Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

mostarac1420
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la mostarac1420 » 17 avg 2011, 19:45

Hajduk uvjerljivo najgledaniji!

U prva četiri kola Prve HNL najviše gledatelja hrvatskih stadiona pratilo je uživo upravo - Hajduk. Ukupno 34.500 gledatelja svjedočilo je utakmicama momčadi Krasimira Balakova, dvostruko više od drugoplasiranog (po ovom poretku) Šibenika (17.800). Rijeka je treća (15.500), Dinamo peti (8.600), Split treći od dna (5.800).

Ovim brojkama možemo pridodati i 30.000 gledatelja na Hajduk - Barcelona, 27.000 na Stoke City - Hajduk, te 34.000 na Hajduk - Stoke City i svaki komentar je suvišan...

Dodajmo ovome da s današnjim datumom Hajduk ima 6.113 pretplatnika, a ta brojka, bez obzira što je sezona već počela, još uvijek raste...
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 avg 2011, 00:55

Senijad Ibričić, najveći ljubimac Hajdukovih navijača u ovom stoljeću koji je u siječnju za pet milijuna eura prodan u moskovski Lokomotiv, mogao bi se vratiti u Poljud do kraja mjeseca.

Ibričić bi stigao na posudbu i na taj način bijeli bi zaključili pitanje fantazista, odnosno dobili igrača koji bi trebao rješavati utakmice, piše Večernji list.

Ideja o Ibričićevoj posudbi već dugo se mota po glavi Hajdukova predsjednika Hrvoja Maleša. Nazvao je predsjednicu Lokomotiva Olgu Smorodskaja, čeličnu lady ruskog nogometa, i otvorio razgovor o posudbi 25-godišnjeg reprezentativca BiH.

Iz Poljuda su se i službeno obratili Lokomotivu, poslali dopis u kojem stoji da je Hajduk zainteresiran da ga dovede na posudbu.

- Voljni smo uzeti Ibričića na posudbu, ali sve je na njegovu klubu - rekao je Maleš.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 20 avg 2011, 09:24

Dobro bi došao Hajduku Ibričić,ovom timu fali klasična desetka.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 avg 2011, 11:48

Nadam se da neće doći jer bi odigrao samo par utakmica i bio privremeno rješenje. A to nam ne treba.
Ovako se uigravamo sa Trebotićem i Lušticom (+ An.Sharbini i Tomasov sa strana) i bez obzira što njih dvojica nisu kvalitetni ko Ibričić, ne treba nam ovakva samo trenutna sanacija.
Odigrao bi par tekmi do zime (a možda i manje) i onda kad bi otišao, opet bi se morali osloniti na ovu dvojicu koji bi već imali možda uigrane i spremne do zime. A ovako bi sjedili na klupi.
Bolje igrati sa slabijima na koje si već pripremljen nego sa boljim samo par tekmi i onda opet ostati suh na kraju. Ovako bar znamo na čemu smo.

Ali, da znam da će ostati neko relativno duže vrijeme, onda je itekako dobrodošao!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 avg 2011, 19:50

Naravno, ništa od Ibričića, nisu blesavi ovi iz Lokomotiva.

Nego, večeras utakmica protiv Zagreba u Splitu. Očekujem lijepu igru i nova tri boda.

evo link tko želi pratiti;
http://livehnl.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 22 avg 2011, 09:47

hajduk razvalio zagreba,bravo momci,ahmad napokon proradio u jednoj tekmi
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 22 avg 2011, 09:55

AJMO BILIIII,igramo dobro napokon,sad treba i dalje samo radit radit sto kaze nas bratko Krasso samo arbeit hehe
AJMO BILI!

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 22 avg 2011, 15:44

Prije nekih dva mjeseca sam napiso da ce Hajduk napravit 100% ucinak na domacem terenu,kako su krenuli mogli bi svi klubovi ove sezone na poljudu past...vec je pao Šibenik,Rijeka,zagreb....ja se toga držim i vjerujem u to.......po meni je Hajduk gl.favorit za osvajanje HNL-a........Dinamo ce sad uci u LP...i više ce se usredotocit na LP-u koju su cekali 12 godina......i onda kad se osramote u LP.....i kad ispadnu direktno iz LP bez osvojenoga boda bit ce im kasno onda za prvenstvo,jer Hajduk ce im pobjeci za nekih 6,7 bodova i osvojit prvenstvo nakon 6 godina cekanja........... :D :D :D :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2011, 15:47

I na kraju shvatis da si napisao odlican scenarij za jedan vrlo dobar naucno fantasticni film. :lol: :P
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 22 avg 2011, 15:49

marijo_leeds je napisao/la:Prije nekih dva mjeseca sam napiso da ce Hajduk napravit 100% ucinak na domacem terenu,kako su krenuli mogli bi svi klubovi ove sezone na poljudu past...vec je pao Šibenik,Rijeka,zagreb....ja se toga držim i vjerujem u to.......po meni je Hajduk gl.favorit za osvajanje HNL-a........Dinamo ce sad uci u LP...i više ce se usredotocit na LP-u koju su cekali 12 godina......i onda kad se osramote u LP.....i kad ispadnu direktno iz LP bez osvojenoga boda bit ce im kasno onda za prvenstvo,jer Hajduk ce im pobjeci za nekih 6,7 bodova i osvojit prvenstvo nakon 6 godina cekanja........... :D :D :D :D
O čemu ti bola,pa Dinamo moze i sa drugim sastavom osvojit ovu ligu...pomiri se s činjenicom da dinamo ovo osvaja narednih 10 godina...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2011, 16:07

U duhu prethodnih postova,evo anketica pa da vidimo sta ostali misle. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 22 avg 2011, 17:11

Devil je napisao/la:U duhu prethodnih postova,evo anketica pa da vidimo sta ostali misle. ;)
Dinamo ide jednu svjetlosnu godinu ne samo ispred Hajduka nego i ispred Balkana(nažalost) :(
"Indija,Pakistan..."

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 22 avg 2011, 17:18

Devil je napisao/la:I na kraju shvatis da si napisao odlican scenarij za jedan vrlo dobar naucno fantasticni film. :lol: :P
Ja sam samo reko svoje mišljenje....to valjda imam pravo da se nadam kao Hajdukovac da možemo osvojit ove sezone prvenstvo........moje mišljenje je da ce ova sezona a i ja se nadam ubuduce biti zanimljivija....nego ovih posljednjih par godina kada je Dinamo vec "tri mjeseca" prije kraja sezone osiguravao naslov prvaka....da opet bude zanimljiva liga i žestoko rivalstvo između Dinama i Hajduka ko što je bilo 90-ih godina....vrijeme je da se Hajdukova uprava uozbilji i da se krene malo ozbiljnije postupat prema Hajduku i navijacima....
Zadnja izmjena: marijo_leeds, dana/u 22 avg 2011, 17:26, ukupno mijenjano 4 puta.

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 22 avg 2011, 17:20

soba 39 je napisao/la:
Devil je napisao/la:U duhu prethodnih postova,evo anketica pa da vidimo sta ostali misle. ;)
Dinamo ide jednu svjetlosnu godinu ne samo ispred Hajduka nego i ispred Balkana(nažalost) :(
To si dobro reko,kad im je u klubu jedan veliki i pametni stručnjak zvani Zdravko Mamić...kojeg ja osobno poštujem za ono što je napravio za Dinamo i za Hrvatski nogomet,ali on je opet za Dinamove navijace nitko i ništa........da neki drugi klub vodi mislim da bi mu navijaci digli spomenik a ne ovo šta mu rade Dinamovi navijaci........SRAMOTA!!!!!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 22 avg 2011, 17:47

marijo_leeds je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:
To si dobro reko,kad im je u klubu jedan veliki i pametni stručnjak zvani Zdravko Mamić...kojeg ja osobno poštujem za ono što je napravio za Dinamo i za Hrvatski nogomet,ali on je opet za Dinamove navijace nitko i ništa........da neki drugi klub vodi mislim da bi mu navijaci digli spomenik a ne ovo šta mu rade Dinamovi navijaci........SRAMOTA!!!!!
Nije mi jasno zašto se ti navijači Dinama ne okrenu malo oko sebe,ne malo nego malo šire.Sve će im se samo kazati 8-)
"Indija,Pakistan..."

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 22 avg 2011, 20:24

http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/bomba- ... jduka.html" onclick="window.open(this.href);return false;

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 23 avg 2011, 00:38

mnogo Hajduku fali jedan igrač poput Šimunića...
ako se ovo realizira Hajduk bi bio rame uz rame s Dinamom...

samo po meni ponovo fali jedan bolji vezni igrač... Trebotić i Brkljača nesmiju imat mjesta u prvih 11...

__________Subašić
Oremuš Miličević Šimunić Lima
Tomasov Andrić Inuoha Anas
_______Ahmad Vuković
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 avg 2011, 22:02

Rezultat protiv Zagreba jest visok i pobjeda jest zaslužena, ali po meni Hajduk nije pokazao ništa posebno. Iz 2 razloga; 1.Hajduk je igrao protiv katastrofalno lošeg Zagreba za kojega sam i prije predviđao borbu za ostanak u 1.ligi. Greške koje su oni radili u obrani ne rade ni pioniri. Tragikomično je bilo za gledati te situacije u kojima si i vlastiti igrači smetaju.
2. Pri rezultatu od 2:0 Zagreb je bio oštećen (naravno, o tome se ne priča jer nisu oštećeni ni Hajduk ni Dinamo). Nikad se još dosad nisam susreo da je neki igrač dobio crveni zbog prigovora. Po meni je to bila preoštra odluka, a još k tome je bio isključen obrambeni igrač. Tu se utakmica prelomila.Također, tu su bile i dvije situacije gdje su suđeni ofsajdi protiv Zagreba iako ih nije bilo.
I protiv takvog protivnika Hajduk je imao gotovo punih sat vremena igrača više, što je iskoristio i postigao još 2 gola.
Bilo je tu lijepih stvari, kao što su ubačaji kroz sredinu za napadače, jako dobra igra malog Tonćija Kukoča, 2 gola Ahmada Sharbinija koji jako dobro igra u kombinaciji sa bratom.. Ali, obrana je i dalje šupljikava, pogotovo ona strana gdje igra onaj James Dens.

Tako da, ova igra protiv Zagreba mi i nije neki pokazatelj dobre forme. Protiv Splita u sljedećem kolu će se puno puno više znati na čemu smo. A tu će biti svega.
Naravno da vjerujem u naslov, kao i svaki navijač, ali morat će se još dobro zasući rukavi. Bilo bi odlično kad bi došao Šimunić, ali je opet upitno koliko je on spreman.

Iako, meni je i svejedno dal će osvojiti ili ne titulu, jer mi HNL ne igra toliko veliku ulogu kao Europa. Osim toga, nama je skoro pa zagarantiran boravak u Europi (bez obzira bili drugi, treći il četvrti), tako da me i zaboli za prvenstvo :D

p.s. vidim Devilov ručni rad pri izradi ankete :D

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 avg 2011, 22:19

silenT je napisao/la:mnogo Hajduku fali jedan igrač poput Šimunića...
ako se ovo realizira Hajduk bi bio rame uz rame s Dinamom...

samo po meni ponovo fali jedan bolji vezni igrač... Trebotić i Brkljača nesmiju imat mjesta u prvih 11...

__________Subašić
Oremuš Miličević Šimunić Lima
Tomasov Andrić Inuoha Anas
_______Ahmad Vuković
Slažem se s tobom u vezi Trebotića i Brkljače iako nisu isti tip igrača. Trebotić je trebao naslijediti Ibričića, ali je još zelen i nedorastao toj ulozi. Dok, Brkljača igra drukčiju ulogu, i njegova igra mi je manje više korektna, ali kao što i ti kažeš, ne u prvih 11.
Luštica zasad, u ove dvije utakmice solidno igra tu poziciju Trebotića.

Što se tiče ovog tvog sastava, hm, tu se već može raspravljati. Andrić kod Balakova u zadnje vrijeme igra zadnjeg, tj.stopera. Sad je li mu to privremeno rješenje ili ne, ja ne znam, ali Andrić dosta korektno odrađuje taj posao. Oremuša nema nigdje i iskreno ne znam šta je s njime. Na njegovoj poziciji je trenutno James, po meni najslabija karika u ekipi.. A Maloča je bolji ove sezone nego prijašnjih tako da će se on i Miličević fino tući na treninzima. Iako, moguće su svakakve rošade u obrani.
Što se tiče veznog reda, ona je u zadnje 2 utakmcie izgledala; Kukoč---Brkljača---Luštica---Tomasov. Ove godine Tomasov igra jako dobro, moram ga pohvaliti iako sam ga dosta kritizirao i u dosadašnjem dijelu je možda i ponajbojli Hajdukov igrač, uz Limu.
Japanac Inoha može igrati i stopera i zadnjeg veznog, iako bolje igra zadnjeg veznog (pozicija sa Brkljačom).
A što se tiče napada, tu su i Vukušić i Vuković kojih nije bilo u zadnje 2 utakmice. Anas Sharbini i dalje ima zagarantirano mjesto u prvih 11 (malo se probudio iz zimskog sna), odmah iza napadača, a koji će to biti od ove trojice, to ćemo vidjeti. Trenutno, ne bih ništa mijenjao u napadu, ali mislim da i dalje prednost ima Vukušić. I naravno, da napomenem da je tu i mladi Lendrić, koji je sad u zadnjoj utakmici dobio zadnjih pola sata.

Ali, pravu formu i kvalitetu ćemo vidjeti protiv prvog jačeg protivnika, a to je Split u subotu. A onda Dinamo. Poslije tih 2tekmi ćemo vidjeti jašemo li u pravom smjeru..

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 29 avg 2011, 00:52

sramota koja krađa u Splitu.... ponovo Marić sudija krade Hajduk... pa dokad ?

[youtube][/youtube]

penal na 4:01 i čist gol na 5:29...

HAJDUK i Split podijelili su bodove u dvoboju šestog kola 1. HNL, a nažalost opet će se danima povlačiti repovi zbog suđenja arbitra Bruna Marića i njegovih pomoćnika. Na tri su situacije Hajdukovci bijesni, a predsjednik Bijelih Hrvoje Maleš toliko je bio očajan poslije susreta da je u hodniku najavio istupanje iz lige. "Pokradeni smo za jedanaesterac i pogodak, ne preostaje nam ništa drugo nego da istupimo iz lige", rekao je uz odobravanje okupljenih.

Prva situacija brutalni je start Križanca na Brkljači, za što je stoper Splita dobio samo žuti karton. Druga situacija je nedosuđeni jedanaesterac za start vratara Vukovića na Ahmadu Sharbiniju, a treće poništeni pogodak Ivana Lendrića zbog zaleđa u samom finišu utakmice. Čelnici kluba s Poljuda i trener Balakov kune su da sve tri situacije bile čiste kao suza i da je Hajduk oštećen.

"Čestitam svojim igračima i igračima Splita na borbenosti. Bio je to dobar derbi u odličnoj atmosferi. Moji igrači nisu izgubili glavu u nekim situacija i to mi je jako drago. Nažalost, nismo pobijedili i mogu reći samo - idemo dalje", rekao je u uvodu trener Hajduka Krasimir Balakov da bi onda prešao na ono što ga je očigledno tištilo.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.