Paris Saint-Germain FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Paris Saint-Germain FC
Santos odbio ponudu PSG-a za Gansa !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
http://www.goal.com/en/news/90/france/2 ... -ancelotti" onclick="window.open(this.href);return false;
Ancelotti, vrlo izgledno, će postati novi menadžer PSGa.
Ancelotti, vrlo izgledno, će postati novi menadžer PSGa.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Ovo bi bio odličan potez uprave, da dovedu Anchelottia, siguran sam da bi tek tada PSG pokazao svoje "zube".
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Wright Phillips moguce pojacanja PSG-a.
Sta ce im ovaj ccc.. samo nek se trose pare na bezze igrace
Sta ce im ovaj ccc.. samo nek se trose pare na bezze igrace

Čeka se samo prvi kiks pa da se smijeni trener i da dođe Ancelotti. Mislim da se kiks neće dogoditi u narednom 3.kolu kada PSG igra protiv Valenciennesa u nedjelju
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Danas sa Valenciennes na Parku Princeva,ocekujem prva tri boda u ovoj sezoni
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Nakon 40 minuta PSG vodi 1:0 na Parku Princeva protiv Vallencianesa,gol je postigao Gameiro,na asistenciju Meneza.
Vode se pregovori oko dolaska Raula u PSG !!
Vode se pregovori oko dolaska Raula u PSG !!
Trenutno PSG igra 1:1, pred kraj prvog poluvremena su gosti izjednačili, pogodak za goste je dao Gomis glavom, u igri za domaćine je ušao "napokon" Pastore.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
2:1 Nene
Pod hitno dovesti Ancellotia,ne svidja mi se ovaj Kamboure nikako
Pod hitno dovesti Ancellotia,ne svidja mi se ovaj Kamboure nikako

Na kaju, pobjeda od 2:1 domaćina, prva pobjeda u novoj sezoni, trenunto imaju 4 boda.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- marijo_leeds
- Kontakt:
Napokon da se je neko sjetio kupit ovaj veliki klub,ako se može kupit jedna mala Malaga i Manch.City...i ulagat velike novce u te klubove zasto nebi onda neko uložio u PSG.......klubu kojem je potreban ovakav bogati vlasnik,i klub kojem je mjesto da igra svake sezone u LP i bori se za naslov prvaka.....prije par godina tražio sam da kupim orginalni šal od Celtica,pa ga nije bilo pa sam kupio od PSG-a.....orginal od Nikea i kasnije mi svi govorili sta si kupovo šal od tog kluba....a sad svi postali navijaci PSG-a.......inace veliki sam navijac Leeds United-a,Celtic-a i Hajduk Splita.....a imam još neke klubove koje simpatizira ko što je PSG u francuskoj i bas mi je drago sto su počeli ulagat u ovaj klub...... 

Diego Milito odbio preci u PSG .
Kako navodi madridski sportski list "Sport" brazilski fudbaler Kaka blizu je prelaska u redova PSG-a.
Navodno sveci su spremni ponuditi oko 25 miliona eura,plus bonusi od 10 miliona.
Navode i to da brazilski fudbaler ozbiljno razmislja da predje u redove PSG-a !!
Navodno sveci su spremni ponuditi oko 25 miliona eura,plus bonusi od 10 miliona.
Navode i to da brazilski fudbaler ozbiljno razmislja da predje u redove PSG-a !!
Dosta je više igrača koji igraju prema naprijed, mnogo bolje bi bilo da kupe nekog beka ili štopera pa čak i golmana.harry_90 je napisao/la:Kako navodi madridski sportski list "Sport" brazilski fudbaler Kaka blizu je prelaska u redova PSG-a.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Realno ne treba im nista osim jednog back-up stopera.Han!$;Lfc je napisao/la:Dosta je više igrača koji igraju prema naprijed, mnogo bolje bi bilo da kupe nekog beka ili štopera pa čak i golmana.harry_90 je napisao/la:Kako navodi madridski sportski list "Sport" brazilski fudbaler Kaka blizu je prelaska u redova PSG-a.
Na golu Sirigu i Douchez za sada bespotreban jos jedan.
NA stoperima jedan od najtalentovanih stopera Sakho te odlicni Bisevac koji je doktorirao francusku ligu,te prva zamena za takvu rolu odlicni Camara.Bekovi Ceara i Jallet desno,Tiene i Armand levo,ostalo bi bilo samo gomilanje.Tek sledece sezone ili mozda na zimu mada i to bi bilo,tamo vamo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Diego Lugano je prešao u PSG. Ovim potezom su vjerovatno obezbjedili najbolju odbranu u ligi, barem na papiru.
Greatness dies
Odlično pojačanje, sigurno, slažem se s tobom da sada imaju najbolju odbranu u ligi.Bertrand je napisao/la:Diego Lugano je prešao u PSG. Ovim potezom su vjerovatno obezbjedili najbolju odbranu u ligi, barem na papiru.
Pošto niko nije postavio ekipe s kojim igra PSG na ovoj temi, evo ja ću postaviti.
Paris Saint-Germain (FRA)
Athletic Bilbao (ESP)
Salzburg (AUT)
Slovan Bratislava (SLQ)
Onako solidna grupa, mada mislim da PSG ne bi trebao imati problema.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Toulouse - PSG 1:3 (Capue,Gameiro,Erding,Menez).
Trentuno treci na tabeli sa sedam bodova.
Lijepo, lijepo, nek ih je krenulo više.harry_90 je napisao/la:Toulouse - PSG 1:3 (Capue,Gameiro,Erding,Menez).

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Mora se istaci po meni dobra partija Pastorea,upisao je i asistenciju kod drugog gola Erdinga .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.