VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Colo Colo
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la Colo Colo » 18 avg 2011, 10:28

slika
Dobro pojačanje ;)
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 avg 2011, 21:31

Trenutno 3:1,to nisam ocekivao nikako :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 19 avg 2011, 21:37

Wolfsburg ce sledece sezone u Bundesligu II
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 avg 2011, 21:39

Felixaga usrani stap i pola ekipe mozes vec sad potjerati.
Cuj Mandzukic standardan,taj pored Pandze prdnut nije mogao.A Ibricic kao veznjak bio bolji strelac od njega.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 19 avg 2011, 22:07

Pa ne mogu da vjerujem... Gledam utakmicu tek od 70. minute, ali kad sam vidio da je Bobadilla dao gol... :roll: :roll: :roll: Pa taj lik je u 45 utakmica u BL postigao samo 7 golova. :shock: :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 avg 2011, 22:28

Sta izmasi onaj mislim da se Helms preziva :?

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 avg 2011, 22:36

Nadam se da će Magath konačno shvatiti da od polovnih igrača nema vajde.Ova skupina krampaša bez ijednog kreativnog veznog neće ga ni do luke spasa odvesti, a kamoli u Evropu.KAd sam govorio da je dolazak Salihamidžića čisti promašaj neki su me heretikom proglašavali.Njegovo je odsviralo samo bezveze muči i sebe i nas.Da sam na poziciji Magatha bar 11 igrača bih prodao do kraja prelaznog roka.Ovaj Wolfsburg nema ni igre ni perspektive.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 19 avg 2011, 22:39

FRANK RIBERY je napisao/la:Nadam se da će Magath konačno shvatiti da od polovnih igrača nema vajde.Ova skupina krampaša bez ijednog kreativnog veznog neće ga ni do luke spasa odvesti, a kamoli u Evropu.KAd sam govorio da je dolazak Salihamidžića čisti promašaj neki su me heretikom proglašavali.Njegovo je odsviralo samo bezveze muči i sebe i nas.Da sam na poziciji Magatha bar 11 igrača bih prodao do kraja prelaznog roka.Ovaj Wolfsburg nema ni igre ni perspektive.
Ne znam da li si gledao vecerasnji mec, ali dok je Hasan bio u igri, Wolfsburg je dobro izgledao na toj strani, ali kada ga je u 23. minuti zamijenio Sven Schultze, brod je poceo tonuti...Tek tada je nastupio Marco Reuss show :)
Joint_fc

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 avg 2011, 22:42

Necu da pominjem Salihamidzica,da se na mee ne obruse "tastatura-patriote",ali definitivno je da Borusija(M) nije nesto specijalno jaka ekipa koliko je Wolfsburgh slab.Slazem se u potpunosti sa forumasem @Frank Ribery.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 19 avg 2011, 22:43

FRANK RIBERY je napisao/la:Nadam se da će Magath konačno shvatiti da od polovnih igrača nema vajde.Ova skupina krampaša bez ijednog kreativnog veznog neće ga ni do luke spasa odvesti, a kamoli u Evropu.KAd sam govorio da je dolazak Salihamidžića čisti promašaj neki su me heretikom proglašavali.Njegovo je odsviralo samo bezveze muči i sebe i nas.Da sam na poziciji Magatha bar 11 igrača bih prodao do kraja prelaznog roka.Ovaj Wolfsburg nema ni igre ni perspektive.
Otprilike jeste tako, jos imaju pare a ne dovode prava i kvalitetna pojacanja...
Ovako nece ici jos dugo .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 19 avg 2011, 22:56

pa dobro, ovi cini mi se pobjedise i Bayerna u sred minhena. pa zasto ne i jedan Wolfsburg ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 22 avg 2011, 11:04

harishp je napisao/la:Felixaga usrani stap i pola ekipe mozes vec sad potjerati.
Cuj Mandzukic standardan,taj pored Pandze prdnut nije mogao.A Ibricic kao veznjak bio bolji strelac od njega.
kaže lik koji mrzi i ptice koje su preletjele iznad Hrvatske, a Pandža je vrhunski stoper :lol: :lol: :lol: :lol: , za
Ibru neću reć ništa dobar je Ibro
Audere est Facere

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 22 avg 2011, 11:32

hrvoje čale potpisao za wolfsburg trogodišnji ugovor. osim njega kao nova pojačanja spominju se chris iz eintrachta i kyrgiakos iz liverpoola.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 avg 2011, 12:00

Magath je postao glavni smećar u Bundesligi.Gdje bi Magath stigao da kupuje ove skupe i kvalitetne igrače.Imam Magath smeća u ekipi ko neki salate, dela Magath ko da mu je dvadeset.Fakat se čovjek pogubio al totalno.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 22 avg 2011, 12:23

FRANK RIBERY je napisao/la:Magath je postao glavni smećar u Bundesligi.Gdje bi Magath stigao da kupuje ove skupe i kvalitetne igrače.Imam Magath smeća u ekipi ko neki salate, dela Magath ko da mu je dvadeset.Fakat se čovjek pogubio al totalno.
tako si pisao sigurno i za prvog mandata. magath mora popraviti obranu jer previše primaju golova, napad i veza su mu lijepo popunjeni.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 avg 2011, 12:34

hector je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Magath je postao glavni smećar u Bundesligi.Gdje bi Magath stigao da kupuje ove skupe i kvalitetne igrače.Imam Magath smeća u ekipi ko neki salate, dela Magath ko da mu je dvadeset.Fakat se čovjek pogubio al totalno.
tako si pisao sigurno i za prvog mandata. magath mora popraviti obranu jer previše primaju golova, napad i veza su mu lijepo popunjeni.
Ne jer nije dovodio sve same panjeve.Doveo je Dzeku,Misketa,Grafitea,Barzaglija,Zaccarda,Josuea.To ipak nisu bili transferi na nivou ovog proljeva.

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 22 avg 2011, 12:39

da, samo koliko su tad vrijedili džeko i ekipa? džeko je tad došao iz teplica i sigurno je većina komentara bila šta će nam ovaj itd., a čale dolazi iz doprvaka turske, kyriakos iz liverpoola. ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 avg 2011, 12:44

hector je napisao/la:da, samo koliko su tad vrijedili džeko i ekipa? džeko je tad došao iz teplica i sigurno je većina komentara bila šta će nam ovaj itd., a čale dolazi iz doprvaka turske, kyriakos iz liverpoola. ;)
Da je dovodio mlade igrače ja ne bi riječi rekao.Ali ljude koji su ušli poprilično u pozne godine,a još su i rerezve u svojim timovima je promašena investicija.Inače u veznom redu nemaju nijednog kreativca što dovoljno govori koliko je ova ekipa i bez glave , a poprilično i bez repa.

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 22 avg 2011, 12:47

FRANK RIBERY je napisao/la:
hector je napisao/la:da, samo koliko su tad vrijedili džeko i ekipa? džeko je tad došao iz teplica i sigurno je većina komentara bila šta će nam ovaj itd., a čale dolazi iz doprvaka turske, kyriakos iz liverpoola. ;)
Da je dovodio mlade igrače ja ne bi riječi rekao.Ali ljude koji su ušli poprilično u pozne godine,a još su i rerezve u svojim timovima je promašena investicija.Inače u veznom redu nemaju nijednog kreativca što dovoljno govori koliko je ova ekipa i bez glave , a poprilično i bez repa.
ko je rezerva? misimovića je doveo sa 26, grafitea sa 27, barzaglia sa 27, zaccardo 27, josue 28. ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 avg 2011, 13:00

hector je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
ko je rezerva? misimovića je doveo sa 26, grafitea sa 27, barzaglia sa 27, zaccardo 27, josue 28. ;)
To su bili provjereni igrači.Lik hoće u Evropu , a pojačava se igračima iz ekipe koja je ispala iz lige (Cris, Ochs , Russ), Slaihamidžićem koji nije odigrao 10 tekmi u zadnje dvije godine, Hitzlsperger koji je prošle godine jedva skupio 12-13 utakmica, Caleu je istekao ugovor i Trabzon nije htio da ga produži (toliko o tome koliko im je bio bitan igrač) ,Sotirios Kyrgiakos koji je igrao samo kad su svi štoperi bili povređeni ...Jedini transfer koji ima opravdanje je transfer Trascha.Sobzirom na kupovnu moć Wolfsburga ovo je mizerija.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []