Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

miky_hz
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la miky_hz » 28 jul 2009, 23:39

Evo zabili ste ga iz penala ;) ,moram reci da mi je drago jer cemo gledati Juve-Real pozelio sam se dobrih utakmica

P.S. kako je Guti sa zadovoljstvom i kezom od uha do uha poletio do Ronalda da ga zagrli :D

slika

Zagrliiiiiiiiiii :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 jul 2009, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 28 jul 2009, 23:44

evo i 2:0 opet Ronaldo najzasluzniji sto su poveli sa 2:0
Tracy McGrady!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2009, 00:36

Dečko je osuđen na uspjeh.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jul 2009, 01:19

polahko ba, dok se uigraju...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 29 jul 2009, 03:10

19TM87 je napisao/la:
Otac je napisao/la:Nikad nije ni imao predispozicije da postane nekakav igrac.

Sto se tice utakmice, jos jednom smo pokazali da sa trenerom koji ove utakmice smatra nebitnima, i sa igracima koji previse koce igru, nikad necemo biti bolji ni od Porta, ni od Villarreala, a kamoli od Barcelone ili Manchestera.
roben vam je bio najbolji prosle sezone
Ajd nemoj bogati. Znas li ti da je on propustio vise od 50% utakmica zbog ozljede? - Znas li ti da je on ovu balkansku slavu stekao kad je bio dva puta zaredom igrac utakmice (protiv Valencija i Villarreala) i da je tokom sezone Higuain imao i vise golova i asistencija od njega, a igrao je na poziciji i krila i napadaca.

Real je dobio Quito 4:2 - ronaldo,granero i negredo zabili svoj prvijenac u Realu. Metzelder je strijelac drugog gola. Mogu reci da odbrana nije svoja uopste. Glupo primaju golove, i Dudek previse sere.......

Za dva dana protiv juvea

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 14405.aspx - galerija slika, sazetak utakmice i download cijele na tom linku.. ronaldo je imao dobar prodor kad je izborio penal
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 jul 2009, 03:24

To protiv Juventusa ne smijem ni gledati. :mrgreen: Toliko miliona baceno samo onako. Bez obzira na to koliko ne volim italijanske klubove, mislim da ce Juve poniziti "kraljevski" klub.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 jul 2009, 09:25

pa ove godine smo doveli igrace koji redovno mogu da zabijaju po 7,pa i ako primimo 4,5 ili 6 nema frke :mrgreen:
Ma sta mogu zabijati , de ne pravi se lud momak molim te ! Vidjecemo tek sljedece sezone kakvi ste . Kao navijac Liverpoola ( da ne mislite da sam pristran zato sto navijam za Barcu ) kazem kako ce Barcelona o5 biti ispred Reala .... Nije sve u tim silnim pojacanjima vjeruj te mi .... Barcelona po meni ima strasnije igrace od Reala ....
Alves , Puyol , Toure , Xavi , Iniesta , Henry , Messi , Ibro ... a Real ko Real gomila samo sredinu i napad , odbrana prima ohohoh golova ;)

MOLIO BI DA NE SPAMATE I NE QUOTATE IZNIO SAM SVOJE MISLJENJE ;)

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 29 jul 2009, 09:39

OTNYS_YNWA je napisao/la:
pa ove godine smo doveli igrace koji redovno mogu da zabijaju po 7,pa i ako primimo 4,5 ili 6 nema frke :mrgreen:
Ma sta mogu zabijati , de ne pravi se lud momak molim te ! Vidjecemo tek sljedece sezone kakvi ste . Kao navijac Liverpoola ( da ne mislite da sam pristran zato sto navijam za Barcu ) kazem kako ce Barcelona o5 biti ispred Reala .... Nije sve u tim silnim pojacanjima vjeruj te mi .... Barcelona po meni ima strasnije igrace od Reala ....
Alves , Puyol , Toure , Xavi , Iniesta , Henry , Messi , Ibro ... a Real ko Real gomila samo sredinu i napad , odbrana prima ohohoh golova ;)

MOLIO BI DA NE SPAMATE I NE QUOTATE IZNIO SAM SVOJE MISLJENJE ;)

naravno Barca ima bolju ekipu od Reala, zato što Barca ima igrače koji su prošli njenu školu fudbala i poznaju ih ko svoju bracu i znaju gdje i kada ih treba postaviti, a gdje to ima u realu igrač koji je završio realovu školu fudbala, nigdje sve naki stranci, vidjece te koliko ce zadavati problema Kaka i C.R. kada obojca podju u napad i ostave nesigurnu veznu liniju, ccc

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 29 jul 2009, 09:49

Nemate pojma kako mi je godra gledati na koji nacin pisete o Realu, to samo potvrdjuje koliko ste zavidni na Realovim fudbalerima, ni pocelo prvenstvo a svi ste se ukenjali od straha i od Realovih zvijezda.
Predlazem vam da se okanite Reala ukoliko mozete i da se posvetite malo vise svojim ekipama :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 29 jul 2009, 09:57

ahahhahaha, što si ba smješan, vidje ces kada real opet po.upi od Barceee, haha, kada vam ibro uvali 2-3 a možda i 4 komada, a od reala se ne bojim jer znam šta je barca a šta real, zato mišu tišu ;) :lol:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 29 jul 2009, 10:53

Nerim je napisao/la:ahahhahaha, što si ba smješan, vidje ces kada real opet po.upi od Barceee, haha, kada vam ibro uvali 2-3 a možda i 4 komada, a od reala se ne bojim jer znam šta je barca a šta real, zato mišu tišu ;) :lol:
hahaha, kome je to Ibro jos uvaljivao po 3-4 komada. Protiv jacih ekipa ne vidi se, moze zabijati Kaljariju, Redjini, Livornu itd.a u LP protiv jacih ekipa kao da i ne igra :mrgreen:

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 29 jul 2009, 11:10

Harrison je napisao/la:
Nerim je napisao/la:ahahhahaha, što si ba smješan, vidje ces kada real opet po.upi od Barceee, haha, kada vam ibro uvali 2-3 a možda i 4 komada, a od reala se ne bojim jer znam šta je barca a šta real, zato mišu tišu ;) :lol:
hahaha, kome je to Ibro jos uvaljivao po 3-4 komada. Protiv jacih ekipa ne vidi se, moze zabijati Kaljariju, Redjini, Livornu itd.a u LP protiv jacih ekipa kao da i ne igra :mrgreen:
to je sad Real jaca ekipa ???
On je preso u najjacu ekipu svijeta , a sluzbeno je najbolji i po svemu najbolji napadac danasnjice , ne prosipaj se , sta je to Real , ko jaka ekipa sad ???? De majke ti , ima trenutno jedno 10 timova koji vas gazit mogu , Juve ce vam to demonstrirat preksutra !

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 29 jul 2009, 11:33

alldenn je napisao/la:to je sad Real jaca ekipa ???
On je preso u najjacu ekipu svijeta , a sluzbeno je najbolji i po svemu najbolji napadac danasnjice , ne prosipaj se , sta je to Real , ko jaka ekipa sad ???? De majke ti , ima trenutno jedno 10 timova koji vas gazit mogu , Juve ce vam to demonstrirat preksutra !
Naravno, i to ne jaca, nego najjaca ekipa, kad vec pricas o sluzbenostima moram te napomenuti da je REAL MADRID SLUZBENO najbolja ekipa svih vremena :mrgreen: i da smo kroz historiju uvjek gazili male j(g)adove iz meni mrske pokrajine katalonije.
Zato mali pod jorgan i gledaj crtice...

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 29 jul 2009, 11:37

Harrison je napisao/la:
alldenn je napisao/la:to je sad Real jaca ekipa ???
Naravno, i to ne jaca, nego najjaca ekipa, kad vec pricas o sluzbenostima moram te napomenuti da je REAL MADRID SLUZBENO najbolja ekipa svih vremena :mrgreen: i da smo kroz historiju uvjek gazili male j(g)adove iz meni mrske pokrajine katalonije.
Zato mali pod jorgan i gledaj crtice...
ma de Hari pusti frajera nek se i dalje prosipa :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 29 jul 2009, 11:44

vrijeme ce pokazati, hahah, kada vas murciaj pobjedi, hahahahha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 29 jul 2009, 11:50

naravno Barca ima bolju ekipu od Reala, zato što Barca ima igrače koji su prošli njenu školu fudbala i poznaju ih ko svoju bracu i znaju gdje i kada ih treba postaviti, a gdje to ima u realu igrač koji je završio realovu školu fudbala, nigdje sve naki stranci, vidjece te koliko ce zadavati problema Kaka i C.R. kada obojca podju u napad i ostave nesigurnu veznu liniju, ccc[/quote]

ja kako ljudi mogu pisati gluposti to je nevjerovatno...

recenica u crvenoj boji nema smisla , i neznam sta si njom htio da kazes
zato i postoje klubovi i reprezentacije da u klubovima mogu igrati najbolji bez obzira odakle dolaze, a u ovoj generaciji za real igraju 2 ponajbolja fudbalera , iako real meni nije drag to je realnost
cuj kada odu u napad pa nece ni mrdati iz napada zato su ih doveli da daju po 3-4 komada na svakoj tekmi
i jos jedna stvar pa igrali su i KAKA i CR i prije sa ofanzivnim saigracima i opet bili najbolji u evropi (man i milan).
U ime Gospodara...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 29 jul 2009, 14:21

Nerim je napisao/la:vrijeme ce pokazati, hahah, kada vas murciaj pobjedi, hahahahha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A vas Xerez :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Svima je jasno da je Real najveci klub danasnjice i da se sa njim niko ne moze porediti. Svakom igracu je san bar jednom zaigrati na Santiagu Bernabeu u bijelom dresu i biti clan Kraljevske porodice. 8-)

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 29 jul 2009, 15:28

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 14545.aspx

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 14557.aspx

Harrison sto se ti svadjas sa njima? - Ljudi su upravu, Barca je stoput bolja od Reala i ubice nas i ove godine, ali budi strpljiv doci ce i nase. Sad je i Porto jaca ekipa od nas. Pa covjece Al Ittihad je igrao jednako kao mi na Bernabeu, ljudi nemaju ni jedne zvijezde, ni jedan igrac nije nikad igrao u evropi...
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jul 2009, 15:35

Oko de mi reci kolko su ozbiljne povrede Benzeme,Snidera i Robbena??
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 jul 2009, 15:37

Harrison sto se ti svadjas sa njima? - Ljudi su upravu, Barca je stoput bolja od Reala i ubice nas i ove godine, ali budi strpljiv doci ce i nase. Sad je i Porto jaca ekipa od nas. Pa covjece Al Ittihad je igrao jednako kao mi na Bernabeu, ljudi nemaju ni jedne zvijezde, ni jedan igrac nije nikad igrao u evropi...
Svaka cast , to volim da cujem ... A ne : Real najbolji , Real ovo ono ... Sada svi od Reala ocekuju previse : Osvajanje LP , Spanske primere ... I to stvara pritisak , na trenera igrace ... Barcelona ima uigranu momcad i jos kada se doda Ibro koji ce se ODLICNO uklopiti u to ne sumnjam Realu se crno pise :)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.