Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la hilmo » 23 avg 2011, 16:34

Imam osjecaj da je Arsen Wenger taj koji sljedeci odlazi..... :? :? :?

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 23 avg 2011, 16:52

Monolog je napisao/la:E sad me zanima odgovor Wengera. Da l' će posegnuti za pojačanjima ili će i dalje vjerovati u mlade snage te iskopati nekoga iz Afrikanca iz belgijske lige? Činjenica je da se sad pare moraju početi trošiti. Pojačanja mora biti, pa makar to značilo da Arsenal završi godinu u minusu. Ovi golobradi mladići sasvim sigurno neće biti u stanju izboriti CL, a kamoli da se bore za titulu. Arsene mora dovesti adekvatne zamjene. Zašto sad ne otme Luku Modrića jednom Chelseau? Mislim da ni sam Luka ne bi im'o problema igrati u Arseanalu iako trenutno igra za njihovog najljućeg rivala. Tako bi se barem malo anulirao odlazak Cesca, a onda odraditi ovo sa Parkerom i tako završiti sa centralnim veznim. Poslije baciti koju kintu za krilo, te za po jednog stopera i napadača i onda bi se moglo nešto pričati o konkurentnosti Arsenala. U svakom drugom slučaju ih ja ne vidih u top 4 kluba.

Btw, sutra je kvota na vas 2.85. Toliko o tome koliko vam kvotadžije vjeruju. :o
Arsenal je imao sansu da dominira u EPL i LP. Imali su dobre mlade igrace i igru koja moze izdominirati svaki klub. Falio im je jedan vrhunski napadac i jedno vrhunsko krilo.

------------Fabregas------------
----Nasri--------------Vilsir----
-------Persi--Eto--Bejl--------

Da su doveli Eta i Bejl (oba igraca bi sigurno pristali preci u Arsenal pod odredjenim uslovima), mogli su lako zadrzati Fabregasa i Nasri, jer bi sa mega transferima pokazali da imaju namjeru biti najbolji. Umjesto da imaju uz Barsu najjaci tim na svijetu, oni su na pragu ispadanja iz velike cetvorke, sto bi po njih bilo vise nego pogubno.

Sta sada mogu uraditi,.. Pojacati se? Ko ce ih pojacati sada kad su ih napustili najbolji igraci!?? Mozda bi pomoglo da istresu velike pare na Hulka, Rosija, Modrica i Snajdera :mrgreen: :lol: . Ovo je na nivou naucne fantastike, al' bi ih ovakva cetri igraca mogla pogurati uz uzbrdicu. Koga god dovedu, bice problema, jer svakom novajliji treba vremena da se uigra, a nekima tu nikada ne uspije.

A zar je neko sumnjao da Venger odlucuje kakvu ce politiku klub voditi!? Koji bi to trener drage volje prihvatio da mu se tim urusava!? Za ovakvu situaciju su odgovorni celnici Arsenala. U to ne treba sumnjati, mislim, glupo je :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2011, 16:57

el_ninho_torres je napisao/la:Nasri izda
jico!

Nemogu da vijerujem da ce napustiti klub sad kad najvise treba svaka mu cast za ovaj potez dokaz kakav je igrac. ;)
Pametan i odlican igrac kakav ce biti,duplo veca plata i tu ljubav prestaje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 23 avg 2011, 16:57

Fakat me zanima zasto toliko forsiras tog Bejla!? Momak gori od Nania toplo pa hladno, brzina i to je sve. Vise je Nani kompletniji igrac od njega. Momak odigrao par dobrih utakmica, stalno povrede i protiv velikih ekipa u EPL samo prosjek. Unitedu nikada nije zadavao probleme.

Eto'o staro krme isluzeno, to Arsenalu nije potrebno. Njima treba igrac tipa Rooneya mlad i masina od momka.
Zadnja izmjena: haxonja, dana/u 23 avg 2011, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 23 avg 2011, 16:58

hilmo je napisao/la:Imam osjecaj da je Arsen Wenger taj koji sljedeci odlazi..... :? :? :?
Ove sezone ako Arsenal nesto ne osvoji onda bi stvarno trebo Wenger otic.....ali da bude pošten prema navijacima i sam dadne ostavku,jer on sigurno nikad nece dobit otkaz,jer vlasnicima Arsenala pase sto imaju trenera koji im proizvede kvalitetne igrace i onda ga oni kasnije za dobre pare prodaju....pa mi vi sad recite dali je to imalo pošteno prema svim VJERNIM navijacima Arsenala ovo šta se radi u Arsenalu :?: :?: :?:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 23 avg 2011, 17:00

Cuj ovog delegata Bale i Eto :lol: :lol: :lol: Samo ovdje po temi kukaju fanovi drugih klubova, nesto kao upozoravaju, preporucuju gledajte svoja posla, Arsenal ide u pravom smjeru, imamo sjajne igrace koji ce briljirati ove sezone.

Smradalonci=Fekalije
Dio Arsenala

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 23 avg 2011, 17:13

Citam kako Wenger trazi od Real Madrida da mu puste KAKU za 30 milki :mrgreen:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 avg 2011, 17:16

Arsenal je u problemima, to je i više nego evidentno i uočljivo. Nažalost, sada je kasno da se nešto više promijeni; čelnici kluba su davno trebali razmišljati o posljedicama nastalih odlascima Nasrija i Fabregas. Wenger nije toliko kriv koliko neki govore, mada je i on morao uzeti konce u svoje ruke i zadržati barem jednog od 2 najbolja igrača. Ovako, Arsenal se, nažalost, može svrstati u prosječni engleski klub koji će se boriti za Evropsku ligu (ja ih, iskreno, u utrci za plasman u Ligu prvaka ne vidim). Wilshere je trenutno, uz RvP-a, jedini igrač koji se koliko-toliko ističe kvalitetom. Ostali su sve prosjek, nedovoljno kvalitetni i neiskusni momci koji ne mogu napraviti nešto više u Premiershipu (daj Bože da me demantuju i da neki od njih eksplodira). Ostaje nam da vidimo može li sadašnja klupska politika, koja defitivno ide u krivom smjeru, dovesti u klub s Emiratesa jednog ili dva prijeko potrebna i kvalitetna igrača. :?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 avg 2011, 17:27

Vermaelen prosjek :roll: :roll: Sagna prosjek :roll: :roll: Song prosjek :roll: :roll: Szczesny prosjek :roll: :roll: pa cak i Koscielny prosjek :shock: :shock:
Celik!3,2,2.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 23 avg 2011, 17:28

haxonja je napisao/la:Fakat me zanima zasto toliko forsiras tog Bejla!? Momak gori od Nania toplo pa hladno, brzina i to je sve. Vise je Nani kompletniji igrac od njega. Momak odigrao par dobrih utakmica, stalno povrede i protiv velikih ekipa u EPL samo prosjek. Unitedu nikada nije zadavao probleme.

Eto'o staro krme isluzeno, to Arsenalu nije potrebno. Njima treba igrac tipa Rooneya mlad i masina od momka.
Vidjet ces kad predje u veci klub sta momak radi. Sa trutovima kao sto su Hadlston, Kranjcar i Vart ne moze igrati brz i eksplozivan fudbal kakav njemu odgovara.

Uvijek se sjetim Kapela koji je doveo Batistutu u poznim godinama i tako si osigurao titulu u Romi. Covjek je rek'o, 'ako dovedemo Batija, osvajamo titulu'. Tako je i bilo. Eto je urodjeno prebrz igrac,. Njega kada godine uspore, on je opet natprosjecno brz. O realizatorskim sposobnostima ne treba trositi rijeci. On bi mog'o odigrati jos tri godine na vrhunskom nivou u EPL.

Al' sve su ovo hipoteticke price, a na to ne zelim gubiti previse vremena.. To je to od mene :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 23 avg 2011, 17:36

Sve manje vjerujem VOdji,iz dana u dan,jedno prica drugo radi !!! juce rekao da nasrijev transfer daleko od realizacije,a danas KNOCK OUT !!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 23 avg 2011, 17:39

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14623622.stm

kako mi se cini samo se ceka sutrasnja tekma da se vidi ulazimol u grupnu fazu,i mi smo ovako govorili i za seska i za samira pa odose,azar nece trazit veliku platu jer je ni sad u lilu sigurno nema,mlad je,sve se uklapa u nasu filozofiju
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 23 avg 2011, 17:44

Sta ste se prepali imajte vjere u teskim trenutcima u svog menagera, isto kao sto je Liverpool napustio Torres tako su vas 3 igraca ali nema veze doci ce neki novi ljudi koji ce vas ciniti sretnim, a Wenger ce iovako od ove omladine sto ima napraviti beton igrace za 2-3 godine..

Sad kad su izdajnici otisli dolazi sladji dio dovodjenja njihovih zamjena ;)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 avg 2011, 17:50

AllGunsBlazing je napisao/la:Vermaelen prosjek :roll: :roll: Sagna prosjek :roll: :roll: Song prosjek :roll: :roll: Szczesny prosjek :roll: :roll: pa cak i Koscielny prosjek :shock: :shock:
U usporedbi s igračima koje na tim pozicijama imaju Junajted, Chelsea, City; pa usudio bih se reći i Liverpool - ovi su dosta slabiji od onih koje navedeni posjeduju (da ne bude zabune, ne kažem ja ni da su Arsenalovci koje si nabrojao loši, daleko od toga, al' da nisu pretjerano kvalitetni - nisu). No vrijeme će sve pokazati, ovaj tim ima talent i perspektivnost, ali će mu trebati par godina da se uigra).;)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 avg 2011, 17:54

Claus je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Vermaelen prosjek :roll: :roll: Sagna prosjek :roll: :roll: Song prosjek :roll: :roll: Szczesny prosjek :roll: :roll: pa cak i Koscielny prosjek :shock: :shock:
U usporedbi s igračima koje na tim pozicijama imaju Junajted, Chelsea, City; pa usudio bih se reći i Liverpool - ovi su dosta slabiji od onih koje navedeni posjeduju (da ne bude zabune, ne kažem ja ni da su Arsenalovci koje si nabrojao loši, daleko od toga, al' da nisu pretjerano kvalitetni - nisu). No vrijeme će sve pokazati, ovaj tim ima talent i perspektivnost, ali će mu trebati par godina da se uigra).;)
kako su to dosta slabiji od junajtedovih,celzijevih,citijevih pa i iverpoolovih ovi navedeni :roll:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2011, 18:00

Ne, Song, Szesny i Koscielny su vrhunski igrači. U pravu si. :mrgreen: :mrgreen: Jbt, što se pretjeruje, to je za ne povjerovati.

Verminator je odličan stoper, jedan od najboljih u Premiershipu, Sagna je dobar bek (to niko ne može osporiti) al' gore navedeni igrači i jesu prosjek. Odudarali bi u slabijim timovima, al' u Arsenalu nikako. A tek kad po kvaliteti odudaraš u jakom timu, onda možeš dobiti epitet odličan, vrhunski, najbolji na svijetu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 23 avg 2011, 18:18

:D naravno da svi cijene sta je wenger postigao sa arsenalom ali ako one odustane od svoje transfer politike
najbolje rjesenje ce biti da ga otpuste
arsenal je klub sa najvecim budzetom neracunajuci vlasnike kluba tako da moraju placati velike svote za igrace

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 avg 2011, 18:24

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Claus je napisao/la:
kako su to dosta slabiji od junajtedovih,celzijevih,citijevih pa i iverpoolovih ovi navedeni :roll:
Pa fino Vermalen se može porediti sa štoperima Mančestera i Chelsea ali je slabiji od Vidića,Terya i Ferdinada sa Cityovim je tu bara bara ni loši ni bolji ,Sagna je tu negdje sa svima ni lošiji ni bolji .
Scezny je prosjek Reina ,Cech,Hart,pa i De Gea su svi bolji od njega kao i neki golmani iz ovih slabiji timova EPL npr.Given,Jaskelainen,Begović ni u jednom parametru on nije bolji od ovih golmana ,jedino što je još mlad pa kako bude stario biće i bolji vjerovatno .
Koscielny je još mlad i nerealno ga je porediti sa ovim ostalima štoperima a nije on još njihov nivo .
Song je tu negdje sa ostalima ,loši je od Esiena ostali nisu bolji od nejga ali nisu ni lošiji toliko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 23 avg 2011, 18:25

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... ter-sitiju" onclick="window.open(this.href);return false;
MVP - Messi-Villa-Pedro

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 avg 2011, 18:27

Monolog je napisao/la:Ne, Song, Szesny i Koscielny su vrhunski igrači. U pravu si. :mrgreen: :mrgreen: Jbt, što se pretjeruje, to je za ne povjerovati.

Verminator je odličan stoper, jedan od najboljih u Premiershipu, Sagna je dobar bek (to niko ne može osporiti) al' gore navedeni igrači i jesu prosjek. Odudarali bi u slabijim timovima, al' u Arsenalu nikako. A tek kad po kvaliteti odudaraš u jakom timu, onda možeš dobiti epitet odličan, vrhunski, najbolji na svijetu.
+1 :mrgreen: - Poštedio si me bespotrebnog pisanja, iako sam u prethodnom objasio svoju konstataciju. :roll:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []