FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Takodje treba pohvaliti i Thiaga.Odlican je u defanzivi bio,kao i Montoyu.Bas me je prijatno iznenadio 
MVP - Messi-Villa-Pedro
Villa promaši dvije 100% prilike
ali dobro se otvara konstantno i utrcava u prazan prostor (kao i Keita)...Fabregas mu dade ko na tanjiru loptu i opet ne zabi.
super igra,vidi se da guardiola proba formaciju malo drugaciju neg sto obicno igra ima samo dva napadaca kika i villu s tim da iniesta ne ide puno na lijevo krilo sto je prije slucaj bio sad villa i kiko po stranama a iz veznog reda se fabregas (najvise on) i iniesta u sredinu pridodavaju napadu ,,sve u svemu super igraju za sad svi ,keita stvarno igrac bez kojeg ne mozemo kakva prodaja ovakvih igraca treba svakoj ekipi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Moram reči nešto u Pajinom stilu
:
Poigravamo se sa smiješnom italijanskom ekipom. Sličan otpor našoj drugoj ekipi je pružila i ekipa Ceute prošle godine u Kupu kralja. Eto kakva je smiješna italijanska liga kad im trećeplasiranog tima izdominira druga ekipa Barcelone
Šalu na stranu , sjajno odigrano prvo poluvrijeme , kakva dominacija , vraćamo se u pravu formu.
Ovaj miksani tim djeluje strašno dominantno , a činjenica je da Napoli igra u najjačem sastavu.
Treba spomenuti da su Adriano , Iniesta i Cesc uz Keitu dosada najbolji igrači na utakmici.
Villa igra strašno loše mogao je dati dva gola , ali treba spomenuti da je kod druge šanse uradio sve kako je trebao , ali ga sreća nije poslužila.
Mogli smo voditi 5-0 , ali šta je tu je , ja sam prezadovoljan.
Moram spomenuti da me Kiko iznenadio naravno pozitivno , imao je nekoliko zapaženih poteza
Poigravamo se sa smiješnom italijanskom ekipom. Sličan otpor našoj drugoj ekipi je pružila i ekipa Ceute prošle godine u Kupu kralja. Eto kakva je smiješna italijanska liga kad im trećeplasiranog tima izdominira druga ekipa Barcelone
Šalu na stranu , sjajno odigrano prvo poluvrijeme , kakva dominacija , vraćamo se u pravu formu.
Ovaj miksani tim djeluje strašno dominantno , a činjenica je da Napoli igra u najjačem sastavu.
Treba spomenuti da su Adriano , Iniesta i Cesc uz Keitu dosada najbolji igrači na utakmici.
Villa igra strašno loše mogao je dati dva gola , ali treba spomenuti da je kod druge šanse uradio sve kako je trebao , ali ga sreća nije poslužila.
Mogli smo voditi 5-0 , ali šta je tu je , ja sam prezadovoljan.
Moram spomenuti da me Kiko iznenadio naravno pozitivno , imao je nekoliko zapaženih poteza
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Keita beton u prvom poluvremenu....valjda ga Romario više nece prodavati

Ko voli Napoli, voli i fekalijemessilla je napisao/la:Moram reči nešto u Pajinom stilu:
Poigravamo se sa smiješnom italijanskom ekipom. Sličan otpor našoj drugoj ekipi je pružila i ekipa Ceute prošle godine u Kupu kralja. Eto kakva je smiješna italijanska liga kad im trećeplasiranog tima izdominira druga ekipa Barcelone![]()
![]()
Mogli smo voditi 5-0 , ali šta je tu je , ja sam prezadovoljan.![]()
Don't hate what you don't understand.
Ovo je već gotova stvar, Barcelona osvaja 35. Gamper a Cesc upisuje novi trofej u svoju siromašnu kolekciju trofeja.
Idem se prebaciti na Old Trafford i pogledat kak' igra potencijalni finalist Lige prvaka , Darko će mi podastrijeti izvješće s Camp Noua, naposve Fabregasa
Idem se prebaciti na Old Trafford i pogledat kak' igra potencijalni finalist Lige prvaka , Darko će mi podastrijeti izvješće s Camp Noua, naposve Fabregasa
Dobar ti ovaj link drama, skoro pa nikako nema slikebparena je napisao/la:Ma dadne kad treba sa Jupitera .....spizz je napisao/la:Hoce Villa ovako promašiti sa 3 metra mrtvi zicer![]()
a jbt kralj...a nije mu ovo prvi put.
I onda zavuce nenormalan gol niotkuda.![]()
nego evo vjerovatno najbolji link
http://www.rojadirecta.es/goto/puntopen ... gspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mes Que Un Club
Kakve su ovo precke i stative ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ko je pogodio drugi put stativu,nisam video ?bparena je napisao/la:Kakve su ovo precke i stative ?
MVP - Messi-Villa-Pedro
amertiger je napisao/la:Dobar ti ovaj link drama, skoro pa nikako nema slikebparena je napisao/la:Ma dadne kad treba sa Jupitera .....spizz je napisao/la:Hoce Villa ovako promašiti sa 3 metra mrtvi zicer![]()
a jbt kralj...a nije mu ovo prvi put.
I onda zavuce nenormalan gol niotkuda.![]()
nego evo vjerovatno najbolji link
http://www.rojadirecta.es/goto/puntopen ... gspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim i ja sad - a bilo predobro
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Metalnebparena je napisao/la:Kakve su ovo precke i stative ?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- thenaturalone
- Kontakt:
Evo ga usao najbolji svih vremena, jedan jedini MESSI
Kakav sut iz slobodnog najboljeg igraca
A zatim pedro glavom
A zatim pedro glavom
Visca el Barça ! Mes que un club !
Vanzemaljac pogodi metalnu a Pedro ga zavuce. 3:0juznjak> je napisao/la:Metalnebparena je napisao/la:Kakve su ovo precke i stative ?
Mora on bar 1.