u EPL....Edo_77 je napisao/la:Zabio je Junajtedu prije 20tak dana.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Aha, a razlike?AÐ_Official je napisao/la:u EPL....Edo_77 je napisao/la:Zabio je Junajtedu prije 20tak dana.

Nije zabio ni na Svjetskom prvenstvu, jel ga i to cini manje dobrim?
-
- Kontakt:
cini....nemoj se pravit previse pametan, jer ti ne ide za rukom. Poredit Community Shield koji nema nikakvog znacaja i poredit EPL je ludilo. Razmisli malo sta sam htio reci, pa lijepo skontaj sta ces napisat. Prvo ukljucis mozak pa onda usta...il u ovom slucaju te prstice.Edo_77 je napisao/la:Aha, a razlike?AÐ_Official je napisao/la:u EPL....Edo_77 je napisao/la:Zabio je Junajtedu prije 20tak dana.![]()
Nije zabio ni na Svjetskom prvenstvu, jel ga i to cini manje dobrim?
Takvom brzinom komentiraju da ih je nemoguce pratiti. Mislim da su Dzekom vise odusevljeni nego mi, jer ga oni ipak prvi puta gledaju u ovakvom izdanju, dok se mi svi dobro prisjecamo sezone pod Magathom.nick je napisao/la:kakvi su komentari na njihovom forumu, videli oni isto sto i mi ili je silva ninja

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
A ti nemoj da budes drzak, nisam stobom nikada raspravljao, nit me znas nit te znam, ako ces tako sa mnom pisati onda razgulitis molim te, nisam dijete da se prepucavam preko neta vec ozbiljan forumas, dakle razmisli.AÐ_Official je napisao/la: cini....nemoj se pravit previse pametan, jer ti ne ide za rukom. Poredit Community Shield koji nema nikakvog znacaja i poredit EPL je ludilo. Razmisli malo sta sam htio reci, pa lijepo skontaj sta ces napisat. Prvo ukljucis mozak pa onda usta...il u ovom slucaju te prstice.
Dzeko je zabio 3 puta Manchesteru, 2 puta u Sampionskoj ligi, imali ista vece?
4 puta ako racunas onu odbicu od Silvina ledjaEdo_77 je napisao/la:A ti nemoj da budes drzak, nisam stobom nikada raspravljao, nit me znas nit te znam, ako ces tako sa mnom pisati onda razgulitis molim te, nisam dijete da se prepucavam preko neta vec ozbiljan forumas, dakle razmisli.AÐ_Official je napisao/la: cini....nemoj se pravit previse pametan, jer ti ne ide za rukom. Poredit Community Shield koji nema nikakvog znacaja i poredit EPL je ludilo. Razmisli malo sta sam htio reci, pa lijepo skontaj sta ces napisat. Prvo ukljucis mozak pa onda usta...il u ovom slucaju te prstice.
Dzeko je zabio 3 puta Manchesteru, 2 puta u Sampionskoj ligi, imali ista vece?

- Goalgetter
- Kontakt:
Jako dobar pocetak Dzeke, ali sezona je jos duga i bice jos vrlo tesko za njega. Ali ovo sto sam vidio u ovih zadnjih nekoliko utakmica me pravo odusevilo. Nisam ocekivao da ce ovako eksplodirati .
U septembru ce nastaviti svoju golgetersku formu
U septembru ce nastaviti svoju golgetersku formu

Samo neka nastavi ovako. Lavovska borba, požrtvovanost, postizanje golova,... to je recept za uspjeh u City-u. Džeko mora dokazati ko je glavni u napadu i nastaviti zabijati. Valjda će Manćini shvatiti da od Balonje i Teveza nema ništa, oni su već odavno za klupe (Tevez je sinoć još jednom pokazao koliko je sebičan) i pravu šansu zaslužuju Edin i Aguero. Silva nije toliko sebičan kao što je to slučaj s ovom dvojicom, on zna uputiti pravi pas i izgraditi akciju iz koje može pasti gol. I on sam često zna zabiti. Građani idu uzlaznom putanjom, što je za Edina dobro, mislim da će ove sezone postići minimalno 20 golova. Ja bih volio da i u LP eksplodira. 

- Principatus
- Kontakt:
Ovdje su svi highlights utakmice:
http://mcfc.co.uk/Video/Match-highlight ... highlights" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mcfc.co.uk/Video/Match-highlight ... highlights" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nema dzeko nas neku konkurenciju u napadu. Ako bude nastavio igrati ovako, imace najvecu minutazu od napadaca. Kao sto sam rekao, Mancini zeli jednog visokog napadaca, target man-a, radi toga sto im on daje novu dimenziju u napadu. Pored toga, Dzeko u tim donosi mnogo drugih kvaliteta samim time sto je sjajan asistent tj. timski igrac. Njemu je konkurencija Balonja,a taj mu u ovim pomenutim stvarima nije ni do koljena. Dzeko ako bude igrao ovako, nece biti zime i 20 golova ove godine u svim natjecanjima je minimum sto ce postici.
U junu cu opet da citiram ovaj post, cisto da vidimo da li sam bio u pravu...
U junu cu opet da citiram ovaj post, cisto da vidimo da li sam bio u pravu...

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Megamon
- Kontakt:
Rekoh ja tokom priprema da ce Dzeko eksplodirati i da ce biti prvi napadaca ekipe,zna Golgeter...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
8 - Edin Dzeko has created more chances from open play for team-mates than any other Premier League player this season. Settling. 

- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Goalgetter
- Kontakt:
PotvrdjujemMegamon je napisao/la:Rekoh ja tokom priprema da ce Dzeko eksplodirati i da ce biti prvi napadaca ekipe,zna Golgeter...

Bilo je onih sto su ga pljuvali nakon meca s LA Galaxijem a sad se posipaju pepelom. (onaj Kimbo i td)
Surova dominacija Dijamanta.
Surova dominacija Dijamanta.
- Cincinnatus
- Kontakt:
http://www.bitterandblue.com/2011/8/22/ ... /dzeko-2-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo glasajte, stvarno mislim bice preko 20 golazzina ove sezone
Evo glasajte, stvarno mislim bice preko 20 golazzina ove sezone

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ovi na bluemoon-u su gori do nas, nakucaše haman 20 stranica za manje od 24h
I prošle sezone većina mu je davala podršku i imala strpljenja za njega, sada kad ga je krenulo lude totalno.
Nastavili ovako do kraja sezone postaće ono što je bio Kinkladze sredinom devedesetih.

I prošle sezone većina mu je davala podršku i imala strpljenja za njega, sada kad ga je krenulo lude totalno.
Nastavili ovako do kraja sezone postaće ono što je bio Kinkladze sredinom devedesetih.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma nisu normalni, i ja gledam... Pa vidio si navijanja, Dzeki se pjevalo koliko i svima drugima... Meni u jednu ruku drago, a u drugo neobicno, pa cak i neugodno, haha...VanBasten je napisao/la:Ovi na bluemoon-u su gori do nas, nakucaše haman 20 stranica za manje od 24h![]()

Ali neka, uzivancija je citati onakve komentare, a znas da je mozda 5-10 % od njih nase gore list. To je samo dokaz koliko je dobar igrac, i kakva je licnost. Kazem, bojim se da ce mu mnogi u timu pozavidjeti na podrsci koju ima. A i balonja mi je djelovao zamisljeno, mozda i on izdobri uz Dzeku hhehe
hehe, snimio sam te mota, reklamiraš im malo i Salihagu_dreamer_ je napisao/la:Ma nisu normalni, i ja gledam... Pa vidio si navijanja, Dzeki se pjevalo koliko i svima drugima... Meni u jednu ruku drago, a u drugo neobicno, pa cak i neugodno, haha...VanBasten je napisao/la:Ovi na bluemoon-u su gori do nas, nakucaše haman 20 stranica za manje od 24h![]()
Ali neka, uzivancija je citati onakve komentare, a znas da je mozda 5-10 % od njih nase gore list. To je samo dokaz koliko je dobar igrac, i kakva je licnost. Kazem, bojim se da ce mu mnogi u timu pozavidjeti na podrsci koju ima. A i balonja mi je djelovao zamisljeno, mozda i on izdobri uz Dzeku hhehe

Ma nije što je naš(

ma ne bi se ja brinuo az zavidnost u ekipi, možda bude i neke ljubomore, kad jednom postane apsolutni miljenik navijača i saigrači će mu, bar na terenu, "podilaziti"... slabo će ko riskirati gnjev navijača.
helem, samo da ga zdravlje posluži, i uvjeren sam da će se Edin ove sezone profilirati u jednog od najboljih igrača Premiershipa i Cityija.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l i No Name to govore od kako je prešo u CityGoalgetter je napisao/la:PotvrdjujemMegamon je napisao/la:Rekoh ja tokom priprema da ce Dzeko eksplodirati i da ce biti prvi napadaca ekipe,zna Golgeter.... Ja sam inace bio pesimistican prije starta sezone ..

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.