dr.van nostrand je napisao/la:Nije jos gled˙o Valencija utakmicu.
Im˙o coj˙k preca posla

.
Inace Lennon ima prilicno losu koncentraciju pri zavrsetku napada, veceras je bio bas u takvim situacijama totalno out. Defoe je uspio izgubiti cini mi se svaki duel

.
ma SAF radi pametno, ova selekcija je za United pun pogodak, ove sezone mnogo vise sirine u ekipi.
**** ga, neda mi se, uvijek neko akcijanje kada igra Manco

.
Naravno da mislim da je Lenon bolji,.. Ne mijenjam misljenje tako lako, jedna tekma mi nista ne znaci. Ovdje se mogu procitati razno razne gluposti,.. Smeling bolji od Ferdinanda, Dzons od Vidica, a Keverli na nivou Snajdera

,.. Ozbiljni ljudi ne donose ovakve zakljucke na osnovu 2-3 utakmice.
Velicali ste Nanija nakon dobre partije protiv Sitija, pa onda kukakte da je bio slab u prva dva kola,.. Isti slucaj sa Andersonom Konstantno pljujete pa lizete. Ja sam i nakon dobre tekme protiv Sitija bio rezervisan kada je pitanju Nani. Vec sam navikao da on zna odigrati dobar/odlican mec, pa da ga u sljedeca 2-3 nema ni na mapi. Na sta bi licilo da poslije svake tekme nanovo mijenjam misljenje

. Sada se hvali Anderson i pise kako Snajder nije potreban

. A jos na poluvremenu ste pisali da lik ne moze sastaviti dva tacna dodavanja, da je medju najgorim na terenu,.. I onda za 45 min. se promjeni misljenje i napise da Snajder nije potreban

. Pa stvarno ste,.. NeJmam rijeci

.
Trasimaco
Pit'o sam te, a nisam stigao upratiti tvoj odgovor ako si ga poslao,.. Da li je za tebe Lenon bio bolji od Valensie dok je ovaj igr'o za Vigan!?? Ko je po tebi bio bolji igrac u prosloj sezoni, Jang ili Lenon!? Onako iskreno, koga si u prosloj sezoni smatr'o boljim igracem!? Hocu ti reci, da bi vidio pravu vrijednost igraca moras ga vidjeti u velikom klubu. Lenon ima bolje predispozicije od Mancini krila, ali nema vezni red koji ce izvrsiti pritisak, napraviti visak i tako za krila ostvariti puno vise prostora. Sporandzije VDV i Kranjcar ne odgovaraju igri kakvu zahtjevaju Lenon i Bejl. Oni bi bili puno bolji u Mancesteru koji igra igru kakva njima odgovara,.. Brza transformacija iz odbrane u napad, koja obicno razbija nepostavljenu protivnicku odbranu. Sa Kranjcarem i Vartom ne mozes igrati takvu igru.
Imas onog Pedra koji dere u Barseloni,.. Mnogi smatraju da je jedan od najboljih krilnih igraca na svijetu. Lako je igrati u Barseloni kada se vezni red vrti blizu protivnickog sesnaesterca, kada Mesi i Iniesta navlace po dva igraca na sebe, da bi se Pedro mog'o ubaciti u prazan prostor. O Pedru bi imali potpuno drugacije misljenje da igra u Sevilji. Fudbal je kolektivan sport, svaki igrac uveliko zavisi od ostatka ekipe. U tome je poenta.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.