FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
znači ne ko je bolji (takvih je jako mnogo), nego ko bolji može realno doći u želju i bih premijer ligu?
ChWilla je napisao/la:hajd' samo nek' mi ovi mudroseri kažu, ko to bolji od amara može realno doći u ovakav klub i ovakvu ligu kakvi jesu?
znači ne ko je bolji (takvih je jako mnogo), nego ko bolji može realno doći u želju i bih premijer ligu?
prvo pročitaj sve postove koji govore o ovome pa onda pitaj
-
Just do it.TM
- Kontakt:
I za kraj, jedino Amar moze Zelju voditi.
Ne daj Boze da on ode!!!!!
AMAR, AMAR, OSIM, OSIM
- spielführer_21
- Kontakt:
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
pročitao sam i bojim se da ću ograjisati i da će mi na san izaćiseven je napisao/la:ChWilla je napisao/la:hajd' samo nek' mi ovi mudroseri kažu, ko to bolji od amara može realno doći u ovakav klub i ovakvu ligu kakvi jesu?
prvo pročitaj sve postove koji govore o ovome pa onda pitaj
eto, ti bi amaru spucao otkaz ako ne d'o bog izgubimo sad. koga bi doveo ko je bolji a da ga realno MOŽEMO dovesti?
-
TM87visnjik
- Kontakt:
bubakar je napisao/la:Amar se ne smije mjenjati, pustite one ljubomorne budale, nego mi moramo malo poceti cistiti u svojoj avliji ( mislim na sjevenu tribinu) koja stvara toliki pritisak igracima i pocinje da zviždi vec u drugom kolu.
Treba par momaka sa juga da preseli na sjever i da derace drzi pod kontrolom
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Samo vi prizivaj te njegov odlazak, pa cemo se tek onda patit. Ajde realno ko bi ga zamjenio ?avlami97 je napisao/la:Šta vam je ljudi? Svako je zamjenjiv, pa tako i Amar. Što se to trenutno ne radi je pitanje za sebe, a odgovor je potpuno jasan. U ovom trenutku ni Ferguson, ni Murinjo, a čujem ni Gvardiola nisu željni mijenjati trenutne adrese. Nažalost.
Cini mi se da je on puno vise od "sefa strucnog staba"
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Sve........Dylan Dog je napisao/la:Sta je tacno Amar u Zeljeznicaru?
Cini mi se da je on puno vise od "sefa strucnog staba"
Pa već sam ti odgovorio. Jedan od ove trojice, ali trenutno nisu zainteresirani. Ukoliko misliš drugačije, onda se nismo dobro razumjeliElegant je napisao/la:Samo vi prizivaj te njegov odlazak, pa cemo se tek onda patit. Ajde realno ko bi ga zamjenio ?avlami97 je napisao/la:Šta vam je ljudi? Svako je zamjenjiv, pa tako i Amar. Što se to trenutno ne radi je pitanje za sebe, a odgovor je potpuno jasan. U ovom trenutku ni Ferguson, ni Murinjo, a čujem ni Gvardiola nisu željni mijenjati trenutne adrese. Nažalost.
babilonTM je napisao/la:U koliko je trening ?
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amidzaa, ANamelessGhoul, Anpa, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Belito, cacken, delinjo, ELDIABLO20, ExBlueone, Ferroviere1987, GIBRA, GokuSSJG, Grbavica786, grbavicka1921, Hrasno15, Jarodwest, Kajkutenjoyer, Kaunas, Kockoglavi, Lavcina, Levin, LjozeKontraOmnes, Mahalasi, MrkiMedo, nindza, Pact1921, PeppermintSA, perodeformero, ristagrad, samoposmatram, StarmoCity, Stole, Svire, trunks1946, TvrtkoPrvi, ubipara, WeekendOffender, zastitaIdentiteta, zeljovolimte i 467 gostiju.