FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 22 avg 2011, 14:10

Pa eto ako moze igrati beka nedam se lijevog onda ce Lede uskociti desno i to je to...a sad ko je bolji na treningu ako bodje Vule neka igra...ili Vule ili Dupi svejedno....hocu titulu ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 avg 2011, 14:12

malo je glupo to na 1godinu nikako mi se ne svidja....pa nije Messi pa da potpisuje na 1 godinu ako nemoze da potpise na 2-3 godine jedan hajmo reci prosjecan igrac onda sta cemo za neke bolje...hmmmm

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 avg 2011, 14:16

ado-hz je napisao/la:malo je glupo to na 1godinu nikako mi se ne svidja....pa nije Messi pa da potpisuje na 1 godinu ako nemoze da potpise na 2-3 godine jedan hajmo reci prosjecan igrac onda sta cemo za neke bolje...hmmmm

moda je i bolje tako ko zna ako bude valjo moze se ugovor roduziti nije to problem ocito uprava hoce da ima kratkotrajnu upotrebu igraca a i onako e ne zna hoce li odgovorit kako treba mislim aBd da cemo na zimu biti mnogo jaci nego sada + limun+skoro+ ako dodje vule... bit ce super sve samo lagano
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 22 avg 2011, 14:18

Pašalić je napisao/la:Na kojoj poziciji igra ovaj Zrnanović? Neko ko zna ? @Neutralan ?
Edit: Našao sam: Još jedan stoper :roll: :roll: :roll:
Izraziti stoper, odlican igrac. Ima iskustvo igranja u ruskoj ligi. U svakom slucaju dobili ste odlicnog igraca za ''dzabe'' jer je bio slobodan igrac. Ko je sljedeci sto cete ga dovesti iz Banovica?

P.S. Znam da je na pregovorima,ne znam jos uvijek da li je potpisao...Pozdrav

reebok23
Kontakt:

Post Postao/la reebok23 » 22 avg 2011, 14:19

samo me interesuje kako ona buducnost ispade iz lige kad je imala takvu klasu od igraca poput smigalovica, haskica, zrnanovica i mnogih drugih ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 avg 2011, 14:21

Sad samo treba dobro ih pripremiti...malo naruziti da grizu u Lukavici gdje nas zanimaju samo 3 boda....X me ne zanima pa bolje dobiti u Lukavici pa zijaniti na 2 gostovanja nego mrsavi X....prosle sezone kamara nekih nula smo izvukli na gostovanju kad skontas nista....bolje pobijediti 3 na strani to je 9 bodova nego skuplajti bod po bod...nemozes skupiti do sabaha...pa jel tako :D :D

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 22 avg 2011, 14:21

reebok23 je napisao/la:samo me interesuje kako ona buducnost ispade iz lige kad je imala takvu klasu od igraca poput smigalovica, haskica, zrnanovica i mnogih drugih ;)
Mozda sto smo igrali cisto i posteno...mozda smo zbog toga ispali;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 avg 2011, 14:23

ZRNANOVIĆ POTPISAO ZA SARAJEVO

Sarajevo je pojačalo konkurenciju u odbrani. Dilaver Zrnanović, 26-godišnji defanzivac potpisao je jednogodišnji ugovor sa bordo timom.

Jirži Plišek želio je pojačati konkurenciju na svim pozicijama, a od sada u odbrani moći će računati i na Zrnanovića, koji je u Premijer ligi nastupao za banovićku Budućnost.

Zrnanović, koji je rođen u Sarajevu. Od 2004. do 2005. godine nastupao je za Budućnost iz Banovića, a nakon toga FC Moscow, FK Daugava Daugavpils i FC MTZ-RIPO su bile sljedeće stanice u njegovoj karijeri.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 avg 2011, 14:25

evo gledam na netu nikakav klip nema o njemu...ako neko nesto nadje neka postavi da vidimo od cega je satkan ovaj Zrnanovic

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 22 avg 2011, 14:42

meme pitar je napisao/la:Mi sad imamo 800 igrača i potpisujemo sa nekim koji nam netrebaju. Potpisujemo na 1 godinu (znači odlaze u julu bez odštete). Nama treba kreator igre neko na sredini ko zna prenijeti loptu preko centra i dati zadnji pas, a takvog nema od odlaska Hame Džakmića. Protiv Veleža nismo niti jednom prenijeli loptu od gola do gola i napravili šansu. (osim dva kontranapada) Što će nam Deliver koji igra u odbrani. Treba mi mali Nail Šehović koji je vezni igrač, treba mi Trebinjac koji je odlično igrao (kad je igrao) Umjesto koga staviti Šmigalovića, Džafića, Vuleta Trivunovića...
Treba nam neko umjesto Vučine Š.
Konačno neko ko zna nešto o fudbalu. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

user_name
Kontakt:

Post Postao/la user_name » 22 avg 2011, 14:45

DRHAUSE je napisao/la:
meme pitar je napisao/la:Mi sad imamo 800 igrača i potpisujemo sa nekim koji nam netrebaju. Potpisujemo na 1 godinu (znači odlaze u julu bez odštete). Nama treba kreator igre neko na sredini ko zna prenijeti loptu preko centra i dati zadnji pas, a takvog nema od odlaska Hame Džakmića. Protiv Veleža nismo niti jednom prenijeli loptu od gola do gola i napravili šansu. (osim dva kontranapada) Što će nam Deliver koji igra u odbrani. Treba mi mali Nail Šehović koji je vezni igrač, treba mi Trebinjac koji je odlično igrao (kad je igrao) Umjesto koga staviti Šmigalovića, Džafića, Vuleta Trivunovića...
Treba nam neko umjesto Vučine Š.
Konačno neko ko zna nešto o fudbalu. :idea:
Ekipa se stvara od golmana pa prema napadu..taktika Jižija,sljedece godine ce sastavljat sredinu a napad..otom potom..!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 avg 2011, 15:04

plišek postao kao Mamić, a mi postajemo kao Dinamo Zagreb, sad nam je Budućnost iz Banovića kao Široki Dinamu...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 avg 2011, 15:07

Puno ovdje nekih strucnjaka samo da mi je znat gdje ste prije igrali il ev trenirali :roll: :lol:
A jos jedna stvar ovi sto se bune a i ja sam jedno vrijeme tako mislio zasto se potpisuju ugovori sa igracima na 1 godinu a cinjenice su sljedece da nijedan igrac iole ako ima nekog kvaliteta nece da se obavezuje za neki bh klub vise od godinu u slucaju kakve fine ponude da moze sebi obezbjedit kavu takvu finansijsku egzistenciju i druga stvar sami klubovi nisu u stanju da izmire kako treba obaveza igracima za tu jednu sezonu a kamoli da se sad potpisuju ugovori na vise godina od cega da se plate :?: ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 avg 2011, 15:37

Ja neznam sta je vise sa Skorom, pa da je neko pjeske krenuo iz Meksika donio bi vise te papire...bas debilno da covjek toliko ceka papire ko da na devama nose :(

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 avg 2011, 15:39

ado-hz je napisao/la: ...a sto se tice Dupija ja bi ga probao na beku zasto da ne
Dok sebi ne dodje, sto dalje od naseg gola to bolje

I da, treba nam jos jedan vezni, valjda na trzistu naleti nesto da valja

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 avg 2011, 15:43

UPS je napisao/la:
ado-hz je napisao/la: ...a sto se tice Dupija ja bi ga probao na beku zasto da ne
Dok sebi ne dodje, sto dalje od naseg gola to bolje

I da, treba nam jos jedan vezni, valjda na trzistu naleti nesto da valja
UPS sta jedan...dva vezna ako moze tako ti Boga dragoga....majke mi sad bi nam i Skoro valjao u veznoj liniji kakvo je stanje doslo :D

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 avg 2011, 15:47

ma tesko ga je sad naci. dobar vezni igrac kosta, ja znam da se pokusavalo

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2011, 15:48

Vi zaboravljate na Pehlica 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 avg 2011, 15:56

Sarajlijc@ je napisao/la:Vi zaboravljate na Pehlica 8-)
ma Limun je dobar al opet nemoze on biti organizator...ima i on malo da skine kabasom kila, a jak mi je uvijek bio po krilu...moze probiti...centrirati...nije mi on za playa a takva dva nama trebaju....svakako da racunamo na Limuna ali ipak on po meni ima svoje mjesto po krilu...sredina nam skripi

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 avg 2011, 15:59

Sta mislite kako bi se Skoro snasao u vezi ???

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”