SaltCityAttack je napisao/la:ma navijaci ba vole novog ownera, ali su brate mrzili Sam Zella...covjek hem je zidov, hem je i proklet kao oni...nikako nije ulagao,s obzirom koliko su mu para Cubsi donosili....ne znam gdje si citao da nevole novog ownera ali to je greska...prvo covjek je navijac bio Cubsa koji je godinama dolazio kao navijac i gledao Cubse sto je veliki plus, zatim covjek ima lovu sto dokazuje i kupnja CUBSA koja je kostala preko 900m dolara...covjek ne moze za prvu godinu dovesti boga oca i treba sacekati da sta covjek i zaradi ebiga...postepeno to ide sve i sta se moglo ocekivati, kad Cubsi su po salary jedna od vodecih ekipa...treba sacekati dok contract istekne Sorianu i Zambranum a posenbo ovom prvom...slijedece sezone Cubsi su ponovo u utrci za prvu poziciju u NL Central

.
Veceras smo izgubili i pokazali da mi imamo samo 2 pitchera i to kad je Zambrano tu

...Welsh ponekad blijesne i to je to...slijedece sezone Prince Fielder i 2 pitchera, kao i jedan ili dva relivera i mi smo beton

Hajde vjerovat cu tebi vise nego clancima, posto znam da si ti up to date sto se tice svega.
Ma i ne izgubili sinoc, kad je pitcher Lopez, dobar nam. "brza" lopta 88milja. Jel ono 4 ili 5 homerun-ova dozvolio sinoc, i to sve na tu "brzu" loptu?
Ma treba se kotarisat i Zombrana i Soriana (ovaj vise nezna trcati, niti igrati u odbrani), i Ramireza (mada, kako igra u zadnje vrijeme, nebi bilo lose da ostane). Vec smo se kotarisali Fukudomea, ali moramo mu isplatiti jos 4m, cini mi se. Ako se uspijemo kotarisati samo Zambrana, moze se puno uraditi sa lovom koja ce se osloboditi njegovim odlaskom. Nadam se da ce uspjeti produziti ugovor Pena-nji. On mi se pravo svidja. Odlican je first baseman. Koliko je samo losih lopti islo prema njemu na prvoj bazi, ali vecinu uspjedne spasiti. Nadam se da ce Garza ostati, jer nismo imali odavno boljeg pitchera. Daj mu malo napada i mozes skoro uvijek ocekivati W. Ostavio bi samo njega, Dempstera, sto se tice glavnih pitchera. Iz bullpena bi ostavio Wooda, Marmola (jos vjerujem u njega) i mozda Marsalla. Imamo finih mladih igraca: Castro, Barney, Campana (munja mali), Colvin (nadam se da ce mu davati vise vremena za igranje). Mozda koji jos izroni ... Oni bi trebali biti jos bolji iduce godine. Sto ti kazes uzeti Fieldera, ili mozda Pujolsa. Taman oslabis jednog konkurenta iz divizije, a pojacas sebe.
Jesil vidio Castro-a, sto sinoc zvirlja na SS poziciji dok je utakmica u toku? jedan od njegovoh problema je nedostatak koncetracije. zato i ima puno greski, barem po mom misljenju.
Postovanje treba zaraditi.