Upravo to..mislim da je Nasri vec igrac Citya,ove karafeke Wengera da je transfer jos daleko od realizacije nista ne znace,samo se pokusava dobiti jos koji milioncic od Seika...ali tesko ce u tome uspjeti,znaju oni da mu naredne sezone istice ugovor,a ovako bi dobili 25 miliona eura,u vrijeme recesije to je ogroman novac koji se ne odbija!!! Nasri ce puno znaciti Cityu,Berry koji s vremena na vrijeme odigra kako treba ce ipak na klupu ...City ce tek tada imati top tim! mada je po meni i dolazak Snajdera veoma izvjestan,pogotovo ako Tevez ode u Inter..vidjecemo ovih dana sta ce od svega biti...VanBasten je napisao/la:Nasri može igrati i na centru tj na Fabregasovoj poziciji, čak mislim da je tu i bolji nego na krilu. Bar je to moj utisak iz Marseillea. Moguće da mu ej Mancini namjenio upravo tu ulogu, Barry na klupu, Yaya na svoju poziciju destruktivca an sredini, a Nasri ono što Yaya danas igra...
Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Ili to, ili će umjesto Milnera.bosnas_ je napisao/la:Upravo to..mislim da je Nasri vec igrac Citya,ove karafeke Wengera da je transfer jos daleko od realizacije nista ne znace,samo se pokusava dobiti jos koji milioncic od Seika...ali tesko ce u tome uspjeti,znaju oni da mu naredne sezone istice ugovor,a ovako bi dobili 25 miliona eura,u vrijeme recesije to je ogroman novac koji se ne odbija!!! Nasri ce puno znaciti Cityu,Berry koji s vremena na vrijeme odigra kako treba ce ipak na klupu ...City ce tek tada imati top tim! mada je po meni i dolazak Snajdera veoma izvjestan,pogotovo ako Tevez ode u Inter..vidjecemo ovih dana sta ce od svega biti...VanBasten je napisao/la:Nasri može igrati i na centru tj na Fabregasovoj poziciji, čak mislim da je tu i bolji nego na krilu. Bar je to moj utisak iz Marseillea. Moguće da mu ej Mancini namjenio upravo tu ulogu, Barry na klupu, Yaya na svoju poziciju destruktivca an sredini, a Nasri ono što Yaya danas igra...
A znaće se vrlo brzo, najdalje do revašna u LP-u, ako Nasri upiše nastup az Arsenal nema ništa od transfera. Naime iz Cityija su naglasili da transfer otpada ako Nasri zaigra za Arsenal u LP jer automatski gubi pravo nastupa za City u istom takmičenju.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sta se to desilo u glavi Roberta Mancinija pitaju se mnogi.Zbog cega je presao na formaciju 4-4-2 iako je cijelu proslu godinu forsirao defanzivniju formaciju.Izgleda da je se odlucio za promjenu taktike kada je vidio kako je ekipa pocela bolje da igra u prvom mecu protiv Swansea kada je Aguero zamijenio De Jonga.Napokon ce City igrati napadacki fudbal sa vise rizika.To naravno znaci i veci broj primljenih pogodaka.Ali ekipa koja ima Dzeku,Aguera,Silvu,Teveza,Super Maria, te u slucaju dolaska Nasrija mora u svakom momentu se pokusati nadigravat sa protivnikom.Jucer na kraju prvog poluvremena me impresionirao jedan podatak a to je posjed lopte 61%-39% u korist Cityja.Ali to nije bio pasivni posjed lopte nego posjed koji je proizasao iz bolje igre.Dvije utakmice 7 golova valjda je to dovoljno Manciniju da ne mijenja taktiku.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
prema svemu prikazanom u prva dva kola,city je pokazao najljepsu igru,i zasluzeno je na celu premiersipa. kako je krenulo,prvo mjesto nece ispustiti do kraja a dzeko edin dijamant da bude prvi strijelac prvenstva 

nije grijeh sanjatiGoldstein je napisao/la:prema svemu prikazanom u prva dva kola,city je pokazao najljepsu igru,i zasluzeno je na celu premiersipa. kako je krenulo,prvo mjesto nece ispustiti do kraja a dzeko edin dijamant da bude prvi strijelac prvenstva

p.s.
zidovski nick ti odgovara klubu za kojeg navijas
prvo,nisam kvazinavijac kao vi bolesnici niti navijam izakog. simpatisem city zbog dijamanta dzeke edina ko i svaki pravi patriota
adrugo,koliko god bilo slucajno da je nick zidovski,toliko ima i veze sa sejkom mensurom vise nego sto mislis bas po pitanju te konfesisjske opaske 

Evo Nasri ne igra sutra,na pragu prelaska u City.
-----------------Hart-----------------
-Micah-Kompa--Lescott-Clichy--
-------de Jong---Toure-------------
--Silva-------------------Nasri------
--------Aguero----Džeko-----------
-----------------Hart-----------------
-Micah-Kompa--Lescott-Clichy--
-------de Jong---Toure-------------
--Silva-------------------Nasri------
--------Aguero----Džeko-----------

FK Pjetlovi
- senad_flamin
- Kontakt:
Da se i ja upisem. Mozda bi moglo biti zanimljivo ovdje pratiti komentare ove sezone.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
E Mancini sad nema nikakvog izgovora ako ostane bez trofeja na kraju godine. Ustvari ima sljedeći:"Al' gospodo šeici, Ferguson je mnogo kvalitetniji stručnjak od mene."
Nasri i Silva kao igrači koji mogu poslati taj zadnji pas; Nasri i Johnson kao krila, Silva kao krilo...Mah, puno je tu kombinacija. U svakom slučaju, valjda će igrati sa 2 napadača, jer se to do sada pokazalo kao najučinkovitije.

Nasri i Silva kao igrači koji mogu poslati taj zadnji pas; Nasri i Johnson kao krila, Silva kao krilo...Mah, puno je tu kombinacija. U svakom slučaju, valjda će igrati sa 2 napadača, jer se to do sada pokazalo kao najučinkovitije.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma bjezi, nisu normalni, mogu sloziti dvije postave koje bi bez problema zavrsile u gornjem dijelu tabele i vjerovatno izborile evropu... Ovo i nije uvijek dobra situacija, jer bude i nezadovoljnih zvjezdica.Monolog je napisao/la:E Mancini sad nema nikakvog izgovora ako ostane bez trofeja na kraju godine. Ustvari ima sljedeći:"Al' gospodo šeici, Ferguson je mnogo kvalitetniji stručnjak od mene."![]()
S druge strane, Dzeko je ipak odabrao pravi klub i ima veliku sansu da se ove godine okiti nekim novim trofejom. Tipujem na LP, posto je Mancini majstor knock-out takmicenja.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Sir Matt
- Kontakt:
Na šta reče da tipuješ ?_dreamer_ je napisao/la: Tipujem na LP, posto je Mancini majstor knock-out takmicenja.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da je Benitez, onda bih tipov'o na CL, dok s Mancinijem mogu samo igrati 2. mjesto u Premiershipu i finale dvaju kupova (FA i Carling).
Mada, ova ekipa bi morala osvojiti englesko prvenstvo; jednostavno, odlično su pokriveni na svakoj mogućoj poziciji. Neosvajanje prvenstva = odlazak Mancinija. Volio bih da se u grupnoj fazi CL nađu u grupi sa Realom ili Barcelonom, pa da vidimo koliko mogu. Također, nije isto igrati u Europa League i CL, tako da i tu vidim mogući pad City-ja. Uostalom, prošle sezone nisu briljirali u Evropi, a Barcelona i Real su svijet za sebe. Posebno oni prvi. Još ne vidim mogućnost skidanja sa trona Blaugrane. Posebno ne u slučaju Mancinijevog City-ja.

Mada, ova ekipa bi morala osvojiti englesko prvenstvo; jednostavno, odlično su pokriveni na svakoj mogućoj poziciji. Neosvajanje prvenstva = odlazak Mancinija. Volio bih da se u grupnoj fazi CL nađu u grupi sa Realom ili Barcelonom, pa da vidimo koliko mogu. Također, nije isto igrati u Europa League i CL, tako da i tu vidim mogući pad City-ja. Uostalom, prošle sezone nisu briljirali u Evropi, a Barcelona i Real su svijet za sebe. Posebno oni prvi. Još ne vidim mogućnost skidanja sa trona Blaugrane. Posebno ne u slučaju Mancinijevog City-ja.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
eto ga, Nasri je konacno tamo, eto nam brzog i okretnog igrača iza Džeke, još kad se upari sa Silvom, biće belaya... evo sastava za drobljenje:
Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Y Toure, De Jong, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko...
Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Y Toure, De Jong, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko...

4-IN-A-ROW
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Sad slijedi prodaja. Na listi za odstrel su : Santa Cruze,Bellamy,Adebayor,Tevez(ovde jedan ? da li ce napustiti li ne sanse su 50-50,),SWP,Bridge,mozda i Boyata i M.Johnson (posudba ili prodaja).
Ukoliko Mancini odluci igrati sa dva napadaca osim Dzeke,Aguera i Balotellia trebat ce mu jos jedan napadac.
Pitanje je dali ce Tevez napustiti klub ako on ode doce jos jedan napadac sigurno.
Moje misljenje je,tacnije da ja odlucujem ostavio bi jednog od ovih i to redoslijedom Adebayor,Bellamy,Roque koji
su i vise nego extra back up rijesenja(u vecini klubova bi bili u prvih 11) problem je samo sto su upravo radi "klupe" i otisli
Ukoliko Mancini odluci igrati sa dva napadaca osim Dzeke,Aguera i Balotellia trebat ce mu jos jedan napadac.
Pitanje je dali ce Tevez napustiti klub ako on ode doce jos jedan napadac sigurno.
Moje misljenje je,tacnije da ja odlucujem ostavio bi jednog od ovih i to redoslijedom Adebayor,Bellamy,Roque koji
su i vise nego extra back up rijesenja(u vecini klubova bi bili u prvih 11) problem je samo sto su upravo radi "klupe" i otisli
RIP SALE VILENJAK
- Omerbavarac
- Kontakt:
E sad se definitivno moze reci da su glavni favoriti za titulu.
Cekao se ovaj trenutak, da se ozvanici prelazak Nasrija, iako je u jednom trenutku bio moguc prelazak Sneidera, ali i ovako su u ogromnom plusu.
Sace to izgledati dosta povezanije ako se uopste moze nesto prigovoriti na njihovu igru od pocetka sezone.
Mala bojka je ta odbrana, ali vjerujem da ce i oni vremenom nadoci.
Cekao se ovaj trenutak, da se ozvanici prelazak Nasrija, iako je u jednom trenutku bio moguc prelazak Sneidera, ali i ovako su u ogromnom plusu.
Sace to izgledati dosta povezanije ako se uopste moze nesto prigovoriti na njihovu igru od pocetka sezone.
Mala bojka je ta odbrana, ali vjerujem da ce i oni vremenom nadoci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovaj prvi pasus ima smisla, dok boldirana recenica bas i nema_dreamer_ je napisao/la:Ma bjezi, nisu normalni, mogu sloziti dvije postave koje bi bez problema zavrsile u gornjem dijelu tabele i vjerovatno izborile evropu... Ovo i nije uvijek dobra situacija, jer bude i nezadovoljnih zvjezdica.Monolog je napisao/la:E Mancini sad nema nikakvog izgovora ako ostane bez trofeja na kraju godine. Ustvari ima sljedeći:"Al' gospodo šeici, Ferguson je mnogo kvalitetniji stručnjak od mene."![]()
S druge strane, Dzeko je ipak odabrao pravi klub i ima veliku sansu da se ove godine okiti nekim novim trofejom. Tipujem na LP, posto je Mancini majstor knock-out takmicenja.

Gotovo sam siguran da ce se za titulu boriti Mancester i Celsi. Liverpul i Siti imaju minimalne sanse, al' u fudbalu se nikada ne zna. Gotovo je sigurno da ce Siti izboriti Ligu prvaka i u narednoj sezoni, sto je za njih od najvece vaznosti. Treba jos vremena da se poslozi ekipa koja ce osvojiti EPL. Ako ostanu ovako finansijski mocni, to ce se uskoro desiti, vjerovatno u naredne 3-4 godine.
Celsi se na pocetku Romanove ere dosta mucio, al' im je velike uspjehe donjeo fantastican odabir igraca. Ceh, Karvaljo, Kol, Esien, Roben, Drogba,.. Uz Lamparda i Terija sve igraci ekstra klase. Siti nema ni blizu kvalitetne igrace kao sto je imao Celsi. Al' sa ovoliko novca, siguran sam da ce ubosti 2-3 igraca koja ce im donjeti prevagu i na kraju titulu prvaka EPL.
Zabac
Ma za koga je on klasakad sam ja rekao da je Aguerro klasa za sve igrace u Premiershipu!

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Daj Monolog, stvarno ne iznenadjujesMonolog je napisao/la:Da je Benitez, onda bih tipov'o na CL, dok s Mancinijem mogu samo igrati 2. mjesto u Premiershipu i finale dvaju kupova (FA i Carling).![]()

Pa Mancester ima bolje igrace na skoro svakoj poziciji, boljeg trenera, bolji mentalitet, bolju igru,... Isto se moze reci i za Celsi. Siti ce vjerovatno biti treci, posebno radi cinjenice da je Arsenal strasno pao, Totenhem u belaju sa Modricem, a Liverpul standardno oscilira. Moze se desiti da budu drugi ako Manco ili Celsi podbace, ali prvi,.. Dajem i minimalne sanse za titulu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ja nešto kontam da dolazak Nasrija neće valjati za Džeku, jer se tada otvara opcija za igranje 4-2-3-1 u kojoj bi špica igrao Aguero, krila Jonson i Nasri a u sredini Silva, i ovo bi se moglo desiti, jedino ako Džeko bude držao ovaj kvalitet davanja golova pa da se radi toga nešta mijenja.
Mada bih ja volio vidjeti ovako nešta:
-----------------------Hart---------------
----Mika----Kompani----Leskot----Kolarov(uigran je sa ekipom)
----------yaya-------De jong-------
----Aguero-----Silva------Nasri------
----------------Dzeko--------------
Mada bih ja volio vidjeti ovako nešta:
-----------------------Hart---------------
----Mika----Kompani----Leskot----Kolarov(uigran je sa ekipom)
----------yaya-------De jong-------
----Aguero-----Silva------Nasri------
----------------Dzeko--------------
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.