FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bavarian_bk
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la bavarian_bk » 21 avg 2011, 03:57

Evo malo zanimljivosti iz utakmice jucer .

Najvise je pretrcao Muller i Schweini a malo iza njih je Tymo . Muller je imao ubjedljivo najvise sprinteva i to 28 cak 13 vise od Riberya :) Maksimalne brzine u tim sprintovima su dostigli Alaba 32.54 ,Gomez 32 KM/H i Buyto 31.25 KM/H .

:D

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 21 avg 2011, 04:51

Olić je postigao gol nakon više od godinu dana pauze. Zadnji koji je postigao bio je u finalu kupa 15.maja 2010. Drago mi je zbog njega ;)
Sent from my Philips Smart TV.

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 21 avg 2011, 07:02

Zakljucak svega: DEMONSTRACIJA SILE idemo dalje bez primljenog gola
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 avg 2011, 11:12

Evo kako se trcalo,cijeli pregled :D

slika
#miasanmia

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 21 avg 2011, 12:18

ova tabela pokazuje koliko su povrede kostale bilala i robena sto se tice brzine.

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 21 avg 2011, 12:53

sta je bilo sa Boatengom...??iznenadilo me je sto ga nije bilo u sastavu
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 21 avg 2011, 15:41

zanima me zbog cega je izostavljen L.Gustavo pa njemu treba konstantnost prvog tima da dosegne svoj vrhunac kao najbolji zadnji vezni u BL.Mada je Tymo to odradio poprilicno dobro,,Van Buyten takodjer dobra partija,bez nesigurnosti,mada Boatenk izgleda bolje,,ali sad bar znamo da imamo dvije dobre zamjene Gusta i Buyten,a i Alaba izgleda sasvim zrelo...

Olic ponovo van terena,propustiti ce duel sa svicarcima,kad se tacno vraca na teren nije poznato.
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 avg 2011, 16:23

I Boateng i Gustavo su propustili mec radi predostroznosti. Nijedan nije imao neku povredu lili nesto slicno, vec je plan takav da se svaki igrac odrzi u najboljoj formi a uz to da se ne izgubi na kondiciji i svjezini.
Ekipa se rotira u zavisnosti od protivnika, sto nismo imali slucaj gledati u proslim sezonama.

Nije dzaba Jupp onoliko skocio kad je Buyten dao gol. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 avg 2011, 21:55

Pozdrav Ljudovi! Samo da se javim jer dobio sam informacije da sam bio dosta puta spominjan od žabarske strane! Pošto se ja žabara ne bojim reko idem pokazat svoju njušku!

CIAO RAGAZZA! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 avg 2011, 22:44

Opet nemamo sreće izgleda da je naš pitbull poznatiji kao Ivica Olić doživio težu ozlijedu na utakmici protiv HSV-a naime povrijedio je tetivu kuka i prema prvim prognozama neće ga biti oko 2 mjeseca. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 avg 2011, 23:39

anton 1983 je napisao/la:Pozdrav Ljudovi! Samo da se javim jer dobio sam informacije da sam bio dosta puta spominjan od žabarske strane! Pošto se ja žabara ne bojim reko idem pokazat svoju njušku!

CIAO RAGAZZA! :mrgreen:
Antone bolan,hoce biti kakvih pojacanja vise :D
#miasanmia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 avg 2011, 02:08

isakovich je napisao/la:zanima me zbog cega je izostavljen L.Gustavo pa njemu treba konstantnost prvog tima da dosegne svoj vrhunac kao najbolji zadnji vezni u BL.Mada je Tymo to odradio poprilicno dobro,,Van Buyten takodjer dobra partija,bez nesigurnosti,mada Boatenk izgleda bolje,,ali sad bar znamo da imamo dvije dobre zamjene Gusta i Buyten,a i Alaba izgleda sasvim zrelo...

Olic ponovo van terena,propustiti ce duel sa svicarcima,kad se tacno vraca na teren nije poznato.
propustili su susret zbog heynckesove rotacije, heynckes će često rotirati igrače, tako igrači dobivaju pauzu, drugi dobivaju priliku za igru i svi održavaju dobru formu ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 22 avg 2011, 02:25

effe_sa je napisao/la:
isakovich je napisao/la:zanima me zbog cega je izostavljen L.Gustavo pa njemu treba konstantnost prvog tima da dosegne svoj vrhunac kao najbolji zadnji vezni u BL.Mada je Tymo to odradio poprilicno dobro,,Van Buyten takodjer dobra partija,bez nesigurnosti,mada Boatenk izgleda bolje,,ali sad bar znamo da imamo dvije dobre zamjene Gusta i Buyten,a i Alaba izgleda sasvim zrelo...

propustili su susret zbog heynckesove rotacije, heynckes će često rotirati igrače, tako igrači dobivaju pauzu, drugi dobivaju priliku za igru i svi održavaju dobru formu ;)
to je i meni odmah palo na pamet,nije se pricalo o ozljedama,,,to je jako dobra stvar pogotovo u LP jer treba ce nam dosta svjezine bit ce puno utakmica,,,jos da imamo dobre zamjene za nasa krila Robena i Riberija pa da se i njih u datim momentima moze odmoriti pred neke jako teske utakmice ali sta je tu je treba occekivat najbolje od ove sezone........
VOLIM BAYERN

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 22 avg 2011, 04:29

meni se ne svidja ta rotacija za pocetak,pa makar..i van Gaal je rotiro pa eno sad rotira na produzenom godisnjem..:)...valja rotirati al ne bas svaku drugu tekmu...
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 22 avg 2011, 04:58

bavarac_33 je napisao/la:meni se ne svidja ta rotacija za pocetak,pa makar..i van Gaal je rotiro pa eno sad rotira na produzenom godisnjem..:)...valja rotirati al ne bas svaku drugu tekmu...
Ne,ne treba svaku drugu nego SVAKU utakmicu!
Van Gaal je u 95% slucajeva startao u istom sastavu,pa cak i kad je Muller umirao na terenu nije ga mijenjao(zato sto ga je on "otkrio").
Ferguson nikad ne pocinje dvije utakmice u istom sastavu pa makar to bila i samo jedna promjena i to mu donosi rezultate jer su uvijek svi igraci u formi a i odmorni su i takvo nesto nam je trebalo a pri tome opet nismo primili go a dali smo cak 5 ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 avg 2011, 10:37

bavarac_33 je napisao/la:meni se ne svidja ta rotacija za pocetak,pa makar..i van Gaal je rotiro pa eno sad rotira na produzenom godisnjem..:)...valja rotirati al ne bas svaku drugu tekmu...
van gaal nije rotirao, držao se večinom istog sastava, kod njega muller nije mogao završit na klupi, znači imao je igrače koji su imali zagarantovano mjesto... a "rotirat" je počeo kad mu je voda bila do grla, tad je počeo sa eksperimentima u odbrani do besvijesti, al to nije bila ova rotacija, nego loisova smušenost :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 avg 2011, 12:40

Nakon povrede Olića ostaje praznina u napadu.Ko bi nas mogao pojačati ?

-Niclas Bendtner?
-posudba Kuranyija, Adebayora ili Santa Cruza
-Papiss Cisse, Llorente, Nilmar, Gilardino, Pato, Kaka?, Berbatov,Petrić, Forlan ili već neki igrač iz Citya ili Chelsija jer oni napadača imaju za izvoziti.

Moliću vaše mišljenje.

Inače opet se mišljenja čelnika razilace.Jedna kaže da nam treba napadač, a drugi:

Sportdirektor Christian Nerlinger hingegen schließt eine weitere Verpflichtung aus. "Wir werden keinen weiteren Stürmer holen", sagt Nerlinger, "Thomas Müller kann auch auf dieser Position spielen."
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 22 avg 2011, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 22 avg 2011, 12:42

cisse bi bio odličan izbor, trpa u raspalom freiburgu i gotovo ih sam drži, a u bayernu bi išao preko 30 po sezoni siguran sam.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 avg 2011, 14:24

FRANK RIBERY je napisao/la:Nakon povrede Olića ostaje praznina u napadu.Ko bi nas mogao pojačati ?

-Niclas Bendtner?
-posudba Kuranyija, Adebayora ili Santa Cruza
-Papiss Cisse, Llorente, Nilmar, Gilardino, Pato, Kaka?, Berbatov,Petrić, Forlan ili već neki igrač iz Citya ili Chelsija jer oni napadača imaju za izvoziti.

Moliću vaše mišljenje.

Inače opet se mišljenja čelnika razilace.Jedna kaže da nam treba napadač, a drugi:

Sportdirektor Christian Nerlinger hingegen schließt eine weitere Verpflichtung aus. "Wir werden keinen weiteren Stürmer holen", sagt Nerlinger, "Thomas Müller kann auch auf dieser Position spielen."
Najlogičnija zamjena za Olića bi bio Cisse jer ostali nabrojani su ili prestari ili preskupi .
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 avg 2011, 14:34

Ja mislim da ako budemo dovodili napadača da će to biti Bendtner.Previše smo mi drkali na njega da ga sad ne bi doveli kad je višak u Arsenalu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []