Olimpik Sarajevo
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Pa vi ste se jarane zaebali, vec ako ste iz Celika htijeli napadaca, onda ste trebali dovesti Dzafica, a mogli ste, bio je najprije u kombinaciji da za vas potpise.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
@lottdogg
Sarajevo, Borac mogu potpisivati na jednu godinu, a mi ne možemo ! Džaba i ako na više godina potišeš, prodaš igrača kad te pare neće biti utrošene u nova pojačanja!
Sarajevo, Borac mogu potpisivati na jednu godinu, a mi ne možemo ! Džaba i ako na više godina potišeš, prodaš igrača kad te pare neće biti utrošene u nova pojačanja!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
da bog da nikad ne potpisali na godinu...babilonTM je napisao/la:@lottdogg
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Olimpic realno ima najbolju ekipu u BIH,i ako ih krene glavni su favoriti za titulu,mnogo veci od Zelje i Sarajeva...jos samo da imaju navijace,gdje bi im bio kraj,pogotovo kad budu igrali na svom renoviranom i lijepom stadionu Otoka..
nick je napisao/la:da bog da nikad ne potpisali na godinu...babilonTM je napisao/la:@lottdogg
Kažem i ja, ali onda svi moramo biti strpljivi, a ne odmah poslije Tranika i Širokog skidamo Amara...
Vladavić i Jugo u Olimpicu, a Drakul i Čolić u Želji? Šta drugo reći, nego da naših veležovaca svugdje ima.
Spahić i Rovčanin u Veležu.AlemC85 je napisao/la:Vladavić i Jugo u Olimpicu, a Drakul i Čolić u Želji? Šta drugo reći, nego da naših veležovaca svugdje ima.
Bešlija i Redžepi u Travniku.
Ima i nas svugdje

Remi, ha, ha..babilonTM je napisao/la:Spahić i Rovčanin u Veležu.AlemC85 je napisao/la:Vladavić i Jugo u Olimpicu, a Drakul i Čolić u Želji? Šta drugo reći, nego da naših veležovaca svugdje ima.
Ima i nas svugdje

Pa nek u sljedecem prelaznom roku probaju dovesti par hiljada navijacabosnas_ je napisao/la:Olimpic realno ima najbolju ekipu u BIH,i ako ih krene glavni su favoriti za titulu,mnogo veci od Zelje i Sarajeva...jos samo da imaju navijace,gdje bi im bio kraj,pogotovo kad budu igrali na svom renoviranom i lijepom stadionu Otoka..

Mi nikada odustati necemo...
Nikada nisam pratio ovu nasu kukuruz ligu, ali od kada je Olimpic usao u Premier ligu, rekao sam "To je to". Stvar poput Olimpica treba bh. fudbalu. Gracic zeli da napravi veliki klub od Olimpica, a na dobrom je putu da to i uradi. Doveo je odlicne igrace u Olimpic, sastavio jednu od najjacih ekipa u ligi. Stadion Otoka se trenutno gradi i svakako da ce Olimpic biti jos jaci kada budu igrali na svom stadionu, koji ce kada se zavrsi biti medju najljepsima u zemlji. Ev sada sam prelistao temu Olimpica i ostao iznenadjen komentarima navijaca Zelje i Sarajeva. Ljudi, nemoje biti ljubomorni na Olimpic. Mozda cete reci da sam nerealan. Ali stalnim dosadjivanjem (Olimpic nece nikada bit tim, nikada nece postati veliki klub, oni nemaju historiju) dokazujete da vam je krivo sto ste dobili jos jednog ozbiljnog konkurenta u gradu, koji ce vas (ako ovako nastavi) prestici veoma brzo. Zeljo je recimo ove godine imao velike prihode, ali transfer politika kluba i nije bila najbolja (barem po vama) i sada se svi pitaju gdje su nestale te silne pare(prodaja Visce, pare iz Citya za Dzeku, nastupi u Evropi). Pustite Olimpic na miru, imate topice o svojim klubovima, ali izgleda da vam je dosadilo da tamo pisete(preko 4000 stranica na topicu FK Zeljeznicar
) pa ste ovdje dosli provocirati postene ljude.
Poceo sam pratiti Olimpic prosle godine i nastavio sam i ove. Mogu slobodno reci da mi se ovaj klub sve vise i vise svidja.
I da, slazem se sa vama u jednoj stvari, OLIMPIC NEMA HISTORIJU, ON HISTORIJU TRENUTNO STVARA.

Poceo sam pratiti Olimpic prosle godine i nastavio sam i ove. Mogu slobodno reci da mi se ovaj klub sve vise i vise svidja.
I da, slazem se sa vama u jednoj stvari, OLIMPIC NEMA HISTORIJU, ON HISTORIJU TRENUTNO STVARA.
- Joint_Union
- Kontakt:
Na šta da budemo ljubomorni? I koje su pare nestale?
I vidi se da ne pratiš toliko gluposti napisano
.
I vidi se da ne pratiš toliko gluposti napisano

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
@suhakrpa,pa drugar kada si vec tako odusevljen i u ekstazi,sto ne ides na utakmice Olimpika.
Da vas ima barem pola ovih koji ga hvale po netu na utakmicama,bila bi posjeta barem na 50 ljudi.
Da vas ima barem pola ovih koji ga hvale po netu na utakmicama,bila bi posjeta barem na 50 ljudi.
@Joint
Brate nezz ni ja dal ste ljubomorni, il tek onako visite na temi Olimpica i ostavljate uvredljive komentare.
@-A-
Ko je rekao da neidem na tekme Olipmica. Istina rijetko, ( posao, obaveze ), ali kad uhvatim slobodnog vremena odem pogledati Olimpic.
Brate nezz ni ja dal ste ljubomorni, il tek onako visite na temi Olimpica i ostavljate uvredljive komentare.
@-A-
Ko je rekao da neidem na tekme Olipmica. Istina rijetko, ( posao, obaveze ), ali kad uhvatim slobodnog vremena odem pogledati Olimpic.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Eldar Hasanović, dijete Želje, igra za Velež.AlemC85 je napisao/la:Remi, ha, ha..babilonTM je napisao/la:Spahić i Rovčanin u Veležu.AlemC85 je napisao/la:Vladavić i Jugo u Olimpicu, a Drakul i Čolić u Želji? Šta drugo reći, nego da naših veležovaca svugdje ima.
Ima i nas svugdje![]()
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ma Boga mi nas tamo ima dovoljno za nova tri boda u Vrapčićima. 

-
- Kontakt:
A sta je sa stranicom FK Olimpic? nema tekstova kao prije, evo veceras velika pobjeda protiv Zrinjskog a na stranici jos stoji da JANJOS VISE NIJE TRENER OLIMPICA
- Dolina Grka !
- Kontakt:
CESTITAM !!!!!!!!!!

Valjda zato sto te podsjecaju na arsenal hihihisuhakrpa je napisao/la:Nikada nisam pratio ovu nasu kukuruz ligu, ali od kada je Olimpic usao u Premier ligu, rekao sam "To je to". Stvar poput Olimpica treba bh. fudbalu. Gracic zeli da napravi veliki klub od Olimpica, a na dobrom je putu da to i uradi. Doveo je odlicne igrace u Olimpic, sastavio jednu od najjacih ekipa u ligi. Stadion Otoka se trenutno gradi i svakako da ce Olimpic biti jos jaci kada budu igrali na svom stadionu, koji ce kada se zavrsi biti medju najljepsima u zemlji. Ev sada sam prelistao temu Olimpica i ostao iznenadjen komentarima navijaca Zelje i Sarajeva. Ljudi, nemoje biti ljubomorni na Olimpic. Mozda cete reci da sam nerealan. Ali stalnim dosadjivanjem (Olimpic nece nikada bit tim, nikada nece postati veliki klub, oni nemaju historiju) dokazujete da vam je krivo sto ste dobili jos jednog ozbiljnog konkurenta u gradu, koji ce vas (ako ovako nastavi) prestici veoma brzo. Zeljo je recimo ove godine imao velike prihode, ali transfer politika kluba i nije bila najbolja (barem po vama) i sada se svi pitaju gdje su nestale te silne pare(prodaja Visce, pare iz Citya za Dzeku, nastupi u Evropi). Pustite Olimpic na miru, imate topice o svojim klubovima, ali izgleda da vam je dosadilo da tamo pisete(preko 4000 stranica na topicu FK Zeljeznicar) pa ste ovdje dosli provocirati postene ljude.
Mi nikada odustati necemo...
Bas mi je drago sto ste onako naguzili svinjski, bravo momci samo tako! 

15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Nedime, svaka čast. Placas kafu u Arabesci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.