A sto se tice dragise, ev vidim da imamo slicno misljenje, ne moze on nikako biti u komitetu, imate vi i boljih ljudi ja sam siguran u to

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ko ti brani da budeš šta hoćeš i koga uopšte interesuje šta si? kakve veze ima tvoja ili bilo čija religija ili nacionalnost sa ovom temom?mnogo_smo_jaki je napisao/la:Stivi_Dzi je napisao/la:A hoces li ti shvatit da takvom covjeku nije mjesto u komitetu ??? Nama trebaju ljudi koji ce se borit za dobrobit fudbala u BH, ne smeta meni ako je on pravoslavac, katolik, jevrej, bitno mi je da voli BiH, i da ce radit sve kako bi poboljsao sadasnju situaciju, a ne vjerujem bas da je dragisa takav, i dosta vise o toj diskriminaciji srba, lupaš bezveze.
pročitaj moj post malo bolje i vidi šta sam ja rekao o ćorsoviću i o fudbalu u Bih.Pa diskriminacija je ako meni neko na silu nameće neki identitet pored onoga kojeg imam.ako si ti bosnjak ili hrvat,isto tako sam i ja srbin iz bosne,a ne bosanac pravoslavac.e toj diskriminaciji ti govorim.
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Stivi_Dzi je napisao/la:A hoces li ti shvatit da takvom covjeku nije mjesto u komitetu ??? Nama trebaju ljudi koji ce se borit za dobrobit fudbala u BH, ne smeta meni ako je on pravoslavac, katolik, jevrej, bitno mi je da voli BiH, i da ce radit sve kako bi poboljsao sadasnju situaciju, a ne vjerujem bas da je dragisa takav, i dosta vise o toj diskriminaciji srba, lupaš bezveze.
pročitaj moj post malo bolje i vidi šta sam ja rekao o ćorsoviću i o fudbalu u Bih.Pa diskriminacija je ako meni neko na silu nameće neki identitet pored onoga kojeg imam.ako si ti bosnjak ili hrvat,isto tako sam i ja srbin iz bosne,a ne bosanac pravoslavac.e toj diskriminaciji ti govorim.
hamo_pipa je napisao/la: Niko bolan njemu ne spori da se izjasnjava ko srbin. Nek se izjasnjava ko klingonac, il borg, nece nikome smetat.
Baš zato što 89% nas ne zna ni šta taj komitet ustvari radi je on postavljen tamo.LudLo 4 je napisao/la:Joj joj jesmo tuke.Eto sve nam savrseno u savezu pa nas brine to sto je neki degen u komitetu za medije,89% ne zna ni sta taj komitet ustvari radi.
E da ga vidimo sad pred Bjelorusiju, hoce li spomenuti neki prefiks za nase momke ili nece !Prošlu kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo Bosna i Hercegovina je igrala u Zenici, kada je sa 2:0 pobijeđena Albanija. Međutim, to "kolegi" Ćo(r)soviću nije bila vijest.
U noći kada je u Zenici BiH savladala Albaniju, u sportskom prilogu na Radio-televiziji Republike Srpske emitovan je sportski prilog, koji je uređivao, pogađate, Ćo(r)sović.
Prvo je emitovan prilog o Novaku Đokoviću, potom je iščitana ATP i WTA rang-lista gdje su gledaoci uredno informisani na kojim se mjestima nalaze Troicki, Tipsarević, Janković, Ivanović... Onda je išao prilog sa susreta NBA finala između Dallasa i Miamija, a potom je "ekskluzivno" objavljena informacija kako fudbalska reprezentacija Srbije sutra putuje u Australiju na prijateljsku utakmicu sa domaćom selekcijom.
Za kraj je Ćo(r)sović ostavio informaciju kako se od aktivnog igranja fudbalom u Brazilu oprostio Dejan Rambo Petković.
U velikoj ste zabludi ako mislite da nekog u RS-u boli qrac kako je igrala BiH sa Albanijom.I naravno da su za tamošnje stanovništvo prioriteti Novak,Viktor,Janko,Jelena,Ana...Elegant je napisao/la:E da ga vidimo sad pred Bjelorusiju, hoce li spomenuti neki prefiks za nase momke ili nece !Prošlu kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo Bosna i Hercegovina je igrala u Zenici, kada je sa 2:0 pobijeđena Albanija. Međutim, to "kolegi" Ćo(r)soviću nije bila vijest.
U noći kada je u Zenici BiH savladala Albaniju, u sportskom prilogu na Radio-televiziji Republike Srpske emitovan je sportski prilog, koji je uređivao, pogađate, Ćo(r)sović.
Prvo je emitovan prilog o Novaku Đokoviću, potom je iščitana ATP i WTA rang-lista gdje su gledaoci uredno informisani na kojim se mjestima nalaze Troicki, Tipsarević, Janković, Ivanović... Onda je išao prilog sa susreta NBA finala između Dallasa i Miamija, a potom je "ekskluzivno" objavljena informacija kako fudbalska reprezentacija Srbije sutra putuje u Australiju na prijateljsku utakmicu sa domaćom selekcijom.
Za kraj je Ćo(r)sović ostavio informaciju kako se od aktivnog igranja fudbalom u Brazilu oprostio Dejan Rambo Petković.
Hoće rampapaMonolog je napisao/la:Eh, pa što će onda u komitetu urednik sportskih vijesti u kojima se NE KAŽE NITI JEDNA JEDINA RIJEČ O REPREZENTACIJI BOSNE I HERCEGOVINE? Niko ovdje ne govori za koga bi ko treb'o navijati (niko ni nema pravo na to), al' da u savezu bude osoba koja ne yebe ni 1% reprezentaciju, to je van svake pameti.
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Tako je kako je..drugačije ne može![]()
![]()
...Što kaže Milutin Topalović u "Maratonci trče počasni klub"..:"Je.bi ga Bily,takav je posao!"..
![]()
....On je tu,u tom komitetu,izglasan od strane sve tri strane.A što se tiče stručnosti,on je loš,ali ima i gorih od njega u tok komitetu,ko i cjelom savezu.Ovo je zemja kompromisa,i samo tako može da funkcioniše,pa i u sportu..Možda se neko ne sviđa Srbima,možda neko Hrvatima,možda neko Bošnjacima(primjer ovaj Ćorsović),ali....preko nečega moraš da "pređeš" da bi nešto dobio
..."Malo ja,malo ti pa ćemo se voljeti"
![]()
![]()
daleko od toga,ali bar se ne moramo mrziti
Identitet je napisao/la:mnogo_smo_jaki je napisao/la:Tako je kako je..drugačije ne može![]()
![]()
...Što kaže Milutin Topalović u "Maratonci trče počasni klub"..:"Je.bi ga Bily,takav je posao!"..
![]()
....On je tu,u tom komitetu,izglasan od strane sve tri strane.A što se tiče stručnosti,on je loš,ali ima i gorih od njega u tok komitetu,ko i cjelom savezu.Ovo je zemja kompromisa,i samo tako može da funkcioniše,pa i u sportu..Možda se neko ne sviđa Srbima,možda neko Hrvatima,možda neko Bošnjacima(primjer ovaj Ćorsović),ali....preko nečega moraš da "pređeš" da bi nešto dobio
..."Malo ja,malo ti pa ćemo se voljeti"
![]()
![]()
daleko od toga,ali bar se ne moramo mrziti
ja sam recimo bio protiv jusufa pušine i njegovog povratka u savez zbog rata i pizdarija. ista je stvar sa ovim lešinarom iz lukavice. dok nam god odlucuju oni koji su nas sve zajedno uvalili u ova **** jeebali smo macku mater. a posto vidim da cijenis familiju topalović...
[youtube][/youtube]
Tu si se prevario.soba 39 je napisao/la:U velikoj ste zabludi ako mislite da nekog u RS-u boli qrac kako je igrala BiH sa Albanijom.
Virtu4l je napisao/la:Tu si se prevario.soba 39 je napisao/la:U velikoj ste zabludi ako mislite da nekog u RS-u boli qrac kako je igrala BiH sa Albanijom.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.