Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Liverpool nije siromasan ali ima problema sa finacijama...kako ja znamo ove godine su imali oko 20mil.eura za pojacanja,a Benitezu su te nije svidjelo jer vjerovatno je zelio nekoliko igraca,ali zbog malo novca kojeg ima na raspolaganju nije ih mogao dovesti pa mu je ipak bolje neke igraca prodat a te koje ce prodat su Arbeloa i Alonso za obojicu sam ubjedjen da ce doci u Madrid 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
-
- Kontakt:
kakav god da je arbeloa bolji je od ramosa,,ramosa svaka budala moze prec,,nikog nije sposoban zaustavit a arbeloa je u defanzivi extra, ofanzivi i nije nesto,jedino sto ima solidan laznjak i to je to al isplati vam se jer moze i desnog i lijevog beka igrat,pa i stopera cak
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
pa ja bi iskreno volio da on dodje...ali jbg brate da je bolji od Ramosa nema lokige...jest da je Ramos malo slabij u defanzivi ali zato je prejak ofanzivno i odlican u skok igri,ipak je on standardni reprezentativac Spanije,a Arbeloa ipak samo grije klupuPhill Jackson je napisao/la:kakav god da je arbeloa bolji je od ramosa,,ramosa svaka budala moze prec,,nikog nije sposoban zaustavit a arbeloa je u defanzivi extra, ofanzivi i nije nesto,jedino sto ima solidan laznjak i to je to al isplati vam se jer moze i desnog i lijevog beka igrat,pa i stopera cak

------------------casillas--------------------
ramos-----------albiol----pepe...........arbeloa
------------------lass----------------------------
robben-----------kaka-----------------ronaldo-
---------------raul---------------------------
-----------------------benzema-------------
ramos-----------albiol----pepe...........arbeloa
------------------lass----------------------------
robben-----------kaka-----------------ronaldo-
---------------raul---------------------------
-----------------------benzema-------------
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
-
- Kontakt:
Il Raul il Robben moraju otpast s te tvoje ekipe,,nema sanse da svi igraju,nije to PES,ta bi ekipa redovno primala 4,5 golova 

http://liverpool.bosnianforum.com/
bolje i to nego da prima 6Phill Jackson je napisao/la:Il Raul il Robben moraju otpast s te tvoje ekipe,,nema sanse da svi igraju,nije to PES,ta bi ekipa redovno primala 4,5 golova

pa ove godine smo doveli igrace koji redovno mogu da zabijaju po 7,pa i ako primimo 4,5 ili 6 nema frkeeno-barca je napisao/la:bolje i to nego da prima 6Phill Jackson je napisao/la:Il Raul il Robben moraju otpast s te tvoje ekipe,,nema sanse da svi igraju,nije to PES,ta bi ekipa redovno primala 4,5 golova

a sta ako naletite na tim koji moze da zabije 8 

Sve je to fino uradjeno , ali sta ako naletite na Barcelonu u punoj masini ???? Zaista misliite da se ekipa koja je napravljena prije 2 mjeseca i manje moze nositi sa silom koja se pravi godinama , uz 1 ili 2 promjene ! ta promjena samo moze biti bolja , npr : Ibrahimovic - sa onakim suigracima mislim da ce bit unstopable !
Nema se Real cemu nadat ove godine , tek za koju godinu !
Nema se Real cemu nadat ove godine , tek za koju godinu !
Dobro, jasno je meni da je nekima krivo što Real je se pojačao nenormalno ove godine i što je glavni kandidat za osvajanje i LP i Premiere
Naravno, Perez neće stat na ovim igračima, bit će tu još siguran sam par njih

Naravno, Perez neće stat na ovim igračima, bit će tu još siguran sam par njih

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ipak real treba biti real, kraljevski klub. ako ne najbolji onda u top tri. zalosno je bilo gledati reala kako ispada iz lige prvaka ove godine uz to jos igra bunkera sa onim upropastivačem klubova ramosa. to u ovih dvadesetak, tridestak godina ja ne pamtim
Ma care, nije tu niko od Reala kriv, nego su Scouseri mnogo opasna ekipa koja neke tzv sampione opali i izbaci iz takmicenja sa bukvalno pola snage. A nisu oni jedini koji to rade Realu. To radi ko god stigne. To je jos veca tuga. Liverpool je za klasu jaci, pa je i razumljivo, ali da ispadaju od nekih drugih ekipa nekoliko sezona uzastopno... e to je vec sramota.bh hrvat je napisao/la:ipak real treba biti real, kraljevski klub. ako ne najbolji onda u top tri. zalosno je bilo gledati reala kako ispada iz lige prvaka ove godine uz to jos igra bunkera sa onim upropastivačem klubova ramosa. to u ovih dvadesetak, tridestak godina ja ne pamtim
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Evo malo da i Vi sanjate.

Neke stvari se ne mogu kupiti novcem !

"My Favorite Ring is Always the Next One"
sta ti hocesamerosm je napisao/la:Evo malo da i Vi sanjate.

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Evo malo da i Vi sanjate.
de nam poredaj slike trofeja koje je hsv-a osvojio ali od zadnje dvije-tri godine
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Navijam za Hamburg, a simpatisem Barcelonu. Clan sam i jednog i drugog kluba. HSV od 1997. godine, a Barcelone od 2000. godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 14118.aspx
Arbeloa novi clan Real Madrida.
Vi glupani koji ovdje serete o drugim klubovima setajte, ako ja krenem srati na vasoj temi...
Arbeloa novi clan Real Madrida.
Vi glupani koji ovdje serete o drugim klubovima setajte, ako ja krenem srati na vasoj temi...
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!
I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.
I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.
Robbena iznjeli
fkt lik nema srece a ima sve predispozicije da postane veliki igrac,al djaba kad nesmije uci u duel odma pauza par mjeseci,sad ga necete moci ni prodati 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nikad nije ni imao predispozicije da postane nekakav igrac.
Sto se tice utakmice, jos jednom smo pokazali da sa trenerom koji ove utakmice smatra nebitnima, i sa igracima koji previse koce igru, nikad necemo biti bolji ni od Porta, ni od Villarreala, a kamoli od Barcelone ili Manchestera.
Sto se tice utakmice, jos jednom smo pokazali da sa trenerom koji ove utakmice smatra nebitnima, i sa igracima koji previse koce igru, nikad necemo biti bolji ni od Porta, ni od Villarreala, a kamoli od Barcelone ili Manchestera.
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!
roben vam je bio najbolji prosle sezoneOtac je napisao/la:Nikad nije ni imao predispozicije da postane nekakav igrac.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.