P.S. kako je Guti sa zadovoljstvom i kezom od uha do uha poletio do Ronalda da ga zagrli

Zagrliiiiiiiiiii

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ajd nemoj bogati. Znas li ti da je on propustio vise od 50% utakmica zbog ozljede? - Znas li ti da je on ovu balkansku slavu stekao kad je bio dva puta zaredom igrac utakmice (protiv Valencija i Villarreala) i da je tokom sezone Higuain imao i vise golova i asistencija od njega, a igrao je na poziciji i krila i napadaca.19TM87 je napisao/la:roben vam je bio najbolji prosle sezoneOtac je napisao/la:Nikad nije ni imao predispozicije da postane nekakav igrac.
Sto se tice utakmice, jos jednom smo pokazali da sa trenerom koji ove utakmice smatra nebitnima, i sa igracima koji previse koce igru, nikad necemo biti bolji ni od Porta, ni od Villarreala, a kamoli od Barcelone ili Manchestera.
Ma sta mogu zabijati , de ne pravi se lud momak molim te ! Vidjecemo tek sljedece sezone kakvi ste . Kao navijac Liverpoola ( da ne mislite da sam pristran zato sto navijam za Barcu ) kazem kako ce Barcelona o5 biti ispred Reala .... Nije sve u tim silnim pojacanjima vjeruj te mi .... Barcelona po meni ima strasnije igrace od Reala ....pa ove godine smo doveli igrace koji redovno mogu da zabijaju po 7,pa i ako primimo 4,5 ili 6 nema frke
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma sta mogu zabijati , de ne pravi se lud momak molim te ! Vidjecemo tek sljedece sezone kakvi ste . Kao navijac Liverpoola ( da ne mislite da sam pristran zato sto navijam za Barcu ) kazem kako ce Barcelona o5 biti ispred Reala .... Nije sve u tim silnim pojacanjima vjeruj te mi .... Barcelona po meni ima strasnije igrace od Reala ....pa ove godine smo doveli igrace koji redovno mogu da zabijaju po 7,pa i ako primimo 4,5 ili 6 nema frke
Alves , Puyol , Toure , Xavi , Iniesta , Henry , Messi , Ibro ... a Real ko Real gomila samo sredinu i napad , odbrana prima ohohoh golova
MOLIO BI DA NE SPAMATE I NE QUOTATE IZNIO SAM SVOJE MISLJENJE
hahaha, kome je to Ibro jos uvaljivao po 3-4 komada. Protiv jacih ekipa ne vidi se, moze zabijati Kaljariju, Redjini, Livornu itd.a u LP protiv jacih ekipa kao da i ne igraNerim je napisao/la:ahahhahaha, što si ba smješan, vidje ces kada real opet po.upi od Barceee, haha, kada vam ibro uvali 2-3 a možda i 4 komada, a od reala se ne bojim jer znam šta je barca a šta real, zato mišu tišu![]()
to je sad Real jaca ekipa ???Harrison je napisao/la:hahaha, kome je to Ibro jos uvaljivao po 3-4 komada. Protiv jacih ekipa ne vidi se, moze zabijati Kaljariju, Redjini, Livornu itd.a u LP protiv jacih ekipa kao da i ne igraNerim je napisao/la:ahahhahaha, što si ba smješan, vidje ces kada real opet po.upi od Barceee, haha, kada vam ibro uvali 2-3 a možda i 4 komada, a od reala se ne bojim jer znam šta je barca a šta real, zato mišu tišu![]()
Naravno, i to ne jaca, nego najjaca ekipa, kad vec pricas o sluzbenostima moram te napomenuti da je REAL MADRID SLUZBENO najbolja ekipa svih vremenaalldenn je napisao/la:to je sad Real jaca ekipa ???
On je preso u najjacu ekipu svijeta , a sluzbeno je najbolji i po svemu najbolji napadac danasnjice , ne prosipaj se , sta je to Real , ko jaka ekipa sad ???? De majke ti , ima trenutno jedno 10 timova koji vas gazit mogu , Juve ce vam to demonstrirat preksutra !
ma de Hari pusti frajera nek se i dalje prosipaHarrison je napisao/la:Naravno, i to ne jaca, nego najjaca ekipa, kad vec pricas o sluzbenostima moram te napomenuti da je REAL MADRID SLUZBENO najbolja ekipa svih vremenaalldenn je napisao/la:to je sad Real jaca ekipa ???
On je preso u najjacu ekipu svijeta , a sluzbeno je najbolji i po svemu najbolji napadac danasnjice , ne prosipaj se , sta je to Real , ko jaka ekipa sad ???? De majke ti , ima trenutno jedno 10 timova koji vas gazit mogu , Juve ce vam to demonstrirat preksutra !i da smo kroz historiju uvjek gazili male j(g)adove iz meni mrske pokrajine katalonije.
Zato mali pod jorgan i gledaj crtice...
A vas XerezNerim je napisao/la:vrijeme ce pokazati, hahah, kada vas murciaj pobjedi, hahahahha![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka cast , to volim da cujem ... A ne : Real najbolji , Real ovo ono ... Sada svi od Reala ocekuju previse : Osvajanje LP , Spanske primere ... I to stvara pritisak , na trenera igrace ... Barcelona ima uigranu momcad i jos kada se doda Ibro koji ce se ODLICNO uklopiti u to ne sumnjam Realu se crno piseHarrison sto se ti svadjas sa njima? - Ljudi su upravu, Barca je stoput bolja od Reala i ubice nas i ove godine, ali budi strpljiv doci ce i nase. Sad je i Porto jaca ekipa od nas. Pa covjece Al Ittihad je igrao jednako kao mi na Bernabeu, ljudi nemaju ni jedne zvijezde, ni jedan igrac nije nikad igrao u evropi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.