Millwall FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Tribalian
Kontakt:

Re: Millwall FC

Post Postao/la Tribalian » 18 avg 2011, 03:37

mexy_whites je napisao/la:Niste ništa naučili od Readinga.
Tacno :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 19 avg 2011, 12:51

slika

sutra izuzetno tesko gostovanje kod southamptona. realno gledajuci millwall nema sansu ako southampton zaigra na nivou kao do sada. isto bih rekao da je millwall cak izbjegao blamazu protiv peterborougha. southampton je vec nadigrao dva tima koji imaju mnogo veci i bolji fond igraca usporedeno s millwallom, to dovoljno pametnom govori. njihov glavni igrac je po mom misljenju supertalentovani lallana. mozda southampton nece uspjeti doci do PL vec u prvoj sezoni u championshipu, al' kad tad lallana ce zaigrati na najvecem nivou na otoku - u to sam ubjedjen. dalje mogu pomenuti mnogo veoma kvalitetni igraca u tom timu, prije svega golgetter lambert, pa onda ex-chelsea cork, brazilac guly, iskusni irac connolly etc etc. sve u svemu imaju odlican kolektiv plus trenera koji ocigledno zna kako i sta. sto se tice millwalla izgleda da ce kenny jackett opet postaviti 4-4-1-1 formaciju - znaci u napadu igra sam darius henderson iza njega je liam trotter a u vezi je jimmy abdou(mozda i jedini koji je odigrao na nivou protiv peterborougha). dany n'guessan je jos uvijek out isto kao i dvojac therry racon/shaun batt. josh mcquoid se vraca na klupu. kod domacina ce igrati svi koji su ucestovali u demoliranju ipswicha. iskreno receno nisam uvjeren da se odbrana millwalla moze nositi s lallana-lambert-connolly, al' vidjet cemo. sutra ce svakako millwalla bodriti preko 1.500 njegovi vjerni navijaca koji putuju na jug engleske. sve u svemu sutra bi sve osim cistog poraza bilo ravno senzaciji
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 avg 2011, 19:10

A kvota na Millwall reci cu samo preko 3 :roll: da ne preciziram,bolje je :roll: Nista necu reci,nadam se samo najboljem.

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 20 avg 2011, 21:07

Šteta Southampton je pobjedio 1-0 golom Do Pradoa.
Jedva čekam pravu utakmicu derbi između vas i West Hama biti će pakleno 8-)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 avg 2011, 13:34

1-0 FT. sta reci nakon tijesnog poraza.. sasvim izjednacena utakmica u southamptonu gdje je domacin stvorio jednu 100% sansu i zabio gol. sudac d'urso po tko zna koji put dokazao da je i championship prevelik nivo za njega, unistio je citavu utakmicu za oba tima s sjeckanjem igre. tim se znatno popravio nakon blamaze protiv peterborougha al' nije bilo dovoljno(skroz slabo ispred gola southamptona) za bod protiv lidera championshipa. svaka cast kennyu koji je na klupu poslao david fordea nakon slabe predstave u srijedu. jos jedan dokaz da ne pomaze biti golman irske repke ako us-eres i tako je napokon u ligi debitovao steve mildenhall koji je solidno obavio svoj posao. svaka cast i navijacima millwalla, u southamptonu ih je bilo preko 1.600! vec u utorak na the denu gostuje morecambe u liga cupu pa onda u subotu barnsley u ligi.

slika
slika
slika
slika
slika

ps: citam da je juce bilo problema s murijom, navodno par navijaca millwalla uhapseno i nekoliko s ozljedama nakon "okrsaja" s psima murije. sve su zapoceli kvazi-navijaci southamptona al' cujem da im nisu millwallovci ostali duzni!

JamaL
Kontakt:

Post Postao/la JamaL » 21 avg 2011, 18:25

maloprije gledam ^Mucke^, Rodni cita neki govor, kaze mu Del kako je glup tekst ko da ti je pisao navijaca Millwalla, oplako sam :lol: :lol: :lol:
Audere est Facere - THFC
*Ti bar znas da najjaci sam, kada misle da sam jadan*
Naprijed Famos!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 avg 2011, 14:00

vec skoro 11.500 karata prodano za derbi protiv wh a skoro mjesec dana do meca 8-)

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 avg 2011, 15:23

STEVIE je napisao/la:vec skoro 11.500 karata prodano za derbi protiv wh a skoro mjesec dana do meca 8-)
bas sam citao neki dan neka agencija iz Beograda organizuje tekmu millwall-West ham,cijena sa svim je negdje oko 300-400 eura ne sjecam se tacno koliko je bilo,ta ista agencija je prosle godine organizovala tekmu lfc-man.utd i neku evertonovu tekmu,bas steta sto se nase agencije ne naprave neku slicnu ponudu .
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 avg 2011, 15:30

FCUM je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:vec skoro 11.500 karata prodano za derbi protiv wh a skoro mjesec dana do meca 8-)
bas sam citao neki dan neka agencija iz Beograda organizuje tekmu millwall-West ham,cijena sa svim je negdje oko 300-400 eura ne sjecam se tacno koliko je bilo,ta ista agencija je prosle godine organizovala tekmu lfc-man.utd i neku evertonovu tekmu,bas steta sto se nase agencije ne naprave neku slicnu ponudu .
sumnjiva mi je ta ponuda nesto posto karte za ovaj mec idu samo clanovima... dakle moras se prvo registrovati kao clan millwalla(to kosta oko £10) pa onda aplicirati za kartu. tako sam ja na kraju sebi svoju kartu nabavio posto nema druge opcije za ovaj mec.
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 22 avg 2011, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 avg 2011, 15:36

STEVIE je napisao/la:
FCUM je napisao/la:
sumnjiva mi je ta ponuda nesto posto karte za ovaj mec idu samo clanovima... dakle moras se prvo registrovati kao clan millwalla(to kosta oko £10) pa onda aplicirati za kartu. tako sam ja sebi svoju kartu nabavio.
mozda i to agencija uradi,nego gledao sam ovog trottera odlican igrac mozda bude kao sto je bio taarabt prosle godine u championshipu :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 avg 2011, 15:37

dobar je trotter, navodno ga je nedavno gledao arsenal i vec je par klubova iz PLa zainteresovani. nadam se da ce ostati u klubu ipak

edit: klub je danas odbio ponudu readinga za kapitena robinsona. kenny jackett je sam rekao da je ponuda bila "smijesna". po mom misljenju nek' ponude minimum £2 mio. i eto im robinsona.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 avg 2011, 14:55

slika

veceras je na programu drugo kolo ligacupa i na the denu gostuje nizeligas morecambe. ovo je odlicna sansa da se klub plasira u trece kolo gdje moze izvuci mnogo zvucnijeg protivnika(kao uvijek licno bih volio da izvuku wh a ni spurs nebi bilo lose) nego morecambea. morecambe u zadnje vrijeme igra solidno u league two, a u proslom kolu su iznenadili iduceg protivnika millwalla, barnsleya, na oakwellu su pobijedili 2-0. iz njihovog kadra jedino poznajem imena jevons i haining. ovaj prvi je iskusni napadac koji je igrao za mnogo klubova u football league, dok je drugi branic koji je prije nastupao za oldham a igrao je i u skotskoj premier ligi i trenutno je kapiten morecambea. biti ce veceras promjena u timu millwalla, prije svega ocekujem da ce sansu dobiti jordan stewart, scott barron, darren purse i jack smith. oni nisu igrali protiv southamptona u subotu, a od onih koji su igrali trebali bi zaigrati jimmy abdou, chris hackett i josh mcquoid. ovaj mec ce svakako propustiti therry racon, dany n'guessan i liam trotter. za goste nece igrati veznjaci hunter i fleming. ako millwall ozbiljno shvati ovaj zadatak veceras nebih trebalo biti veci problema i rutinski bi trebali osigurati prolazak u iduce kolo ligacupa.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 avg 2011, 15:49

Stevie kontam pocet za 2-3 dana na FM-u sa Milvolom pa haj mi postavi formaciju i igrace koje trener koristi :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 avg 2011, 17:59

Veceras ako Millwall ne pobedi,onda ne znam kada ce,sto rece Steve ovo je jedinstvena prilika da se izvuce neki protivnik iz PL ili WH.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 avg 2011, 21:39

HT-2:0 za Millwall

1:0-Bouazza '34
2:0-Mkandawire '45

Kad bi dali bar jos dva gola u drugom poluvremenu bilo bi super :)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 avg 2011, 22:42

2-0 FT. rutinska pobjeda al' opet su zakazali u drugom poluvremenu. hameur bouazza je opet zabio slobodni udarac i vodstvo za millwalla, skroz pri kraju prvog poluvremena tam mkandawire je krunisao dominaciju millwalla i na odmor su otisli s 2-0. u drugom poluvremenu su se opet opustili skroz i morecambe je preuzeo. treba proraditi na ovome, ako ovako budu igrali i protiv barnsleya biti ce gusto!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 avg 2011, 22:44

@ Stevie ,kad bi se utakmica igrala samo 45. minuta,mislim da bi Millwall bio prvi na tabeli 100% :mrgreen: Stvarno imaju problema u drugih 45 minuta,neverovatno. :roll:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 avg 2011, 22:47

Tribalian je napisao/la:@ Stevie ,kad bi se utakmica igrala samo 45. minuta,mislim da bi Millwall bio prvi na tabeli 100% :mrgreen: Stvarno imaju problema u drugih 45 minuta,neverovatno. :roll:
ma brate neznam sta im je... izgleda da jednostavno neznaju rijesiti rano utakmice, s takvim problemima nece oni ni blizu playoffsa ove sezone :oops: jedino pozitivno je da se bouazza pravo raspucao u zadnje vrijeme, samo nek proradi na asistencijama i nece ni biti potrebe za townsendom.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 avg 2011, 22:49

S kim sledece kolo u prvenstvu?

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 avg 2011, 22:50

na the denu s barnsleyem.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 9 gostiju.