Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 22 avg 2011, 14:02

A ko je mastao o Zarateu, jos jedan precijenjeni igrac ne znam samo sta je on to napravio pa su mu okacili toliku cijenu, mislim hebo cijenu ja ga ne bi uzeo ni da je 5 miliona funti ali zanima me sta je taj igrac odigrao pa ga oni cijene na 40 miliona? On u Laciju nije standardan a da bude pojacanje Arsenalu.
Dio Arsenala

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2011, 14:04

-Paja je napisao/la:A ko je mastao o Zarateu, jos jedan precijenjeni igrac ne znam samo sta je on to napravio pa su mu okacili toliku cijenu, mislim hebo cijenu ja ga ne bi uzeo ni da je 5 miliona funti ali zanima me sta je taj igrac odigrao pa ga oni cijene na 40 miliona? On u Laciju nije standardan a da bude pojacanje Arsenalu.
Ovakvom Arsenalu i ti bi bio pojacanje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 22 avg 2011, 14:06

Crno se Arsenalu piše. Iskreno se nadam da neće ispasti u Championship.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 avg 2011, 14:06

E sad nam je decko sa gorice suknuo :lol:
Dio Arsenala

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 22 avg 2011, 14:09

-Paja je napisao/la:Pazi ti njihove sirine, kako pricaju neko bi rekao da je u sirini klupe razlog sto su pobjedili a ne cist gol nakon ofsajda i crvenog kartona. Njihove multimilionske lopate se nisu mogle istaci pored nekoliko igraca iz rezervi :lol:
Pa Suarez i Meireles su rijesili utakmicu. Arsenal ako hoce da ima naklonost sudija ona mora da postane veliki klub, kao Liverpool, Man Utd, Barcelona. Ne isplati se sudijama lobirati za ove inferirne klubove poput Chelsea, Arsenala ili Reala.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 avg 2011, 14:12

Lijepo je to sto priznajes da je Liverpool inferioran i mali klub u odnosu na periferce posto redovno u njihovu korist sude protiv vas, kako Howard Webb sudi izgleda da je velika razlika u velicini periferaca i looserpoola, haj valjda si upravu izgleda da je ta velicina looserpoola nistavna u odnosu na periferce, i sto je najbolje od svega ja to nisam ni rekao nego si ti :lol:
Dio Arsenala

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 22 avg 2011, 14:47

-Paja je napisao/la:A ko je mastao o Zarateu, jos jedan precijenjeni igrac ne znam samo sta je on to napravio pa su mu okacili toliku cijenu, mislim hebo cijenu ja ga ne bi uzeo ni da je 5 miliona funti ali zanima me sta je taj igrac odigrao pa ga oni cijene na 40 miliona? On u Laciju nije standardan a da bude pojacanje Arsenalu.
Paja ne pretjeruj bolji je nego i jedan nas ofanzivni igrac osim persia naravno. Pa jesi vidio Walcotta veze nema jesi vidio arsavina stvarno su propali totalno. Zarate je za njih prut i masnica. Svi su igraci precjenjeni a samo budale poput wengera daju najboljeg igraca za 30 miliona.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 avg 2011, 14:54

Lik je 87 godiste a vecina jedva da je i cula za njega, kad bi vec davao tolike pare pa prije bi dao za Remya iz Marseja a ne za ovu lopatu.
Dio Arsenala

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 22 avg 2011, 14:57

Zaista ne shvatam zašto se svađate sa pristalicama ass anala a mjesec je ramazan. Samo kažete: Ja postim i nastavite sa životom.

Na našoj temi sam rekao, volio bih da Liverpool postigne još jedan gol da navijači Ass anala ne bi pričali da je utakmica bila neizvjesna ili da su bili oštećeni. Svi su se pomirili sa porazom izuzev Paje.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 avg 2011, 15:02

Mislim da ce ove sezone svi imati problema sa prepoznatljivom i ubojitom napadackom igrom Looserfoola, jer to nabijanje lopte za visokog balvana je stvarno nezaustavljivo, a tek njihov kreativni vezni red Lucas Leiva je stvarno talentovan za simuliranje :lol:

Ponekad su ta pravila stvarno smijesna jer onaj manager se nije okupao i usao je prljav na nas divni stadion.
Dio Arsenala

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 22 avg 2011, 15:07

Ja mislim da će sve ekipe u EPL imati problema sa Arsenalovom efikasnošću jer imate dobar prosjek, 0 golova po meču :lol: kada zabijete prvijenac u ovoj sezoni, onda ćemo pričati :P

Lucas Leiva, najjači zadnji vezni EPL. Arsenal zna zašto :lol:

Goldstein
Kontakt:

Post Postao/la Goldstein » 22 avg 2011, 15:54

-Paja je napisao/la:Pazi ti njihove sirine, kako pricaju neko bi rekao da je u sirini klupe razlog sto su pobjedili a ne cist gol nakon ofsajda i crvenog kartona. Njihove multimilionske lopate se nisu mogle istaci pored nekoliko igraca iz rezervi :lol:
ma sta ovaj prica,ono nije vidlo ofsajd. suarez nije dirao loptu ni kod prvog ni kod drugog gola(prije nego je zavrsio akciju) i oba gola su cista kao suza. ovima arsenalovcima uvijek neko drugi kriv :lol:

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 22 avg 2011, 16:00

A je izlizan i dosadan ovaj Paja s ovim "Looserpool", kao kada dijete od pet godina otkrije neku foru pa ju stalno ponavlja. roll:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 avg 2011, 16:01

Marcus je napisao/la:A je izlizan i dosadan ovaj Paja s ovim "Looserpool", kao kada dijete od pet godina otkrije neku foru pa ju stalno ponavlja. roll:
Paja je maskota ovog foruma :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 22 avg 2011, 16:05

nismo mi svi kao paja, ima nas koji smo za razliku od njega realni

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 avg 2011, 16:06

cala je napisao/la:nismo mi svi kao paja, ima nas koji smo za razliku od njega realni
Znam da je tako, ali upravo zbog njega je ova tema otišla u propast, te dolaze raznorazne budale da provociraju bez ikakve potrebe.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 22 avg 2011, 16:07

cala je napisao/la:nismo mi svi kao paja, ima nas koji smo za razliku od njega realni
Pa znam da niste, zato i volim pratiti ovaj vaš podforum jer mi je Arsenal drag klub kao i članovi ovdje.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 22 avg 2011, 16:17

Da nema Paje ne bi bilo ni ove teme, zato ne pričajte gluposti. Mahsuz vam dođem u goste radi njega, jer je lik 1/1. Ne znam šta vam smeta što on voli Arsenal više nego vi, svako voli ono svoje i to na svoj način. Samo što ovog foruma i teme nije bilo u vremenu kada je Arsenal bio number one ;)

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 22 avg 2011, 16:21

Dajte ljudi smirite malo, treba bit realan i cestitat Liverpoolovcima na pobjedi kakva god da je, jer pobjedi se ne gleda u zube...Istina je da nisu bili mnogo bolji od nas, ni za jedan od dva tima se ne moze da je dominirao na terenu, utakmica je bila izjednacena, ali oni su (na nasu zalost) imali vise srece nego mi.

Najsmjesniji su mi ovi "strucnjaci" sa svojim prognozama da ce Arsenal ispasti, boriti se za sredinu tabele i slicne gluposti :lol: . Pa ovaj Arsenal i bez vecine prvotimaca, sto zbog povreda sto zbog crvenih, igra sasvim solidno. Pa i Liverpul se mucio s ovim rezervama... Arsenal ce se i ove godine boriti za sami vrh u to ne sumnjam, kao sto i ne sumnjam u prolazak u LP u srijedu.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2011, 16:22

Ima i Liverpool svog @Paju. :mrgreen: Ne znam ko uopće obraća pažnju na njegove postove. Dovoljno je samo baciti pogled, pročitati riječ "dominacija" ili "poluklub" i prestati sa čitanjem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.