- Ja sam Bosanac, brate! Pravi, pravcati Bosanac! Odrastao sam u Njemačkoj, ali ipak… Jedva čekam pauzu u prvenstvu i okupljanje reprezentacije da dođem u svoju Bosnu, da se odmorim od ovih Nijemaca – zaključuje Salihović.
Sejo za avaz

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Sejagi bi najbolje bilo da pređe u Guzen.Principatus je napisao/la:Salihovicu bi bilo najbolje da napusti ovaj klub. Jednostavno vecina navijaca ne cijeni svoje legende, klub nema ambicije i zeli da smanji troskove. Zato se nadam, da nece potpisivati novi ugovor za Hoffenheim. Na njemu je da igra dalje sjajno, a angazman u drugom, jacem klubu nebi trebao da izostane.
i sta reci za ovakve ljude...hvala vam sto postojite!!!!!Goalgetter je napisao/la:Iako je od ranog djetinjstva stanovnik zapadnoevropske države, burno reagira na konstataciju da je "praktično, Nijemac".
- Ja sam Bosanac, brate! Pravi, pravcati Bosanac! Odrastao sam u Njemačkoj, ali ipak… Jedva čekam pauzu u prvenstvu i okupljanje reprezentacije da dođem u svoju Bosnu, da se odmorim od ovih Nijemaca – zaključuje Salihović.
Sejo za avaz
Izgleda da su on i Begovic najvece patriote BiHmiralem444 je napisao/la:i sta reci za ovakve ljude...hvala vam sto postojite!!!!!Goalgetter je napisao/la:Iako je od ranog djetinjstva stanovnik zapadnoevropske države, burno reagira na konstataciju da je "praktično, Nijemac".
Sejo za avaz
Sejo kalju idemo unistit bjeloruse,samo tako nastavi i nema zime...
Anti NWO je napisao/la:
Izgleda da su on i Begovic najvece patriote BiH.
Ni u ludilu njih dvojicu porediti.I tada je suvise opasno.Anti NWO je napisao/la:Izgleda da su on i Begovic najvece patriote BiHmiralem444 je napisao/la:i sta reci za ovakve ljude...hvala vam sto postojite!!!!!Goalgetter je napisao/la:Iako je od ranog djetinjstva stanovnik zapadnoevropske države, burno reagira na konstataciju da je "praktično, Nijemac".
Sejo za avaz
Sejo kalju idemo unistit bjeloruse,samo tako nastavi i nema zime....
Virtu4l je napisao/la:Sejo je materijal za Premiership.
I odmah Comper sve usrao, 1:1Principatus je napisao/la:Obasi, Salihovic i Beck lijepa kombinacija, Firminho zabija.
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;Ibizevic je napisao/la:Sta ovo ne radi nijedan stream u drugom poluvremenu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.