FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Rooney88
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Rooney88 » 22 avg 2011, 12:17

@Warden druze hocel` vise taj Sneijder? :mrgreen:
Previse mi se ovo oteglo, nek` neko stavi tacku i zavrsi sa svim. Situacija prilicno iritantna! ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 22 avg 2011, 12:58

Rooney88 je napisao/la:@Warden druze hocel` vise taj Sneijder? :mrgreen:
Previse mi se ovo oteglo, nek` neko stavi tacku i zavrsi sa svim. Situacija prilicno iritantna! ;)
Ma govorio je vama Warden :"ljudi nema nista od tog transfera " ..al vi necete da slusate ,nego vamo su Mirror ,Sun i ostali "pouzdane" informacije ,nesto se jucer sl desi ,Inter dao odmor covjeku (Sneijderu ) zbog porodicnih problema a vasi se jucer odma raspisali da je potpiso ,cak i sam platio dio tranasfer :mrgreen: ..medutim od svega toga nema nista ,apsolutno nista (po svim mogucim navodima INtera (prije svega na upravu mislim) ..nego imate GOtze ,Jadson ,pa sad i MOdric vam je slobodan ,nakon sto je CHelsea uzeo Matu ..svi dobri igraci ,a bas takvi su vama potrebni ..sretno u pronalasku zamjene za Wesa jer on je nedodirljiv kako sam Morrati kaze 8-)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 22 avg 2011, 13:09

tako su se smijali da ce Eto'o u Anzhi(bas se sjecam tog dana kad su prvi put napisali) pa cojk ode,,**** ti Morattija,ne vjerujem ja nista njemu,,,tako je bilo i sa Crespom,Ibrom,Ronaldom,,sto nasi ne uzmu Ronaldinha za koju marku? :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 22 avg 2011, 13:26

adointer je napisao/la:tako su se smijali da ce Eto'o u Anzhi(bas se sjecam tog dana kad su prvi put napisali) pa cojk ode,,**** ti Morattija,ne vjerujem ja nista njemu,,,tako je bilo i sa Crespom,Ibrom,Ronaldom,,sto nasi ne uzmu Ronaldinha za koju marku? :mrgreen:
Ma nije to da su se smijali nego svi smo znali da 1 0d 2 -ce idu ,znaci il Eto"o il Snijder ...otiso je .. ? ..a ostat ce .. ? :mrgreen:
A to Crespo ,Ibra,Ronaldo mi smo uvijek bili podlozni promjenama ,na bolje naravno :twisted:
IO SONO INTERISTA

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 22 avg 2011, 14:07

al kad rekose Anzhi svi se smiju,ma kakav Anzhi ovo ono,sta ce tamo,gdje ce tamo itd.ovo je sad samo molit Boga.samo dobra je taktika i Morattija da smiri navijace.Prvo pusti da se prica da ce nekog prodat onda nama bude zao,nedamo(prosle godine Maicon,Milito,Sneijder) i onda na kraju Moratti kaze da ih neda a nama bude drago kao da smo kupili 2-3 igraca.A u stvari se nismo pomakli sa mjesta od prvog dana mercata,sve ostalo isto da mi i ne primjetimo...
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JZ4
Kontakt:

Post Postao/la JZ4 » 22 avg 2011, 16:17

adointer je napisao/la:al kad rekose Anzhi svi se smiju,ma kakav Anzhi ovo ono,sta ce tamo,gdje ce tamo itd.ovo je sad samo molit Boga.samo dobra je taktika i Morattija da smiri navijace.Prvo pusti da se prica da ce nekog prodat onda nama bude zao,nedamo(prosle godine Maicon,Milito,Sneijder) i onda na kraju Moratti kaze da ih neda a nama bude drago kao da smo kupili 2-3 igraca.A u stvari se nismo pomakli sa mjesta od prvog dana mercata,sve ostalo isto da mi i ne primjetimo...

Upravo tako i jest, svi navijaci su u velikoj zabludi... Al koliko toliko masimo to radi hajmo rec pametno, jer sad smo Eto'o-a prodali a zadrzali Sneijdera i sad kao uravnotezeni sto se tice te situacije... Kolko nam je drago da smo zadrzali Wes-a tolko nam je krivo sto smo izgubili Samu-a... Sad mu samo preostaje da napravi pravi potez na mercatu kao sto je Lavezzi ili Tevez... Ma da vise ovog prvog preferiram zbog cisce naravi i manje eksplozivnosti karaktera... Sto se igre tice tevez je za truncicu jaci :) toliko od mene 8-)

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 avg 2011, 21:49

MILAN - Maicon has undergone an operation on the medial meniscus of his right knee in Rio de Janeiro. Professor José Luis Runco, the Brazilian national team's head doctor who oversaw the operation with his medical team, has informed Inter's chief of medical staff Franco Combi that the arthroscopic surgery was a complete success.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 avg 2011, 01:20

Ne vjerujte lazima Sun-a i slicnih zutarija sa otoka, Sneijder ce ostati sigurno, kad ja kazem onda mora biti tako :mrgreen:

Forlan je izgleda pred potpisom :roll: ne kontam ovaj potez nikako, iznenadjuju me negativno

Takodjer novine pisu da zele i Kucku (sasvim OK pojacanje) i Palacia :o :shock:

u igri su i Lavezzi i Zarate, kao i Casemiro, to je neki uzi krug potencijalnih pojacanja

sta je sve od ovoga suplja, a sta ne, ostaje nam da vidimo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 avg 2011, 01:46

warden je napisao/la:Ag . od Kuyta izjavio :"dobili smo zanimljivu ponudu iz Intera " .. :P ,auu pa on je predobar samo jel on plaho star ,ja bi volio da on i recimo Tevez/Zarate /LAvezzi (neko od navedenih ) dođu ,znaci 2 krilna napadaca ,a kuyt moze igrati i sredinu ,a mogli ni mi njima tutnit i Chivu-a pa kupit tek onda odmbrambenog igraca ...
Grande@ joj nemoj nam Casemira molim te ( ne jos ) daj nam KUcku,nama treba igrac a ne dijete od kojeg je Sivio B (trol ) stariji :mrgreen:
Inace je PAzza nakon jucerasnje utakmice izjavio ,da hoce da bude nosioc igre Intera :P
ma kuyt je panjina kakav kuyt.

btw forlan je igračina samo ne znam koliko je on zamjena za ettoa jer je potpuno drugi tip napadača. inter već ima milita i pazzinija koji su dosta slični forlanu ali vidjet ćemo još, urugvajac je mašina.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 23 avg 2011, 04:45

baresi#6 je napisao/la: ma kuyt je panjina kakav kuyt.

btw forlan je igračina samo ne znam koliko je on zamjena za ettoa jer je potpuno drugi tip napadača. inter već ima milita i pazzinija koji su dosta slični forlanu ali vidjet ćemo još, urugvajac je mašina.
Ma kuyt je borben ,brz ,tu i tamo prodoran ,ja bi vise volio gledat Teveza ,ali ako cu birati izmedu Pandeva i KUyt ,onda ...A FOrlan ..inace je danas je demantovao da je bilo kakvi dogovora ,samo interes znaci ,te je izjavio da ima 2 god ugovora i da ce to ispostovati ,on je igro na Copi krilnog napadaca tako da inace ne bi bilo problema sa pozicijom ,i da dode + jedan igrac nam treba sa njim (tevez ,LAvezzi ,Zarate ..i ) ,i da se nama bi rijesit samo 2 igraca :CHivu-a i PAndeva jer oni su beskorisni ,PAndeve inekako al ovaj Chivu svaki gol je njegova greska .jel on belaj neki il je samo los ja to ne znam ali znam da nije za Intera ,i tek onda bi mogli razmisljat o Mercatu ,kojem je ured isteko rok trajanja :mrgreen:
IO SONO INTERISTA

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 avg 2011, 09:34

hmmm citam da cesto pisete o casemiru i njegovom dolasku u inter a ovamo na sajtovima o romi citam kako je gotovo pa siguran u zuto-crvenom dresu (cak je i neka - navodno - njegova izjava citirana) i spominju se cifre od 15 miliona i vise :shock: jel' malac fakat toliko dobar il' je to cisto medijsko prenapuhavanje :?:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 23 avg 2011, 11:19

medijsko prenapuhavanje,,u Inter ce Kucka,pa zato ;)
nego mene zanima gdje je onaj neki hrvat sto smo ga uzeli?isto mlad onaj,ne sjecam mu se imena,,
edit:Livaja
opet edit :D :http://www.cesenacalcio.it/index.php?op ... 47&lang=it
evo konja,Inter ga ubacio za Nagatoma :mrgreen:

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 23 avg 2011, 15:40

kako prenosi sky i premium calcio eto sutra potpisuje a danas treba da odradi pregled,cifra je 24 mil + bonusi vezani za anzi uspjeh.gasperini imao sastanak i to zustar sa brancom na kojem je zahtjevao najmanje 2 igraca a kako mediji prenose ovo je preslikana slika kao sa benitezom jer gasperini navvodno ne zeli nove napadace vec samo krila i cm i jednog defanzivca,a branca mu dovodi jednog od forlana ili kuyta i kucku.

Lavezzi, niente Inter. Rimane a Napoli

Eto'o, al via gli incontri di Tkachenko. Ufficialità attesa per oggi

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 23 avg 2011, 17:11

ajde barem je pozitivno sto je trazio pojacanja, pa kako god da zavrsilo...pogotovo sto je rekao da mu trebaju krila i CM, e sad koga ce Branca dovesti vidjet cemo...ja i dalje vjerujem u neki ludi transfer za kraj prelaznog roka, uz Forlana(koji je po mnogima vec nas igrac) i vjerovatno Kucku...Casmeira cemo tesko dovesti, jer ovi traze isto kao i Genoa za Kucku, ali za Kucku ne moramo dati odmah sve pare, pa je vjerovatno i to razlog vise za njegov dolazak...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 23 avg 2011, 17:14

Benitez was axed after complaining of a lack of investment and feels the failures the team endured during the course of the campaign lie with those who promised spending.
"Inter was a great opportunity. They promised us new players who would have improved the squad, but this never happened," he is quoted as saying on Tuttomercatoweb.com.
Iako mi nije posebno drag, bojim se da je ovdje sasvim u pravu, a to i ovogodišnji mercato potvrđuje.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 23 avg 2011, 17:48

17:28 It ended, in the offices of Rinaldo Ghelfi, Vice Minister of Finance and Inter, the meeting that the leadership has seen as protagonists Inter, the emissaries dell'Anzhi and Claudio Vigorelli, the agent of Samuel Eto'o And 'MADE, THE TRANSFER OF SAMUEL Eto'o Inter ALL'ANZHI AND' STATE DEFINED. THERE IS ONLY THE OFFICIAL.
Nek je i ovo završilo.
Samuele sretno iako mi neće biti jasno zašto tako završavaš svoju karijeru, naravno ova dvojba sa sportskoga aspekta, sa novčanog mi je jasno.Jbg novci mijenjaju i fudbal...
Sad će valjda nekoga i dovesti, Palacio i Kucka :mrgreen: :mrgreen:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 avg 2011, 17:52

Vidite kako je Massimo promisljen, stari lisac. Sad jos proda Sneijdera a dovede Palacia i Kucku onda ce bit jos teze Milanovcima i Juventusovcima kad dignemo pokal serie a sa olupinama :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 avg 2011, 18:26

BREAKING NEWS: Anzhi Makhachkala confirm agreement with Inter for transfer of Samuel Eto'o
još jedan veliki igrač napušta italiju :roll:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 23 avg 2011, 18:31

i to za 25 mil eura ,sta inter moze kupiti za te pare ,ama bas nista ,mislim nista sto je svejtske klase.

E' fatta, l'Anzhi versa all'Inter 25 milioni

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 23 avg 2011, 18:44

nevjerovatna,bolesna i razocaravajuca politika vodstva intera,29mil za etoa,pa to je necuveno,najbolji igrac i jedan od 3 najbolja napadaca na svjetu za 29 mil nesto hebeno se desava sa MM i sa ovim klubom,prvo nam anonimusi ozimaju igreace pa onda to rade za 29 mil eura mahalharaza ili kako vec mahalharata iz rusije 29 mil puuu ovaj igrac nije smio biti pusten ispod 45mil :evil:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.