u 88.minuti razocarati ih

http://www.slovanfutbal.com/index.php?ID=14413&pg=4
Sarajevo...o leeeeeeeeeee

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ne znam kakav si ti sa netom,i gdje se nalazis,ali kod nas ima **** limit,pa te **** u mozak cijeli mjesec,i jedva cekas pocetak novog mjeseca,da sve krene od nuleirfan41 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:300-400MB po utakmiciThe Game je napisao/la:Posto ne gledam utakmice cesto na internetu, moze li mi neko reci koliko ce mi megabajta sa ADSL-a otici dok pregledam ovu utakmicu?
MA NEK ODE I 5GB VRIJEDNO JE SARAJEVA
Ma prejaki smoButmiran je napisao/la:Slovanovi navijaci:
![]()
![]()
u 88.minuti razocarati ihsarajevo
http://www.slovanfutbal.com/index.php?ID=14413&pg=4
Sarajevo...o leeeeeeeeeee
OK, hvala vam. Kod mene je 5 GB, al imam obicaj prekoraciti svaki mjesec, al necu ovaj bio sam na moru pa mi je ostalo.lolo d pitar je napisao/la:ne znam kakav si ti sa netom,i gdje se nalazis,ali kod nas ima **** limit,pa te **** u mozak cijeli mjesec,i jedva cekas pocetak novog mjeseca,da sve krene od nuleirfan41 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:
300-400MB po utakmici
MA NEK ODE I 5GB VRIJEDNO JE SARAJEVA
jbt ti ga nafali koda je Alen ŠkoroPhill Jackson je napisao/la:Jackson je pod ugovorom s nama do zime,,,jest da nam je uprava glupa al da je tolko da ga dzaba puste u Sarajevo cisto sumnjam,,i njemu da je do nase lige osto bi kod nas,,99 % da u inostranstvo ide,,nije lud da ovdje vise za sicu igra kad je i sam vidio da su stoperi nase lige ko macija guza za njega,,on je Torres za nase uslove
meni iskreno Skoro nikad nije valjo,imali ste 20 boljih napadaca od njega,,da sad ne nabrajam,,al da si gledo uzivo Jacksona vidio bi o kakvom se igracu radi,,covjek je 191 cini mi se visok,,u skoku mocan,,s toom visinom je i vise nego brz,,onda extra dribler,,samo ga povrede hebu,,btw 24 godine ima,,igro za mladu kolumbijsku repku,,u Evropi u Portugalskoj 1 ligi za Pacos Fereiru igro,,i tu se tesko povrijedi,i u Laktasima onda zavrsi,,i tu je vjerovatno bio dugo povrijedjuen,,inace bi se culo za njega,,nego da ne idem vise u off topic ko ga dovede pravi ce sretnik bitZagor je napisao/la:jbt ti ga nafali koda je Alen ŠkoroPhill Jackson je napisao/la:Jackson je pod ugovorom s nama do zime,,,jest da nam je uprava glupa al da je tolko da ga dzaba puste u Sarajevo cisto sumnjam,,i njemu da je do nase lige osto bi kod nas,,99 % da u inostranstvo ide,,nije lud da ovdje vise za sicu igra kad je i sam vidio da su stoperi nase lige ko macija guza za njega,,on je Torres za nase uslove
Phill Jackson je napisao/la:Zaboravio sam vam vaznu informaciju u vezi Jacksona rec,,ovo je jedini nacin da ga dovedete,,kupite mu bolji laptop nego sto smo mu mi dali,,stalno na netu visi,,istina ziva
Nemoze tako, Jaha mora igrati od pocetka nemoj da belaj pravimMirza_Hordas je napisao/la:odlično bi se rotirali škoro, dzekson, avdić i pliska