pile87 je napisao/la:Izgleda ce se moci probrati sta u olimpicu uskorodomorocki je napisao/la:1.pitanje je,da li će Olimpic do te utakmice ekzistirati ko klub...(niko od novopridošlih igrača još platu nije primio)Mancini je napisao/la:Dva najbolja kluba na otvorenju Otoke!
2.radovi do 5 kola sigurno neće biti završeni
3.A zlatna koka NG-a(Subašić)angažman je pronašao u svom rodnom kraju-odnosno kući je!mozda tu ima i igraca za nas.
Hajde Nijazeeeeeeee, hajde Nijazeeeeeee poceraj tooooo
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Curva_SUD
- Kontakt:
Pile de nam ti spucaj tacnu informaciju
gdje igramo protiv Olimpika
Otoka il' Lukavica ?
gdje igramo protiv Olimpika
Otoka il' Lukavica ?
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- tarikhordas
- Kontakt:
Zadnji put kad je Cala treniro Sarajevo isto je dobio otkaz poslije tekme protiv Travnika
Sad vodio olimpic i ope' otkaz nakon Travnika
A jes mu nesretan ovaj Travnik 
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
željo prodao višču ko nije bio standardan za 400 000 eura a olimpic voda subašića ko kurbana po rusiji dva mjeseca i ništa
Kakve veze Visća i kurban imaju sa Olimpicom?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ovi Vucovi hem sto su zreli tako su i ineteligentni to je fantasticno.
svoj ti pos'o !
Ni manje ni više od drugih!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ista bi od te komisije NSBiH sto je trebala danas izaci na stadion Otoku?' TJ. sta su zakljucci te komisije 
-
travnicanin
- Kontakt:
Olimpiku treba ozbiljan sportski direktor, neki bivši fudbaler sa autoritetom koji će graditi sportsku politku, e nek se europlakat bavi finansijama i ostalim
ima veze da skontate da je bolje biti rezerva u želji i sarajevu nego najbolji igrač u olimpikuMancini je napisao/la:Kakve veze Visća i kurban imaju sa Olimpicom?
Nikada nije bolje biti rezerva u ovoj našoj ligi nego igrati negdje drugo!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nije mi cilj ismijavanje navijaca vec kluba.Jako su smijesan klub.Kao prvo uvijek dovedu neka "navodno" pojacanja,obecavaju pohode na Europu itd.,a uvijek su sredina tabele.Dalje treba napomenuti prodaju Subasica.Gracic prica o nekom Dortmundu,Kaljariju,Volinu,a nikad ga prodati.Nek jednostavno kaze nece niko da ga kupi i necemo ga prodati
.Glume da su najorganizovaniji klub u BiH,a igraci im ne primaju redovne plate.Onda dovodjenje nekih mladih igraca i njihovo predstavljanje kao velikih talenata.Ovaj Gracic nikad u svom zivotu nece pronaci talentovanog igraca.Do sada je promasio sa Mujicem,Velagicem,Manhouliem,Glisicem,a masit ce i dalje.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
I ovaj bi se post mogao izbrisati!Piše cilj mu ismijavanje kluba!FK Sarajevo je napisao/la:Nije mi cilj ismijavanje navijaca vec kluba.Jako su smijesan klub.Kao prvo uvijek dovedu neka "navodno" pojacanja,obecavaju pohode na Europu itd.,a uvijek su sredina tabele.Dalje treba napomenuti prodaju Subasica.Gracic prica o nekom Dortmundu,Kaljariju,Volinu,a nikad ga prodati.Nek jednostavno kaze nece niko da ga kupi i necemo ga prodati.Glume da su najorganizovaniji klub u BiH,a igraci im ne primaju redovne plate.Onda dovodjenje nekih mladih igraca i njihovo predstavljanje kao velikih talenata.Ovaj Gracic nikad u svom zivotu nece pronaci talentovanog igraca.Do sada je promasio sa Mujicem,Velagicem,Manhouliem,Glisicem,a masit ce i dalje.
-
hercegovina
- Kontakt:
sta ovo danas niko ne podj..ebaje olimipc 
Gdje su sad vrli kritičari? 
realno Olimpic ima najbolju ekipu i ligi,evo demolirali su Zrinjski u Mostaru,za jedno poluvrijeme dali 3 komada...onaj poraz protiv Travnika je vjerovatno kladionicarska mucka,zna Gracic sta radi,ali opettesko je to dokazati...kako god,Olimpic ima zagarantovano mjesto koje vodi u Evropu!hercegovina je napisao/la:sta ovo danas niko ne podj..ebaje olimipc
- neutralan__
- Kontakt:
Nije da vas volim ili gotivim,ali danas sam svim srcem navijao za Olimpic i htio sam da im uvalite minimalno 5 komada.
Čestitke na pobjedi.Izgleda da neke stvari tek sada dolaze na svoje mjesto.
Čestitke na pobjedi.Izgleda da neke stvari tek sada dolaze na svoje mjesto.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Davno sam rekao, da Olimpic postaje ozbiljan klub, imaju ljudi pare, treba pošteno priznati a i doveli su za naše uslove i više nego dobre igrače.
- bosnacazin
- Kontakt:
ljudi svaka čašt,ovo se češto ne dešava da neko razbije Zrinjski na domaćem terenu...biće dobro ako se ova utakmica ikako završi je ovi navijači su nešto opasno napaljeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.