, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 21 avg 2011, 17:17

meni samo nije jasno kako više gube od tog travnika.To je ekipa koju smo mi samo jednom dobili na piroti(koliko se mogu sjetiti).A travnik nas je mogao razbiti u prvom poluvremenu jer je imao još 3 dobre šanse.Prvi gol-naša odbrana smiješna(naših 7-8 igrača ispada),niko i ne pokuašava da startuje već pustiše čovjeka da nam lagano zabije go.A drugi gol-svaka čast Varupi jer je zabio gol majstorski ali mi nije jasno da ga primimo haman s centra.Za nadati se da će biti bolje i da će naši napadači početi da zabijaju,ali mislim da bi više trebali početi igrati s 2 klasična napadača.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 avg 2011, 17:56

Grande je napisao/la:J.e.b.e.s. Travnik pobjedit cemo na drugim gostovanjima,ha ja...Sta panicite odma draga djeco,pa jel se sjecate Starovlaha i Hotica???Cccc,eto gledajte onda Barsu i svrsavajte.Ovo je bolan j.e.b.e.n.a. Bosna i ovo sto imamo je dobro u kakvim uslovima se zivi i radi...

Ako nisu uzeli tri boda amaterima iz Travnika onda sigurno će uzeti Borcu,Slobodi,Sarajevu, kontaš bolan :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 21 avg 2011, 18:05

Saurman je napisao/la:
Grande je napisao/la:J.e.b.e.s. Travnik pobjedit cemo na drugim gostovanjima,ha ja...Sta panicite odma draga djeco,pa jel se sjecate Starovlaha i Hotica???Cccc,eto gledajte onda Barsu i svrsavajte.Ovo je bolan j.e.b.e.n.a. Bosna i ovo sto imamo je dobro u kakvim uslovima se zivi i radi...

Ako nisu uzeli tri boda amaterima iz Travnika onda sigurno će uzeti Borcu,Slobodi,Sarajevu, kontaš bolan :lol:
idi prati bayer, ne peglaj nas koji idemo na utakmice ;)
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 21 avg 2011, 18:07

Joint_Union je napisao/la:Znači od sad najubjedljivija pobjeda se ne računa u gol razliku, ustvari to se odbija na kraju, hmm zanimljive konstatacije nem šta :roll: .
Ne kontaš očito. 7 golova na toj tekmi je bilo viška i nisu su služili ničemu. Da ih je bilo razgoditi na Borac, Široki i Sarajevo bili bi šampioni, a ne treći sa samo jednim datim golom navedenim ekipama u 6 mečeva. Uzeli bi svih 18 bodova, a ne jadna 2. To je sramota i za jedan GOŠK, a ne za Želju.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 21 avg 2011, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 21 avg 2011, 18:10

Saurman je napisao/la:

Uspjeh i je go dati, a bod mogu uzeti samo sa 0:0 ako se šta dramatično u igračkom kadru ne promijeni. Najgore je što većina nas misli da imamo ekipu za dominiranje, a Ilijaš nam uzma "borce" za prvih 11.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 avg 2011, 18:13

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Uspjeh i je go dati, a bod mogu uzeti samo sa 0:0 ako se šta dramatično u igračkom kadru ne promijeni. Najgore je što većina nas misli da imamo ekipu za dominiranje, a Ilijaš nam uzma "borce" za prvih 11.
sto se pitari skupili
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 avg 2011, 18:37

kitice se skupile, samo opletite
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 avg 2011, 18:39

Treba popisat ove hejtere i onda kad Zelji krene odijelit im crvene kartone da se vise ne javljaju..
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 21 avg 2011, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 21 avg 2011, 18:40

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Joint_Union je napisao/la:Znači od sad najubjedljivija pobjeda se ne računa u gol razliku, ustvari to se odbija na kraju, hmm zanimljive konstatacije nem šta :roll: .
Ne kontaš očito. 7 golova na toj tekmi je bilo viška i nisu su služili ničemu. Da ih je bilo razgoditi na Borac, Široki i Sarajevo bili bi šampioni, a ne treći sa samo jednim datim golom navedenim ekipama u 6 mečeva. Uzeli bi svih 18 bodova, a ne jadna 2. To je sramota i za jedan GOŠK, a ne za Želju.
Ne kontaš ti.Služili su gol razlici i nema se šta tu odbijati kao što ti reče.Da je babi mudo bila bi deda,jelde?

Čuj sramota što nismo dali gol :roll: ? Je l' sramota što smo ih sve izbacili iz kupa? Možeš zamisliti oni nama svi u kupu dali samo jedan gol.Fakat je to sramota i za Gošk takva statistika :roll: .
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 avg 2011, 18:55

Ovi naši isto kao da su poslušali naše sinoćnje kritike pa su otišli pod Bijeli brijeg da gledaju našeg sljedećeg protivnika. :D

Utakmicu prate Amar Osim i Almir Gredić.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 avg 2011, 19:10

tj. naša dva sljedeća protivnika.

0-2 vodi olimpiC.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 21 avg 2011, 19:21

Savjet za sve dezurne pljuvace iako bi se po postovima nekih moglo zakljuciti da su doktorirali fudbal, a onako usput i magistrirali na ekonomiji : DE OHANITE MALO, PRESTANITE DIZATI TENZIJE.
Svatko ima pravo na svoje mišljene i iznosenje istog i nitko nikome tko kaze :Amar je kriv za izmjene, Karic je kriv za gol jer nije dobro postavio zivi zid, Zeba je bio sebican pa nije dodao ( ovo nevezano za utakmicu sa Travnikom ) itd nece "otkinuti" glavu zbog toga, moze se sloziti s tim i ne mora, ali ako ima zrnce soli u glavi iznijeti ce svoj stav na primjeren način, bez omalovazavanja bilo koga.
Amar nije svetac, igraci nam nisu zvijezde ali odakle nekome pravo da nekoga tjera, da mu govori da je idiot, da mu se na faci vidi da je glup, neinteligentan, da se stalno rodbina povlaci po ustima.
Tko vam je dao to pravo i do kada mislite ovako ????

daninn
Kontakt:

Post Postao/la daninn » 21 avg 2011, 19:25

Moje videnje tekme.... kada su se utisci slegli i nakon pregledane snimke nekoliko puta,golovi primljeni iz nasi gresaka.Prvi go gotovo citava odbrana pogrijesila,Karic nije kriv kod prvog,sta ce jedan na jedan sa igracem,ali zato kod drugog gola 100 posto je kriv.Neko govori dobar go nista nije mogo Karic,onaj majmun sa 40 metara daje go imao je vremen da se namjesti,da radi sta je good htio i zato Karic snosi najvecu odgovornost za drugi,kao i odbrana za prvi.

Ne mogu da vjerujem da neko moze staviti u istu recenicu Starovlaha i hotica....pa jel vi znate da je Nenad nasa legenda,daje za ti 4,5 mjeseci vodeci klub dobio lom zivaca,daje na kraju zavrsio u bolnici.

Nista idemo dalje u srijedu igra samo pobjeda,!!
drzava zeljo.............the maniacs 1987 ch:willa

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 avg 2011, 19:57

U koliko je tekma pritv zrinjskog ?

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 21 avg 2011, 20:08

nime_tm87 je napisao/la:U koliko je tekma pritv zrinjskog ?

Jarane rano pitas
da ti sad kazem u koliko je
sigurno bi se nesto promjenilo
najsigurniju informaciju u koliko je utakmica ces saznat dan kad je utakmica ;)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 37 gostiju.