FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 avg 2011, 23:45

Ad0 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja to samo iskuliram, srpim se 2-3 dana i čekam novu pobjedu i onda smo ko' Manchester :D
Mislis ko' Barcelona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
Željo se ne poredi sa ciganskim klubovima čiji su igrači igraju fudbal pun mržnje i nesportskog ponašanja! :P 8-) :lol:

Uostalom večeras je Manchester hit! :lol:
legenda79 je napisao/la:
Cega sam se svega nacitao maloprije sam majke mi moro proc pored stadiona da vidim jel jos na mjestu kontam da ovi nisu udarili na njega da ga sruse od silnog nezadovoljstva,losih rezultata,indolentnosti uprave,ne znanja strucnog staba,ne zalaganja igraca do kladionicarskih namjestaljki.... :D :D
I jel na mjestu? :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 22 avg 2011, 23:47

[youtube][/youtube]

mozda je bilo u tom slucaju sorry ...

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 22 avg 2011, 23:48

Da nam je kakvog brzog Kineza dovesti lijevo umjesto Bešlije :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 22 avg 2011, 23:50

bob je napisao/la:[youtube][/youtube]

Joj hit smo ocm'...a gdje ovo ? :D :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 avg 2011, 23:50

Bianconeri1988 je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja to samo iskuliram, srpim se 2-3 dana i čekam novu pobjedu i onda smo ko' Manchester :D
Mislis ko' Barcelona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
Željo se ne poredi sa ciganskim klubovima čiji su igrači igraju fudbal pun mržnje i nesportskog ponašanja! :P 8-) :lol:

Uostalom večeras je Manchester hit! :lol:
legenda79 je napisao/la:
Cega sam se svega nacitao maloprije sam majke mi moro proc pored stadiona da vidim jel jos na mjestu kontam da ovi nisu udarili na njega da ga sruse od silnog nezadovoljstva,losih rezultata,indolentnosti uprave,ne znanja strucnog staba,ne zalaganja igraca do kladionicarskih namjestaljki.... :D :D
I jel na mjestu? :lol: :lol:
Kako javlja Arijana Saracevic-Helac uzivo sa prve linije
Stadion Grbavica je na mjestu,noc je mirna za sad.. se samo iz pravca kompjuterskih tastatura cuje sporadicna paljba... :D :D

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 avg 2011, 00:28

nime_tm87 je napisao/la:
Joint_Union je napisao/la:Fakat ovo je zanimljivije nego što sam očekivao.Jedan se javlja koji govori kako nam treba drugi trener,dok je već drugi upućen u nekakve trokute i namještanja, treći opet zna da ne komuniciraju u stručnom štabu.Šta je sljedeće pitam se?
JAMAK presto da pije. :mrgreen:
ramazan

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 23 avg 2011, 00:31

lisander je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Joint_Union je napisao/la:Fakat ovo je zanimljivije nego što sam očekivao.Jedan se javlja koji govori kako nam treba drugi trener,dok je već drugi upućen u nekakve trokute i namještanja, treći opet zna da ne komuniciraju u stručnom štabu.Šta je sljedeće pitam se?
JAMAK presto da pije. :mrgreen:
ramazan
znači tek za čelik spreman

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 avg 2011, 00:33

aha vraca se na staze stare slave

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 23 avg 2011, 01:18

Ad0 je napisao/la:
bob je napisao/la:[youtube][/youtube]

Joj hit smo ocm'...a gdje ovo ? :D :lol: :lol:
Beograd :D
Mes Que Un Club

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 23 avg 2011, 01:46

" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

A da me vidi babo :lol: :lol:

Ovaj komentar ima na drugom linku gdje pjesmu izvodi Marko Bulat pa jel ima iko da moze potvrdit??

' је ?,$ је & ? наступао у Сарајеву,на ' наступу ? су се " " / " Сарајева...$ њега су ? $ " % $ је то $ " су ? $ певају а $ ' $ &....? наступа су ' ? о ' је ¥ " он " је & $ - " ' "за " " ...а ову ' " певају " на "," " $ $ $ се ¥ "...а 7 $ пева јер пре њега " " су ? ' са 7 јегера,па & " права!

& ? /!
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 23 avg 2011, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 23 avg 2011, 04:17

Ne mogu da vjerujem da još neko pominje Svraku i Jamaka :? Ako budu opet u kombinacijama rastjeraće Osim i ono malo raje što dolazi. Ostaće onda samo 1000-2000 onih bolesnika... Al od Brke me ništa ne iznenađuje... Frajer je zaljubljen u Svraku.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 23 avg 2011, 07:43

bablaz je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da još neko pominje Svraku i Jamaka :? Ako budu opet u kombinacijama rastjeraće Osim i ono malo raje što dolazi. Ostaće onda samo 1000-2000 onih bolesnika... Al od Brke me ništa ne iznenađuje... Frajer je zaljubljen u Svraku.
Pa žislo im ga ponekad jbg pa nisu toliko ni ružni :D

PS: De ba ohanite ljudi malo, pa sve se prebralo od predsjednika, trenera, pomoćnika, igrača, čistačica, pa do Tarika žutog...
I to je valjda dokaz kad postaješ sve veći i veći da ti traže mane. Dok nas je vodio Hotić bilo je extra, nit mi njega razumijemo nit on nas, ljepota :D ili Krunić koji gleda samo kako će se našminkati I kupiti pele, kao da je u seriji Sex i grad :D itd...

Fakat, pustimo Brku da radi svoj posao, osvojili smo dva trofeja u dvije sezone, aBd i ove jedan, vidite da je svima Brko trn u oku jer ne hebe živu silu. Zna on šta radi, možemo mi ovdje hurcu naglabati, ali OSIM je to ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

StoneRoses
Kontakt:

Post Postao/la StoneRoses » 23 avg 2011, 07:55

ta djevojka se provalila 2008 u vezi bajrama dobro se sjecam bilo na youtube oko 200k pregleda i vi sad neki hit sto ste poceli pjesmu furat 2011 ne kontam kakve veze ovo,medvjedici i neke turbo folk pjesme imaju sa tribinom ili navijanjem,pa smijesni ste ocam. :|

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 23 avg 2011, 08:00

StoneRoses je napisao/la:ta djevojka se provalila 2008 u vezi bajrama dobro se sjecam bilo na youtube oko 200k pregleda i vi sad neki hit sto ste poceli pjesmu furat 2011 ne kontam kakve veze ovo,medvjedici i neke turbo folk pjesme imaju sa tribinom ili navijanjem,pa smijesni ste ocam. :|
momak mi imamo ono sto vi nemate zato suti!!!!! poklopi se!

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 23 avg 2011, 08:25

StoneRoses je napisao/la:ta djevojka se provalila 2008 u vezi bajrama dobro se sjecam bilo na youtube oko 200k pregleda i vi sad neki hit sto ste poceli pjesmu furat 2011 ne kontam kakve veze ovo,medvjedici i neke turbo folk pjesme imaju sa tribinom ili navijanjem,pa smijesni ste ocam. :|
Što si bolan ogranicen ko balkon..vjeruj mi ne trebaju ti ovakvi ispadi..u pravu si nema to veze sa tribinom i navijanjem a pogotovo sa turbo-folk pjesmama al ima sa dobrom i zdravom zajeb.ancijom koju je prihvatio citav balkan pa i sire a ta zajeb.ancija i sprdacina na racun djevojke koju navodis je krenula sa juzne tribine...eto ti sad fol nikad nisi zapjevo "a da me vidi babo" morao si vala pa makar i u sebi da niko ne cuje,jesi 100% samo sto to nikad neces prizant i na kraju krajeva ne vrijedi neke stvari objasnjavati sitnim dusama poput tebe..!! ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 avg 2011, 09:05

sto me nasmija na sabahu,najjaci si lafe,veze ti nemas,a jos si ubjedjen u to :lol: :lol: :lol: :lol:

ljubomora je bolest!!! :lol: :lol: :lol:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 avg 2011, 09:09

Možda je i bolje da Zeba bude spreman (al' ono pravo), tek protiv dream teama.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

StoneRoses
Kontakt:

Post Postao/la StoneRoses » 23 avg 2011, 09:15

SarajlijaTM je napisao/la:
sto me nasmija na sabahu,najjaci si lafe,veze ti nemas,a jos si ubjedjen u to :lol: :lol: :lol: :lol:

ljubomora je bolest!!! :lol: :lol: :lol:
prije bi se reklo da ti veze nemas pitaj kad je bila ta reportaza na hayatu i pitaj ove iz jointa kad su je poceli pjevat i nek ti kazu,kad saberes 1+1 javi mi

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 23 avg 2011, 09:16

Ma ja bih volio da se ostvari pobjeda sutra nad Zrinskim bez Zebe tek toliko da se razbiju stereotipi raje da ne mozemo igrati bez njega...uglavnom sutra u 20 i 30 na Grbavicu da vidimo gdje i kako stojimo sa ili bez njega..!!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 23 avg 2011, 09:26

legenda79 je napisao/la:Ma ja bih volio da se ostvari pobjeda sutra nad Zrinskim bez Zebe tek toliko da se razbiju stereotipi raje da ne mozemo igrati bez njega...uglavnom sutra u 20 i 30 na Grbavicu da vidimo gdje i kako stojimo sa ili bez njega..!!
Ma možemo mi igrati, to bez daljnjeg, ali i ovo malo kreativnosti ćemo izgubiti ako ne bude igrao, a ne zaboravimo da je on ipak trenutno prvi igrač premier lige ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.