FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

10.Skoro
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 10.Skoro » 22 avg 2011, 10:16

xcoberx je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Jok nemoj tako oni bi mamica ! Prosjek na stadionu 500 ljudi pisam se ja na takvog uspjesnog covjeka !
Pa vdjeces prosjek kad budu igrali grupnu fazu lige prvaka. Svi ti sto su ga pljuvali ce da to i polizu. A garantujem ti kad bi se vratio gracic i upumpao malo sredstava u klub pa kad bi i mi za 4-5 godina ostvarili neki slican uspjeh da niko ne bi iamo nista protiv istog cak bi ga i velicali i uzdizali u nebesa kako samo mi znamo...
sebi ga kuci vodi... idi navijaj za olimpik budi vodja navijaca mozda i platu dobijes, zavisi koliko kostas... onaj SJEVER, neprocjenjivo, za sve ostalo tu su pare, poznanstva, prijateljstva...

respect za BBB, papak ostaje papak neznam sta da uradi, je*ite mu mammu seljacku, nek sebi plati reklamu na HRT-u jeftinije bi prosao sa licnom promocijom ;)
Na cemu si djecace??? Pa eto Torcida i mi smo u pravu sto ne dopustamo mamicu i slicnim u upravu pa u zadnjih 16 godina 2 titule, a BBB u zadnjih 8 godina 8 titula pa nek' sada vide valja li mamic ili ne... Ali nije tema dinamo i ohladi malo ti sa rastjerivanjem navijaca jer kad sam ja primao batine na gostovanjima gdje si ti bio. Ti znas samo za sjever na kosevu ili nisam u pravu? Po sadrzaju tvog posta mogu stvoriti realnu sliku o tome s kim se upustam u raspravu zato je ovo moj posljednji odgovor na tvoje nebuloze...
Mi nikada odustati necemo...

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 22 avg 2011, 11:45

Ma šta je nama sa naši Šmigijem.Hoće li on kad doć nared od menadžerskih igrača?Pa sjećate se da je momak odličan bio na pripremama,a sad ga nigdje nema.Sramota Plišek.Taj momak zaslužuje da dobije ,ako ništa bar određenu minutažu,Bože poželio sam gledati dobar fudbal u našoj zemlji,ali izgleda da neću kad igraju samo podobni,tatini sinovi.menadžerski igrači.Čast izuzetcima.

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 22 avg 2011, 12:01

deset je napisao/la:Ma šta je nama sa naši Šmigijem.Hoće li on kad doć nared od menadžerskih igrača?Pa sjećate se da je momak odličan bio na pripremama,a sad ga nigdje nema.Sramota Plišek.Taj momak zaslužuje da dobije ,ako ništa bar određenu minutažu,Bože poželio sam gledati dobar fudbal u našoj zemlji,ali izgleda da neću kad igraju samo podobni,tatini sinovi.menadžerski igrači.Čast izuzetcima.
Šmigalovića dove isti čovjek koji je doveo i Haskića, jedan igra, a drugi ne. I sad ovaj igra jer je menadzerov igrač, a drugi ne jer nije? Ah da, zavoravih da je i Pixija i Suljića doveo menadžer.

Ako imas sta pametno za napisati, napisi, a ako ne onda bolje suti tako ne otkrivas da si ograničen ko balkon.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 22 avg 2011, 12:14

Samo mi objasni kako Džafić dobi priliku,a znamo da je tek došo i da nije uopšte uigran sa ekipom.I na kraju ja sam rekao svaka čast izuzetcima.Pored ovih Torlaku i desnom bočnom,ali Šmigalović je po meni prije trebao dobiti priliku od Džafića pa ti pričaj šta hoćeš.

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 22 avg 2011, 12:17

TV 1 u 'vijestima plus' (12h) prenosi kako su u toku pregovori sa Vuletom Trivunovićem ;)

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 22 avg 2011, 12:18

deset je napisao/la:Samo mi objasni kako Džafić dobi priliku,a znamo da je tek došo i da nije uopšte uigran sa ekipom.I na kraju ja sam rekao svaka čast izuzetcima.Pored ovih Torlaku i desnom bočnom,ali Šmigalović je po meni prije trebao dobiti priliku od Džafića pa ti pričaj šta hoćeš.
Siguran sam da si ti veći stručnjak od Plišeka i da si Šmigalovića gledao na svim pripremnim utakmicama baš kao i Dzafića pa sve znaš.

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 22 avg 2011, 12:21

pastore je napisao/la:TV 1 u 'vijestima plus' (12h) prenosi kako su u toku pregovori sa Vuletom Trivunovićem ;)
uh kako bi nam on dobro došo' :oops: 8-)

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 22 avg 2011, 12:32

deset je napisao/la:Ma šta je nama sa naši Šmigijem.Hoće li on kad doć nared od menadžerskih igrača?Pa sjećate se da je momak odličan bio na pripremama,a sad ga nigdje nema.Sramota Plišek.Taj momak zaslužuje da dobije ,ako ništa bar određenu minutažu,Bože poželio sam gledati dobar fudbal u našoj zemlji,ali izgleda da neću kad igraju samo podobni,tatini sinovi.menadžerski igrači.Čast izuzetcima.
Kojasevic,Bajraktarevic,Vucina,Belosevic,Torlak,Suljic itd. sve su to igraci od nekih menadjera i tatina djeca i moraju igrat,de ne provaljuj se djecace i ne lupaj gluposti,Smigi ne igra jer trenutno nije kvalitet da bi igro i gotova prica!
Fina Gradska sarajevska raja

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 22 avg 2011, 12:48

Pobrisana gomila gluposti, tema FK Sarajevo :!:
Rođeni brato

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 22 avg 2011, 13:00

Ako ima istine za Vuleta fakat bi nam dobro dosao,sto da ne,moze pomoci svojim iskustvom
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 22 avg 2011, 13:05

sjever je napisao/la:Ako ima istine za Vuleta fakat bi nam dobro dosao,sto da ne,moze pomoci svojim iskustvom
vule je jedan od najboljih stopera lige. to je dokazao dok je nosio naš, i dres borca. on i torlak bi bili vjerovatno najjači stoperski par u državi!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2011, 13:11

Ja bi vise volio Vuleta na beku.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 22 avg 2011, 13:47

Ako dodje Vule ode mjesto Dupovcu... :?

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 22 avg 2011, 13:48

Dilaver Zrnanović potpisao za Sarajevo na 1god.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 22 avg 2011, 13:51

Na kojoj poziciji igra ovaj Zrnanović? Neko ko zna ? @Neutralan ?
Edit: Našao sam: Još jedan stoper :roll: :roll: :roll:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 avg 2011, 13:58

Pašalić je napisao/la:Na kojoj poziciji igra ovaj Zrnanović? Neko ko zna ? @Neutralan ?
Stoper je, koliko znam.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2011, 14:00

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ako dodje Vule ode mjesto Dupovcu... :?
Ako nam dodje Puyol ode mjesto dupovcu :roll: Nek igra ko zasluzuje i ko se dokaze .
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 avg 2011, 14:01

VanBasten je napisao/la:
Pašalić je napisao/la:Na kojoj poziciji igra ovaj Zrnanović? Neko ko zna ? @Neutralan ?
Stoper je, koliko znam.
Mislim da moze igrati i zadnjeg veznog sto nam itekako treba da malo rastereti Vucinu a nadati se i da je puno brzi u predaji lopte prema naprijed....a sto se tice Dupija ja bi ga probao na beku zasto da ne

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 22 avg 2011, 14:05

Mi sad imamo 800 igrača i potpisujemo sa nekim koji nam netrebaju. Potpisujemo na 1 godinu (znači odlaze u julu bez odštete). Nama treba kreator igre neko na sredini ko zna prenijeti loptu preko centra i dati zadnji pas, a takvog nema od odlaska Hame Džakmića. Protiv Veleža nismo niti jednom prenijeli loptu od gola do gola i napravili šansu. (osim dva kontranapada) Što će nam Deliver koji igra u odbrani. Treba mi mali Nail Šehović koji je vezni igrač, treba mi Trebinjac koji je odlično igrao (kad je igrao) Umjesto koga staviti Šmigalovića, Džafića, Vuleta Trivunovića...
Treba nam neko umjesto Vučine Š.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 avg 2011, 14:07

ado-hz je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Stoper je, koliko znam.
Mislim da moze igrati i zadnjeg veznog sto nam itekako treba da malo rastereti Vucinu a nadati se i da je puno brzi u predaji lopte prema naprijed....a sto se tice Dupija ja bi ga probao na beku zasto da ne
Evo kažu da može igrati i beka. Vidjećemo.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Haksss, iliyaa8, johntravolta123, laznokrilo, Varijantas8, zagorski i 47 gostiju.