Propao transfer.Buu je napisao/la:zar nije subasic u ukrajini ?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Čestitam vam na pobjedi, očigledno, da niste bili dobro uigrani, prva dva kola, ali evo pokazujete, da će te biti hit prvesnstva 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kome čestitaš!?
Pa ovi i nemaju svojih navijča...

Pa ovi i nemaju svojih navijča...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Volim što ste ih dobili nego pare 

- Crni gavran
- Kontakt:
Pa bliza rodbina igracaBianconeri1988 je napisao/la:Kome čestitaš!?![]()
![]()
![]()
Pa ovi i nemaju svojih navijča...![]()

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Imaju!Bianconeri1988 je napisao/la:Kome čestitaš!?![]()
![]()
![]()
Pa ovi i nemaju svojih navijča...![]()

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Al je zanimljivo kako se odmah javljaju navijaci Sarajeva i Zelje da naglase kako ovi nemaju nmavijaca... Pa sta vas briga imajul il nemaju,o sebi se pobrinite.
Cestitam Olimpic,pravo me iznenadise!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
samo budale ove iz sarajeva mogu nesto pricati protiv olimpika, imamo zelju i sarajevo i svakako volimo te klubove i navijamo za njih, ali mi je olimpik izuzetno simpaticna ekipa jos dolazi iz mog grada,radujem se svakoj pobjedi olimpika 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
+1neroazzuro je napisao/la:Al je zanimljivo kako se odmah javljaju navijaci Sarajeva i Zelje da naglase kako ovi nemaju nmavijaca... Pa sta vas briga imajul il nemaju,o sebi se pobrinite.
Evo posto i ako nemaju navijaca i ja bih cestitao TOPIKU , TEMI, igracima i treneru ...

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Olimpic možda nema navijača, ali ima dosta simpatizera. Čestitke na pobjedi. To sam i očekivao. Olimpic ima dobru ekipu.kimbo je napisao/la:+1neroazzuro je napisao/la:Al je zanimljivo kako se odmah javljaju navijaci Sarajeva i Zelje da naglase kako ovi nemaju nmavijaca... Pa sta vas briga imajul il nemaju,o sebi se pobrinite.
Evo posto i ako nemaju navijaca i ja bih cestitao TOPIKU , TEMI, igracima i treneru .... Ovo je dobro za ligu pravo !!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Cestitam vam na pobijedi 

- nero.piroman
- Kontakt:
hehe da se citiramnero.piroman je napisao/la:ja ne navijam za olimpic, ali mislim da su ovo pametno uradili sto su dali treneru otkaz koji je nanizao katastrofalne rezultate i sto su oduzeli igracima 60 % plate, pa ce sad vidjeti hoce li nastaviti tako igrati. Bit ce ovo jednog dana oziljan klub za nase prostore ako ovako nastave, zapamtite sta sam rekao.
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Čestitke, ovome se nisam nadao, iskreno !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
olimpik polako izrasta u dobrog i stabilnog premijerligašaavlami97 je napisao/la:Olimpic možda nema navijača, ali ima dosta simpatizera. Čestitke na pobjedi. To sam i očekivao. Olimpic ima dobru ekipu.kimbo je napisao/la:+1neroazzuro je napisao/la:Al je zanimljivo kako se odmah javljaju navijaci Sarajeva i Zelje da naglase kako ovi nemaju nmavijaca... Pa sta vas briga imajul il nemaju,o sebi se pobrinite.
Evo posto i ako nemaju navijaca i ja bih cestitao TOPIKU , TEMI, igracima i treneru .... Ovo je dobro za ligu pravo !!

- Crni gavran
- Kontakt:
Ma Amar hoce dzabe dobrog napadaca,ali to ne moze koliko para toliko i muzike.
Gracic je bosanski Abramovic, uporan je da napravi dobru ekipu i na pravom je putu. Ja bi volio licno da uspije u tome, a ne ko ovi supacki klubovi, ukljucujuci i moj Celik koji hoce neke uspjehe, a kad treba dovesti igraca skrtare li skrtare, ne isplacuju igracima obaveze iz ugovora, itd.
Cestitam im i ja na pobjedi protiv Zrinjskog.

Gracic je bosanski Abramovic, uporan je da napravi dobru ekipu i na pravom je putu. Ja bi volio licno da uspije u tome, a ne ko ovi supacki klubovi, ukljucujuci i moj Celik koji hoce neke uspjehe, a kad treba dovesti igraca skrtare li skrtare, ne isplacuju igracima obaveze iz ugovora, itd.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
nije ni gracic toliko cist drug.... ti tu u zenici cujes price i odma kontas lik je ovakav onakav....Crni gavran je napisao/la:Ma Amar hoce dzabe dobrog napadaca,ali to ne moze koliko para toliko i muzike.![]()
- Crni gavran
- Kontakt:
Ja ono sto vidim, to je da dovodi za ovu ligu vrhunske igrace, a oni sigurno ne dolaze dzabe. Zbog toga bi iskreno volio da uspje u svojoj nakani da Olimpica napravi ekipu za sami vrh PL. Ja mislim da u Olimpicu njihovi igraci razmisljaju samo o igri, dok u drugim klubovima cujemo price o strajkovima zbog neizmirenih plata itd...
Crni gavran je napisao/la:Ma Amar hoce dzabe dobrog napadaca,ali to ne moze koliko para toliko i muzike.![]()
Nije frka kad je klub poput tvog u dugovima do grla, kad jedva ima para za plate igračima...pa ne dovodi pojačanja. Frka je kad Željo u kojeg je se u zadnje vrijeme ili će u dogledno vrijeme sliti par miliona maraka, škrtari. Odbija Ješea, iskusnog štopera zbog koje hiljade maraka. U napad dovodi u svo poštovanje Adilovića i Selimovića koji nisu na tom nivou, a po bekovima i dalje proše promaha. Daleko da želim od Želje, Olimpik...ali ova ciljana ulaganja jednog kluba treba pozdraviti !

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
jese je odbijen zbog duzine ugovora a ne zbog parababilonTM je napisao/la:Crni gavran je napisao/la:Ma Amar hoce dzabe dobrog napadaca,ali to ne moze koliko para toliko i muzike.![]()
Nije frka kad je klub poput tvog u dugovima do grla, kad jedva ima para za plate igračima...pa ne dovodi pojačanja. Frka je kad Željo u kojeg je se u zadnje vrijeme ili će u dogledno vrijeme sliti par miliona maraka, škrtari. Odbija Ješea, iskusnog štopera zbog koje hiljade maraka. U napad dovodi u svo poštovanje Adilovića i Selimovića koji nisu na tom nivou, a po bekovima i dalje proše promaha. Daleko da želim od Želje, Olimpik...ali ova ciljana ulaganja jednog kluba treba pozdraviti !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.