Po ovom novom komentaru na Twiteru sad smo sigurni da je i ovo zaista on izjavio izjavio prijeAlmir1 je napisao/la:
Asmir Begović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Asmir Begović
- Joint_Union
- Kontakt:
Naravno da je to izjavio. Nemoj da sada idemo u krajnost. Begovic je imao svojih trzavica i nije cvjecka, no treba nam i na obostrano zadovoljstvo ce da brani. Da nije bas najveci patriota u nasem taboru, to je svima jasno...szlaja je napisao/la:Po ovom novom komentaru na Twiteru sad smo sigurni da je i ovo zaista on izjavio izjavio prijeAlmir1 je napisao/la:
Onaj intervju se sa avazom eto mozda nije ni desio, a mozda je Pape odigrao po prvi puta majstorski i takticki, ne obaziruci se na to sta stampa pise, demantirajuci dakle sve bezuslovno, jer zna da mu je ovaj golman itekako potreban. Nije slucajno naglasio da ce "on odluciti" ko brani, a vec svi znamo da ce to ipak vjerovatno biti Asmir. No bitno je radi obraza i dobre atmosfere da se to na pravi nacin prenese ostalima, a pogotovo javnosti.
Joint_Union je napisao/la:Samo jedan od dokaza da je sportista od glave do pete.Bar ne hoda po kafanama i rostiljima, kući sa gospodjom ladi jajca.
Mozes twitat i iz kafane i sa bilo kog mjesta gdje ima signal
Drago mi je sto se i ovo rjesilo na najbolji moguci nacin.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
- Joint_Union
- Kontakt:
Aha to je sad modernoRKO je napisao/la:Joint_Union je napisao/la:Samo jedan od dokaza da je sportista od glave do pete.Bar ne hoda po kafanama i rostiljima, kući sa gospodjom ladi jajca.
Mozes twitat i iz kafane i sa bilo kog mjesta gdje ima signalznamo sigurno da nije bio na mjesecu,atomskom sklonistu ili koristio BHtelecom u Novom Naselju
![]()
![]()
![]()
![]()
Drago mi je sto se i ovo rjesilo na najbolji moguci nacin.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
kako mi je drago sto ih je Pape ovako javno izazvo
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
A vec je poznato da je Avaz, kao i uostalom 99% medija u drzavi, jedno obicno smece. Njihovi nepismeni novinari su vec toliko puta pisali kojekakve gluposti i uopste ne razumijem da ima jos ljudi koji padaju na te price (npr. interview sa Dzonijem Stulicem
bordo_Sarajevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
kako mi je drago sto ih je Pape ovako javno izazvokoja je to bagra od "novinara"
nije to bagra, to je mala riječ. kazem vam ja, ovo se smisljeno sve radi da se begovic otjera iz reprezentacije, ne moze sve ovo slucajno biti.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
.bordo_Sarajevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
kako mi je drago sto ih je Pape ovako javno izazvokoja je to bagra od "novinara"
-
neroazzuro
- Kontakt:
Prvi put vidim ovaj video. Sta reci,osim, Bravo?! Nek ga je nalijepio i izveo situaciju na cistac. Da ne bude da i ja pljujem po havazu,ali oni odavno pokusavaju podici citanost dezinformacijama i nagadjanjima.bordo_Sarajevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
-
Pasodzigera
- Kontakt:
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- velez_mostar
- Kontakt:
-
Pasodzigera
- Kontakt:
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Jos od Cirinog vremena Avaz konstantno pljuje po repki i pokusava da je unisti. Nije samo Avaz, i druge novine, ali Avaz bas nekako predaci nad ostalima. Selektore svaka vam cast. Nek se zna ko igra koju ulogu u reprezentaciji, a ne da novinari kroje repku. Ovo je dobar potez i Safet je 100% upravu od rjeci do rjeci. Mozete zamisliti kako ce Asmiru biti kad dode ovdje i kako ce mu biti kad Kenana pogleda u oci. Mislim da bi i Kenan kao stariji iskusniji trebao nazvati Asmira da mu da podrsku. Ipak ovo je repka i trebaju biti svi ko jedan.floyd je napisao/la:.bordo_Sarajevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
- NoName
- Kontakt:
Hajmo zaključiti: Pape je pravi ako ne pozove Begovića, Pape je pravi ako ga pozove, Pape je pravi ako dobije Rumune, Pape je pravi ako izgubi od istih
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: ajaca, ArtemisFowl, b00t, Bosanac90, Brokula, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, dariolovrinovic00, darker10, DeeWa, Elddar, enobarca, FerdinandF, Frankie, Fudo, Google [Bot], Hajdeee, haklamas, HalaMadrid, HariTz, Hazre, Helemnejse, jasmin10, Kaunas, KockarVicin007, komax, Kylian, LeCoq, lol89, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Marokanci58, MaroonBjelave, Marsal, Marsiano, Micron, PeppermintSA, RajvoSa89, rossonero85, s4mke, sagitarius, SanaBosna, Scholl, Shevko, Sheyi, StevieG8, TefalTava, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, VivaLaStella, Wilshere10, Xaniesta, Zaxon i 300 gostiju.