Ne mislim da je regularno.Brotnjo je protiv Kamešnice vodilo sa 2:0,pa su suci isključili 3 igrača Brotnja i Kamešnica dobila 3:2,Brotnjo vodilo protiv Sloge iz Ljubuškog 1:0,u nastavku 2 crvena kartona za Brotnjo i 2 penala za Slogu,pobjedila Sloga 2:1,u Drinovcima Brotnjo vodilo 3:0, isključena 3 igrača Brotnja,dosuđena 3 penala,Drinovci pobjedili 4:3.Brotnjo je sve 3 momčadi lagano dobilo u Čitluku.Prošle 2 sezone Čapljina i Branitelj su morali ući u 1.ligu jer se Slogi i Brotnju nije dopuštalo da igraju u gostima.slogauskoplje je napisao/la:a šta nisu? misliš da je bilo sve regularno? a?Grdan je napisao/la:Brotnjo je se najviše pojačalo,potpisani su sponzorski ugovori u iznosu 500000 KM i normalno je da se ide na 1.ligu Federacije.Slogi će biti uvijek krivi suci,kad ne uđu u 1.ligu.plavobijeli je napisao/la:Koliko ja znam u Livnu je svima bilo lipo igrati a posebno suditi,a kako je lo prošao zavisilo je isključivo od znanja ili nekad nogometme sreće.Žao mi je Sloge jer ovih godina su bili bolji od ostalih pa i Troglava al su išli pošteno što u ovoj ligi nemože.Ove godine će Brotnjo i Troglav od početka prljavo pa ko dalje dogura,a suci su sigurno pokriveni od Brotnja jedino što je razlika nas i vasšto smo mi ipak neko ime pa će ovim ići teško.Nedelja će pokazati odmah prljavštinu ove lige i u Kupresu i Ljubuškom.
po stoti put na stotom mjestu: SLOGA NEMA AMBICIJE ZA PRVU LIGU! ako ostanemo u drugoj ligi biće dobro. Sretno vam bilo u prvoj ligi, ja volim da naš klub uće nego recimo igman...
HNK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje
Re: HNK Sloga Uskoplje
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- slogauskoplje
- Kontakt:
de mi recite kakav je Igor Zeko ?.. na probi u Zrinjskom...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- slogauskoplje
- Kontakt:
Igor? ja mislio da je on u IskrisilenT je napisao/la:de mi recite kakav je Igor Zeko ?.. na probi u Zrinjskom...

imaš ga na wikipediji za statstike, znači stoper - pouzdan, lijepo zna iznijeti loptu, bivši U21 repreznetativac, igrao za Travnik,...
Sloga Uskoplje
-
- Kontakt:
Igor Zeko je u Iskri iz Bugojna.Mlađi brat mu je na probi u Zrinjskom.Solidan igrac.Visok.Ali malo je spor.On i jos jedan crnac su na probi.Jackson bi trebao potpisati.silenT je napisao/la:de mi recite kakav je Igor Zeko ?.. na probi u Zrinjskom...
- mostarac1420
- Kontakt:
kakav je u vas bio jackson ,jel ispo iz nekadasnje forme ili je jos dobar ???
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
- slogauskoplje
- Kontakt:
ipak sam bio u pravuslogaizuskoplja je napisao/la:Igor Zeko je u Iskri iz Bugojna.Mlađi brat mu je na probi u Zrinjskom.Solidan igrac.Visok.Ali malo je spor.On i jos jedan crnac su na probi.Jackson bi trebao potpisati.silenT je napisao/la:de mi recite kakav je Igor Zeko ?.. na probi u Zrinjskom...

______
On i Igor Ilić su bili naši najbolji igrači. Brzo se njega dovede u red

Sloga Uskoplje
-
- Kontakt:
Gospon gordane iznosite neistine oko odigrane utakmice sa Kamešnicom,na kojoj sam bio prisutan,gdje je ista vodila 1 0,pa onda vi 2-1 i do kraja Kamešnica daje 2 regularna gola i pobjeđuje Vas sasvim zasluženo.Utakmica je bila jako dobra i tu se vidjelo da ste dobra ekipa al pritisak slabo podnosite.
Nisam ja nikakav Gordan,ako nisi znao navijači Brotnja se zovu Grdani,ona 2 gola regularna.plavobijeli je napisao/la:Gospon gordane iznosite neistine oko odigrane utakmice sa Kamešnicom,na kojoj sam bio prisutan,gdje je ista vodila 1 0,pa onda vi 2-1 i do kraja Kamešnica daje 2 regularna gola i pobjeđuje Vas sasvim zasluženo.Utakmica je bila jako dobra i tu se vidjelo da ste dobra ekipa al pritisak slabo podnosite.

- slogauskoplje
- Kontakt:
Znam ja da je tema Sloga kad sam je ja otvorio.slogauskoplje je napisao/la:tema je HNK Sloga Uskoplje![]()
![]()

- slogauskoplje
- Kontakt:
lijep od tebe, ovo se više odnosilo na plavobijelogGrdan je napisao/la:Znam ja da je tema Sloga kad sam je ja otvorio.slogauskoplje je napisao/la:tema je HNK Sloga Uskoplje![]()
![]()

Sloga Uskoplje
- slogauskoplje
- Kontakt:
pobjedili 2:0 Višiće, čujem za neobjašnjiv preokret na kupresu 

Sloga Uskoplje
Brotnjo je gubilo 1:0,zašto vas zanima Brotnjo kad nemate ambicija.slogauskoplje je napisao/la:pobjedili 2:0 Višiće, čujem za neobjašnjiv preokret na kupresu

Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 22 avg 2011, 01:27, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
provjeri da i mi cujemo za taj preokret u kupresuslogauskoplje je napisao/la:pobjedili 2:0 Višiće, čujem za neobjašnjiv preokret na kupresu
- slogauskoplje
- Kontakt:
ja sam čuo, ponavljam čuo sam! izvinjajem se pričalo se da ste gubiliGrdan je napisao/la:Brotnjo je vodilo 2:0,zašto vas zanima Brotnjo kad nemate ambicija.slogauskoplje je napisao/la:pobjedili 2:0 Višiće, čujem za neobjašnjiv preokret na kupresu

mene zanimaju svi klubovi naše lige

Sloga Uskoplje
Znači da si ti čuo da je Brotnjo preokrenulo.slogauskoplje je napisao/la:ja sam čuo, ponavljam čuo sam! izvinjajem se pričalo se da ste gubiliGrdan je napisao/la:Brotnjo je gubilo 1:0,zašto vas zanima Brotnjo kad nemate ambicija.slogauskoplje je napisao/la:pobjedili 2:0 Višiće, čujem za neobjašnjiv preokret na kupresu![]()
mene zanimaju svi klubovi naše lige
- nostradamus
Svaka cast ovom klubu,pa ja ne znam kako niste u nekoj visoj ligi.Jednostavno ko god u Travnik dodje neko od vasih igraca to je suvio zlato.A sve mladi momci.Prosle godine Popovic.Sada ovaj Misic ce dogurati daleko garantujem,pa kako momak igra ovo odavno nisam vidio ni u premijer ligi .Jedan Vladavic bivsi reprezentativac i najveca nada Olimpika ima 30 izgubljenih lopti u duelu s njim,a Zajka Zebu za kog kazu da je najbolji igrac lige u djep strpa.A kakva je tek zvrcka ovaj Simeunovic ,pa moze cini mi se covjeku kroz noge proci kako je brz i prodoran.Bas me zanima gdje i na koji nacin nalazite ovakve talente svaka vam cast...i veliko hvala iz Travnika 

Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- slogauskoplje
- Kontakt:
I naši bivši igrači igraju još za Jedinstvo, Iskru, Zrinjski i još gdje ne... Pa samo da su nas pustili da uđemo u ligu, a ne ovako. Sada ja nevidim niti jednog igrača koji bi mogao ozbiljnije igrati u Prvoj ili Premijer ligi. Mogu samo misliti kakav bi tim imali da su svi ostali. Nadam se da ćemo već od iduće sezone ponovo biti u borbi za ulazak u prvu ligu, nažolost ova sezona je u tom smislu već odavno propala (iako je tek sad drugo kolo). Gospodin koji je doveo sve te igrače u Uskoplje, pa u Travnik je porijeklom iz Uskoplja, a sada živi u Zagrebu i tamo je menadžer. Nesumnjam da će te dobiti još kojeg dobrog igrača, ali ovaj ut ne iz Uskopljanostradamus je napisao/la:Svaka cast ovom klubu,pa ja ne znam kako niste u nekoj visoj ligi.Jednostavno ko god u Travnik dodje neko od vasih igraca to je suvio zlato.A sve mladi momci.Prosle godine Popovic.Sada ovaj Misic ce dogurati daleko garantujem,pa kako momak igra ovo odavno nisam vidio ni u premijer ligi .Jedan Vladavic bivsi reprezentativac i najveca nada Olimpika ima 30 izgubljenih lopti u duelu s njim,a Zajka Zebu za kog kazu da je najbolji igrac lige u djep strpa.A kakva je tek zvrcka ovaj Simeunovic ,pa moze cini mi se covjeku kroz noge proci kako je brz i prodoran.Bas me zanima gdje i na koji nacin nalazite ovakve talente svaka vam cast...i veliko hvala iz Travnika

Sloga Uskoplje
- slogauskoplje
- Kontakt:
HNK Sloga protiv NK Brotnja u završnici Kupa NS FBiH
U prostorijama NS FBiH u Sarajevu izvršen je žrijeb parova završnice Kupa NS FBiH. Sve utakmice se igraju 31.08.2011. godine sa početkom u 17:30 sati. Prema ždrijebu u završnici Kupa NS FBiH će igrati: NK Vitez (Vitez) - NK Jedinstvo (Bihać), NK Branitelj (Rodoč) - NK Sloga Tolisa: FK Dizdaruša (Brčko Distnkt) - NK Borac (Jelah), NK Brotnjo (Čitluk) - HNK Sloga (Uskoplje), NK Budućnost (Banovići) - NK Iskra (Bugojno).
Koja je ovo štela bila?
U prostorijama NS FBiH u Sarajevu izvršen je žrijeb parova završnice Kupa NS FBiH. Sve utakmice se igraju 31.08.2011. godine sa početkom u 17:30 sati. Prema ždrijebu u završnici Kupa NS FBiH će igrati: NK Vitez (Vitez) - NK Jedinstvo (Bihać), NK Branitelj (Rodoč) - NK Sloga Tolisa: FK Dizdaruša (Brčko Distnkt) - NK Borac (Jelah), NK Brotnjo (Čitluk) - HNK Sloga (Uskoplje), NK Budućnost (Banovići) - NK Iskra (Bugojno).
Koja je ovo štela bila?

Sloga Uskoplje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.