Ma standardni nam fale: Fletcher, Chicarito, a falit će Rio i Vidić te Rafaelvrag je napisao/la:Hvala na dobrodošlici Ted Mosby
Jel tko povrijeđen za sutrašnju utakmicu
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Znam brate za to al sam mislio da još netko od standarnih da će nedostajatiRooney88 je napisao/la:Da si ti meni ziv i zdrav nama sutra nema haman pa citave odbrane.vrag je napisao/la:Hvala na dobrodošlici Ted Mosby
Jel tko povrijeđen za sutrašnju utakmicu:

Dobro dosao Vraze !
http://www.physioroom.com/news/english_ ... _table.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo spisak ranjenika
http://www.physioroom.com/news/english_ ... _table.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo spisak ranjenika
Glavno da mi sutra pobjedimo nebitno je kolko ćemo zabiti nego je glavno da pobjedimo
Gledao sam Spurse u Europa ligi kod Heartsa u gostima stavrno dobro su igrali 0-5 bilo.

Gledao sam Spurse u Europa ligi kod Heartsa u gostima stavrno dobro su igrali 0-5 bilo.
Hvala ti prijatelju na dobrodošlici i na stranici sa povredama mnogo zahvaljujemVanTheMan je napisao/la:Dobro dosao Vraze !
Evo spisak ranjenika

Sutra ocekujem napad standardno kao u prvom kolu i protiv Arapa (tevezito
) Welbecka kao udarnu iglu, Rooneya nesto povucenije. Cleverley i Anderson, mada nesto mislim da bi trebali probati tandem Cleverley-Carrick, halali @Cartmane, u vezi a Younga i Nanija po krilima. Odbrana ce biti problem, veliki. Fale Rio, Vida i Rafael. Smalling ce na beka, Jones i Evans u sredinu a Fabio ili Evra na drugog beka, Evra ako bude 100% spreman mada nisam siguran bas
. De Gea na gol.
Tottenham je opasna ekipa, nema potrebe to pominjati uopste. Ocekivao sam vise transfer-aktivnosti od njih u ovom roku ali su "zakazali" malo. Ipak zadrzali su sve zvijezde tima, za sada, i tu su pokazali dobru dozu zrelosti i ozbiljnosti za ovu sezonu. Modric i Bale su ostali kao i Van Der Vaart. Nakon "ubijanja" Heartsa (0:5) su puni samapouzdanja i na Old Traffordu ce biti maksimalno motivisani i opusteni jer itekako znaju za nas niz na domacem terenu iz prosle sezone sto ih oslobadja pritiska.
Bit` ce tesko, siguran sam. Ozbiljan pristup nam treba, siguran sam da ce biti. Te da ponovimo igre iz proslosezonskih meceva na Old Traffordu, ako smo vec protiv WBA ponovili proslosezonsko izdanje sa gostovanja red bi bio da ponovimo i izdanje sa domaceg terena. Necu nista da prognoziram samo govorim kako Tottenham treba ozbiljno shvatiti a ne pisati tamo o nekim 3, 4:0 pobjedama. Kranje (pre)optimisticno!

Tottenham je opasna ekipa, nema potrebe to pominjati uopste. Ocekivao sam vise transfer-aktivnosti od njih u ovom roku ali su "zakazali" malo. Ipak zadrzali su sve zvijezde tima, za sada, i tu su pokazali dobru dozu zrelosti i ozbiljnosti za ovu sezonu. Modric i Bale su ostali kao i Van Der Vaart. Nakon "ubijanja" Heartsa (0:5) su puni samapouzdanja i na Old Traffordu ce biti maksimalno motivisani i opusteni jer itekako znaju za nas niz na domacem terenu iz prosle sezone sto ih oslobadja pritiska.
Bit` ce tesko, siguran sam. Ozbiljan pristup nam treba, siguran sam da ce biti. Te da ponovimo igre iz proslosezonskih meceva na Old Traffordu, ako smo vec protiv WBA ponovili proslosezonsko izdanje sa gostovanja red bi bio da ponovimo i izdanje sa domaceg terena. Necu nista da prognoziram samo govorim kako Tottenham treba ozbiljno shvatiti a ne pisati tamo o nekim 3, 4:0 pobjedama. Kranje (pre)optimisticno!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Dobro si ti to sve napisao biti će teško igrati pogotovo obrana nije ovako uigrana da ne bi bilo mnogo problemaRooney88 je napisao/la:Sutra ocekujem napad standardno kao u prvom kolu i protiv Arapa (tevezito) Welbecka kao udarnu iglu, Rooneya nesto povucenije. Cleverley i Anderson, mada nesto mislim da bi trebali probati tandem Cleverley-Carrick, halali @Cartmane, u vezi a Younga i Nanija po krilima. Odbrana ce biti problem, veliki. Fale Rio, Vida i Rafael. Smalling ce na beka, Jones i Evans u sredinu a Fabio ili Evra na drugog beka, Evra ako bude 100% spreman mada nisam siguran bas
. De Gea na gol.

Najbitnije je sutra povesti i onda primiriti igru
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Bice De Gea sjutra po pritiskom, Spursi imaju igrace koji mogu da opale fino po golu iz daljine. Imam potpuno povjerenje u ovu nasu djecu u odbrani, narocito u Jonesa koji je doktor, jes da bi bilo bolje da je tu i tata Rio ali prezivjecemo. Ako prvi damo gol, dobicemo sigurno. 

- Sir Matt
- Kontakt:
Jedan od rijetkih koji je počeo navijati za klub prije godinu-dvije-tri . Meni nekako miriši na klona al' ajd . Dobrodošao i fino pisao btw . 

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
POZDRAV od jos jednog navijaca najveceg kluba u Engleskoj 

Hvala Sir Mat i Mirel na dobrodošlici prijatelju za Manchester sam počeo prije dvije godine navijati jer sam mlad
Iskazujem dobrodošlicu i Mirelu, što nas je više to bolje
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Hvala puno na dobrodoslici 

Šta samo u EngleskojMIREL81 je napisao/la:POZDRAV od jos jednog navijaca najveceg kluba u Engleskoj

Druze izvini upravu si pozdrav za najbolji i najveci klub na svijetu 

Tako je prijateljuMIREL81 je napisao/la:Druze izvini upravu si pozdrav za najbolji i najveci klub na svijetu

Nekako imam loš osjećaj za sutrašnju utakmicu.Da obrana neće biti na visini i da ćemo primiti koji gol toga se najviše bojim.
- Thunderstruck
- Kontakt:
@Matte, kakva je to dobrodošlica novom forumašu?
Dobrodošli i @MIREL81 i @vrag, i da budete ovdje što konstantniji.
Sutra naveče počinje Berba s Rooneyem ili druga varijanta Giggs iza Rooneya.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Hvala ti Thundersruk na dobrodošliciThunderstruck je napisao/la:@Matte, kakva je to dobrodošlica novom forumašu?![]()
![]()

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Iako dolazi Tottenham, nekako sam ipak optimistican, jer na Old Traffordu ne treba da bude problema, bez obzira ko dolazi
Sutra ocekujem Evru sa kapitenskom trakom 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.