RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

hordas1987
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la hordas1987 » 21 avg 2011, 23:25

iako sam pisao razne stvari o utakmici sa vama ja ipak vama cestitam na zasluzeno osvojenom bodu i dabogda vi bili sa nama u vrhu tabele i da i vi nas onako lijepo ugostite kao mi vas sinoc !!! 8-)

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 22 avg 2011, 12:53

Tema RSD Velež Mostar :!:
Rođeni brato

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 avg 2011, 13:07

Katastrofa naših omladinaca:

Kadeti: Kozara - Velež 3:1
Juniori: Kozara - Velež 6:1.

Bruka, jad, čemer i bijeda. Pa kako ih više nije sramota, da brukaju klub. Odmah raspuštanje komplet omladinske škole, ovo je SRAMOTA!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 22 avg 2011, 13:11

AlemC85 je napisao/la:Katastrofa naših omladinaca:

Bruka, jad, čemer i bijeda. Pa kako ih više nije sramota, da brukaju klub. Odmah raspuštanje komplet omladinske škole, ovo je SRAMOTA!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
aj aj nemoj plakati, vraticete nam to na seniorima :D
mi smo uvijek imali dobru omladinsku skolu, tako da nije to bas katastrofa, kadeti su nam prvi trenutno 4 od 4 ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 avg 2011, 13:20

ma to sve izbacit treba ! Sreca imamo odlicne pionire ;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 avg 2011, 13:23

Avalanche je napisao/la:

aj aj nemoj plakati, vraticete nam to na seniorima :D
mi smo uvijek imali dobru omladinsku skolu, tako da nije to bas katastrofa, kadeti su nam prvi trenutno 4 od 4 ;)
bože sačuvaj uopšte ne želim umanjiti rezultate Kozare, već ovi naši "manekeni" ne znaju da li su pošli da igraju lopte ili su krenuli na modnu pistu, o tome je riječ a vama svaka čast, krivca ne treba tražiti kod drugoga, već kod sebe ;)

mo-bih
Kontakt:

Post Postao/la mo-bih » 22 avg 2011, 13:47

Što ovo ne igra Demić, do neki dan je bio jedan od najboljih igrača na sredini terena?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 avg 2011, 13:49

mo-bih je napisao/la:Što ovo ne igra Demić, do neki dan je bio jedan od najboljih igrača na sredini terena?
merzic je bolji i od njega i od hasanovica ;)

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 22 avg 2011, 14:39

Nažalost vaša omladinska škola je od najbolje postala najgora u BIH. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 avg 2011, 15:48

Nego raja, moramo se paziti Kozare, da nas ne uhvate na spavanju, neće to baš ići lagano, kako bi smo mi željeli, ipak će to biti igra živaca, samo da ne podlegnu EUFORIJI. Nadam se da će Mirza iz kola u kolo spuštati igrače na zemlju, da ne bude dizanja u oblake. Treba ići od tekme do tekme, nek se ugledaju malo kako to zapad radi, ako ikako prate zapad..

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 22 avg 2011, 17:21

Kaže kimbo dobri su vam pioniri, šta se sekirate.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 avg 2011, 17:38

No, Zvjezdan Cvetković, današnji trener banjalučkog Borca, ubrzo dobija crveni karton zbog udaranja laktom, a koga drugog nego Nenada Bijedića. Bio je to tek treći dosuđeni crveni karton u povijesti Kupa. Dva gola i iznuđen crveni, neloša statistika za Nenada Bijedića.
braca nije ĆEĆA dobio lakat u lice od Zvjezdana Cvetkovića, nego Ismet Šišić, imam komplet utakmicu na kaseti, pa pogledaj malo bolje, nadam se da se ne ljutiš..

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 22 avg 2011, 17:46

AlemC85 je napisao/la:
No, Zvjezdan Cvetković, današnji trener banjalučkog Borca, ubrzo dobija crveni karton zbog udaranja laktom, a koga drugog nego Nenada Bijedića. Bio je to tek treći dosuđeni crveni karton u povijesti Kupa. Dva gola i iznuđen crveni, neloša statistika za Nenada Bijedića.
braca nije ĆEĆA dobio lakat u lice od Zvjezdana Cvetkovića, nego Ismet Šišić, imam komplet utakmicu na kaseti, pa pogledaj malo bolje, nadam se da se ne ljutiš..
Sve okej bratko :D

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 22 avg 2011, 18:02

Mislim da bi na iducoj utakmici ,protiv Kozare trebali priliku dobiti: Ceric,Demic,Lakicevic i mozda jos neko.A par standardnih da odmore za tesko gostovanje u Trebinju.Mislim da nemamo losu klupu i treba im sad pruziti sansu da pokazu sta mogu.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 avg 2011, 18:39

Treba izvrsiti par izmijena i odmoriti igrace. Mrkvu izvaditi i ubaciti Bajru, iako imamo jos i Elvisa Corica i treba mu dati sansu. Izvaditi Armela i ubaciti Slobodana Lakicevica, umjesto Merzica nek igra Demic. I umjesto Kajtaza ubaciti Cerica

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 22 avg 2011, 18:46

vm22 je napisao/la:Treba izvrsiti par izmijena i odmoriti igrace. Mrkvu izvaditi i ubaciti Bajru, iako imamo jos i Elvisa Corica i treba mu dati sansu. Izvaditi Armela i ubaciti Slobodana Lakicevica, umjesto Merzica nek igra Demic. I umjesto Kajtaza ubaciti Cerica
Slazem se.Ne podcjenjujem protivnika,ali sad je prilika malo odmoriti par igraca, a sansu dati ovima sa klupe koji sigurno jedva cekaju sansu za dokazivanje i siguran sam da ce biti 100% motivisani i vise zapeti.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 avg 2011, 19:43

sad je pravo vrijeme da dobiju priliku igraci s klupe, oni su zeljni dokazivanja i sigurno trebaju dobiti sansu

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 avg 2011, 19:49

i nemojte sad da nas uhvati euforija i da trazimo 5 komada protiv kozare. 2-0 sasvim dovoljno.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 avg 2011, 21:12

vm22 je napisao/la:i nemojte sad da nas uhvati euforija i da trazimo 5 komada protiv kozare. 2-0 sasvim dovoljno.

Sto 2, dosta je'an - nula ali uz par nuznih izmjena sto zbog umora to i zbog mira u svlacionici.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 22 avg 2011, 22:21

ehh da i ja kazem koju na tekmu :D... bio sam naravno na jugu sa drugom, koji je navijac sarajeva, ali momak kad je vidio navijanje sjebo se :)...aaa sto se tekme tice dobroo je biloo, ima tu jos dosta da se uradi, prvenstveno mislim na zadnju liniju tacnije na stopere, i na sami vrh tj treba na gol igrac, Velagicu svaka cast za sve, ali ne mozee on vise nazalost :/...... aliii slika koja ce mi ostati onako urezana u sjecanju jeste radovanje NASEG NIKSICA :d, skace kao malo dijete, i odao bi mu priznanje sto je bio na jugu s nama a ne u lozi na zapadu :)......NEKA SVAKA TI CASTA :d.... VOLI TE RA .....
i tito je volio velež :D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []