Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2011, 18:41

nije sto je nas, ali mislim da je igrac utakmice, evo i komentatori ga hvale :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 21 avg 2011, 18:53

Očigledno da Tevez nije bio na treningu kad se učilo dodavanje.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 21 avg 2011, 18:56

Colo Colo je napisao/la:Očigledno da Tevez nije bio na treningu kad se učilo dodavanje.

Neda cojk´ loptu niposto. Stvarno mislim da nepostoji sebicniji igrac u EPL....jbt. ko djete kad mu das cokoladu pa nece uzet kockicu-dvije niti red vec hoce sve odmah :lol: :lol:
RIP SALE VILENJAK

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 21 avg 2011, 18:56

Zasluzena pobjeda mozda je trebala biti iskazana vecom razlikom u bodovima ali i ovako je dobro.Prvo mjesto nakon 2 kola odlicna igra.Danas po meni igrac utakmice Dzeko.Odlican u duelima dobro asistirao suigracima otvarao prostor dao gol.Aguero imao 2 dobre sanse ali lopta nije htjela u gol.Ovaj Bolton ce biti svakom tesko gostovanje.Sledeca utakmica sa Spursima.Come on Cityyyyyy........
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 21 avg 2011, 18:58

tevezito je napisao/la:Zasluzena pobjeda mozda je trebala biti iskazana vecom razlikom u bodovima ali i ovako je dobro.Prvo mjesto nakon 2 kola odlicna igra.Danas po meni igrac utakmice Dzeko.Odlican u duelima dobro asistirao suigracima otvarao prostor dao gol.Aguero imao 2 dobre sanse ali lopta nije htjela u gol.Ovaj Bolton ce biti svakom tesko gostovanje.Sledeca utakmica sa Spursima.Come on Cityyyyyy........
U golovima je mogla biti i veća razlika, u bodovima samo manja.
Sve u svemu, čista pobjeda.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 21 avg 2011, 19:01

Thunderstruck je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Zasluzena pobjeda mozda je trebala biti iskazana vecom razlikom u bodovima ali i ovako je dobro.Prvo mjesto nakon 2 kola odlicna igra.Danas po meni igrac utakmice Dzeko.Odlican u duelima dobro asistirao suigracima otvarao prostor dao gol.Aguero imao 2 dobre sanse ali lopta nije htjela u gol.Ovaj Bolton ce biti svakom tesko gostovanje.Sledeca utakmica sa Spursima.Come on Cityyyyyy........
U golovima je mogla biti i veća razlika, u bodovima samo manja.
Sve u svemu, čista pobjeda.
Dobro sad u brzini sam napisao pa pogrijesio.Znas sta sam mislio.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 avg 2011, 19:02

Dosta slaba odbrana Citya iz polušansi primili su dva gola Lesscot definitinvo nije za prve postave , Džeko po meni danas najbolji pojedinac građana sjajno se otresao igrača kod trećeg gola još je u par navrata imao sjajne asistencije za Aguera samo što ovaj nije znao iskoristiti šanse.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 21 avg 2011, 19:13

dzeko-aguero sjajan tandem :D . Tevezu bi najbolje bilo da ode iz Citia jer ne vjerujem da ce bit 1. postava , a City umjesto njega nek dovede nekog ko ce sjedit sa Balom na klupi . :D

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 21 avg 2011, 19:45

Eto me doma i pogledam 2-3 presretan :D
Vidim da je bila velika dominacija po vašim postovima i da smo mogli sa više razlike pobijediti no glavna je pobjeda 8-)

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 21 avg 2011, 19:51

Wolverhampton ozbiljni kandidat za titulu :lol: :lol: dijele prvo mjesto sa nama.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2011, 19:52

tebi bi bolje bilo da promijenis taj avatar, citaj malo bluemoon forum i sta navijaci city-a misle o tevezu nakon vecerasnjeg postupka ;)

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 21 avg 2011, 19:54

Svatko ima svoje mišljenje tako i tevezito ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 avg 2011, 20:02

Dobar City. Veci dio utakmice su igrali zrelo, kontrolisali tok igre i na kraju zasluzeno slavili.

Definitivno ce biti konkurenti za titulu. Dzeko odlican, otkriva se, trazi loptu, asistira, zabija, a navijaci ga obozavaju...koliko se samo puta culo OOOOOOoooo Edin Dzekooooo :mrgreen: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 avg 2011, 20:34

@Bosniacum Lilium,
Je l' tebi u cilju samo spamati i vrijeđati il' želiš nekad ostaviti post koji bi, gle čuda, vrijedilo pročitati?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 21 avg 2011, 21:01

kad sam ja rekao da je Aguerro klasa za sve igrace u Premiershipu!
Momak je masina samo takva.U EPL-u ce mu mnogo lakse biti nego u Primeri jer je mnogo snazan a agilan.U Engleskoj su stoperi snazni ali tromi samo tako.U Spaniji su pokretljiviji i bolje se postavljaju.
Dzeko fantastican od pocetka sezone , ne samo sto daje golove vec odlicno otvara prostor za saigrace.Zeljan je lopte i veliki je timski igrac.
Ovo mongo bolje izgleda sa Edinom i Kunom nego li sa Tevezom i Balonjom.
Stranger in the night. SIDA in the morning!

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 21 avg 2011, 21:49

Slusao sam onoga komentatora sa SKa, City je prosle sezone iz utakmica u kojima je njihov protivnik prvi poveo izvukao samo 4 boda ukupno. Kako vam ovi placenici ginu do poslednjeg zvizduka za klub :lol:

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 21 avg 2011, 22:08

Bosniacum Lilium je napisao/la: tebi bi bolje bilo da promijenis taj avatar, citaj malo bluemoon forum i sta navijaci city-a misle o tevezu nakon vecerasnjeg postupka ;)
Navijac uniteda forumas sa Blue Moon foruma prejako ocm :lol:
HZ87

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2011, 22:18

revoX. je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: tebi bi bolje bilo da promijenis taj avatar, citaj malo bluemoon forum i sta navijaci city-a misle o tevezu nakon vecerasnjeg postupka ;)
cisto zbog streamova strucnjak ;) matchday threads :D i citam njihove komentare na kraju utakmice, sta ti je tu cudno? :roll:

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 21 avg 2011, 22:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:
revoX. je napisao/la:
cisto zbog streamova strucnjak ;) matchday threads :D i citam njihove komentare na kraju utakmice, sta ti je tu cudno? :roll:
:lol: ahah pitaj Tevezita imal ga na unitedovom forumu da trazi streamove Uniteda
HZ87

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 avg 2011, 00:00

Kakva partija Džeke :D
Kompletan tim je odigrao sasvim dobro, odbrana je mogla reagovati malo bolje kod onih golova , ali doduše oni su došli iznenada.
Aguero je malo razočarao , imao je dvije zrele šanse koje mu je spremio Džeko , ali ovo i nije bio njegov dan.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.