neutralan__ je napisao/la:Samo nam objasni kako ce Unis i ispasti i biti prvak??

neutralan__ je napisao/la:Samo nam objasni kako ce Unis i ispasti i biti prvak??
Ma Biser sam mislio da ispada,zadrijemo sam bio,nemeojte zamjerit...Stvarno bi mi bilo zao da ispada Famos,solidna ekipa,najvaznije,nisu mesari,neka ispadne Zupca i slicni...neutralan__ je napisao/la:Samo nam objasni kako ce Unis i ispasti i biti prvak??
Krivaja i Famos ispadaju, prvak UNIS..Admir_Sa je napisao/la:i ko na kraju ispade![]()
ja se slomi trazeci na netu rezultate, nigdje nema
Dobar potez uprave TOSK-acasper je napisao/la:Nikola Nikić novi šef stručnog štaba TOŠK-a
Nusret Vejzović nije više coach tešanjskog drugoligaša. Legenda sarajevskog Želje i nekadašnji trener U-21 BiH Nikola Nikić postao je novi šef stručnog štaba tešanjskog TOŠK-a.
Sezonu koja je iza nas želimo što prije zaboraviti i prvi korak koji smo načinili potpisali smo jednogodišnji ugovor sa Nikićem. Cilj nam je da od naredne sezone postanemo prvoligaš FBiH. Riječi su predsjednika Edina Jabandžića. Osim šminkanja terena redove TOŠK-a pojačali su Korajlić, Hadžiahmetović, Krkalić i Škiljo.
HvalaL' Imperator je napisao/la:Dobar potez uprave TOSK-acasper je napisao/la:Nikola Nikić novi šef stručnog štaba TOŠK-a
Nusret Vejzović nije više coach tešanjskog drugoligaša. Legenda sarajevskog Želje i nekadašnji trener U-21 BiH Nikola Nikić postao je novi šef stručnog štaba tešanjskog TOŠK-a.
Sezonu koja je iza nas želimo što prije zaboraviti i prvi korak koji smo načinili potpisali smo jednogodišnji ugovor sa Nikićem. Cilj nam je da od naredne sezone postanemo prvoligaš FBiH. Riječi su predsjednika Edina Jabandžića. Osim šminkanja terena redove TOŠK-a pojačali su Korajlić, Hadžiahmetović, Krkalić i Škiljo.Puno srece sljedece sezone vam zelim!
Opaacasper je napisao/la:
HvalaA 24./25.07 se odrzava turnir koji organizuje TOSK, a ucestvuju Zeljo, Osijek, Sloga Doboj i TOSK
Kao i sto se moze vidjeti Bosna Visoko...dexteron je napisao/la:sta mislite ko uzima ove sezone centar?
NK ILIJAS - NK BOSNA Visoko o-4 ... Mala ispravka... U Ilijasu je bilo oko 250 navijaca iz Visokog... Msm da to doboljno govori !Juzna_tribina je napisao/la:NK Ilijas 0-3 Bosna Visoko! Puno nervoze na terenu,igrac sam brojem 11 caba neki koliko sam skontao je unio preokret
Mislio sam da je 0-3 jer sam izasao 2-3 minute prije kraja utakmice al et izvinjavam sedexteron je napisao/la:NK ILIJAS - NK BOSNA Visoko o-4 ... Mala ispravka... U Ilijasu je bilo oko 250 navijaca iz Visokog... Msm da to doboljno govori !Juzna_tribina je napisao/la:NK Ilijas 0-3 Bosna Visoko! Puno nervoze na terenu,igrac sam brojem 11 caba neki koliko sam skontao je unio preokret
Koliko znam samo je jedan igrac iz Sarajeva. Ostalo su sve Bosnini igraci.Arogantni je napisao/la:Kao i sto se moze vidjeti Bosna Visoko...dexteron je napisao/la:sta mislite ko uzima ove sezone centar?
Zgazila 4:1 ekipu koja je prosle god. samo 2 kola prije kraja imala veliku sansu da udje u Prvu Ligu Federacije...
Dosta bivsih juniora Sarajeva je otislo u Visoko... a oni imaju najjace juniore...
adn_sah je napisao/la:Koliko znam samo je jedan igrac iz Sarajeva. Ostalo su sve Bosnini igraci.Arogantni je napisao/la:Kao i sto se moze vidjeti Bosna Visoko...dexteron je napisao/la:sta mislite ko uzima ove sezone centar?
Zgazila 4:1 ekipu koja je prosle god. samo 2 kola prije kraja imala veliku sansu da udje u Prvu Ligu Federacije...
Dosta bivsih juniora Sarajeva je otislo u Visoko... a oni imaju najjace juniore...
Bosna u prva dva kola 100%. Gol razlika 8:1 iduce kolko dolazi radnik koji je moze se reci izbacio Bosnu iz prve lige. Bice zanimljiva utakmica. Ocekujem na stadionu najmanje 700-800 navijaca Bosne. Posljednje kolo u Ilijasu je bilo oko 200-300 Visocana. NAPRIJED BOSNO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.