FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

deset
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la deset » 21 avg 2011, 13:26

Moj prijedlog bi bio da idemo u što većem broju navijati za naše momke bilo gdje da igraju.Ja mislim da jedino tako možemo animirati veću javnost.Ono što je žalosno dok sa naš klub mogo musti tu su bili svi od Kovačevića ,Šećera,Mešanovića,Sadikovića ...,a sad nigdje nikog.Neki otvorili svoje privatne škole ,a za klub koji im je hljeb dao baš ih briga.Sutra neka Slobodi krene dobro,vidjet ćete kako se opet primiču.Sramota.Ovim momcima,stručnom štabu skidam kapu na poštenoj borbi,jer igrati pod ovakvim pritiskom i ostaviti dobar dojam mogu samo istinski fudbaleri koji žele dobro svom klubu za kojeg igraju.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 21 avg 2011, 14:02

fukara87 je napisao/la:Evo imam potrebu nesto da napisem kao
1. Ja stvarno ne znam zbog cega vi dizete neku frku kad uostalom znate da je sve manje pravih navijaca Slobode koji bi se odazvali tom protestu.
2. Imam osjecaj kao da su se neki usrali ili ukenjali u gace zbog tog protesta , mozda su kontali da ce policija intervenisati pa sta ja znam mozda iz tog razloga se nisu odazvali , neki spavaju do 1 sat, posle noci gdje su se opijali po jali ili na sonom trgu. Opet nisam pametan i nez sta bi vise napisao.
3. Kakva je ovo organizacija samo preko fb ? pa i moja nena moze sjest za racunar napisati i objaviti dogadjaj , okanite se malo facebooka , trebao se neko naci pametan pa napravit plakate i polijepit ali nazalost niko nema muda za toga ,ovo govorim iskreno, svi se nesto kurce po gradu i uzdizu sto mi se nikako ne svidja.
4. Samo nemoj te puno pametovati da ste vi pravi navijaci a ovi ostali su Doslje evo ja licno nisam htio da dodjem do grada jer nije se organizovalo to kako treba i sta sad hocete reci da sam ja dosljo ? msm lako je vama prdit po tastaruri ali vjerujte da niste toliko pametni .
potpisujem ! Svi nesto kukaju treba ovo, treba ono pa hajde ne moramo cekat organizatora npr. eto taj ko prdi o tome nek organizuje !
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 avg 2011, 14:59

Zrnanovic pregovara sa Sarajevom,a nasi nista da urade,iskusnog stopera su pustili veoma lako,a potpisali sa Slomicem,koji kad me se cefne ode i dodje u Slobodu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 avg 2011, 19:51

opet ja je napisao/la:trazili ste vi k moj ! sa cime da organizuju ? kojim parama? sve kosta danas......ljudi su najavili preko fb 20 dana prije i sta je bilo ??? normalno da je trebalo plakate lijepiti i sve ostalo ali za sve pare trebaju........ a vi koji pricate da ste trazili jeste jeste k moj trazili.......osim ako ste glupi pa ne znate gdje je hotel bristol........i sta pricate vise i trazite opravdanja protesti su napravljeni 7 ljudi je doslo i dovidjenja........i svako ko ima net mogao je znati za ovo a vama sto je draze panonsko i spavanje **** se nek se klub ugasi i dovidjenja zasluzili smo to..........
Samo zelim reci da su gradjani svjesni stanja i htjeli su doci momci, samo sto je organizacija bila TOLIKO sjebana.

Ako mislis na onih par minuta kod jupitera od 11:40 do 12:00 tad sam bio i ja medju tih sedam ljudi. Sjedim ja dolazi par momaka ne bih da imenujem, istom samo dvojica produzise. Ovaj drzi ruksak reko trans kakav i on se izgubi u sekundi. Ostade nas petero i prekoputa par novinara. Nije mi bilo jasno ovo, protesti su u 12:30 koji se k svi izgubise do 12:00. Eto i Hary je dosao kasnije, kasnije sam vidio jos dva momka na bulevaru pitaju me imal sta od setnje a vracaju se iz pravca Jupitera. Znaci dosli su organizatori i otisli niti su se zadrzali da sacekaju koga ni koji k. I sta cu odem i trazim po gradu reko mozda je pomjerio organizator mjesto.

A sta ce ti pare za proteste, ne pravis paradu nego proteste najobicnije. Koliko znam treba ti BESPLATNA dozvola, a nemoj mi rec da niko nema printera u kuci od Fukara.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 avg 2011, 19:53

fukara87 je napisao/la:Evo imam potrebu nesto da napisem kao
1. Ja stvarno ne znam zbog cega vi dizete neku frku kad uostalom znate da je sve manje pravih navijaca Slobode koji bi se odazvali tom protestu.
2. Imam osjecaj kao da su se neki usrali ili ukenjali u gace zbog tog protesta , mozda su kontali da ce policija intervenisati pa sta ja znam mozda iz tog razloga se nisu odazvali , neki spavaju do 1 sat, posle noci gdje su se opijali po jali ili na sonom trgu. Opet nisam pametan i nez sta bi vise napisao.
3. Kakva je ovo organizacija samo preko fb ? pa i moja nena moze sjest za racunar napisati i objaviti dogadjaj , okanite se malo facebooka , trebao se neko naci pametan pa napravit plakate i polijepit ali nazalost niko nema muda za toga ,ovo govorim iskreno, svi se nesto kurce po gradu i uzdizu sto mi se nikako ne svidja.
4. Samo nemoj te puno pametovati da ste vi pravi navijaci a ovi ostali su Doslje evo ja licno nisam htio da dodjem do grada jer nije se organizovalo to kako treba i sta sad hocete reci da sam ja dosljo ? msm lako je vama prdit po tastaruri ali vjerujte da niste toliko pametni .
I jos masa ljudi sa takvim razmisljanjem nije dosla upravo zbog toga !!!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

opet ja
Kontakt:

Post Postao/la opet ja » 21 avg 2011, 21:04

i sve kad skupis bilo bi 20 ljudi...i da, nemas vise takvih ljudi koji bi pomogli pa makar i na taj nacin..... zato govorim to za pare......i znali su svi 99% navijaca je znalo ali jednostavno nisu htjeli doci ! neki zato sto im je mrsko, neki zbog organizacije uglavnom ispalo je kako jest i gotovo....

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 21 avg 2011, 21:17

manite se corava posla i fejsa....nije ovo ni maroko ni tunis.....kaki crni protesti...nema nista od boljeg stanja u Slobodi dok se nekom dobro ne j.e.b.e mater....znaci,nista labavo...batina je iz raja izasla i to jedino prolazi uspjeno na brdovitom balkanu....i sve da je ovo organizovano i odradzeno...jel mislite da bi se neko od dzasminove svite i poceso po j.a.j.c.i.m.a za proteste....ako mislite da bi...il ste budale il premladi
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 avg 2011, 21:40

Sto rece neko iz HZ :

"Uradite ono sto smo mi uradili prije 7-8 god....da vidiš straha familije kad se pred klubom skupi 500-600 ljudi. Pa ne znaju hoćemo li samo zvizdat ili će biti i degeneka. To vam je rijesenje ...al samo pametno... !!!!"

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 21 avg 2011, 23:32

Prvo morate odlucit zasto protestujete i protiv koga!!!

Potom nadjete nekog pametnog lika da to sve fino prebaci na papir kao neko pismo, saopcenje za javnost navijaca i simpatizera Fudbalskog kluba Sloboda.

Zatim to pismo proslijedite upravi ili predsjedniku ili nekom vec clanu FK Slobode, pa recimo Jasminu Imamovicu,Tuzlasnkoj policij, pa na sportsport.ba, pa **** .....

I naravno u tom pismu najavite proteste ako se vasi zahtjevi ne udovolje, ali prvo morate znati svoje zahtjeve!!!!

Ja sam neutralan oko svega ovo sto se desava i nisam iz tuzle, ali nemozete preko facebooka nista ogr, to je sve ho ruk, morate malo to ozbiljnije. A da bi bilo ozbiljnije prvo se fukare moraju organizirat

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 avg 2011, 23:50

BranaVidara je napisao/la:Prvo morate odlucit zasto protestujete i protiv koga!!!

Potom nadjete nekog pametnog lika da to sve fino prebaci na papir kao neko pismo, saopcenje za javnost navijaca i simpatizera Fudbalskog kluba Sloboda.

Zatim to pismo proslijedite upravi ili predsjedniku ili nekom vec clanu FK Slobode, pa recimo Jasminu Imamovicu,Tuzlasnkoj policij, pa na sportsport.ba, pa **** .....

I naravno u tom pismu najavite proteste ako se vasi zahtjevi ne udovolje, ali prvo morate znati svoje zahtjeve!!!!

Ja sam neutralan oko svega ovo sto se desava i nisam iz tuzle, ali nemozete preko facebooka nista ogr, to je sve ho ruk, morate malo to ozbiljnije. A da bi bilo ozbiljnije prvo se fukare moraju organizirat
Drug, znamo to sve. Ali kad suu ljudi dosta pesimisticni i lijeni. Vidis ove postove. Ovdje niko ne bi smio biti pesimistican. Normalno da nece protesti biti dobri kad nas je malo, ali kreni od sebe pojavi se doprinesi.

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 22 avg 2011, 00:04

VolimTz je napisao/la:
BranaVidara je napisao/la:Prvo morate odlucit zasto protestujete i protiv koga!!!

Drug, znamo to sve. Ali kad suu ljudi dosta pesimisticni i lijeni. Vidis ove postove. Ovdje niko ne bi smio biti pesimistican. Normalno da nece protesti biti dobri kad nas je malo, ali kreni od sebe pojavi se doprinesi.
Kazem nisam iz Tuzle al mi nije jednostavno gledat da klub sa tradicijom propada, daj sastavte neko pismo pa posaljite redakcij sportsport.ba, nek sira javnost cuje za vase probleme... da malo privucete medijsku paznju na sebe pa kad se pocne pricat o tome lakse ce bit, vise ce svijeta stat na vasu stranu...

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 22 avg 2011, 00:14

Nisam tebe prozivao nego sam ovo zadnje rekao uopsteno. A to bi sve trebalo uradit, ali se ipak u glavi mora prvo donijet odluka koja ce biti ista kod svih.

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 22 avg 2011, 00:17

VolimTz je napisao/la:Nisam tebe prozivao nego sam ovo zadnje rekao uopsteno. A to bi sve trebalo uradit, ali se ipak u glavi mora prvo donijet odluka koja ce biti ista kod svih.
Tacno, prvo morate znat sta trazite i od koga!!!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 22 avg 2011, 12:46

[youtube][/youtube]

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 22 avg 2011, 21:05

VolimTz je napisao/la:Sto rece neko iz HZ :

"Uradite ono sto smo mi uradili prije 7-8 god....da vidiš straha familije kad se pred klubom skupi 500-600 ljudi. Pa ne znaju hoćemo li samo zvizdat ili će biti i degeneka. To vam je rijesenje ...al samo pametno... !!!!"
ja to kad sam pricao ovdje govorili idi na svoj forum jer nas vrijedjas,jer nisam rekao da su Fukare najaca grupa na dunjaluku,a nasi su znali na sta su HZ spremne od onog trenutka kad nam je pukao film i kad smo upali na stadion,uglavnom vama ne trebaju ljudi sa fb vec barem 200 ljudi pa na razgovor sa upravom
Fina Gradska sarajevska raja

StoneRoses
Kontakt:

Post Postao/la StoneRoses » 22 avg 2011, 23:44

" onclick="window.open(this.href);return false;
je li vam ovaj celo vodja navijaca?

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 avg 2011, 00:06

StoneRoses je napisao/la:
Nije.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 avg 2011, 02:00

nije niko ovdje vodja...ustvari mi i nemamo pravog vodju od odlaska Sulje...imas ti momaka koji su bili i pokusavali, ali to nije to...dok je ljosu bio tu nikad nisi imao problema sa prevozom, a danas nas najveci problem je prevoz...niko te i ne zeli voziti bez minimalno 800km pa do cak i 1000 nakon sto nam uvjek bus bude razbijen, pa cak i zapaljen....nego kad se vrate svi ti stari navijaci, ponovo ce i Fukare biti ono sto su i bile...sad je trenutno veliki broj tih vani, gdje ukljucujem i sebe naravno..mnogi su po Iraku, afganistanu i td...trenutno vlada negativna energija kod ljudi sto ne znaci da ce tako i ostati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 avg 2011, 14:15

SaltCityAttack je napisao/la:
nije niko ovdje vodja...ustvari mi i nemamo pravog vodju od odlaska Sulje...imas ti momaka koji su bili i pokusavali, ali to nije to...dok je ljosu bio tu nikad nisi imao problema sa prevozom, a danas nas najveci problem je prevoz...niko te i ne zeli voziti bez minimalno 800km pa do cak i 1000 nakon sto nam uvjek bus bude razbijen, pa cak i zapaljen....nego kad se vrate svi ti stari navijaci, ponovo ce i Fukare biti ono sto su i bile...sad je trenutno veliki broj tih vani, gdje ukljucujem i sebe naravno..mnogi su po Iraku, afganistanu i td...trenutno vlada negativna energija kod ljudi sto ne znaci da ce tako i ostati
Ja se nadam da ce biti nesto od ove mlade snage 3 generacije. :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 avg 2011, 18:06

pa normalno da cemo se nadati tim mladjim generacijama...ipak ne mozes ti ocekivat vise da ljudi koji zasnivaju porodicu, koji imaju nesto vise obaveza rade ono sto su nekad radili...sam valjda dobro znas koliko ih danas vise nema, a koji smu mozda jos prije godinu ili dvije bili tu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik, mirza24 i 15 gostiju.