Ko se ovog ne bi sjecao ... samo znam da sam taj dan pokis'o , nenormalna kisa palaAlemC85 je napisao/la:[youtube][/youtube]
ko se sjeća ovog eurogola Danijela Majkića protiv Slavije?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ja bih volio umjesto kajtaza da vidimo malo i onoga cerica i umjesto armela onoga lakicevica vrijeme je da vidimo i njih malo.
joj i ja sam pokiso. Ali nisam samo tad. Joj kad se sjetim prvi dio prosle sezone, pada kisa a mi gubimo kuci svaku...Maestro^^ je napisao/la:Ko se ovog ne bi sjecao ... samo znam da sam taj dan pokis'o , nenormalna kisa palaAlemC85 je napisao/la:[youtube][/youtube]
ko se sjeća ovog eurogola Danijela Majkića protiv Slavije?
@shaman7 zao mi je sto si propustio tu utakmicu.Evo da se pohvalim da sam ja tad isao u Beograd.Isao sa bratom i dva rodjaka.Nezaboravno je bilo.Bjedic je tu utakmicu odigrao kao rijetko koji igrac na toj poziciji.neka mu je Rahmet .....................
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Dolina Grka !
- Kontakt:
ADMIR VLADAVIC !!!!!!!!!!!!!

- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Vlada majstore 
Kraj poluvremena u Mostaru.
Navijači Zrinjskog i dalje prave probleme, gađali su pomoćnog sudiju.

Navijači Zrinjskog i dalje prave probleme, gađali su pomoćnog sudiju.
što ne dođe u Velež, Vladaviću, ali eto koga nema, bez njega se može i mora 
Ima neki za.j.eban Hercegovcki / Mostarski gen u svakom Velezovom igracu da ne nabrajam ima duga lista .. Vlada je jedan u nizu .. hahah ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
moglo bi se ovo ponoviti i nama, kao Zrinjskom danas, kada bude Vlada dolazio s Olimpicom? Šta mislite?
daj sutiAlemC85 je napisao/la:moglo bi se ovo ponoviti i nama, kao Zrinjskom danas, kada bude Vlada dolazio s Olimpicom? Šta mislite?
šalim se bolanvm22 je napisao/la:daj sutiAlemC85 je napisao/la:moglo bi se ovo ponoviti i nama, kao Zrinjskom danas, kada bude Vlada dolazio s Olimpicom? Šta mislite?
Vidim da ga neznas, sjecam se u jednim novinama je izjavio one sezone kad smo napravili ono veliko gostovanje na Grbavici kad je Vlada igrao za Zelju, da kad se okrenuo prema navijacima i vidio da se cijeli istok crveni, da su mu se noge oduzele. I naravno jako je lose odigrao tu utakmicu i izmjenjen je u 50-toj minuti.AlemC85 je napisao/la:moglo bi se ovo ponoviti i nama, kao Zrinjskom danas, kada bude Vlada dolazio s Olimpicom? Šta mislite?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
ne znam ga lično tu si upravu, ali sam čitao i slušao mnoge njegove intervjue i čovjek je lud za Veležom. 
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Samo se jako tuzna stvar desila s Velezom i s njim ove godine. Znam sve iz prve ruke sta je bilo i nije bilo lijepo od njega kako je postupio. Sve je dogovoreno vec bilo usmeno. Oni mu isprintali ugovor i rekli da dodje i potpise. On im odgovara ja vec potpisao s Olimpikom. A Velez ga pustio da trenira na njihovom terenu s prvim timom citavu polusezonu. Pa ako nista bar je trebo reci "u pregovorima sam s Olimpikom" - bar im je to duzan bio reci.AlemC85 je napisao/la:ne znam ga lično tu si upravu, ali sam čitao i slušao mnoge njegove intervjue i čovjek je lud za Veležom.
Ali eto... Neka mu je sa srecom zaista.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
nece mi smo postiliAlemC85 je napisao/la:moglo bi se ovo ponoviti i nama, kao Zrinjskom danas, kada bude Vlada dolazio s Olimpicom? Šta mislite?
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Rodjeni_BRato je napisao/la:nece mi smo postiliAlemC85 je napisao/la:moglo bi se ovo ponoviti i nama, kao Zrinjskom danas, kada bude Vlada dolazio s Olimpicom? Šta mislite?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
a zasto se nebi njima ponovili 3-0 iz vrapcica ? ili 0-1 na kosevu ?AlemC85 je napisao/la:šalim se bolanvm22 je napisao/la:daj sutiAlemC85 je napisao/la:moglo bi se ovo ponoviti i nama, kao Zrinjskom danas, kada bude Vlada dolazio s Olimpicom? Šta mislite?, ali se nadam da neće kod njega biti osvete kada bude dolazio u Mostar, ipak je on rođeni.
J.ebo vas Zrinjski, pacenici jedni. Oko cega vi brige brinete, kad ispadnu onda im prisjedajte na muku
Kako sam se odvalio kad sam cuo Spahu da za Ostrog kaze da mu je ime Dzevad.
Zar je toliki problem ukucati fkvelez.ba i provjeriti ko, sta, gdje i kako, moj Velide
Jesi mi drag, i sve to, ali bolan.. 
Kako sam se odvalio kad sam cuo Spahu da za Ostrog kaze da mu je ime Dzevad.
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.