HNK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Re: HNK Sloga Uskoplje

Post Postao/la Grdan » 17 avg 2011, 23:01

slogauskoplje je napisao/la:
Grdan je napisao/la:
plavobijeli je napisao/la:Koliko ja znam u Livnu je svima bilo lipo igrati a posebno suditi,a kako je lo prošao zavisilo je isključivo od znanja ili nekad nogometme sreće.Žao mi je Sloge jer ovih godina su bili bolji od ostalih pa i Troglava al su išli pošteno što u ovoj ligi nemože.Ove godine će Brotnjo i Troglav od početka prljavo pa ko dalje dogura,a suci su sigurno pokriveni od Brotnja jedino što je razlika nas i vasšto smo mi ipak neko ime pa će ovim ići teško.Nedelja će pokazati odmah prljavštinu ove lige i u Kupresu i Ljubuškom.
Brotnjo je se najviše pojačalo,potpisani su sponzorski ugovori u iznosu 500000 KM i normalno je da se ide na 1.ligu Federacije.Slogi će biti uvijek krivi suci,kad ne uđu u 1.ligu. :lol:
a šta nisu? misliš da je bilo sve regularno? a?

po stoti put na stotom mjestu: SLOGA NEMA AMBICIJE ZA PRVU LIGU! ako ostanemo u drugoj ligi biće dobro. Sretno vam bilo u prvoj ligi, ja volim da naš klub uće nego recimo igman...
Ne mislim da je regularno.Brotnjo je protiv Kamešnice vodilo sa 2:0,pa su suci isključili 3 igrača Brotnja i Kamešnica dobila 3:2,Brotnjo vodilo protiv Sloge iz Ljubuškog 1:0,u nastavku 2 crvena kartona za Brotnjo i 2 penala za Slogu,pobjedila Sloga 2:1,u Drinovcima Brotnjo vodilo 3:0, isključena 3 igrača Brotnja,dosuđena 3 penala,Drinovci pobjedili 4:3.Brotnjo je sve 3 momčadi lagano dobilo u Čitluku.Prošle 2 sezone Čapljina i Branitelj su morali ući u 1.ligu jer se Slogi i Brotnju nije dopuštalo da igraju u gostima.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 17 avg 2011, 23:08

i šta je tu tebi smješno?
Sloga Uskoplje

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 18 avg 2011, 01:45

de mi recite kakav je Igor Zeko ?.. na probi u Zrinjskom...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 18 avg 2011, 10:15

silenT je napisao/la:de mi recite kakav je Igor Zeko ?.. na probi u Zrinjskom...
Igor? ja mislio da je on u Iskri :roll: :oops: :shock:

imaš ga na wikipediji za statstike, znači stoper - pouzdan, lijepo zna iznijeti loptu, bivši U21 repreznetativac, igrao za Travnik,...
Sloga Uskoplje

slogaizuskoplja
Kontakt:

Post Postao/la slogaizuskoplja » 18 avg 2011, 11:53

silenT je napisao/la:de mi recite kakav je Igor Zeko ?.. na probi u Zrinjskom...
Igor Zeko je u Iskri iz Bugojna.Mlađi brat mu je na probi u Zrinjskom.Solidan igrac.Visok.Ali malo je spor.On i jos jedan crnac su na probi.Jackson bi trebao potpisati.

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 18 avg 2011, 12:50

kakav je u vas bio jackson ,jel ispo iz nekadasnje forme ili je jos dobar ???
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 18 avg 2011, 13:45

slogaizuskoplja je napisao/la:
Igor Zeko je u Iskri iz Bugojna.Mlađi brat mu je na probi u Zrinjskom.Solidan igrac.Visok.Ali malo je spor.On i jos jedan crnac su na probi.Jackson bi trebao potpisati.
ipak sam bio u pravu ;)

______

On i Igor Ilić su bili naši najbolji igrači. Brzo se njega dovede u red :D može pomoć
Sloga Uskoplje

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 18 avg 2011, 15:55

Gospon gordane iznosite neistine oko odigrane utakmice sa Kamešnicom,na kojoj sam bio prisutan,gdje je ista vodila 1 0,pa onda vi 2-1 i do kraja Kamešnica daje 2 regularna gola i pobjeđuje Vas sasvim zasluženo.Utakmica je bila jako dobra i tu se vidjelo da ste dobra ekipa al pritisak slabo podnosite.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 18 avg 2011, 16:09

plavobijeli je napisao/la:Gospon gordane iznosite neistine oko odigrane utakmice sa Kamešnicom,na kojoj sam bio prisutan,gdje je ista vodila 1 0,pa onda vi 2-1 i do kraja Kamešnica daje 2 regularna gola i pobjeđuje Vas sasvim zasluženo.Utakmica je bila jako dobra i tu se vidjelo da ste dobra ekipa al pritisak slabo podnosite.
Nisam ja nikakav Gordan,ako nisi znao navijači Brotnja se zovu Grdani,ona 2 gola regularna. :lol:

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 18 avg 2011, 16:15

tema je HNK Sloga Uskoplje ;) ;) ;)
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 18 avg 2011, 17:15

slogauskoplje je napisao/la:tema je HNK Sloga Uskoplje ;) ;) ;)
Znam ja da je tema Sloga kad sam je ja otvorio. ;)

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 18 avg 2011, 17:53

Grdan je napisao/la:
slogauskoplje je napisao/la:tema je HNK Sloga Uskoplje ;) ;) ;)
Znam ja da je tema Sloga kad sam je ja otvorio. ;)
lijep od tebe, ovo se više odnosilo na plavobijelog :!:
Sloga Uskoplje

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 21 avg 2011, 20:33

pobjedili 2:0 Višiće, čujem za neobjašnjiv preokret na kupresu :lol:
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 21 avg 2011, 20:35

slogauskoplje je napisao/la:pobjedili 2:0 Višiće, čujem za neobjašnjiv preokret na kupresu :lol:
Brotnjo je gubilo 1:0,zašto vas zanima Brotnjo kad nemate ambicija. :lol:
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 22 avg 2011, 01:27, ukupno mijenjano 2 puta.

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 21 avg 2011, 20:41

slogauskoplje je napisao/la:pobjedili 2:0 Višiće, čujem za neobjašnjiv preokret na kupresu :lol:
provjeri da i mi cujemo za taj preokret u kupresu

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 21 avg 2011, 20:49

Grdan je napisao/la:
Brotnjo je vodilo 2:0,zašto vas zanima Brotnjo kad nemate ambicija. :lol:
ja sam čuo, ponavljam čuo sam! izvinjajem se pričalo se da ste gubili ;)

mene zanimaju svi klubovi naše lige :!:
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 21 avg 2011, 20:57

slogauskoplje je napisao/la:
Grdan je napisao/la:
Brotnjo je gubilo 1:0,zašto vas zanima Brotnjo kad nemate ambicija. :lol:
ja sam čuo, ponavljam čuo sam! izvinjajem se pričalo se da ste gubili ;)

mene zanimaju svi klubovi naše lige :!:
Znači da si ti čuo da je Brotnjo preokrenulo.

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 27 avg 2011, 09:41

Svaka cast ovom klubu,pa ja ne znam kako niste u nekoj visoj ligi.Jednostavno ko god u Travnik dodje neko od vasih igraca to je suvio zlato.A sve mladi momci.Prosle godine Popovic.Sada ovaj Misic ce dogurati daleko garantujem,pa kako momak igra ovo odavno nisam vidio ni u premijer ligi .Jedan Vladavic bivsi reprezentativac i najveca nada Olimpika ima 30 izgubljenih lopti u duelu s njim,a Zajka Zebu za kog kazu da je najbolji igrac lige u djep strpa.A kakva je tek zvrcka ovaj Simeunovic ,pa moze cini mi se covjeku kroz noge proci kako je brz i prodoran.Bas me zanima gdje i na koji nacin nalazite ovakve talente svaka vam cast...i veliko hvala iz Travnika :D
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 27 avg 2011, 12:52

nostradamus je napisao/la:Svaka cast ovom klubu,pa ja ne znam kako niste u nekoj visoj ligi.Jednostavno ko god u Travnik dodje neko od vasih igraca to je suvio zlato.A sve mladi momci.Prosle godine Popovic.Sada ovaj Misic ce dogurati daleko garantujem,pa kako momak igra ovo odavno nisam vidio ni u premijer ligi .Jedan Vladavic bivsi reprezentativac i najveca nada Olimpika ima 30 izgubljenih lopti u duelu s njim,a Zajka Zebu za kog kazu da je najbolji igrac lige u djep strpa.A kakva je tek zvrcka ovaj Simeunovic ,pa moze cini mi se covjeku kroz noge proci kako je brz i prodoran.Bas me zanima gdje i na koji nacin nalazite ovakve talente svaka vam cast...i veliko hvala iz Travnika :D
I naši bivši igrači igraju još za Jedinstvo, Iskru, Zrinjski i još gdje ne... Pa samo da su nas pustili da uđemo u ligu, a ne ovako. Sada ja nevidim niti jednog igrača koji bi mogao ozbiljnije igrati u Prvoj ili Premijer ligi. Mogu samo misliti kakav bi tim imali da su svi ostali. Nadam se da ćemo već od iduće sezone ponovo biti u borbi za ulazak u prvu ligu, nažolost ova sezona je u tom smislu već odavno propala (iako je tek sad drugo kolo). Gospodin koji je doveo sve te igrače u Uskoplje, pa u Travnik je porijeklom iz Uskoplja, a sada živi u Zagrebu i tamo je menadžer. Nesumnjam da će te dobiti još kojeg dobrog igrača, ali ovaj ut ne iz Uskoplja ;) :(
Sloga Uskoplje

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 27 avg 2011, 14:11

HNK Sloga protiv NK Brotnja u završnici Kupa NS FBiH

U prostorijama NS FBiH u Sarajevu izvršen je žrijeb parova završnice Kupa NS FBiH. Sve utakmice se igraju 31.08.2011. godine sa početkom u 17:30 sati. Prema ždrijebu u završnici Kupa NS FBiH će igrati: NK Vitez (Vitez) - NK Jedinstvo (Bihać), NK Branitelj (Rodoč) - NK Sloga Tolisa: FK Dizdaruša (Brčko Distnkt) - NK Borac (Jelah), NK Brotnjo (Čitluk) - HNK Sloga (Uskoplje), NK Budućnost (Banovići) - NK Iskra (Bugojno).

Koja je ovo štela bila? :twisted:
Sloga Uskoplje

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.