Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Thecoldfear
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
MIslim da nema direktnog leta iz Velike Britanije u BIH. Ja sam nekoliko puta morao ici u Zagreb kako bih otisao u London.
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Jarane, smijhesni ste fakat. U ostalom, ako novinari ne budu cutali kao p***** sto inace rade, sve ce se saznati.
Malo cuganja po splavovima za ramazan, pa onda ovdje ce biti za bajram, uh veselja
BIt ce slika iz Bosne, Bazena, Jeza i Basementa, a utakmica, pa to zanima samo nas navijace
Malo cuganja po splavovima za ramazan, pa onda ovdje ce biti za bajram, uh veselja
BIt ce slika iz Bosne, Bazena, Jeza i Basementa, a utakmica, pa to zanima samo nas navijace
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Reuf_Herco je napisao/la:28.08. iz Londona Dzeko dolazi u Beograd umjesto na pripreme u Sarajevo. Razlog mozeomo svi pretpostaviti. Znaci, nista se nije promjenilo, sve po starom. Okupljanja reprezentacije sluzi samo za bjezanje od klupske svakodnevnice i obaveza.
21:55 BEOGRAD -SARAJEVO X 7 sedmicno
a i da ide u bg, sta to nekog boli ***** kuda on hoda ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Znaci, Dzeko je dobio dan vise pred Bajram, i umjesto da presjedi u kisovitom Manchesteru, on se zaputio kuci preko Beeograda
A i kad dodje kuci, ne treba izlazit iz nje, svakako je Cera izdao fetvu o Barjamskom praznovanju
A i kad dodje kuci, ne treba izlazit iz nje, svakako je Cera izdao fetvu o Barjamskom praznovanju
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Dobro znam sta pricam, London - Beograd jedan smijer bez ikakvih konekcija. Allahom se kunem u to za ramazan!!!
Vrijme je da se polako digne sidro s ovog neozbiljnog portala. Nek se djecurlija, pljuvaci i četalji (na aminoivanje admina) zabavljaju.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Jeste, a onda Beograd - Sarajevo. Sto se mora uvjek najgore pomisliti? Hoce co'ek za bajram da bude sa familijom. Sta je tu cudno?!Reuf_Herco je napisao/la:Dobro znam sta pricam, London - Beograd jedan smijer bez ikakvih konekcija. Allahom se kunem u to za ramazan!!!
Zadnja izmjena: maxuz baxuz, dana/u 23 avg 2011, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ćitaba tiReuf_Herco je napisao/la:Dobro znam sta pricam, London - Beograd jedan smijer bez ikakvih konekcija. Allahom se kunem u to za ramazan!!!
Ja, pa? Trebao je ici preko Grenlanda? Sta ce biti ako prenoci u BG?
Srce ce te strefit od silne brige.
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Pojest cete sva **** koja ste izasrali za par dana kad se uvjerite u ovo 
Tad ocekujem izvinjenje od svih vas
Tad ocekujem izvinjenje od svih vas
Ako prenoci u BG onda je kjafirfloyd je napisao/la:Ćitaba tiReuf_Herco je napisao/la:Dobro znam sta pricam, London - Beograd jedan smijer bez ikakvih konekcija. Allahom se kunem u to za ramazan!!!![]()
![]()
![]()
Ja, pa? Trebao je ici preko Grenlanda? Sta ce biti ako prenoci u BG?
Srce ce te strefit od silne brige.
Trebao je nekako preskocit Zagreb ili Beograd, i padobranom se spustit iznad Trebevica, jel?
Ima li jos neko ko mu je brojao svaki gutljaj u Budvi?? Koje je objasnjenje za ovo gazenje po Engleskoj? Dzeko je takav alkos da je postao imun!? !:lol:
Ćafir bi nocevao u BG, mozda i gluho bilo, natego nesto
Elem, ako Dzeko podbaci kontra Belih Rusa, uzrok ce biti nocevanje u ćafirskom Beogradu. To je vec sada bjelodano.
ja sprdnje od portala i clanova mu
Ima li jos neko ko mu je brojao svaki gutljaj u Budvi?? Koje je objasnjenje za ovo gazenje po Engleskoj? Dzeko je takav alkos da je postao imun!? !:lol:
Elem, ako Dzeko podbaci kontra Belih Rusa, uzrok ce biti nocevanje u ćafirskom Beogradu. To je vec sada bjelodano.
-
Mr Plummer
- Kontakt:
hajde dosta vise raspravo o avionima i konekcijama!
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
- The Prodigy
- Kontakt:
Ako ti se ne sviđa, slobodan sifloyd je napisao/la:Trebao je nekako preskocit Zagreb ili Beograd, i padobranom se spustit iznad Trebevica, jel?![]()
![]()
Ima li jos neko ko mu je brojao svaki gutljaj u Budvi?? Koje je objasnjenje za ovo gazenje po Engleskoj? Dzeko je takav alkos da je postao imun!? !:lol:Ćafir bi nocevao u BG, mozda i gluho bilo, natego nesto
Elem, ako Dzeko podbaci kontra Belih Rusa, uzrok ce biti nocevanje u ćafirskom Beogradu. To je vec sada bjelodano.![]()
Ostalima, tema je Edin Džeko, a ne jel on pije i guzi za ramazan.
- Megamon
- Kontakt:
A nas boli qurac ta tvoju pricu.Dzeko popij jednu i za mene.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
I na ostalim portalima širiš svoj otrov, ohladi covjece, usamljen si, Džeko je igracina, a to šta privatno radi ne odskace od onog što vecina nogometaša i mladih rade
- Principatus
- Kontakt:
Vidim gospodin iz Avaza, Tanovic aka mahalas aka kompleksas nam se pridruzio. Predivno.
Taman nam je on ovdje falio za kompletnu srecu.
Dzeko popij i za mene koji, cheers.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Vidim gospodin iz Avaza, Tanovic aka mahalas aka kompleksas nam se pridruzio. Predivno.
djeee?!
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Pusa svima vama od mene :*
Dok se ovako bude razmisljalo i ovakav stav imalo, nikad mi nigdje necemo otici niti imati uspjeha.
Daj Boze da grijesim, ali do sad je bila takva situacija da sve govori u prilog ovoj mojoj prici
Dok se ovako bude razmisljalo i ovakav stav imalo, nikad mi nigdje necemo otici niti imati uspjeha.
Daj Boze da grijesim, ali do sad je bila takva situacija da sve govori u prilog ovoj mojoj prici
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Reufe bolan ohladi malo. Vidis da ti nepije vode. Osjedices.
Sa zadovoljstvom. Ne mislim bacat bisere pred svinje. Ovo mi je svakako sekundaran forum.The Prodigy je napisao/la:Ako ti se ne sviđa, slobodan sifloyd je napisao/la:Trebao je nekako preskocit Zagreb ili Beograd, i padobranom se spustit iznad Trebevica, jel?![]()
![]()
Ima li jos neko ko mu je brojao svaki gutljaj u Budvi?? Koje je objasnjenje za ovo gazenje po Engleskoj? Dzeko je takav alkos da je postao imun!? !:lol:Ćafir bi nocevao u BG, mozda i gluho bilo, natego nesto
Elem, ako Dzeko podbaci kontra Belih Rusa, uzrok ce biti nocevanje u ćafirskom Beogradu. To je vec sada bjelodano.![]()
ja sprdnje od portala i clanova mu![]()
.
Prepustam vas tonovima iz studija: na vokalu Avdo Avdic, bek-vokal moronoid Tanovic...Eh Dzeko, Dzeko..nikad ti nece oprostit sto im nisi platio onu kafu, i sto guzis koga hoces.
Trenutno korisnika/ca: D97, General505, Kizo886, legendarnadruga, rukometubih23, Tihi i 53 gosta.