RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Stvarno pomalo idu na k.urac ove price o stabilizaciji i euforiji.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MUSVDG
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ja, moš mislit'Bliss je napisao/la:Ima HasanovicTitova-Juga je napisao/la:I 2009 smo imali odlican start sa mozda i boljom ekipom nego sada pa pusha...
A na proljece tradicionalno igramo najlosije. Dakle, vidit cemo tek na proljece na cemu smo zaista !
P.S
Niko ne spominje jednu vaznu stvar.
Malte ne niti jedan kvalitetniji igrac u prvih 11, (neMostarac) nema ugovor veci od jedne godine !!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ljudi prioritet je stabilizacija, ne moramo u Evropu ove godine
Kakva bola stabilizacija, kako smo krenuli idemo na prvaka 
mahh brate ako nemaju sta pametno da napisu radje neka i ne pisu, ovako pogledam svaki dan 3 nove stanice a nista novo procitati, samo stabilizacija, muka mi od te rijecioldbridge je napisao/la:Stvarno pomalo idu na k.urac ove price o stabilizaciji i euforiji.
i tito je volio velež :D
Mada je to jos uvijek glavni cilj uprave za ovu sezonu 
MUSVDG
MUSVDG
Neki dan sam citao kako Varesanovic ocekuje Titulu ove sezone
. Sretno mu na tom putu .. : D
Volim Velez vise od rodjene majke ali j.e.b.o klub sa onakvim omadinskim pogonom i Avdom koji se vrti tu. Nekadasnja Lokomotiva je Real Madrid za ovaj Velez. I sto kaze TJ gore u vezi ugovora. Vecina ovih igraca su je.bi.vjetri koji su tu samo zato sto nisu mogli nigdje drugo !!! Sve se to moze razici u pola godine ..
Da se razumijemo ide se naprijed ali ako stanemo ovdje nista nismo uradili , opet ce baloncic da prsne
.. zato opet kazem STABILIZACIJA 
Da se razumijemo ide se naprijed ali ako stanemo ovdje nista nismo uradili , opet ce baloncic da prsne
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
STABILIZACIJA
Sanjat cu je majkemi.

Sanjat cu je majkemi.
MUSVDG
MUSVDG
heheheheh
kako se zoves ? STABILIZACIJA
koliko imas godina ? STABILIZACIJA
hehehehe forzza STABILIZACIJA :d
kako se zoves ? STABILIZACIJA
koliko imas godina ? STABILIZACIJA
hehehehe forzza STABILIZACIJA :d
i tito je volio velež :D
Znam, ne tako davno ste tricu u Zavidovićima primili, a fin broj rođenih je bio na utakmici, s obzirom na udaljenost, mada to sad nije ni bitno rezultat,al et da se malo pohvalimAdnel je napisao/la:Ma bilo je jos gostovanja ovo je mala maca imas Kakanj Grbavicu Kiseljak pa Kosevo u sezoni 2009 oko 1000 navijaca je bilo ima jos ti gostovanja ko ce to nabrajati sve najjaca su bila kad smo bili u 1 ligi FederacijeMOZAK je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:Pošto se Velež izgleda vraća na staze stare slave,zainteresovale su me neke stvari vezane za vaš klub,pa ako je neko raspoložen da napiše koju rečenicu. Gledao sam sinoć na BHT onu emisiju o Premijer Ligi i vidio da je jako puno (za BH prilike) navijača Veleža bilo na Koševu. zanima me ko su ti momci,da li su to ljudi iz Vrapčića i okolnih mjesta,ili ima i ljudi iz Mostara,i uopšteno da li se ide iz Mostara u Vrapčiće na utakmicu,kao i koliki je dio (u procentima) nakon ove vještačke podjele na otpao na istočni,a koliko na Zapadni Mostar,pošto pretpostavljam da se u većinski bošnjačkom istočnom Mostaru navija za Velež a u Zapadnom za Zrinjski.
Zanimaju me samo procenti (u teritoriji i broju stanovnika) za grad,a ne za prigradska mjesta i periferiju.
Znam da vi ne volite pričati o tim podjelama niti ima mrvu politike u mojim pitanjima,samo hoću sebi da stvorim nekakvu sliku,pošto sam do sinoć imao utisak da je Velež periferija a Zrinjski grad,ali izgleda da sam bio u velikoj zabludi,jer ono što sam vidio na tribinama Koševa mi djeluje jako urbano.
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
ne znam, dabogda da ovo sve dugorocno bude ok. realno gledajuci, velezu puse u ledja politika, moć premijera federacije, i sve uz to sto ide, pa sve to moze pomrsiti uglavnom ustaljeni raspored u gornjem domu tabele, al dugorocno gledajuci ko zna sta s politikom bude, i dalje se dovlace sa strane igraci upitnog kvaliteta, po meni vise nego treba, i oni se ne vezu dugorocno, nekim starim se ne smiju zahvaliti, mladima se ne daje prilika, cujem iz provjerenih izvora da je mali zvonic zvijer, al izgleda predstoji mu stagniranje,ne moze on doci na red dok mrkva sidro ne digne iz kaznenog...jbt, najlosiji igrac na kosevu izadje izgleda kad je njemu cejf, a prethodno izbacuju durakovica koji je nesto odigrao valjano. pa i kad mrkva digne sidro, tu je polovnjak coric i bajro, a ti crkni zvonicu na klupi il van nje, dobices sansu tek s 25 i svi ti **** mater sto se nisi izdigao iznad prosjecnosti ove jalove lige, a i kako ces kad ima "vaznijih" od tebe, pa stagniras u doba kad bi trebao dobijati priliku...
Slažem se za starije igrače da ih niko nesmije otjerati ali mlađi su vam nula .Veležove omladinske kategorije su najgore u svim ligama i o kakvim ti talentima tu pričaš.frenki je napisao/la:ne znam, dabogda da ovo sve dugorocno bude ok. realno gledajuci, velezu puse u ledja politika, moć premijera federacije, i sve uz to sto ide, pa sve to moze pomrsiti uglavnom ustaljeni raspored u gornjem domu tabele, al dugorocno gledajuci ko zna sta s politikom bude, i dalje se dovlace sa strane igraci upitnog kvaliteta, po meni vise nego treba, i oni se ne vezu dugorocno, nekim starim se ne smiju zahvaliti, mladima se ne daje prilika, cujem iz provjerenih izvora da je mali zvonic zvijer, al izgleda predstoji mu stagniranje,ne moze on doci na red dok mrkva sidro ne digne iz kaznenog...jbt, najlosiji igrac na kosevu izadje izgleda kad je njemu cejf, a prethodno izbacuju durakovica koji je nesto odigrao valjano. pa i kad mrkva digne sidro, tu je polovnjak coric i bajro, a ti crkni zvonicu na klupi il van nje, dobices sansu tek s 25 i svi ti **** mater sto se nisi izdigao iznad prosjecnosti ove jalove lige, a i kako ces kad ima "vaznijih" od tebe, pa stagniras u doba kad bi trebao dobijati priliku...
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
ČESTITKA IZ FSBiH
Rigorozna kazna za pirotehnička sredstva
Utorak, 23 August 2011 16:19
Na adresu Fudbalskog kluba Velež danas je stigla kazna iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine za događaje na utakmici protiv Čelika i Slavije. Naime, NS BiH je zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, tzv. topovskih udara“, kaznio Velež sa 4.500 KM.
Sigurno da je kompletnu upravu izuzetno neugodno iznenadila rigorozna kazna, ali isto tako ostaje činjenica da su tzv. „topovske udare“ navijači koristili na ove dvije utakmice. Oni nisu bacani u teren, ali jesu unutar tribina. Sreća je pa nisu završili u terenu, jer bi kazna onda bila sigurno barem dvostruko veća.
Ovakav oblik podrške, koji pored što donosi izuzetno rigorozne finansijske kazne, izaziva opasnost na tribinama jer je poznato da ova vrsta pirotehničkih sredstava izaziva neugodan prasak koji može ostaviti posljedice. Sve ovo je nepotrebno i na ovaj način se ne pomaže klubu u povratku u vrh bh fudbala, već naprotiv direktno šteti finansijskoj stabilnosti kluba i može uticati na rezultate.
Upotreba bilo kakvih oblika pirotehničkih sredstava, od najmanjih petardi pa do baklji ili ubacivanja predmeta u teren nije dozvoljena propisima NS BiH i kao takva biće rigorozno kažnjavana od strane NS BiH. U Upravi Veleža se nadaju da će događaji iz prva dva kola biti stvar prošlosti i da se neće ponoviti u budućnosti, jer takvi postupci mogu samo unazaditi povratak Veleža u vrh bh fudbala, a obzirom na visinu kazni mogu i dovesti u pitanje sve takmičarske planove u ovoj sezoni.
Rigorozna kazna za pirotehnička sredstva
Utorak, 23 August 2011 16:19
Na adresu Fudbalskog kluba Velež danas je stigla kazna iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine za događaje na utakmici protiv Čelika i Slavije. Naime, NS BiH je zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, tzv. topovskih udara“, kaznio Velež sa 4.500 KM.
Sigurno da je kompletnu upravu izuzetno neugodno iznenadila rigorozna kazna, ali isto tako ostaje činjenica da su tzv. „topovske udare“ navijači koristili na ove dvije utakmice. Oni nisu bacani u teren, ali jesu unutar tribina. Sreća je pa nisu završili u terenu, jer bi kazna onda bila sigurno barem dvostruko veća.
Ovakav oblik podrške, koji pored što donosi izuzetno rigorozne finansijske kazne, izaziva opasnost na tribinama jer je poznato da ova vrsta pirotehničkih sredstava izaziva neugodan prasak koji može ostaviti posljedice. Sve ovo je nepotrebno i na ovaj način se ne pomaže klubu u povratku u vrh bh fudbala, već naprotiv direktno šteti finansijskoj stabilnosti kluba i može uticati na rezultate.
Upotreba bilo kakvih oblika pirotehničkih sredstava, od najmanjih petardi pa do baklji ili ubacivanja predmeta u teren nije dozvoljena propisima NS BiH i kao takva biće rigorozno kažnjavana od strane NS BiH. U Upravi Veleža se nadaju da će događaji iz prva dva kola biti stvar prošlosti i da se neće ponoviti u budućnosti, jer takvi postupci mogu samo unazaditi povratak Veleža u vrh bh fudbala, a obzirom na visinu kazni mogu i dovesti u pitanje sve takmičarske planove u ovoj sezoni.
@DRHAUSE
S mladima se veoma lose radi trenutno. To ce vjerovatno ubrzo biti promijenjeno ali o otom potom.
Ja bi volio da RA bude prva grupa sa NULA pirotehnickih sredstava na utakmicama. Engleski stil je zakon !
S mladima se veoma lose radi trenutno. To ce vjerovatno ubrzo biti promijenjeno ali o otom potom.
Ja bi volio da RA bude prva grupa sa NULA pirotehnickih sredstava na utakmicama. Engleski stil je zakon !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- dino_velez
- Kontakt:
jao jesi i ti dosadan. Evo sta si piso o Velezu u zadnji nekoliko dana:DRHAUSE je napisao/la:Slažem se za starije igrače da ih niko nesmije otjerati ali mlađi su vam nula .Veležove omladinske kategorije su najgore u svim ligama i o kakvim ti talentima tu pričaš.frenki je napisao/la:ne znam, dabogda da ovo sve dugorocno bude ok. realno gledajuci, velezu puse u ledja politika, moć premijera federacije, i sve uz to sto ide, pa sve to moze pomrsiti uglavnom ustaljeni raspored u gornjem domu tabele, al dugorocno gledajuci ko zna sta s politikom bude, i dalje se dovlace sa strane igraci upitnog kvaliteta, po meni vise nego treba, i oni se ne vezu dugorocno, nekim starim se ne smiju zahvaliti, mladima se ne daje prilika, cujem iz provjerenih izvora da je mali zvonic zvijer, al izgleda predstoji mu stagniranje,ne moze on doci na red dok mrkva sidro ne digne iz kaznenog...jbt, najlosiji igrac na kosevu izadje izgleda kad je njemu cejf, a prethodno izbacuju durakovica koji je nesto odigrao valjano. pa i kad mrkva digne sidro, tu je polovnjak coric i bajro, a ti crkni zvonicu na klupi il van nje, dobices sansu tek s 25 i svi ti **** mater sto se nisi izdigao iznad prosjecnosti ove jalove lige, a i kako ces kad ima "vaznijih" od tebe, pa stagniras u doba kad bi trebao dobijati priliku...
Nažalost vaša omladinska škola je od najbolje postala najgora u BIH.
Nažalost vaša omladinska škola je trenutno najslabija u PL , koju got tabelu pogledam Velež zadnji .Nadam se da če te i tu staviti prave ljude na prava mijesta.
Dobro bolan, skontali smo te. Losa nam je omladinska škola. što moraš stalno ponavljat?Slažem se za starije igrače da ih niko nesmije otjerati ali mlađi su vam nula .Veležove omladinske kategorije su najgore u svim ligama i o kakvim ti talentima tu pričaš.
on je inace dosadan zanemarite ga mada vam je skola odron
E sada lijepo drkadzije tzv. navijaci koji su bacali topovske udare neka skupe 4500KM i neka plate kaznu. Aha, dje si sta ima, hoce,hoce kako da ne. Treba stoki zabraniti ulazak na stadion godinu dana, a ako ponove dozivotno.
Ima li ikakav klip navijanja Red Army-a u Sarajevu ? 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nije nimalo fino sto nazivas stokom nekoga, a posebno ne navijace koji su uz Velez svaku domacu i gostujucu i navijaju citavu utakmicu, koji se druze, prave parole, zastave, transparente i iz svog djepa daju pare za clanske, baklje pa i te topovske udare. Ti da navijas sigurno bi znao u glavu ko je bacao topovske udare, ali ne ti sjednes i pritisnes guzicom stolicu i baljezgas preko foruma.vfcmostar je napisao/la:E sada lijepo drkadzije tzv. navijaci koji su bacali topovske udare neka skupe 4500KM i neka plate kaznu. Aha, dje si sta ima, hoce,hoce kako da ne. Treba stoki zabraniti ulazak na stadion godinu dana, a ako ponove dozivotno.
Za tvoju informaciju sasvim je normalno na navijackoj tribini da se koriste pirotehnicka sredstva i koreografije.
Oni sto su iza gola i ne vide utakmicu jer navijaju non stop, za razliku od tebe i takvih ko ti sto kupe u Karica dvojni C, kospice i mule.
- dino_velez
- Kontakt:
http://s" onclick="window.open(this.href);return false; ource.ba/clanak/4991961248/sport/Gančev:%20Možda%20se%20vratim%20u%20Željezničar%20ili%20Velež!/?ref=pretraga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.