dace ih ko dadne jbt ti si stvarno najveci crnjator na ovom forumu sto se tice Zvijezde aj meni se vise ne obracajemir_dj je napisao/la:mirza ko ce dat golove... kojic ??????mirza_rd je napisao/la:aj dosta vise o porazima hajmo malo o 4 kolu o Travniku sta ocekujete
ja ocekujem pobijedu od 3 4 gola razlike![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
mirza_rd je napisao/la:dace ih ko dadne jbt ti si stvarno najveci crnjator na ovom forumu sto se tice Zvijezde aj meni se vise ne obracajemir_dj je napisao/la:mirza ko ce dat golove... kojic ??????mirza_rd je napisao/la:aj dosta vise o porazima hajmo malo o 4 kolu o Travniku sta ocekujete
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sta bi sa onim turčinom....

Ti bi se trebao prestati obracati nama svima,ni jedna ti nije na mjestu.mirza_rd je napisao/la:dace ih ko dadne jbt ti si stvarno najveci crnjator na ovom forumu sto se tice Zvijezde aj meni se vise ne obracajemir_dj je napisao/la:mirza ko ce dat golove... kojic ??????mirza_rd je napisao/la:aj dosta vise o porazima hajmo malo o 4 kolu o Travniku sta ocekujete
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aj ba elvise jel ttebe ko sta pito
usput koja to moja nije na mjestu

usput koja to moja nije na mjestu

Trebas ti mene pitati da bih ja ovdje pisao,he he,sad ce skola poceti nemoj bjezati sa casovamirza_rd je napisao/la:aj ba elvise jel ttebe ko sta pito
usput koja to moja nije na mjestu![]()
![]()
![]()
![]()

- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ne prepucavajte se bezveze. Turčina je Jović vratio tamo odakle je i došao. Kaže ne treba mu više veznjaka. U subotu u 11 navečer i u nedjelju ujutro u 9 sati Jović je održao sastanak sa igračima i rekao je u slučaju da se ne pobijedi Travnik svima će biti odbijeno od plate. Nego ima li šta od onog igrača za kojeg se govorilo da treba doći, mislim da znate na koga mislim.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
hahahaha e moj elvise nije ni tebi lahko ..... nisam ti reko da nepises vec da te nije niko nista pito vezano za ono sto si ti meni na piso a sad rasprava zavrsena tema je NK"Zvijezda"Gradačacelvis j je napisao/la:Trebas ti mene pitati da bih ja ovdje pisao,he he,sad ce skola poceti nemoj bjezati sa casovamirza_rd je napisao/la:aj ba elvise jel ttebe ko sta pito
usput koja to moja nije na mjestu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tako i treba derat od plate pa ce manekeni igrat kako trebahusein veličanstveni je napisao/la:Ne prepucavajte se bezveze. Turčina je Jović vratio tamo odakle je i došao. Kaže ne treba mu više veznjaka. U subotu u 11 navečer i u nedjelju ujutro u 9 sati Jović je održao sastanak sa igračima i rekao je u slučaju da se ne pobijedi Travnik svima će biti odbijeno od plate. Nego ima li šta od onog igrača za kojeg se govorilo da treba doći, mislim da znate na koga mislim.
ljudi nemojte da se svadamo to nije lijepo,moramo zbiti redove pa zajedno do pobjede koja je slobodno mogu reci kljucna utakmica polusezone za nas klub.evo onako sta mislite o posjeti u srijedu 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja bih Jovicu odbio od platehusein veličanstveni je napisao/la:Ne prepucavajte se bezveze. Turčina je Jović vratio tamo odakle je i došao. Kaže ne treba mu više veznjaka. U subotu u 11 navečer i u nedjelju ujutro u 9 sati Jović je održao sastanak sa igračima i rekao je u slučaju da se ne pobijedi Travnik svima će biti odbijeno od plate. Nego ima li šta od onog igrača za kojeg se govorilo da treba doći, mislim da znate na koga mislim.

i ja bi otjero ivicu .moj elvise koji si ti mis samo rovisko te nezna skupo bi te platio

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hahhhahahah zanao sam ja to zato se i volim s njim svadat jer umrem od smijeha ahhaha careastra1922 je napisao/la:i ja bi otjero ivicu .moj elvise koji si ti mis samo rovisko te nezna skupo bi te platio![]()
![]()
1500 - 2000 garantastra1922 je napisao/la:ljudi nemojte da se svadamo to nije lijepo,moramo zbiti redove pa zajedno do pobjede koja je slobodno mogu reci kljucna utakmica polusezone za nas klub.evo onako sta mislite o posjeti u srijedu
po ovoj vrućini? pa još i radni dan, nema šanse u vrh glave 1000mmmirza je napisao/la:1500 - 2000 garantastra1922 je napisao/la:ljudi nemojte da se svadamo to nije lijepo,moramo zbiti redove pa zajedno do pobjede koja je slobodno mogu reci kljucna utakmica polusezone za nas klub.evo onako sta mislite o posjeti u srijedu
ljudi sutra svi na banju...ehh sutra ce se pokazat pravi navijaci...lahko je navijat kad pobjedjujemo....pravi navijaci se tek vide kad tim gubi...
tako je majstore.hajde ljudi nemoj da vam bude zao 5km nema domace utakmice mjesec dana ko sutra ne dode pokajat ce se odigrat cemo dobro 100% 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ima li neko info da li ce dolaziti kakva pojacanja,prije svega u napadu,posto jos nije zavrsio prelazni rok ???
prijelazni rok završio za tvoju informaciju, sada se mogu dovesti samo igrači koji nisu nastupali u Premijer ligi i ostalim ligama poslije datuma kraja prijelaznog roka u BiH u ovoj sezoni i igrači koji imaju ispisnice sa datumom prije kraja završetka ovog prijelaznog roka, znači 05.08.2011.g.Bosanski zmaj je napisao/la:Ima li neko info da li ce dolaziti kakva pojacanja,prije svega u napadu,posto jos nije zavrsio prelazni rok ???
-
- Kontakt:
Pa takve mi sve i dovodimo igrace,slobodne,bez kluba,tako da to nista nije novo.sony_91 je napisao/la:prijelazni rok završio za tvoju informaciju, sada se mogu dovesti samo igrači koji nisu nastupali u Premijer ligi i ostalim ligama poslije datuma kraja prijelaznog roka u BiH u ovoj sezoni i igrači koji imaju ispisnice sa datumom prije kraja završetka ovog prijelaznog roka, znači 05.08.2011.g.Bosanski zmaj je napisao/la:Ima li neko info da li ce dolaziti kakva pojacanja,prije svega u napadu,posto jos nije zavrsio prelazni rok ???
drugi dan bajrama zvijezda omladinac jel jos ko cuo sta o tome????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.