pa nije ni Amar nezamjenjiv, a daleko od toga da je svetac ima trenera koji bu+i s ovom ekipom Želje pravili čuda npr. Željino čedo Ninković Ratko ili Odović itd.Zavatoni je napisao/la:Koga ces dovesti ? Fkt te covjek dobro upita "dobar a ti"seven je napisao/la:ako se ne pobijedi Zrinjski , Amaru noga
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- partibrejker1921
- Kontakt:
Jeste li kupili magazin? Kako vam se čini?
bravo, zašto bi Amar bio zaštićena vrsta, niko nije iznad Želje2pride3 je napisao/la:ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
- nookey
- Kontakt:
Da se takvi pitaju mi ne bi ni postojali, ali na svu sreću ne hebe vas niko ni 5%2pride3 je napisao/la:ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Zadnja izmjena: partibrejker1921, dana/u 23 avg 2011, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
nookey je napisao/la:Da se takvi pitaju mi ne bi ni postojali, ali na svu sreću ne hebe vas niko ni 5%2pride3 je napisao/la:ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
idi sad i Amaru učini sedždu
- nookey
- Kontakt:
ne laprdaj matere tiseven je napisao/la:nookey je napisao/la:Da se takvi pitaju mi ne bi ni postojali, ali na svu sreću ne hebe vas niko ni 5%2pride3 je napisao/la:ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
idi sad i Amaru učini sedždu
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Amar zaslužuje nogu samo zbog svog nekulturnog ponašanja pred kamerama, ako nizbokčeg drugog, sramoti Želju
seven je napisao/la:bravo, zašto bi Amar bio zaštićena vrsta, niko nije iznad Želje2pride3 je napisao/la:ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
zvezdas produzi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
koga je u tvojoj familiji amar je.bo pa si toliko ljut na njega...seven je napisao/la:Amar zaslužuje nogu samo zbog svog nekulturnog ponašanja pred kamerama, ako nizbokčeg drugog, sramoti Želju
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
čemu nervoza, imaš li neke argumente za ostanak Amaranick je napisao/la:seven je napisao/la:bravo, zašto bi Amar bio zaštićena vrsta, niko nije iznad Želje2pride3 je napisao/la:ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
zvezdas produzi
ja bih sa amarom potpisao ugovor na 10 godina.Ferguson je 20 godina trener mančestera imao je i loših sezona pa ga nisu odmah tjerali.Mada ima stvarih koji bi amar trebao promijeniti npr.da je malo sredi imiđž ipak je on prvi čovjek želje ne ide da se na presu i utakmicama pojavljuje onako raščupan i neuredan.Možda malo griješi kod dovođenja pojačanja ali mislim da to radi iz dobrih namjera jer dovodi mlađe igrače bez obeštečenja sa ciljom da kasnije i željo može nešto zaraditi.Ješe i bućan bih nam sad valjali ali realno to su igrači u takvim godinama na kojim nema zarade od prodaje a za naše uslove puno traže.Mislim da nam trebaju dvije vezane pobjede da igrači vrate malo samopouzdanje i to će biti dobro.
DaBOGda ti dosao pameti,seven je napisao/la:Amar zaslužuje nogu samo zbog svog nekulturnog ponašanja pred kamerama, ako nizbokčeg drugog, sramoti Želju
A sad...
Amar je TITO, Film SVEMOGUCI AMAR, POVRATAK AMARA, DVA OSIMA, SEX i AMAR...
Svako ko napise nesto protiv Amara ja ga smatram debilnom i retardiranom osobom...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
tm84 je napisao/la:koga je u tvojoj familiji amar je.bo pa si toliko ljut na njega...seven je napisao/la:Amar zaslužuje nogu samo zbog svog nekulturnog ponašanja pred kamerama, ako nizbokčeg drugog, sramoti Želju
hahahaha, nivo 8-godišnjaka odgojenog od strane ulice
nidi je napisao/la:ja bih sa amarom potpisao ugovor na 10 godina.Ferguson je 20 godina trener mančestera imao je i loših sezona pa ga nisu odmah tjerali.Mada ima stvarih koji bi amar trebao promijeniti npr.da je malo sredi imiđž ipak je on prvi čovjek želje ne ide da se na presu i utakmicama pojavljuje onako raščupan i neuredan.Možda malo griješi kod dovođenja pojačanja ali mislim da to radi iz dobrih namjera jer dovodi mlađe igrače bez obeštečenja sa ciljom da kasnije i željo može nešto zaraditi.Ješe i bućan bih nam sad valjali ali realno to su igrači u takvim godinama na kojim nema zarade od prodaje a za naše uslove puno traže.Mislim da nam trebaju dvije vezane pobjede da igrači vrate malo samopouzdanje i to će biti dobro.
ima smisla, dobar je menadžer, ali kao trener, po meni, katastrofa, bolje bi bilo da obnaša funkciju u upravi (sportski direktor ili tako nešto), a struku da prepusti nekome drugom
dragi seven
pa ti sli glup samo tako cuj imali argumeata, jesi ti pratio zelju ikako prije ne bi reko, pa do amarovog dolaska mi smo se bukvalno raspadali , kad je covijek doso sve je krenulo nabolje u 2 godine 2 trofeja europa sd 3 pretkolo, to sto si ti nezadovoljan sto smo mi prosli "mali" sheriff" i ispali od "malog" makabija ja onda ne znam jesu tebi sve na broju drago dijete , amar leti na sve strane covijek se trudi i vi tako vracate, ako ovo gore navedeno nije dovoljno onda ne znam idi ga sipu hoticu ili krunicu !
pa ti sli glup samo tako cuj imali argumeata, jesi ti pratio zelju ikako prije ne bi reko, pa do amarovog dolaska mi smo se bukvalno raspadali , kad je covijek doso sve je krenulo nabolje u 2 godine 2 trofeja europa sd 3 pretkolo, to sto si ti nezadovoljan sto smo mi prosli "mali" sheriff" i ispali od "malog" makabija ja onda ne znam jesu tebi sve na broju drago dijete , amar leti na sve strane covijek se trudi i vi tako vracate, ako ovo gore navedeno nije dovoljno onda ne znam idi ga sipu hoticu ili krunicu !
Zadnja izmjena: lopta, dana/u 23 avg 2011, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Arogantni je napisao/la:DaBOGda ti dosao pameti,seven je napisao/la:Amar zaslužuje nogu samo zbog svog nekulturnog ponašanja pred kamerama, ako nizbokčeg drugog, sramoti Želju
A sad...
Amar je TITO, Film SVEMOGUCI AMAR, POVRATAK AMARA, DVA OSIMA, SEX i AMAR...
Svako ko napise nesto protiv Amara ja ga smatram debilnom i retardiranom osobom...
ko guska u magli, ako razumiješ šta hoću da kažem, da se ne bi uvrijedio
- zubanovic89
- Kontakt:
@seven znam da je ramazan al jerane popij nesto mozda dodjes sebi
cuj otjerat amara
**** ti sebe jesil normalan?????
cuj otjerat amara
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
sad si me skontaoseven je napisao/la:tm84 je napisao/la:koga je u tvojoj familiji amar je.bo pa si toliko ljut na njega...seven je napisao/la:Amar zaslužuje nogu samo zbog svog nekulturnog ponašanja pred kamerama, ako nizbokčeg drugog, sramoti Želju
hahahaha, nivo 8-godišnjaka odgojenog od strane ulice
prije nego sto pucas po amaru, razmisli samo malo sta je on napravio od rasula kojeg je preuzeo 2001. i 2009.
tim svake godine uzme jedan trofej! nekad i dva! neki godinama ne znaju za trofej pa se kurce, a ti pljujes po covjeku koji je najuspjesniji bh trener poslije rata...
bravo! da su svi navijaci kao ti, mi bi sad zajedno sa goskom i kozarom borili oko opstanka u ligi...
ne budi smjesan... izadji malo i pusti amara da radi svoj posao...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.