Pita li njh ko sta..doci je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;mister_xy je napisao/la:Ja bi isto volio da znam sta je sa VANDALIMA imali njih..![]()
![]()
![]()
kakva je liga i ovo je dobro![]()
LP
Ima 1000 stolica, vise nego Citlucka gradska jezgra stanovnikaGrdan je napisao/la:Vi bi u premijer ligu,a nemate ni sjedalice na tribinama.
v_b_8_9 je napisao/la:Ima 1000 stolica, vise nego Citlucka gradska jezgra stanovnikaGrdan je napisao/la:Vi bi u premijer ligu,a nemate ni sjedalice na tribinama.![]()
Čitluk ima 2.616,a čitava općina 15.083,stadion Bare 8000 sjedećih mjesta.v_b_8_9 je napisao/la:Ima 1000 stolica, vise nego Citlucka gradska jezgra stanovnikaGrdan je napisao/la:Vi bi u premijer ligu,a nemate ni sjedalice na tribinama.![]()
Stvarno ste ugrozeni..Grdan je napisao/la:Sam Čitluk ima 2.616,a čitava općina 15.083,stadion Bare 8000 sjedećih mjesta.v_b_8_9 je napisao/la:Ima 1000 stolica, vise nego Citlucka gradska jezgra stanovnikaGrdan je napisao/la:Vi bi u premijer ligu,a nemate ni sjedalice na tribinama.![]()
Stanje u carsiji mrtvo...regairanje na navijanje i bilo koji nacin pomoci N.K. Iskra je sta ovi huligani hoce ko su oni...kad nemas masu i ljude koji te podrzavaju tesko da mozes da se boris s necim sto je kao pandorina kutija!mister_xy je napisao/la:Pita li njh ko sta..doci je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;mister_xy je napisao/la:Ja bi isto volio da znam sta je sa VANDALIMA imali njih..![]()
![]()
![]()
kakva je liga i ovo je dobro![]()
LP![]()
![]()
![]()
Buneli se sta se desava.
To bi bas vi Vandali trebali pokreniti....nemoze ovo ovako..
tako je , ne igra ime utakmicu nego igrači ....sony_91 je napisao/la:uredu je sve, tradicija i prošlost se trebaju poštovati, ali nipošto Iskra ne treba biti povlaštena zbog toga, trenutno igramo istu ligu i nema tu razlikemister_xy je napisao/la:Ali i netreba da se to zaboravi,Iskra ima tradiciju...i to nece neki balavci je ovdje izbrisati i vrjedati i stavljati u neki kos se anonimusima,![]()
![]()
Prijavio si se da pljujes po Iskri? Dovoljno govori o velicini naseg kluba! Zdra'o!omladinacmionica je napisao/la:tako je , ne igra ime utakmicu nego igrači ....sony_91 je napisao/la:uredu je sve, tradicija i prošlost se trebaju poštovati, ali nipošto Iskra ne treba biti povlaštena zbog toga, trenutno igramo istu ligu i nema tu razlikemister_xy je napisao/la:Ali i netreba da se to zaboravi,Iskra ima tradiciju...i to nece neki balavci je ovdje izbrisati i vrjedati i stavljati u neki kos se anonimusima,![]()
![]()
i gdje ide ova liga kad ovakva Iskra hoće u Premier ligu-- žalosno
v_b_8_9 je napisao/la:
Prijavio si se da pljujes po Iskri? Dovoljno govori o velicini naseg kluba! Zdra'o!
Jarane popeo si mi se na **** s tom vašom veličinom Iskre ,kakva ba veličina u Mionici se valjate ko telad po terenu dok niste primili gol,a onda prpa .. Ja hocu samo da apliciram da budes malo realan i da vise pustis tu proslost i gledas malo na sadasnjost . a realno ta vasa Iskra nije za Premijer lige, igra u Mionici me nije nimalo odusevila.bega_afc je napisao/la:v_b_8_9 je napisao/la:
Prijavio si se da pljujes po Iskri? Dovoljno govori o velicini naseg kluba! Zdra'o!
isto ko i ti neki dan kad si doso da pljujes po omladincu i njihovom nesportskom ponasanju,pometi prvo ispred svoje avlije druze
Hahahaha! Citiraj gdje sam to pljuvao po Mionici? Samo sam branio Iskru, vas NIJEDNOM nisam spomenuo. Citaj kako pise, ne mastaj previsebega_afc je napisao/la:v_b_8_9 je napisao/la:
isto ko i ti neki dan kad si doso da pljujes po omladincu i njihovom nesportskom ponasanju,pometi prvo ispred svoje avlije druze
Hajde bolan procitaj gdje sam ja velicao Iskru? Citiraj me i ti MOLIM TEomladinacmionica je napisao/la:Jarane popeo si mi se na **** s tom vašom veličinom Iskre ,kakva ba veličina u Mionici se valjate ko telad po terenu dok niste primili gol,a onda prpa .. Ja hocu samo da apliciram da budes malo realan i da vise pustis tu proslost i gledas malo na sadasnjost . a realno ta vasa Iskra nije za Premijer lige, igra u Mionici me nije nimalo odusevila.bega_afc je napisao/la:v_b_8_9 je napisao/la:
Dobro vas je vise i sa Iskrom i sa Mionicom.....gomila lazi i kod jednih i ko drugih...sve je to ista skola i kod jedne i kod druge uprave...Oni ce kasnije otici kafe piti a sta vi ovdje se nesto prepucavate po forumima i ekakve tenzije stvarate...Iskra je velicina al dok se grad ponovo ne digne muku cemo muciti ovdje gdje trenutno zasluzujemo..nasi prijasnji uspjesi treba da nam budu povod da idemo naprijed a ne nazad kao sto je 15 godina unazad!omladinacmionica je napisao/la:Jarane popeo si mi se na **** s tom vašom veličinom Iskre ,kakva ba veličina u Mionici se valjate ko telad po terenu dok niste primili gol,a onda prpa .. Ja hocu samo da apliciram da budes malo realan i da vise pustis tu proslost i gledas malo na sadasnjost . a realno ta vasa Iskra nije za Premijer lige, igra u Mionici me nije nimalo odusevila.bega_afc je napisao/la:v_b_8_9 je napisao/la:
Kad je GojnoBu imalo svoj stadion vi ste dole u čitluku motali kože od ovaca pa igrali fuce...Grdan je napisao/la:Vi bi u premijer ligu,a nemate ni sjedalice na tribinama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.