Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- red devil88
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Jedva cekam veceras utakmicu samo me malo strah jer Tottenham nije za podcjeniti a kod nas ne igraju 2 glavna igraca u odbrani.Samo se nadam da Evans nece pruzati partije kao u prosloj sezoni
Glory Glory Man United !!! 

ja samo cekao da mi ti kazes da promijenim forumtrxel je napisao/la:Promjeni forum,i ne pricaj svastaMartex je napisao/la:Kad cujem ove forum strucnjake i fergusone kad pocnu govorit koga bi trebalo dovest ili ne zivot mi se gadi![]()
Dajte ba treba ne serite vise

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Carrick izmislio fudbal za De Rosija,...Izgleda da i ti spadas,u ove neke strucnjake,...Ovo je forum,dje se iznose misljenja,cinjenice,itd,i ako je kome ceif,nek napise,da bi dobro bilo da Rahimic predje u Manchu,pa cemo da razmotrimo,a sto ti se ne cita,preskoci,kontas,.......Martex je napisao/la:ja samo cekao da mi ti kazes da promijenim forumtrxel je napisao/la:Promjeni forum,i ne pricaj svastaMartex je napisao/la:Kad cujem ove forum strucnjake i fergusone kad pocnu govorit koga bi trebalo dovest ili ne zivot mi se gadi![]()
Dajte ba treba ne serite viseJa kazem da niste vi nikakvi strucnjaci ako govorite da ne bi trebalo dovesti Sneijdera gdje ne bi?! Carrick je za De rossija izmislio fudbal
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Sada sam gledao film UNITED i mogu reci da je pun emocija, opet cu ga pogledati sigurno. Ono sto se desilo nasem klubu je tragedija koja je svima strasna voljeli ili mrzili United.
Tragedija koja se mogla izbjeci da nije bilo glupih pravila da moraju se vratiti na vrijeme iz Beograda da igraju utakmicu sa Wolves. Da toga nije bilo sigurno i udes ne bi se desio.
United bi imao sigurno osvojenih EPL, LP i kupova vise bez sumnje jer igraci su bili mladi i talentovani.
Ima jedna stvar u filmu, a to je Jimmy Murphy trener koji je mogao pustiti da se ugasi klub jer to je i bila namjera direktora. Odlucio je da krene od pocetka i okupio je omladinu samo da igraju bez ikakvoga iskustva i znanja, tako da i njemu treba biti zahvalan sto je odlucio da ostane uz klub kada je bilo definitivno kraj.
Tragedija koja se mogla izbjeci da nije bilo glupih pravila da moraju se vratiti na vrijeme iz Beograda da igraju utakmicu sa Wolves. Da toga nije bilo sigurno i udes ne bi se desio.
United bi imao sigurno osvojenih EPL, LP i kupova vise bez sumnje jer igraci su bili mladi i talentovani.
Ima jedna stvar u filmu, a to je Jimmy Murphy trener koji je mogao pustiti da se ugasi klub jer to je i bila namjera direktora. Odlucio je da krene od pocetka i okupio je omladinu samo da igraju bez ikakvoga iskustva i znanja, tako da i njemu treba biti zahvalan sto je odlucio da ostane uz klub kada je bilo definitivno kraj.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Evo de reci samo sta je De Rossi napravio u karijeri a 28 mu je godina? Ne smetaju meni misljenja ali realna cuj sneijder ne bi godio man utd 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Sta je napravio,s obzirom da igra za Romu,nije ni ocekivat da napravi nesto veliko.Igrao vise od 50 puta za Italiju,koja je,kao sto znamo,reprezentativna velesila,....Nisam reko da Snajder nebi godio Manchi,nego da nam je potrebnije dovesti nekog dobrog destruktivca,...Sto se tice trenutnog veznog reda,Ando,Clevery,pa i FLetch je jos mlad,mislim da,jos,uz destruktivca,ne treba nista kupovat,...Martex je napisao/la:Evo de reci samo sta je De Rossi napravio u karijeri a 28 mu je godina? Ne smetaju meni misljenja ali realna cuj sneijder ne bi godio man utd
Haj da se ne svadjamo i raspravljamo i ti i ja navijamo za United i kraj pricetrxel je napisao/la:Sta je napravio,s obzirom da igra za Romu,nije ni ocekivat da napravi nesto veliko.Igrao vise od 50 puta za Italiju,koja je,kao sto znamo,reprezentativna velesila,....Nisam reko da Snajder nebi godio Manchi,nego da nam je potrebnije dovesti nekog dobrog destruktivca,...Sto se tice trenutnog veznog reda,Ando,Clevery,pa i FLetch je jos mlad,mislim da,jos,uz destruktivca,ne treba nista kupovat,...Martex je napisao/la:Evo de reci samo sta je De Rossi napravio u karijeri a 28 mu je godina? Ne smetaju meni misljenja ali realna cuj sneijder ne bi godio man utd

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Sreca tvoja,pa ti je i avatar slican,....Martex je napisao/la:Haj da se ne svadjamo i raspravljamo i ti i ja navijamo za United i kraj pricetrxel je napisao/la:Sta je napravio,s obzirom da igra za Romu,nije ni ocekivat da napravi nesto veliko.Igrao vise od 50 puta za Italiju,koja je,kao sto znamo,reprezentativna velesila,....Nisam reko da Snajder nebi godio Manchi,nego da nam je potrebnije dovesti nekog dobrog destruktivca,...Sto se tice trenutnog veznog reda,Ando,Clevery,pa i FLetch je jos mlad,mislim da,jos,uz destruktivca,ne treba nista kupovat,...Martex je napisao/la:Evo de reci samo sta je De Rossi napravio u karijeri a 28 mu je godina? Ne smetaju meni misljenja ali realna cuj sneijder ne bi godio man utdDa je neko drugi vjerovatno bi se jos raspravljao ali mi se ne da

I to sto kazes
Haj valjda cemo veceras zajedno slaviti 

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
m¨vila i tiote bi bili odlican izbor
,ako nani ne postigne gol veceras onda stvarno
Asu Akoto po meni najgori lijevi bek u engleskoj

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
http://imageshack.us/f/24/196221manchesterunited.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
FC United Of Manchester !
Hernandez trenira s ekipom. Odlicna vijest! Welbeck mora poceti zabijati ako zeli da bude konkurencija kada se Hernandez vrati na teren.
Ugovor sa DHL-om je potpisan. Prema navodima 40 miliona vrijedan za trenig dresove. Jos jedna pobjeda!
Ugovor sa DHL-om je potpisan. Prema navodima 40 miliona vrijedan za trenig dresove. Jos jedna pobjeda!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sto vise linkova, to bolje. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- red devil88
- Kontakt:
E al kad skontas za sta ce dobijati kes heheh najveca pobjedaRooney88 je napisao/la:Hernandez trenira s ekipom. Odlicna vijest! Welbeck mora poceti zabijati ako zeli da bude konkurencija kada se Hernandez vrati na teren.

Prenosil iko
ako ne ajd nek se baci koji dobar link bio bih zahvalan
- red devil88
- Kontakt:
Instaliraj sopcst i onda na http://www.live.ru" onclick="window.open(this.href);return false; imas linkova more izaberes jedan od sopcastovih i nemas problema , ja tako gledam svaku tekmu i nikad ne stopa.L_blancos je napisao/la:Prenosil iko

Je li ti SopCast 3.4.0?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Official United line-up:
De Gea - Smalling, Jones, Evans, Evra - Nani, Cleverley, Anderson, Young - Rooney, Welbeck
Pa SAF nije dobar.

De Gea - Smalling, Jones, Evans, Evra - Nani, Cleverley, Anderson, Young - Rooney, Welbeck
Pa SAF nije dobar.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Sir Matt
- Kontakt:
Je je , sa 5megabita ne bi štopalo ni da ne znam ti na čemu gledaš . Nama sa brzinom downloada koja varira od 0.55-0.85 ne pomaže ni sopcast ni ****-palac .red devil88 je napisao/la: Instaliraj sopcst i onda na http://www.live.ru" onclick="window.open(this.href);return false; imas linkova more izaberes jedan od sopcastovih i nemas problema , ja tako gledam svaku tekmu i nikad ne stopa.

Ajde baci taj line-up više .

Edit: #MUFC team v #THFC: De Gea, Smalling, Jones, Evans, Evra, Anderson, Cleverley, Nani, Young, Rooney, Welbeck
Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 22 avg 2011, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Thunderstruck je napisao/la:Official United line-up:
Pa SAF nije dobar.![]()
To on da bude uzbudljivije, ne sekiraj se pobjeđujemo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.