NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ja sam razocaran da nismo ovo dobili lagano dva razlike, jer je tu negdje bila razlika veceras. Sudac kritican sam po sebi jer nije dostojan derbija, al nebitan, vise me iziritiralo sto mi promasujemo gluposti, i stvorili smo bar pet odlicnih sansi, pa samo u prvih deset minuta je Široki morao voditi 2:0, i morala su uci bar dva pogotka da se Borac ne vrati sugavim golom i iscupa ni po cemu zasluzen bod. No, nogomet je takav.
...Život za Široki...
Bili smo bolji cijelu utakmicu, i pobjeda bi bila više nego zaslužena.....suđenje katastrofa..
a sad u tuzlu po BODOVE
a sad u tuzlu po BODOVE
Slika
http://www.abcportal.info/gallery.ashx? ... siroki.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.abcportal.info/gallery.ashx? ... siroki.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ove iz uprave širokog nije stid nešto se žaliti na suđenje. Štimalo im se godinama a sada kao imaju nešto protiv komiteta. E to je dokaz da komitet zaista vuče ispravne poteze. Kada su kao 14 išli u evropu onda je sve u redu /na uštrb slobode/. Sada prave pritisak da im se u tuzli sviraju penali, malo im vokri što su se neki klubovi vratili na scenu velež, borac, željo. Sada prpa nema više rivala u vidu modriče i sličnih sredina.
čuj štimalo nam se godinamaFCS je napisao/la:Kako ove iz uprave širokog nije stid nešto se žaliti na suđenje. Štimalo im se godinama a sada kao imaju nešto protiv komiteta. E to je dokaz da komitet zaista vuče ispravne poteze. Kada su kao 14 išli u evropu onda je sve u redu /na uštrb slobode/. Sada prave pritisak da im se u tuzli sviraju penali, malo im vokri što su se neki klubovi vratili na scenu velež, borac, željo. Sada prpa nema više rivala u vidu modriče i sličnih sredina.
vidjeli smo suđenje na Koševu prošle sezone, a počelo je i ove..barem vi se poklopite i ne javljajte
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kako tebe nije stid....pa evo i sa ovakvim katastrofalnim suđenjem imamo već 7 bodova,a igrali smo sa 2 kluba koji će se s nama boriti za titulu,i sa ovakvim suđenjem ćemo biti ispred vas...FCS je napisao/la:Kako ove iz uprave širokog nije stid nešto se žaliti na suđenje. Štimalo im se godinama a sada kao imaju nešto protiv komiteta. E to je dokaz da komitet zaista vuče ispravne poteze. Kada su kao 14 išli u evropu onda je sve u redu /na uštrb slobode/. Sada prave pritisak da im se u tuzli sviraju penali, malo im vokri što su se neki klubovi vratili na scenu velež, borac, željo. Sada prpa nema više rivala u vidu modriče i sličnih sredina.
Realno se mogao svirati penal za Široki i niko riječ ne bi rekao. Mada vi iz Širokog se baš i ne možete buniti na suđenje jer ste radili sa sudijama godinama. E sad, zašto je to stalo, pa vam ne navlače kako ste navikli, ne znam. To je ipak pitanje za vašu upravu...Ali kad ste već fer i korektni zašto niste komentarisali suđenje u finalu košarkaškog plej ofa protiv Igokee prošle sezone kada su u sve četiri utakmice sudije svirale za Široki i napravili najstrašniju krađu u bh. sportu...Tako da realno, nemojte se samo vi buniti na sudije, molim vas. Bar ne još ovu sezonu...
Nogomet i Košarka su potpuno različiti sportovi,a kad si ti vidio neku krađu na pecari,pa i prije 3-4 godina su nas pokrali u Zenici,ima i video toga,tako da to da nama suci navlače ti je bezze priča bez ikakvih argumenata...ovaj faul gdje sam postavio sliku je preočit,i ovo se moralo svirat...mikibl je napisao/la:Realno se mogao svirati penal za Široki i niko riječ ne bi rekao. Mada vi iz Širokog se baš i ne možete buniti na suđenje jer ste radili sa sudijama godinama. E sad, zašto je to stalo, pa vam ne navlače kako ste navikli, ne znam. To je ipak pitanje za vašu upravu...Ali kad ste već fer i korektni zašto niste komentarisali suđenje u finalu košarkaškog plej ofa protiv Igokee prošle sezone kada su u sve četiri utakmice sudije svirale za Široki i napravili najstrašniju krađu u bh. sportu...Tako da realno, nemojte se samo vi buniti na sudije, molim vas. Bar ne još ovu sezonu...
chase novcano vrijedi vise nego cijela ekipa Širokog..pametnom dosta..ne igraju pare nego srce..a o toj krađi o kojoj pričaš, mačku o rep, svi su vidjeli šta je Široki postigao i kako vas je poniziomikibl je napisao/la:Realno se mogao svirati penal za Široki i niko riječ ne bi rekao. Mada vi iz Širokog se baš i ne možete buniti na suđenje jer ste radili sa sudijama godinama. E sad, zašto je to stalo, pa vam ne navlače kako ste navikli, ne znam. To je ipak pitanje za vašu upravu...Ali kad ste već fer i korektni zašto niste komentarisali suđenje u finalu košarkaškog plej ofa protiv Igokee prošle sezone kada su u sve četiri utakmice sudije svirale za Široki i napravili najstrašniju krađu u bh. sportu...Tako da realno, nemojte se samo vi buniti na sudije, molim vas. Bar ne još ovu sezonu...
nadam se da uzimate u tuzli kad ste mogli zvijezdu slobodu onda morate sretno u srijedu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
teško..jučer nam je onaj debil jakupović redom poizbacivao igrače sa 3 žuta..i to bezveze namjerno..astra1922 je napisao/la:nadam se da uzimate u tuzli kad ste mogli zvijezdu slobodu onda morate sretno u srijedu
mislim da wagner i zakarić sigurno nemogu, a ima ih još meščini ali nisam siguran
ma po videnom vi ste ove godine glavni kandidati za prvo mjesto dobra ste ekipa tako da vjerujem da cete pobjedit u tz 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
FCS je napisao/la:Kada su kao 14 išli u evropu onda je sve u redu.
aje nađi mi kad smo bili 14.
nismo nikad bili gori od 7. mjesta, a i to je bilo prve sezne kad je liga brojala 22 kluba!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam odakle tebi to da se kao radilo sa sucima godinama i sta tko ima u ovoj ligi to reci? Cinjenica je da je Široki ostecen, ispresijecao je igru bezveze, nije sud cist penal, i bezveze se to desava na Pecari na kojoj se ja bogami vise sjecam koliko su nas puta ostetili, nego mi nekoga, a i ne sjecam se posebno kad se to netko zalio na uvjete ili sudjenje, svi redom su kuci odlazili zadovoljni vidjenim, pa dobili ili izgubili.mikibl je napisao/la:Realno se mogao svirati penal za Široki i niko riječ ne bi rekao. Mada vi iz Širokog se baš i ne možete buniti na suđenje jer ste radili sa sudijama godinama. E sad, zašto je to stalo, pa vam ne navlače kako ste navikli, ne znam. To je ipak pitanje za vašu upravu...Ali kad ste već fer i korektni zašto niste komentarisali suđenje u finalu košarkaškog plej ofa protiv Igokee prošle sezone kada su u sve četiri utakmice sudije svirale za Široki i napravili najstrašniju krađu u bh. sportu...Tako da realno, nemojte se samo vi buniti na sudije, molim vas. Bar ne još ovu sezonu...
A to drugo, sudjenje u finalu, kosarka, presmijesno. Ne igra novac, igra srce i inat, to je Bosna davno skontala, skontat ce i Igokea nekada, ako nije dovoljno to, valjda su dovoljne i obje pobjede u NLB ligi, osvajanje kupa, ili uopce toliko puta dobiti nekoga na njegovom parketu. Ma, uglavnom - smijesno.
Kakve to veze ima sa komitetom .ebote? Kako tebe nije stid komentirati nesto, a nisi ni pogledao zadnje dvije utakmice na Pecari, i sta, ako se netko pozali, automatski je protiv komiteta, lige, cega vec ne? Naravno da jest ako ce pojedini imati privilegirani status, to moci nece, i koja je onda svrha ''normaliziranja'' takvog, i pogotovo je drsko i bezobrazno da se to na Pecari radi Širokom koji je uvijek svom protivniku osiguravao normalne uvjete na terenu vec godinama , bez ikakvih j.ebenih ''komiteta'' (kao i Širokom na Kosevu, Grbavici, u BL, u Vrapcicima uglavnom, Mostaru) u odnosu na BROJNE klubove u ligi, nebitno smatrali se takvi velikanima ili cime vec zele. Krivo sto su se vratili na scenu neki klubovi, zalosti...? Osiguraj ti uvjete, pa tko god je bolji neka dobije, tako je bar na Pecari, a ako je potrebno da se ''velikani'' stite na ovi nacin, e onda nek se upitaju koliko su ustvari veliki i koji je uopce smisao svega toga u tom slucaju. A bogami dobro ti i rece momak iznad, pa smijesno je kakvo ste vi imali sudjenje na Kosevu prosle sezone protiv pojedinih protivnika, sta se tko uopce ima javljati na ovu temu?FCS je napisao/la:Kako ove iz uprave širokog nije stid nešto se žaliti na suđenje. Štimalo im se godinama a sada kao imaju nešto protiv komiteta. E to je dokaz da komitet zaista vuče ispravne poteze. Kada su kao 14 išli u evropu onda je sve u redu /na uštrb slobode/. Sada prave pritisak da im se u tuzli sviraju penali, malo im vokri što su se neki klubovi vratili na scenu velež, borac, željo. Sada prpa nema više rivala u vidu modriče i sličnih sredina.
...Život za Široki...
Bio sam u Sirokom,i realno sudija je bio katastrofa.Nema osjecaja,svira sve zivo,valjanje,odugovlacenje.E sad pitanje za momke iz Sirokog,sta vi ocekujete ako ne date gol iz 5 stopostotnih sansi?Sta ocekujete?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
To stoji, najveca nasa greska je bila sto nismo iskoristili nekih pet fantasticnih prilika koje su morale zavrsiti golom, moralo se kazniti to kasnije nazalost, a mislim da ces se vjerovatno sloziti ako si bio tu da je Široki bio bolji tu vecer za jedno dva pogotka.
Ali nije ok da sudac navlaci faulove oko 20ak metara, sijece igru, otezava nama igru i razvijanje iste, dopusta nicim izazvano valjanje i jos ne dosudi cisti penal (pa morao je i karton tu izvaditi automatski, makar zuti). Nije Pecara takav teren da ne moze protivnik igrati tu, bilo koji protivnik, i to vec duze jedno vrijeme, Pecara je za primjer veelikom broju klubova u ligi sto se toga tice, i mislim da nije nimalo u redu ni korektno da nam se tako sve to vraca. O tome se radi i na to se treba na vrijeme ukazati.
Ali nije ok da sudac navlaci faulove oko 20ak metara, sijece igru, otezava nama igru i razvijanje iste, dopusta nicim izazvano valjanje i jos ne dosudi cisti penal (pa morao je i karton tu izvaditi automatski, makar zuti). Nije Pecara takav teren da ne moze protivnik igrati tu, bilo koji protivnik, i to vec duze jedno vrijeme, Pecara je za primjer veelikom broju klubova u ligi sto se toga tice, i mislim da nije nimalo u redu ni korektno da nam se tako sve to vraca. O tome se radi i na to se treba na vrijeme ukazati.
...Život za Široki...
Pazi,sudije grijese,i ja sam misljenja da je sudija,komplet,ali znaci sav,bio katastrofalan.Pa znas kad sam se krstio sta je on svirao,i nama i vama.Sad mozda se vama cini da je nama navlacio,meni iskreno ne,jer imali ste svoje sanse,ubili ste nas,mi smo jedino imali onaj sut Stajica,i kad se lopta odbila,golman odbranio,i Bucan natrcao na prazan gol,dakle vi ste bili bolji.Ali sudija nimalo bar ne svjesno,nije kriv sto ste vi ispustili 2 boda kuci,samo ste vi krivi,imali ste onu stativu na pocetku,gdje se meni krv sledila,kako je odzvonilo,a Avdukic je samo mogao gledati,imali ste 2,ili 3 suta jedan na jedan opet Avduka obranio,dakle sudija nije kriv.Da on vama nije dao da igrate,ne bi vi to stvorili.
Sudija je bio katastrofa,ali komplet katastrofa.Jedno mi je zapalo za oko,aut je za nas,i vidi i corav covjek,a on gleda u pomocnog,i tek kad je ovaj odlucio,on onda svirao.Mislim uzas.
Meni je krivo zasto je ovakva utakmica bila,jer su utakmice izmedju Borca i Sirokog vazda bile korektne i lijepe za oko.Ono sinoc...Ma nije utakmica,nasi igraci se valjaju,vasi isto kad ste poveli,ma uzas,uzas.
Sudija je bio katastrofa,ali komplet katastrofa.Jedno mi je zapalo za oko,aut je za nas,i vidi i corav covjek,a on gleda u pomocnog,i tek kad je ovaj odlucio,on onda svirao.Mislim uzas.
Meni je krivo zasto je ovakva utakmica bila,jer su utakmice izmedju Borca i Sirokog vazda bile korektne i lijepe za oko.Ono sinoc...Ma nije utakmica,nasi igraci se valjaju,vasi isto kad ste poveli,ma uzas,uzas.
-
felix123
- Kontakt:
Igokea zasluzeno izgubi i opet nesto imate pricat,ni Dodik uz teren vam nije pomogao ,jer naši decki grizu onaj parket da bi ,prije svega,publiku zadovoljili ,a zatim za trofeje i novcemikibl je napisao/la:Realno se mogao svirati penal za Široki i niko riječ ne bi rekao. Mada vi iz Širokog se baš i ne možete buniti na suđenje jer ste radili sa sudijama godinama. E sad, zašto je to stalo, pa vam ne navlače kako ste navikli, ne znam. To je ipak pitanje za vašu upravu...Ali kad ste već fer i korektni zašto niste komentarisali suđenje u finalu košarkaškog plej ofa protiv Igokee prošle sezone kada su u sve četiri utakmice sudije svirale za Široki i napravili najstrašniju krađu u bh. sportu...Tako da realno, nemojte se samo vi buniti na sudije, molim vas. Bar ne još ovu sezonu...
A ono jucer je sramota ,nadam se da se sastanak s Komitetom nesto promjenit
Nadam se u Tuzli bar bodu iako je šupcina jucer podjelio kartone ,tako da sigurno nece bit Jese i Marciana
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Suci grijese, nije sudac kriv sto smo mi promasili ciste sanse, to sve ok, al kazem cinjenica je da je zakinuo Široki za penal koji ste i vi svi ondje kao i svi na stadionu vidjeli, a i sijece igru i otezava je, previse glupih nekih sitnih prekrsaja na svaki i najmanji kontakt, pogotovo namjestajuci Borcu slobodnjake u opasnoj zoni, a otezavajuci Široki u pokusaju pritiska, nema smisla.jubitubi je napisao/la:Pazi,sudije grijese,i ja sam misljenja da je sudija,komplet,ali znaci sav,bio katastrofalan.Pa znas kad sam se krstio sta je on svirao,i nama i vama.Sad mozda se vama cini da je nama navlacio,meni iskreno ne,jer imali ste svoje sanse,ubili ste nas,mi smo jedino imali onaj sut Stajica,i kad se lopta odbila,golman odbranio,i Bucan natrcao na prazan gol,dakle vi ste bili bolji.Ali sudija nimalo bar ne svjesno,nije kriv sto ste vi ispustili 2 boda kuci,samo ste vi krivi,imali ste onu stativu na pocetku,gdje se meni krv sledila,kako je odzvonilo,a Avdukic je samo mogao gledati,imali ste 2,ili 3 suta jedan na jedan opet Avduka obranio,dakle sudija nije kriv.Da on vama nije dao da igrate,ne bi vi to stvorili.
To zadnje naravno stoji, mene i iritira onakav sudac i njegov pristup igri i sudjenju kad su te utakmice il na Pecari il u Banja Luci velikom mjerom bile odlicne za gledati i uz odlicne uvjete za obje ekipe, a ovdje samo kazem, mi jesmo morali zabiti iz onoliko sansi bar, al bar dva gola, no opet onakve greske na stetu domacina su u ove dvije utakmice ipak malo naljutile publiku i ucinile da se posumnja da nije slucajno s obzirom na protivnike, jer nije fer da se na Pecari, na kojem svaka ekipa moze igrati i na kojem se jaako rijetko desava da se netko zali na nekakve kradje i slicno, desava da se zakida ekipa Širokog, jer to se upravo i desilo, pa nije bitno sta smo fulali il ne.
...Život za Široki...
Zakarić i Wagner isto nemogu koliko ja znamfelix123 je napisao/la:Igokea zasluzeno izgubi i opet nesto imate pricat,ni Dodik uz teren vam nije pomogao ,jer naši decki grizu onaj parket da bi ,prije svega,publiku zadovoljili ,a zatim za trofeje i novcemikibl je napisao/la:Realno se mogao svirati penal za Široki i niko riječ ne bi rekao. Mada vi iz Širokog se baš i ne možete buniti na suđenje jer ste radili sa sudijama godinama. E sad, zašto je to stalo, pa vam ne navlače kako ste navikli, ne znam. To je ipak pitanje za vašu upravu...Ali kad ste već fer i korektni zašto niste komentarisali suđenje u finalu košarkaškog plej ofa protiv Igokee prošle sezone kada su u sve četiri utakmice sudije svirale za Široki i napravili najstrašniju krađu u bh. sportu...Tako da realno, nemojte se samo vi buniti na sudije, molim vas. Bar ne još ovu sezonu...
A ono jucer je sramota ,nadam se da se sastanak s Komitetom nesto promjenit
Nadam se u Tuzli bar bodu iako je šupcina jucer podjelio kartone ,tako da sigurno nece bit Jese i Marciana
@jubitubi
upravu si..sudac je bio katastrofa, a isto sam očekivao i nije me iznenadio nimalo jer sam ga gledao par putai uvijek je i najkorektniju utakmicu doveo do usijanja svojim glupim suđenjem..slučajno sam sjedio u kaficu poslije kad je naisao Cvetkovic i u prici s jednim covjekom je samo rekao,kao, neznam sta je ovo sucu trebalo, sve fer i korektno on bezveze sudi totalno, nije sudio ni za siroki ni za borac nego je pokvario utakmicu...
a tako ti to nekako i jest..kad se sve sagleda, siroki je trebao i morao zabiti 3-4 komada i uzeti 3 boda, nije..jbg.a--utakmica prosla idemo dalje..tuzla je na redu pa onda gosk..