RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Deniro
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Deniro » 23 avg 2011, 15:36

Iskreno, poslije Veleža ja najviše simpatišem Borac. :D
Nekad smo i bili najveci sportski prijatelji. Ali..

Hvala na željama, sretno i vama! ;)
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 avg 2011, 15:41

KreKre je napisao/la:Samo da ti kazem da je savska kotlina, ili ti Posavima rame uz rame sa hercegovackom vrucinom, Gradiska u ljetnom periodu u top 5 najtoplijih gradova :D al' svejedno ovi nasi bi najradije kao u kosarci, po cetvrtinam da igraju. Neki dan, protiv Goska, i jedni i drugi mole sudiju poslije 20ak min za pauzu, a ovaj dobar cova pa se sazalio na njih :D
ali mostarska vrucina je mostarska vrucina ;) . Samo hocu da kazem da ce biti pakleno i za nas i za vas

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 23 avg 2011, 15:44

Meni ni rat ni nacionalizam i podjela u etničke torove nisu umanjili simpatije prema Veležu,pogotovo kad smo u onim smutnim vremenima ispadali iz lige i mi i vi,ali sam se opasno naljutio nakon onog 1.maja i puštanja Želji. Tad sam sve najgore mislio o vama i ta simpatija se pretvorila u svoju suprotnost.Međutim,vrijeme liječi sve rane i prolazi me huja,a pogotovo što i Velež sad ima ambicije tako da će za sve protivnike kod vas biti isto...Sad umjesto zagarantovanih 6 bodova sa gostovanja,imaju samo 3,kod Olimpika.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 avg 2011, 15:50

Armageddon2012 je napisao/la:Pošto se Velež izgleda vraća na staze stare slave,zainteresovale su me neke stvari vezane za vaš klub,pa ako je neko raspoložen da napiše koju rečenicu. Gledao sam sinoć na BHT onu emisiju o Premijer Ligi i vidio da je jako puno (za BH prilike) navijača Veleža bilo na Koševu. zanima me ko su ti momci,da li su to ljudi iz Vrapčića i okolnih mjesta,ili ima i ljudi iz Mostara,i uopšteno da li se ide iz Mostara u Vrapčiće na utakmicu,kao i koliki je dio (u procentima) nakon ove vještačke podjele na otpao na istočni,a koliko na Zapadni Mostar,pošto pretpostavljam da se u većinski bošnjačkom istočnom Mostaru navija za Velež a u Zapadnom za Zrinjski.
Zanimaju me samo procenti (u teritoriji i broju stanovnika) za grad,a ne za prigradska mjesta i periferiju.
Znam da vi ne volite pričati o tim podjelama niti ima mrvu politike u mojim pitanjima,samo hoću sebi da stvorim nekakvu sliku,pošto sam do sinoć imao utisak da je Velež periferija a Zrinjski grad,ali izgleda da sam bio u velikoj zabludi,jer ono što sam vidio na tribinama Koševa mi djeluje jako urbano.

Ovo je nista kakva smo mi gostovanaj pravili..
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 23 avg 2011, 15:55

U Banjaluci vas je bilo jako puno prije 2 godine,onda kad su igrali Osmanagić,Dzafic....Ali prošle jeseni nije bilo skoro nikoga,iako ste izvukli 1-1 i bili jedini klub u ligi koji je u šampionskoj sezoni imao bolji omjer od Borca u 2 utakmice.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 23 avg 2011, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 23 avg 2011, 15:55

PRORADILA STRANICA

http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false;

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 avg 2011, 15:55

Sutra fino nabit kozaru 2 - 0 a onda pokusati uzeti bodove u trebinju ;) da im vratimo za onih zadnjih 0-2

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 avg 2011, 15:59

Armageddon2012 je napisao/la:

U Banjaluci vas je bilo jako puno prije 2 godine,onda kad su igrali Osmanagić,Dzafic....Ali prošle jeseni nije bilo skoro nikoga,iako ste izvukli 1-1 i bili jedini klub u ligi koji je imao bolji omjer od Borca u 2 utakmice.
Ovdje imas stranicu , ako te zanimaju nase posjete u zadnjih 10-tak godina, mozda nas bolje upoznas i jos vise zavolis :)
http://galerija.redarmy-mostar.ba/
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 avg 2011, 16:03

Mene je sutra pored EUFORIJE, koje ne bi smjelo biti, pošto je još rano za prognoze, strah i ove džemre. Stvarno je pakao, a mogu misliti sutra, pošto meteorolozi najavljuju još veće temperature... :shock: :shock:

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 avg 2011, 16:03

MOZAK je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:Pošto se Velež izgleda vraća na staze stare slave,zainteresovale su me neke stvari vezane za vaš klub,pa ako je neko raspoložen da napiše koju rečenicu. Gledao sam sinoć na BHT onu emisiju o Premijer Ligi i vidio da je jako puno (za BH prilike) navijača Veleža bilo na Koševu. zanima me ko su ti momci,da li su to ljudi iz Vrapčića i okolnih mjesta,ili ima i ljudi iz Mostara,i uopšteno da li se ide iz Mostara u Vrapčiće na utakmicu,kao i koliki je dio (u procentima) nakon ove vještačke podjele na otpao na istočni,a koliko na Zapadni Mostar,pošto pretpostavljam da se u većinski bošnjačkom istočnom Mostaru navija za Velež a u Zapadnom za Zrinjski.
Zanimaju me samo procenti (u teritoriji i broju stanovnika) za grad,a ne za prigradska mjesta i periferiju.
Znam da vi ne volite pričati o tim podjelama niti ima mrvu politike u mojim pitanjima,samo hoću sebi da stvorim nekakvu sliku,pošto sam do sinoć imao utisak da je Velež periferija a Zrinjski grad,ali izgleda da sam bio u velikoj zabludi,jer ono što sam vidio na tribinama Koševa mi djeluje jako urbano.
Ma bilo je jos gostovanja ovo je mala maca imas Kakanj Grbavicu Kiseljak pa Kosevo u sezoni 2009 oko 1000 navijaca je bilo ima jos ti gostovanja ko ce to nabrajati sve najjaca su bila kad smo bili u 1 ligi Federacije :)
Samo jedan klub Velež Mostar

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 avg 2011, 16:05

Armageddon2012 je napisao/la:Meni ni rat ni nacionalizam i podjela u etničke torove nisu umanjili simpatije prema Veležu,pogotovo kad smo u onim smutnim vremenima ispadali iz lige i mi i vi,ali sam se opasno naljutio nakon onog 1.maja i puštanja Želji. Tad sam sve najgore mislio o vama i ta simpatija se pretvorila u svoju suprotnost.Međutim,vrijeme liječi sve rane i prolazi me huja,a pogotovo što i Velež sad ima ambicije tako da će za sve protivnike kod vas biti isto...Sad umjesto zagarantovanih 6 bodova sa gostovanja,imaju samo 3,kod Olimpika.
Vidim da si kulturan momak pa da ti odgovorim na par stvari koje se povezane.
U trenutnoj konstilaciji snaga (po tome bih zvao ovu ligu PJESMA EVROVIZIJE a ne PL) Velez stoji veoma tanko. Zna se koji klubovi treba da idu u Evropu itd. Mislim i vi ste umijesani u taj deal tako da nemas nas sta posebno kriviti. Samo je pitanje od situacije tko treba da bude egzekutor da bi se pojedine stvari poslozile. Poslije tog slucaja vjerovatno i znas sta se desilo sa odnosom klub/navijaci kod nas.Zao mi je jer ste te godine bili daleko najaca ekipa u ligi (uz to da kazem i ove ste). Ali jednostavno niste bili namijenjeni da budete prvaci. Jednostavno nam drze noz pod grlom ,ucjenjivanjem, il da igramo po "pravilima" ili da idemo iz lige na jedan il drugi nacin. A Vrapcici ? Nesretno i jedino nase rjesenje ,potrefilo se da tamo ima stadion da se sklonimo negdje sa ulice to je inace prigradsko naselje i to nas sve ubija u pojam svake tekme nam pola potencijalnih navijaca otpada zbog udaljenosti.
Dalje od Mostara do Sarajeva (Jablanica,Konjic,Hadzici ... Ilidza) puno puno raje navija za Velez. I u samom Sarajevu imas velike grupe Hercegovaca koji zive dugo tamo i svi navijaju za Velez. Ja sam se sam sokirao jer imam neke familije tamo koliko raja gori za klub Velez (velika potencijalna navijacka baza cim se dignemo opet).

Inace svidja mi se nacin na koji radite zadnjih godina , dobro za BH fudbal. Unosite jedan dio "Srbskog drcnog sportskog" mentaliteta (preko influence iz Srbije). To nam definitivno treba. Ne igrate i ne ponasate pi.c.k.asto. Ono sto mi smeta ona nacionalisticka sarada na utakmicama. Al eto izgleda takva su vremena.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 avg 2011, 16:12

Ovo su neka od najvecih posljeratnih..

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Mnogo je toga stvarno :mrgreen:

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 23 avg 2011, 16:33

neka jos neko napise da je cilj veleza ove godine STABILIZACIJA umrijet cu, pa ljudi smijesni ste, u zadnjih 30 postova vasih u 20 je receno da je cilj STABILIZACIJA, a sto je najgore od sveg ZNAMO MI TO SVI, i ne morate uvijek ponavljati, malo me to nervira... hvalaa :D
AVANTIII RODJENI !!!!!!!!!!
i tito je volio velež :D

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 23 avg 2011, 16:38

Moze Velež s dobrom strategijom i do TOP 5. Pricajte vi sta hocete :lol:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 avg 2011, 16:41

xinxee je napisao/la:Moze Velež s dobrom strategijom i do TOP 5. Pricajte vi sta hocete :lol:
jos je to sve neSTABILNO :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 23 avg 2011, 16:46

kimbo je napisao/la:
xinxee je napisao/la:Moze Velež s dobrom strategijom i do TOP 5. Pricajte vi sta hocete :lol:
jos je to sve neSTABILNO :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

heheheeh da nije cilj STABILIZACIJA ?? :p
i tito je volio velež :D

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 avg 2011, 16:52

wow ovog skoka, noge mi se oduzele http://www.****/multimedija/vi ... video.html

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 avg 2011, 16:55

I 2009 smo imali odlican start sa mozda i boljom ekipom nego sada pa pusha...
A na proljece tradicionalno igramo najlosije. Dakle, vidit cemo tek na proljece na cemu smo zaista !

P.S

Niko ne spominje jednu vaznu stvar.
Malte ne niti jedan kvalitetniji igrac u prvih 11, (neMostarac) nema ugovor veci od jedne godine !!!! :evil:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 avg 2011, 16:58

ljudi cilj je STABILIZACIJA kluba :lol:

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 23 avg 2011, 17:20

Titova-Juga je napisao/la:I 2009 smo imali odlican start sa mozda i boljom ekipom nego sada pa pusha...
A na proljece tradicionalno igramo najlosije. Dakle, vidit cemo tek na proljece na cemu smo zaista !

P.S

Niko ne spominje jednu vaznu stvar.
Malte ne niti jedan kvalitetniji igrac u prvih 11, (neMostarac) nema ugovor veci od jedne godine !!!! :evil:
Ima Hasanovic :lol:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []