Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- -Paja
- Kontakt:
Re: Arsenal
A ko je mastao o Zarateu, jos jedan precijenjeni igrac ne znam samo sta je on to napravio pa su mu okacili toliku cijenu, mislim hebo cijenu ja ga ne bi uzeo ni da je 5 miliona funti ali zanima me sta je taj igrac odigrao pa ga oni cijene na 40 miliona? On u Laciju nije standardan a da bude pojacanje Arsenalu.
Dio Arsenala
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovakvom Arsenalu i ti bi bio pojacanje.-Paja je napisao/la:A ko je mastao o Zarateu, jos jedan precijenjeni igrac ne znam samo sta je on to napravio pa su mu okacili toliku cijenu, mislim hebo cijenu ja ga ne bi uzeo ni da je 5 miliona funti ali zanima me sta je taj igrac odigrao pa ga oni cijene na 40 miliona? On u Laciju nije standardan a da bude pojacanje Arsenalu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Crno se Arsenalu piše. Iskreno se nadam da neće ispasti u Championship.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Pa Suarez i Meireles su rijesili utakmicu. Arsenal ako hoce da ima naklonost sudija ona mora da postane veliki klub, kao Liverpool, Man Utd, Barcelona. Ne isplati se sudijama lobirati za ove inferirne klubove poput Chelsea, Arsenala ili Reala.-Paja je napisao/la:Pazi ti njihove sirine, kako pricaju neko bi rekao da je u sirini klupe razlog sto su pobjedili a ne cist gol nakon ofsajda i crvenog kartona. Njihove multimilionske lopate se nisu mogle istaci pored nekoliko igraca iz rezervi
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- -Paja
- Kontakt:
Lijepo je to sto priznajes da je Liverpool inferioran i mali klub u odnosu na periferce posto redovno u njihovu korist sude protiv vas, kako Howard Webb sudi izgleda da je velika razlika u velicini periferaca i looserpoola, haj valjda si upravu izgleda da je ta velicina looserpoola nistavna u odnosu na periferce, i sto je najbolje od svega ja to nisam ni rekao nego si ti 

Dio Arsenala
Paja ne pretjeruj bolji je nego i jedan nas ofanzivni igrac osim persia naravno. Pa jesi vidio Walcotta veze nema jesi vidio arsavina stvarno su propali totalno. Zarate je za njih prut i masnica. Svi su igraci precjenjeni a samo budale poput wengera daju najboljeg igraca za 30 miliona.-Paja je napisao/la:A ko je mastao o Zarateu, jos jedan precijenjeni igrac ne znam samo sta je on to napravio pa su mu okacili toliku cijenu, mislim hebo cijenu ja ga ne bi uzeo ni da je 5 miliona funti ali zanima me sta je taj igrac odigrao pa ga oni cijene na 40 miliona? On u Laciju nije standardan a da bude pojacanje Arsenalu.
- -Paja
- Kontakt:
Lik je 87 godiste a vecina jedva da je i cula za njega, kad bi vec davao tolike pare pa prije bi dao za Remya iz Marseja a ne za ovu lopatu.
Dio Arsenala
Zaista ne shvatam zašto se svađate sa pristalicama ass anala a mjesec je ramazan. Samo kažete: Ja postim i nastavite sa životom.
Na našoj temi sam rekao, volio bih da Liverpool postigne još jedan gol da navijači Ass anala ne bi pričali da je utakmica bila neizvjesna ili da su bili oštećeni. Svi su se pomirili sa porazom izuzev Paje.
Na našoj temi sam rekao, volio bih da Liverpool postigne još jedan gol da navijači Ass anala ne bi pričali da je utakmica bila neizvjesna ili da su bili oštećeni. Svi su se pomirili sa porazom izuzev Paje.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- -Paja
- Kontakt:
Mislim da ce ove sezone svi imati problema sa prepoznatljivom i ubojitom napadackom igrom Looserfoola, jer to nabijanje lopte za visokog balvana je stvarno nezaustavljivo, a tek njihov kreativni vezni red Lucas Leiva je stvarno talentovan za simuliranje 
Ponekad su ta pravila stvarno smijesna jer onaj manager se nije okupao i usao je prljav na nas divni stadion.

Ponekad su ta pravila stvarno smijesna jer onaj manager se nije okupao i usao je prljav na nas divni stadion.
Dio Arsenala
Ja mislim da će sve ekipe u EPL imati problema sa Arsenalovom efikasnošću jer imate dobar prosjek, 0 golova po meču
kada zabijete prvijenac u ovoj sezoni, onda ćemo pričati
Lucas Leiva, najjači zadnji vezni EPL. Arsenal zna zašto

Lucas Leiva, najjači zadnji vezni EPL. Arsenal zna zašto

ma sta ovaj prica,ono nije vidlo ofsajd. suarez nije dirao loptu ni kod prvog ni kod drugog gola(prije nego je zavrsio akciju) i oba gola su cista kao suza. ovima arsenalovcima uvijek neko drugi kriv-Paja je napisao/la:Pazi ti njihove sirine, kako pricaju neko bi rekao da je u sirini klupe razlog sto su pobjedili a ne cist gol nakon ofsajda i crvenog kartona. Njihove multimilionske lopate se nisu mogle istaci pored nekoliko igraca iz rezervi

A je izlizan i dosadan ovaj Paja s ovim "Looserpool", kao kada dijete od pet godina otkrije neku foru pa ju stalno ponavlja. roll:
Paja je maskota ovog forumaMarcus je napisao/la:A je izlizan i dosadan ovaj Paja s ovim "Looserpool", kao kada dijete od pet godina otkrije neku foru pa ju stalno ponavlja. roll:

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
nismo mi svi kao paja, ima nas koji smo za razliku od njega realni
Znam da je tako, ali upravo zbog njega je ova tema otišla u propast, te dolaze raznorazne budale da provociraju bez ikakve potrebe.cala je napisao/la:nismo mi svi kao paja, ima nas koji smo za razliku od njega realni
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Pa znam da niste, zato i volim pratiti ovaj vaš podforum jer mi je Arsenal drag klub kao i članovi ovdje.cala je napisao/la:nismo mi svi kao paja, ima nas koji smo za razliku od njega realni
Da nema Paje ne bi bilo ni ove teme, zato ne pričajte gluposti. Mahsuz vam dođem u goste radi njega, jer je lik 1/1. Ne znam šta vam smeta što on voli Arsenal više nego vi, svako voli ono svoje i to na svoj način. Samo što ovog foruma i teme nije bilo u vremenu kada je Arsenal bio number one 

Dajte ljudi smirite malo, treba bit realan i cestitat Liverpoolovcima na pobjedi kakva god da je, jer pobjedi se ne gleda u zube...Istina je da nisu bili mnogo bolji od nas, ni za jedan od dva tima se ne moze da je dominirao na terenu, utakmica je bila izjednacena, ali oni su (na nasu zalost) imali vise srece nego mi.
Najsmjesniji su mi ovi "strucnjaci" sa svojim prognozama da ce Arsenal ispasti, boriti se za sredinu tabele i slicne gluposti
. Pa ovaj Arsenal i bez vecine prvotimaca, sto zbog povreda sto zbog crvenih, igra sasvim solidno. Pa i Liverpul se mucio s ovim rezervama... Arsenal ce se i ove godine boriti za sami vrh u to ne sumnjam, kao sto i ne sumnjam u prolazak u LP u srijedu.
Najsmjesniji su mi ovi "strucnjaci" sa svojim prognozama da ce Arsenal ispasti, boriti se za sredinu tabele i slicne gluposti

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ima i Liverpool svog @Paju.
Ne znam ko uopće obraća pažnju na njegove postove. Dovoljno je samo baciti pogled, pročitati riječ "dominacija" ili "poluklub" i prestati sa čitanjem.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.