A ti dolaziš iz grada koji je 15 godina koristio KSC Bugojno jer rukometni klub Sloga nije imao iste, niti su imali uslova za održavanje utakmica. Pratio vas, dolazio na tekme, navijao da prođete u najjaču ligu jer ste to zaslužili i kako ste vratili...slogauskoplje je napisao/la:neznam stvarno koji je iskra faktor u bh. nogometu zadnjih 15 godina? šta je to iskra osvojila? šta hoćete? Berlin je gl. grad Njemačke pa kad su bili prvaci iz berlina? pa veličina grada nema veze sa nogometom... vama bugojanima je sve selo, pa izbori se da igraš PL i opet će te neko dobit i ti ćeš vikat selo. pa ja se pokrijem po ušima kad me selo pobjedi, pajdo radije nemoj ni spominjat. pusti se ti osamdesetih, davno je to bilo, bitno je ono sad....
Prva utalmica sa Iskrom 2000 god, došlo vas nekoliko stotina, počeli razbijati stolice, paliti po dvorani nešto za što se i meni i mojim sugrađanima odbijalo od plate godinama, da bi takvi kao ti razbijali i palili...
Ok nas Vandale izbacila policija napolje, a tvoje pajde poslije opet se ''dovukli'' u kafiće u Bug isto da ništa nije bilo...