Nikako. Brate nemoj se nadati skori nema nista od njega bar do zime.ado-hz je napisao/la:Sta mislite kako bi se Skoro snasao u vezi ???

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nikako. Brate nemoj se nadati skori nema nista od njega bar do zime.ado-hz je napisao/la:Sta mislite kako bi se Skoro snasao u vezi ???
eh sto me okahari brateSarajlijc@ je napisao/la:Nikako. Brate nemoj se nadati skori nema nista od njega bar do zime.ado-hz je napisao/la:Sta mislite kako bi se Skoro snasao u vezi ???
Nas najbolji defanzivni igrac ikada. Jak kao stoper, nevjerovatno koliko daleko baca aut, u duelima slabo ko moze pored njega izaci kao pobjedik,..hordas1987 je napisao/la:znal neko sta vise o ovom zrnanovicu jel dosao da igra ili za klupe ,ne poznajem ga bas najbolje kao igraca![]()
![]()
Dupovac je dobar,jbg svakom se deseva da pogrijesi al zato niko ne vidi kad momak igra i lijevog beka i stopera radi onog kloca belosevica.Sole je napisao/la:Ma na stopera umjesto Dupovca, dok on ne dodje sebi
Dobar je on, nemam nista protiv njega, al malo ga na klupu da dodje sebi, on ce sad igrati pod jos vecim pritiskom koji ce stvoriti sam sebi. Ubaciti Dilavera ovu tekmu, znamo kako se igra u stocnom SarajevuAdnan 1986 je napisao/la:Dupovac je dobar,jbg svakom se deseva da pogrijesi al zato niko ne vidi kad momak igra i lijevog beka i stopera radi onog kloca belosevica.Sole je napisao/la:Ma na stopera umjesto Dupovca, dok on ne dodje sebi
johnnyHZ je napisao/la:doci ce vjerovatno veznjak, 22 god , jako talentovan , odlican igrac sa strasnim zadnnjim pasom... takve su mi info
ok,hvala ti !!!Buducnost je napisao/la:Nas najbolji defanzivni igrac ikada. Jak kao stoper, nevjerovatno koliko daleko baca aut, u duelima slabo ko moze pored njega izaci kao pobjedik,..hordas1987 je napisao/la:znal neko sta vise o ovom zrnanovicu jel dosao da igra ili za klupe ,ne poznajem ga bas najbolje kao igraca![]()
![]()
Igrao je nekoliko utakmica za mladu reprezentaciju u svoje vrijeme, sa ekipom FC MTZ-RIPO je osvojio kup ili zavrsio na 2 poziciji nebih znao reci, samo znam da je izborio EL sa njima i bio medju boljima u ekipi i jedan od najstandardnijih. Njih je napustio radi financiskih problema kluba i ponovo dosao u Buducnost na 1 sezonu. Eto ga sada u Sarajevu i vjerujem da ce se sa Dupovcem boriti za drugu stopersku poziciju uz Torlaka. Ili ce ga mozda Plisek probati na beku, nije mu ni to strano.
Pa reci na bar je l' iz BiH (Buducnost opetjohnnyHZ je napisao/la:doci ce vjerovatno veznjak, 22 god , jako talentovan , odlican igrac sa strasnim zadnnjim pasom... takve su mi info
jok njemu javili prvo pa ga odveli u klub vidis da su mu takve infoSarajlijc@ je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:doci ce vjerovatno veznjak, 22 god , jako talentovan , odlican igrac sa strasnim zadnnjim pasom... takve su mi info
Jel to od hz_playera ?
bas ovdje ima velikih talenata za tastaturom, nema sta sve zivo znaju ... i nije od playerahordas'87 je napisao/la:jok njemu javili prvo pa ga odveli u klub vidis da su mu takve infoSarajlijc@ je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:doci ce vjerovatno veznjak, 22 god , jako talentovan , odlican igrac sa strasnim zadnnjim pasom... takve su mi info
Jel to od hz_playera ?
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, boki86, Google Adsense [Bot], miguelramos, perodeformero, plisek, skoJaa i 79 gostiju.